Keresés

Részletes keresés

Gatyabandi2 Creative Commons License most 0 0 273742

Úgy látom hogy itt szinte mindenki elmegy amellett a tény mellett hogy a csőd szélén áll a klub és a pénzhiány miatt még ki is zárhatnak minket már idén is. Teljesen mindegy hogy szerepelünk amíg ilyen a háttér. 

LowKey Creative Commons License 30 perce 0 1 273741

Én Komáromitól ugyanazt várom mint Kocsistól, róla is tudtuk hogy nagyon jó játékos, de 10-15 percek alatt ez nem jött ki. Ha most ő is megkapja a hosszabb távú bizalmat, akkor szerintem nagy érték lesz ő is.

Előzmény: pippolinó (273737)
pippolinó Creative Commons License 1 órája 0 0 273739

Tudja vajon Sissoko, hogy a csapat kapitánya hány éves?Hogy inkább neki kellene felszántani a pályát, ha már focizni nem tud.Ha ezt gonfolta butább mint elsőre gondoltam.

Előzmény: losik (273726)
ivanandras Creative Commons License 3 órája -1 0 273738

Ugyanazt tudom írni... nehéz úgy bizonyítani, hogy néha beállsz 15-20 percekre vagy néha hosszabb időkre. Majd ezt követően akár játszol jól, akár rosszul, lehet, hogy 2-3 meccsig egy percet nem kapsz. Ebben nagyon következetlen Navarro továbbra is.

Ezek a random cserélgetések és a saját játékosok néha indokolatlan preferálása nem éppen ad motiváló közeget...

Előzmény: pippolinó (273737)
pippolinó Creative Commons License 3 órája -1 0 273737

Rossz volt látni, hogy Dzsu vezeti a labdát ö meg vár, ahelyett, hogy beindulna.Viszont a gólja ellenére én Komáromi játékától sem vagyok elégedett.Talán egyszer sem tudta 1-1ben megverni a védőjét.Hangzatos nyilatkozata ellenére, miszerint edzésen szaggatja az istrángot nem làttam kirobbanó erőben.Sérelmezte hogy keveset játszik, de be kell látni, Kocsis jobb töle jelenleg.Most hogy sérült, lesz lehetősége bizonyítani, milyen jó erőben van.

Előzmény: sunshine.77 (273734)
hallaignác Creative Commons License 4 órája -1 0 273736

Blagojevics emléke előtt tisztelegve gurigáztunk egy kicsit hátul is.

Creative Commons License 11 órája -1 0 273735

Állítólag Bárány felépülése pár hét, aligha játszik Nyíregyházán. Persze láttunk már csodálatos összetákolásokat..

Előzmény: sunshine.77 (273734)
sunshine.77 Creative Commons License 13 órája -1 0 273734

Hát igen... Beáll 10 percre, abból az első 30 másodpercben fut feleslegesen vagy 350 métert, utána kb. olyan, mint aki ennyit bírt volna, ráadásul meg ha megy felé egy felívelés fel sem ugrik érte, mintha nem is Ő lenne a címzett...  

Ez már nyáron is látszott, hogy középpályásból van bőven, csatár viszont egy sem, és most, hogy nincs Bárány nem kis fejtörés lehet ki legyen elől. Szerencsére jó látta a mester így nem Djokics / Sissoko volt kezdő, de a tirpákok lenne ha nem épül fel Bárány, akár pl. Komáromi is lehetne elől.  

Előzmény: pippolinó (273729)
Mapé Creative Commons License 14 órája -1 0 273733
hallaignác Creative Commons License 14 órája -2 0 273732

Dacostától azt vártam, hogy ad egy gólpasszt az ellenfélnek, csinál egy tizenegyest, rúg egy öngólt, és lerúgja valamelyik csapattársát.

Előzmény: ivanandras (273728)
hallaignác Creative Commons License 14 órája -1 0 273731

Amennyiben ez volt a terve, az megerősít abban a hitemben, hogy más sportàgat kellene választania. Elég fiatal még, talán összejöhet. De ha esze nincs is, legalább fusson. Olyan lába van mint Boltnak sötétben még meg sem lehet különböztetni őket.

Mapé Creative Commons License 15 órája -1 0 273730

Ilyen küzdelmes meccset vártam. Két dolgot nem értek, mit kereset a pályán Dacosta és hazai pályán miért nem volt a kezdőben csatár?

pippolinó Creative Commons License 15 órája -1 0 273729

Sissoko se.

ivanandras Creative Commons License 15 órája -1 0 273728

Két összehozott tizit vártál Dacostától? :)

Előzmény: hallaignác (273721)
pippolinó Creative Commons License 15 órája -1 0 273727

A 3. ellen könnyű, na de a listavezető ellen...

Előzmény: ivanandras (273720)
losik Creative Commons License 15 órája -2 0 273726

Szerintem ott az volt Sisoko terve, hoy elviszi Balázs elől az embert csak hát Balázs már nem bírt futni. 

Előzmény: hallaignác (273721)
Zolika. Creative Commons License 15 órája -1 0 273725

Hehe :)

Előzmény: skiss (273716)
pippolinó Creative Commons License 15 órája -1 1 273724

A ződek csak kapnak már egy tizit, mert nagyon nem megy nekik.

hallaignác Creative Commons License 15 órája -1 0 273723

Csak azért küldtem el, mert nagyon tetszik, ahogy kijavította ezt: Hepe után jön a hupa. :)

Előzmény: hallaignác (273722)
hallaignác Creative Commons License 15 órája -1 0 273722

Gépek után jön a húga. 

Előzmény: ivanandras (273720)
hallaignác Creative Commons License 15 órája -1 0 273721

Pozitívum, hogy amennyiben nincs Bárány, akkor inkább senki, mint Djokics, vagy Sissoko (lehet nem így írják, de legalább nem csupán kisbetű) Voltak bosszantó hibák, de pl. Dacosta jobb volt, mint amire számítottam, Sissoco viszont most nagyon elkapálta magát. Úgy ment Dzsudzsák mögött a gazella lépteivel, hogy azt hihettük volna ő a játékvezető. Amennyiben ott valaki olyan van akinek van esze a focihoz, megiramodik és Dzsudzsák elé teszi a labdát. Na akkor nagyon nem bosszús, hanem dühös voltam. 

ivanandras Creative Commons License 15 órája -2 0 273720

Azért iszonyú jó focit tol épp a Szpari a Fradi ellen... nagyon nehéz dolgunk lesz.

LowKey Creative Commons License 15 órája -1 0 273719

Ha vkp a csapat egyik legjobbja, akkor nem vele frissítek, főleg ha előtte százszor bizonyította h a cseréjéhez képest egy klasszis játékos.

Előzmény: losik (273717)
Ebcsont42 Creative Commons License 15 órája -1 0 273718

Most érkeztünk haza. 3 pont, gratulálok! A többi pedig a genfi egyezmény előírásaiba ütközött. Ha a ma este felsírok álmomban, annak biztos köze lesz ehhez a meccshez. A sérülteknek jobbulást!

losik Creative Commons License 16 órája -1 2 273717

A 60. perc után a vezető csapat frissít vkp poszton. Ez nem ritka. Csak hát Batik nem szállt be jól.

Egyébként csatár nélkül nyomtuk szinte végig. Érdekes volt, de végül is bejött. Nyertünk. Innentől nehéz belekötni.

Mondjuk mindkét gólunk kontra után született. De ez legyen az ő bajuk. 

Előzmény: LowKey (273715)
skiss Creative Commons License 16 órája -1 1 273716

Teljesen igazad van. Ha jol cserelne, vezetnénk a bajnokságot

Előzmény: ivanandras (273712)
LowKey Creative Commons License 16 órája -2 4 273715

Azt az edzőt akinél dobogósok vagyunk nem fogom számon kérni, de azért a Youga - Batik csere indoklására qrvára kíváncsi lennék…

c.szektor Creative Commons License 17 órája -1 7 273714

Batik , Dacosta mind kettő kuka 

Szűcs Tamásnak gratulálok 

pippolinó Creative Commons License 17 órája -2 3 273713

Na dehát győztünk és vezetjúk a tabellát.Bánja a fene ha végig rosszul játszunk, de bajnokok leszünk.

ivanandras Creative Commons License 17 órája -1 2 273712

Megint, újfent, ismét Navarro… hányadik meccsünket nehezíti meg már a balfasz cseréivel? Ez a Youga-Batik váltás majdnem kivégezte a csapatot.

Dacostával együtt minden meccsen képesek hibázni gólt érőt, de csak azért is erőltetni kell mindkettőt. Kurva mindegy, ki játsszon helyettük, felőlem valami NB III-as is jöhetne, de egyszerűen többet ártanak mindketten, mint használnak.

Mindenki mondogatja, milyen fasza hangulat van a csapatál, hát nem kérdezném meg erről most Sissokót és Djokicsot, hogy 0 csatárral állunk ki otthon az utolsó helyezett ellen.

Na mindegy, valahogy nyertünk... kevesen játszottak elfogadhatóan, viszont aki igen (Lang, Szűcs, Soma), ők minden dicséretet megérdemelnek. Tomi óriási klasszist nyomott ma, már csak miatta is megérdemeltük a 3 pontot. Néha mondjuk választhatna jobb megoldásokat, de tényleg MOM volt ma.

Ez játékban azért nagyon nem volt erős és nem lehet csak Bárány hiányára fogni. Nyíregyházán ennél sokkal több kell majd...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!