Amihez értünk, az az mlm, s ez a topik témája, vedd észre.
Nem kell biokémikusnak, fizikusnak, stb. lenni, hogy az ember meg tudja ítélni az mlm-rendszert.
Az mlm-es átverés egyik fontos eleme, hogy a balekokra zúdítanak tudományos cikkeket, melyekhez kevés azok tudása.
Már írtam erre egy humoros szerző példáját a halandzsa használatáról: "Bejelentésem második felében szeretném kijelenteni, hogy az urbanizáció és polimerizáció körülményei közt a hibridizáció és szinkronizáció megköveteli az amoralizációt és meliorizációt, mivel kapcsolatban kérek sürgősen reagálni 50 (ötven) rubel elküldésével a 86. sz. postahivatalba poste restante.". Na, ti ugyanezt csináljátok, így veritek át az embereket: "Lépj be a piramisjátékba, mert a harcművészek kardiovaszkuláris edzettsége 7,98!".
Látod... "az első oldalt elolvastad". Ilyen alapon hogy a búbánatban vagy képes ítélkezni arról, hogy egy irományban milyen biológiai/kémiai/műszaki/egyéb szakanyag van és hogy az mennyire lehet "részrehajló"? Nem hiába mondtam el sokszor, hogy bőven kaptatok mindenféle (szak)anyagokat és pont ennyire foglalkoztatok vele. Lényegében semennyire. Persze a fikázás, minősítgetés és gyanúsítgatás az megy, orrvérzésig.. Holott a lényeget remekül összefoglaltad: NEM ÉRTETEK HOZZÁ. És ennél tovább nem is kell menni, mert ebből következően ennyit ér az úgynevezett véleményetek is.
A hülye dumád azt aljasság! Azért a sok pozitív tapasztalat engem igazol! Akkor szerinted, aki 6-7 éve folyamatosan veszi tőlem, az mind hülye? Át lett verve?
Ha valaki azt kérdezi, hogy az a krém jó arcszárazságra? Arra az a válasz, hogy igen, hiszen arra lett kitalálva... Akkor neked ez azt jelenti, hogy meggyógyítja az arcbőrt és megszünteti örökre a szárazságot? Mondhatnánk ezt reumára való krémről is... azt se gyógyítaná...
Ha nem a rosszindulat vezérel, akkor belátod, hogy olyat nem mondtam, hogy gyógyítja a rákot! Ha egy daganatos gyerekekkel foglalkozó alapítvány megbízza az orvosait, hogy olyan terméket alkossanak, ami a kezelt gyerekek immunrendszerét minél előbb felturbózza.... akkor miért olyan ördögtől való az, hogy arra találták ki??
Ti szándékosan vontok le olyan következtetéseket, ami éppen nektek tetszik!
Te erőltetsz témákat, mert nem érted meg a választ! Szerintem már a saját kérdésedbe is belezavarodsz.... Néha pár üzenetváltás után már azt sem tudod, hogy melyik ligában játszol :)
Idézd már be ide te szerencsétlen, hogy én hol mondtam azt, hogy gyógyítja a rákot! 3 szerencsétlen próbálkozik, vagdalkoznak a saját idióta következtetéseikkel, de a valóságtól nagyon messze vagytok!
Egyszer már leírtam, de látom az kevés, mert mindenki fogyatékos!
Alapvetően elhiszem, hogy egy orvos ért a szakmájához. Ezt csak akkor vonom kétségbe, ha igazolja magatartása, hogy ez nincs így.
Megesik persze az ilyen. De a konkrét kérdésben kizárható, hogy minden orvos téved, hiszen a meleg tea és a megfázás kapcsolata kb. minden orvos által vallott nézet.
Amikor valaki rossz orvos, azaz nem szakember, az azért ritkaság. Olyan ritka, hogy az ilyen esetek emlékezetesek maradnak.
Én egész életemben egy darab ilyennel találkoztam: szemorvos, aki pupillatágítás UTÁN vizsgálta a látást, miközben ez abszurdum, hiszen a pupillatágítás erősen rontja a látást.
Az simán megesik, hogy valaki szakmai alapon vitázik ugyan, de eltitkolja azt, hogy egy adott kérdésben van egynél több vélemény is, s mindegyik ilyen vélemény szakmai alapú.
Szinte minden szakterületen akadnak vitás kérdések, te is tudod.
Amíg nem igazolja szakcikkel valaki a hozzáértését, addig a "szakértelme" csak állítólagos, tehát marad a tekintélye. De nem baj az, max, ha a tekintélyének hiszel, csak ezt a hitet ne keverd a szakértelemmel.
Tehát számodra marad a tekintély alapú hit. Nem baj ez, csak ne magyarázz olyat bele, ami nem tudsz, olyat ami nincs és ne mást titulálj hülyének.
Azt meg pláne ne csináld, hogy mikor szakcikket kapsz, olyan által írva, aki ÉRT IS HOZZÁ, mocskolódva leszólod. Persze nekem mindegy, mert ilyenkor is csak magadból csinálsz hülyét...