Semmi értelme így a kérdésnek. Ahogy az írek elleni, úgy a porugálok ellen bekapott gólok a csapat végjátékos gyengeségét mutatják. Attól nem lesz jobb a csapat, ha rákenjük a három elrontott végjátékot valakire, valakikre. Át kell építeni a Rossi által felépített csapatot, de ehhez szerintem új kapitány kell.
Nem igazán értem ezt a picsogást. Ha olyan jók vagyunk, mint negyven éve, annak örülni kell. Ha nem vagyunk olyanok, akkor meg miért kell belepusztulni abba, hogy nem mehetünk tovább? Abban a csapatban legendák voltak. Ebben meg lesz. (ha lesz)
Az esélyekről Brian Kerr, a válogatott korábbi szövetségi kapitánya beszélt: „A csehek voltak a második legjobb lehetőség, úgy vélem, az emberek úgy gondolták, hogy a szlovákok lettek volna a legjobbak. Elég jó a sorsolás, van esélyünk. Természetesen ez a cseheknek is hatalmas lehetőség, valószínűleg nagyon magabiztosak lesznek, de azt hiszem, a mi szempontunkból nem lez volt a legrosszabb lehetőség. Tudtuk, hogy idegenben kell játszanunk.
De ha túljutunk ezen az akadályon, ami nagyon nem lesz egyszerű, akkor hazai pályán játszhatunk Dániával vagy Észak-Macedóniával, akiket annak ellenére sem szabad leírni, hogy hét egyre kikaptak Walestől.”
Ez nekem új, ha győznek az írek, akkor a dánok? ellen otthon játszanak?
Az teljesen normális, hogy az a cég (Lidl), amelyiket itthon diszkriminatív kiskereskedelmi különadóval, plusz árrésstoppal szopatnak, megengedi magának ezt a fricskát. :-)
"Mi is csak nagy mákkal nem csináltunk döntetlent.
Ezt sokan elfelejtik, az utolsó percekben, az a meccs is majdnem elment."
Most nagyvonalúan kihagytad, hogy az első félidőben meg egykapuztunk ellenük, és nem kicsi bírói segítséggel hozták azt a döntetlent. Sallai igazságtalan kiállítása... Íreknek meg azt sem fújta le mikor a nyakánál fogva rántotta le Sallait, az egyikük.
Érdekesség: a kialakult párosítás alapján elmondható, hogy ha a magyar válogatott jutott volna tovább nem pedig az ír, akkor éppen a mi feltételezett továbbjutásunk miatt a kalapbeosztások során Írország helyére visszacsúszott Szlovákiát kaptuk volna –
feltéve, hogy Marco Materazzi és Martin Dahlin ugyanilyen „sorrendben” húzza elő a golyókat, és a második kalap harmadik helyén lévő csapathoz a harmadik kalap első helyén lévőt párosítja.
A törökök ellen, a döntőben, még otthon is kevés lett volna az esély, idegenben meg szinte semmi.