Már el lett picsázva sokszor de a következő három évben még kapni fog mert addig játszik, azt hiszi 40 évesen is van esélye, közben egy Vacserot is sok neki.
Nem nagy szám eljutni oda de aki ezzel henceg hogy milyen nagy dolog történt vele az általában csak álmodozik erről. Meg amúgyis egyedül minek menne oda, kutya se kíváncsi a társaságára, már rég egyedül van mert mindenki elmenekült a környezetéből.
Auger még kicsit fejlődhetne (ezt úgy írom, hogy idén szerintem nagyon nagyot lépett előre, úgy kb. majdnem mindenben), mert nagyon tetszik az az agresszív tenisz, amit nyom (Sinner nem ennyire agresszív, azzal együtt, hogy nyilván tízszer stabilabb meg percízebb).
és ki tiltja meg hogy kiikszelj, durván 50hsz.-m volt a kötözködésen, veled váltott hsz.-aimon kívűl az 500-ból,simán élvezhetnéd a topicot, szopkodhatnátok egymás farkát azokkal akiket köpködtél még 4-5 éve, hiszen a topic felét ők uralják le
Nekem az a brutális abban, amit ezen a borításon csinál, hogy úgy nem hibázik, hogy rendre szórja a kockázatos, támadó ütéseket. Kiszorított helyzetben védekezésből meg gyakorlatilag rutinszerűen olyan éles fonákkereszteteket üt, amilyet még Djokovictól sem láttam.
Amúgy Párizsba nem egy nagy cucc elmenni, leakasztasz egy last-minute jegyet 10-15-ért és ott vagy. Szó szerint annyira nem nagy szám, hogy nem írnék róla egy kommentet, ami arról szól, hogy épp ott vagyok, de rossz nekem, hogy nem tudok valakit megnézni, amikor pont ott vagyok. ;)
Az utóbb 2-3 hónapban tízből kilencszer megálltam a baromságaidat, ahol legszívesebben beszóltam volna egy-egy épületes, konstruktív szövegedre, de nem tettem. Én is emberből vagyok.
Vagy inkább azért mert ez a legnagyobb örömöd az életben hogy kötözködhetsz, az örülük hogy irritállak mondattal el is árultad magad, tehát csak annyi a célod itt hogy gerjeszd a feszültséget. Esélyeket nem lehet elemezni, ki megy tovább a csoportból szintén nem vág a témához szerinted és aki ilyet mer csinálni azt még le is baszod hogy meri teleszemetelni a fórumot. A kitalált meséid is szánalmasak amikor Párizsban meg Milánóban jártál, csak szeretnéd ezeket, otthon kuksolsz egy lyukban teljesen egyedül mert ilyen embert senki nem visel el és a magánytól már megkeseredtél. Ha meg valaki nem ír egy hónapig mert mondjuk nyaral akkor már hiányolod és várod mikor jelenik meg hogy beleköthess megint mert jobb dolgod nincs.
ennyire dögunalmas torna régen volt,ha nem a várt döntő lenne,az is csak vmi sérülésnek volna köszönhető,ott esetleg lehetnek izgalmak,bár ritka hogy a két Messiás toppon lenne egymás ellen
számomra a legemlékezetesebb döntő a 2012-es volt, egy pesti csehóban néztem a Grundon,mert életem legolcsóbb utazása volt másnap a a malév csődje miatt,hárman mentünk Milánóba 564ft-ért, ottt volt izgalom is módjával,de szépen lerendezte a Cicát Djokó
Ehhez a gerinctelen kifejezéshez azért kell bőr a képeden volt rendőrként úgy, hogy szépen kivártad a nyugdíjba menetelt. Érdekes módon az nem zavart, hogy kiszolgáltok egy gátlástalan hatalmat, tudod vannak akik maguktól felállnak és inkább keresnek valami más munkát. Persze nem várható el pár évvel a nyugdíj előtt, hogy valaki ilyet meglépjen, akkor már inkább felköp a magasba és alá áll. Megértem. Csak nem szép gerinctelenezni mert engem meg a magadfajta irritál akitől rohadtul semmit nem lehet elvárni ebben az országban, hogy rend legyen.
Nem úgy volt hogy hamarosan lelépsz? Mindenkinek jobb lenne. Már azt sem lehet számolgatni ki megy tovább a csoportból. Persze az fontos információ volt hogy elmentél potyára Párizsba megnézni Djokot aki nem is ott játszott.