Közben rájöttem, hogy benéztem - és fényképeket tartalmazó zsebkönyv annyira nem játszik.
Viszont ezzel koncepcióval (nagy alakú és drága művészeti/fénykép album kis méretben és olcsóbban) a Taschen megoldotta azt a problémát, ami legalább 30 éve gondot okozott neki.
A Live-ot még nem lapozgattam, de a Mute könyv fenomenális. Fűzve van minden lapja, teljesen szétnyitható a könyv minden oldalnál, így teljesen élvezhető minden lapon az adott előadó kiadványainak borítótervei. Erősen ajánlott könyv!
Az M mozi kapcsán aki akar, még mindig pótolhat hétvégén a Lurdy moziban, a Pólus moziban, vagy Győrben például... Megjegyzem a Pólusban sok a surmó és nagyon vacak a perec... :)) De a lehetőség persze ettől még adott...
Meglepetés vendég!Christian Eigner, a Depeche Mode legendás dobosa a 101 Hang színpadán!Óriási megtiszteltetés, hogy elfogadta a meghívásunkat és velünk együtt erősíti a produkciót – ez valóban történelmi pillanat lesz minden DM‑rajongó számára! November 27‑én az MVM Dome-ban érkezik az év Depeche Mode‑bulija – amiből neked sem szabad kimaradnod!Ha még nincs meg a jegyed, csapj le rá most, mert hamarosan teltház!
Out this Friday — “Ghosts Again (Live in Mexico City)” from the forthcoming Memento Mori: Mexico City live album and concert film. Presave now. https://depechemode.lnk.to/MMMC