Tegyük hozzá, hogy szinte mindenben igaza van (kivéve a Drakula hasonlat, nekem inkább Cippolának látszott Dave -2017-ben is - a koncert kezdetén), Vagány Gyuri nagyon elment szőrőzősbe (nitpicking), mert oké, hogy őt, a zenészt zavarta pl., hogy a Stripped kezdeti szinti egy oktávval (vagy mennyivel) másként szólt (meg hogy ott más a dob mint korábban), de engem ez rohadtul nem zavart.
Viszont a dobok... hát, igen, a dobok.
Amikor egy hete újra megnéztem az M-et egy kisebb moziban, ugynaz volt a problémám velük - Cosmos, EC, Wrong, Sister, Pain, NLMDA, Stripped meg talán a WIME, ahol totál rendben voltak - átütően szóltak, ahogy egy koncerten az élő dob szól.
Az ING, PJ meg ETS dobjai féligmeddig okésak voltak. A többi dalnál meg - és itt a Gyurinak lesz igaza (meg persze kacsának) - a háttérbe vannak keverve a dobok, annak ellenére, hogy majd kiveri a néző szemét, hogy a Chris mennyire püföli a bőröket. :)
Na, mindegy. Ettől függetlenül nekem nagyon bejön az M. ráadásul nekem a Cosmos korábban nem tetszett annyira, de mivel annyira faszán hozta a koncert kezdő hangulatát, hogy most rengeteget hallgatom.
Valaki itt említette, hogy sosem látta még Martin mellszőrzetét ilyen közelről. Gondolom az a három baszott nagy gémkapcsot sem, ami a nagyláncán lógott. :)
Ami megdöbbentő volt számomra - ez feltűnt első nézésre is, de kifelejtettem a leírásból -, ahogy a Stripped "wihout your television" részénél Dave mobiltelefont formáz a kezéből, a sok birka néző meg nem veszi a lapot, hanem tovább filmezi a mobiljával...
Amiben tévedtem - a fekete tapasz a Cosmostól kezdődően a hüvelykujján volt, tehát ezek szerint mindhárom előadáson.