Az a teljesen tanácstalan, beszari foci, ami a BVSC ellen volt hátrányban, most azért nem volt jellemző. Igaz, nem is voltunk hátrányban. Szerencsével nyerhettünk volna, ami persze egy Szentlőrinc ellen elég ironikusan hangzik, de hát jelenleg ez a realitás. És amíg nem lesz csatár a keretben, legalább NBII-es szinten elfogadható, alighanem örülnünk is kell, ha egyáltalán gólt lövünk.
Pető a 27. forduló után lett elküldve. Ekkor 4 ponttal voltatok a vonal felett a 8. helyen. Ha marad, akkor szerintem bent is maradtok, de valószínűleg nem ez volt az érdek/terv.
Pető már bizonyította a kvalitását, sajnos összeforr a neve a kieséssel, hiába nem ő volt az edző, a szezon legjavát ő vitte. Most lehet, hogy jól nyúl a kerethez, meglátjuk.
Továbbra sem vagyok meggyőződve, hogy elsősorban edzőkérdés van, de nyilvánvaló, hogy nem a pályagondnokot fogják kirúgni. Amit Boér a tegnapi után mondott, az valid: jól kezdtünk, volt játék, voltak helyzetek, de a kapott gól után olyan szinten szart be mindenki, és annyira nem volt senkiben meg az ilyenkor szükséges karakter, hogy totális reménytelenség lett úrrá a csapaton. Persze az edző ilyenkor meg tudja támogatni a csapatot, pedagógiával, szerkezettel, mit tudom én - de ha tényleg nincs vezéregyéniség, egyéni megoldásokra képes, veszélyes játékosod, akkor nem biztos, hogy elég a mágia. Ezek a játékosok NB III fölött alig játszottak, akik idősebbek sem vezérek. Varga képességei messze kiemelkednek, de nélküle sem vezér, sem góllövő nincs, és egyedül ő sem elég. Tegnap ráadásul ő se volt...
Szóval olyan edző kellene, aki egy rutintalan és bizonytalan állománynak ad valami belső stabilitást is, ez nem tudom, kizárólag szakmai tudással megoldható-e a jelenlegi kerettel. Persze nagy elvárás itt már senkiben nem lesz, maradjunk benn és közben reméljük, hogy a klub helyzete is stabilizálódik. A jövőbeli tulajdonos ne legyen dél-amerikai "befektető", és legyen a szakmai előrelépésre is elképzelése.
lássuk be azért nem váltotta meg itt a világot. Én semmi szervezettséget nem láttam a játékunkban, az embereit cserélgette, félidőben felállást váltott, nem látom az egységességet, mintha nagy lett volna neki a feladat.