Még egy kis érdekesség Afrodité szigetéről, benzinkút ügyileg. Meglepődve tapasztaltam a kedvező üzemanyag árak mellett a még kedvezőbbeket. Diesel 0,9..€ Kerasine 1,1..€ Kicsit érdeklődtem ,hogy miként is vannak ezek az árak meg üzemanyagok. Nos az olcsó dízel az "agricultural diesel" traktorokba, mezőgazdasági gépekbe a kerozin meg fűtőanyag valami modernizált olajkályhaszerűségbe, ha isten úgy adja mégis hideg van a szigeten. November 4,-én még simán fürödtem a tengerben úgyhogy ez nehezen elképzelhető de fel vannak készülve.
Jó, hogy nem egy tízéves grafikont raksz be (egyébként ezen is rajta van, csak szólok).
A hosszú hétvégén jelentette be az ecsetfejú a 2 russzki olajcégre vonatkozó szankciókat, amire a magyar reakció, árváltozás csak kedden jöhetett. Ennek semmi köze nem volt Battához. Azóta lefelé korrigált az ár.
Innen is üzenem a felcsúti maharadzsának, hogy az üzemanyag áremelést az ecsetfejű trumpli által a ruszkik olajcégekre kiszabott szankciók okozták, a bejelentésre azonnal rakétázott a köolaj ára.
Csak érdekességképpen, ma vittem vissza a bérelt kocsit Larnaca repülőtérre és előtte megitattam a lovakat. 1,349€/liter a 95-ös. Kártyával fizetve 528,808ft/liter. Nem tankolok otthon ilyen benzint úgyhogy nem is tudom ez milyen ár, de ennyi.