Szeretnék tanácsot kérni szelepfenék maráshoz, mert még sosem kellett sort kerítenem rá. Régi olasz zuhanycsaptelep, és elég mélyen, majdnem 2 miliméter mélyen van egy keskeny hasadék a gyűrűn, amire a gumi nyomódik rá. Kell rendeljek hozzá egy marót, mennyire van jelentősége, hogy milyet veszek?
(Nem akartam órákon át elmerülni a sok féle gyártmány bogarászásában. Egy olyan kell, ami könnyen beszerezhető, nem túl drága, és házilag felszerelhető. Nem Trabant kell, nem is Merci, hanem egy megbízható, munkába járós autó. :-D
Ha pesti vagy, meg tudod venni közvetlenül a gyártótól.
AERECO LÉGTECHNIKA KFT.1139 Budapest, Fáy u. 12/A. tel: (36 1) 214 44 21; 214 43 77; e-mail: aereco@aereco.hu
Beszerelés: Direkt az ablak cserélő céggel szereltettem, erre ők is úgy csinálták, ahogy a leírás szerint nem szabad, hogy egyetlen rés helyett sok lyukat fúrkáltak az ablakra. (úgy én is tudtam volna)
Ja, és a kérdésed kb. olyan, hogy autót vennék, Trabant legyen, vagy Merci?:-)
ha van rajta plomba (színes műanyag karkötő sorozatszámmal), akkor kell. azt nem bonthatod meg, mert nem tudsz újat feltenni.
egyébként ez hivatalosan "almérő", mert a társasház főmérője általi mennyiséget fizetitek, az almérők felé arányosan visszaosztva. majd így keress hozzá vizest.
Sziasztok! Szeretném hozzáférhetőbb helyre átrakatni a vízórákat, kell ehhez engedély? Ha nem, akkor azért valamilyen formába le kell papirozni a szerelővel, hogy nehogy rám vetüljön a gyanú, hogy én kontárkodtan bele. Egyébként egy társasházi lakásról van szó.