Az megvan neki, de a Tucanoja nem illik annak az idomaihoz, ezért rá kellene ragasztószlagoznia, de azt nem akarja (ezt mondjuk én sem tenném egy szépre felújított motor esetén). Ezért kell neki egy másik robogó. Elektromos rollere is van, csak az lassú és fázik rajta. Cégtől/támogatótól pedig nem akar elfogadni kölcsönrobogót, mert akkor azért azok szívességet várnának el. Ez szerepel a Facebook posztban.
Az NSU kapcsán kesergett, hogy a motoros tartalmakat kevesebben kattintják, nem hoz eleget. Nem hiszem, hogy egy szívás a roncs robogóval annyira pörgetné a bizniszt. De volt robogója, az isteni Honda, vagy lemaradtam valamiről?
Szerintem ezzel Csikós Zsolt is tisztában van és valójában ajándékra (örökre vagy kölcsönbe) utazik. A kommentmezőben már több ajánlatot is kapott ingyen/tálca sörért elvihető, 2-3 éve működő/felújított állapotban letámasztott motorokra. Ezekre nem válaszolt, lehet, hogy várja azt a madarat, aki majd házhoz is viszi neki a motort, természetesen teli tankkal és jövő év végéig megkötött kötelező felelősségbiztosítással.
Másvalaki írta, hogy ez már a szánalmas kategória - az én értékrendem szerint is az. Nem hiszem, hogy ha valóban robogózni akar a télen, következő fizetésig ne kapna kölcsön Katitól annyi pénzt, amiből egy használható motort tud venni.
hát az amolyan Csikós-módra volt kész, de amúgy sosem. kiderült arról is, hogy egy ócska rom, nahát...
viszont milyen okosan csinálta a szerviz, hogy hírzárlatot kért a tulajtól - már zajlana a blame game, hogy miféle kapitalista gazember miatt nincs a Zsoltinak pénze rendes mocira...!
20 éve is csak teljesen szar robogót kaptál ötvenért, és ugyanúgy 150 volt egy használható, de még nem jó, mint most. Csak hát akkor a jelenlegitől eltérő mennyiségű kenyeret adtak ugyanennyiért.:) Akkor lesz kalandos, ha belenyúl valami marha egyedibe, mint a Yamaha Try, vagy a Suzuki Ran, amihez már akkor sem volt alkatrész.:) Mert ugye pl. a Sym, ami teljesen jó cuccokat gyárt ár-érték arányban, az ki van zárva. (Egy gyári Piaggio automata szívató, ami az egyetlen tuti megoldás ha nem indul már a beszerzés másnapján az addig hibátlan motor, az meg 30 ezer fölött van magában most is.)
Ahhoz képest, hogy az Alfa vásárlásánál a géppark karcsúsítását tűzte ki célul, a géppark még nőtt is, az egy darab működő Avensisből lett kettő darab tropa Mini. A Czobor utca tele van az autóival (csodálom, hogy a szomszédok még nem tombolnak miatta), és COTY-tagként szinte biztos, hogy mindig van nála tesztautó is, de nem talál olyan járművet, amibe tehetne 1500 kilométert, ezért 125 euróból akar robogót? (Ennyiből még rollert sem kap.)
Erre szokták mondani, hogy irigylem a problémáját. Persze eddig is az álproblémák kreálásának koronázatlan királya volt a pasas (irodalmi munkássága nagy részben ilyenekre épül), de úgy tűnik, nem is kíván változtatni a recepten.
A Triumphon, amit egy szakműhely csinál, és amiről nem írhat és fotózhat, nagyon sok hibát fedeztek fel, az elég kemény pénzekbe kerülhet mint anyagdíj, mind munkadíj szemszögéből. Pedig az egyszer már "készen volt". Csak épp minden sz@r volt rajta.
Siralmas és röhejes. A Bálint fia helyében felhívnám a fatert hogy ne égess már ba+! . És már olyan vén csökönyös szamár hogy nem látja be hogy ő cseszte el nem a világ körülötte. Kinézek az ablakon az 50e ft. Nincs ennyi kp?
Ez már nem szórakoztatás, hanem nettó szégyen. Undorító lejmolás, egy vagyonos családból származó, hobbijainak élő, álommunkából keveset kereső meglett embernek. Pár évvel vagyok nála fiataabb ,én is Óbudán lakom engem is szopat a helyi parkolás az autóim otthon alszanak és felszállok szépen a buszra. Nem robogókat lejmolok! Kevés a fizu a Zone-ban már minden szart reklámoznak. Adjon el valami veterán szart és hozza rendbe magát!
szeirntem a dízel Minijére nem költ (azt vette a Toyota helyett), a Prince motoros csodára (amit az "olvasók kedvéért vett meg, hogy legyen tartalom") gondolhat, amiről még nem sokat olvastunk.
yes, ez a poszt gyakorlatilag annak a szép megfogalmazása, hogy "valaki dobjon már meg egy motorral ingyen, akár kölcsönbe is".
... mindezt azért, mert a szívességekből, baráti segítségekből és ingyen szerelésekből megforgatott több tízmilliós autóparkja sajnos "égeti a pénzt". szóval most "ötvenezer" van robogóra, bazmeg :))) hagyjuk már. de tényleg. siralmas...
Azért sajnálom szegényt, nyilván ő is látja, hogy alaposan elkalkulálta magát. Elég félelmetes érzés lehet, hogy még mire mennyi milliót kell rákölteni, hogy eladható legyen úgy, hogy legalább minimum a pénzénél legyen. Én ilyen projektekbe még véletlenül se mernék belevágni.
"Mivel viszont az Alfa, a Triumph, a Mini napalmként égeti a pénzemet, ezért effektíve nincs rá keret. Én 50 ezer forintban húztam meg a határt, amin a robogós piacot ismerő haverjaim harsányan és hosszan röhögtek, mert mind rohadékok. Én meg azt mondom, belemenne talán 1500 kilométer ebben az időszakban, megvan rá az esély, hogy találjak valamit, mert választék, az van."
"A paraméterek:- reménybeli 50 ezer forintos vételár, nem több- kiskerekűt keresek, a nagyot nem szeretem, több helyet is foglal, egyszerűen - nem- eleve 50-esnek készült robogó (nem akarok rendszámtalanított naggyal mozogni) legyen- SYM, CPI és egyéb izék nem kellenek, Peugeot sem- láthatóan a tehén szájából (vagy Kamaz alól, húsz év kertben pihentetés után a földből) kihúzott cuccok nem kellenek- lámpa, fék működjön, ha rúgni kell, nem baj, de nagyon sok időm nincs olyanoknak utánajárni, hogy hidegen vagy melegen nem indul, mert van sok egyéb projekt, amire kíváncsibbak a nézők"
De jó legyen! Igazából ha ajándék se baj! MIndenki rohadék aki beszól! MIndenki hibás, az egész világ! Kuss és tessék küldeni neki valami tuti robogót!
Az additivèrt + fuel source-èrt [ mint informàciò]
...köszönet.
Èrtèkelem a törödèst...de òvatosan kell fogalmaznom....virtual communivation.... ɓìr àm fèlreèrthető lenni..
👍😊😇😎
[ plusz az idiòtàk megint lent hagytàk az 1ik billencset seggig rakva a gödör aljàn...hiàba ugatok, hogy eső lesz parasztok...legyint sòhajt..alkallmaxott=fizetett ellensèg ...🤪😊😆😁..]
A 2T olaj régi dízeles trükk, de az etanol-problémán szerintem nem segít. Apropó láncfűrész, régen a nagy tisztaságú, tartós Aspen benzineket használták, de szerintem a többség az ára miatt leszokott róla: