Keresés

Részletes keresés

MacPhisto Creative Commons License 2000.08.04 0 0 1289
Szurdi már nem dagadt.

Bilicsi Maria: van koze ~ Tivadarhoz? Netan lanya?
Én úgy tudom, az...

Előzmény: Ordas (1288)
Ordas Creative Commons License 2000.08.04 0 0 1288
Megneztem az excel tablazatot. Szep es jo munka [s jo sok idobe tellett]. Hihetetlen pontos, bar nagyon sokra nem is emlekeztem. Vegignezve par dolog jutott az eszembe. Egy reszuket lehet, hogy sokan ismeritek, de hatha van benne par ujdonsag [tuzsonnak tuti, hogy nem :)].

Abraham Edit: Baratok Kozt gonosz Claudiaja
Adam Tamas: Familia Kft-bol, eredeti neve: Nagy Sandor
Bacs Kati: Bacs Ferenc lanya, bar ez nem tuti
Benko Peter: Kisvaros hatarore, manapsag adocsalo, regebbi magyar tortenelmi filmek allando foszereploje, mint Kovacs Istvan es Nagy Gabor
Bod Terez: szinten Familia Kft
Borbely Laszlo: idegesito figura a 90-es evek eleji OMO reklambol. "Na ne mondja, hogy csak az OMO-tol lett ilyen!"
Brunner Marta: ostoba enekesno, Mindent vagy Semmit butuska haziasszonya
Csernak Janos: eletben Ivancsics Ilona ferje. Nem engedte sajat gyerekuket jatszani a sorozatban, ellentetben Frajt Edittel
Dzsupin Ibolya: Familia Kft
Fenyvesi Gabi: ha ez ugyanaz akire gondolok, akkor egyszamos, tipikus tancdalenekesno, a letut hatvanas evek tancdal fesztivaljairol.
Foldesi Judit: eletben Lenke neni unokaja, valamint lanya Foldesi Margit szinesznonek, aki pedig magyarhangja Jerry egernek, Christa nover-/doktornonek [Gaby Dohm] a Feketerdoklinikabol.
Gati Oszkar: allando Schwartzenegger szinkronhang
Gregor Bernadett: ~ Jozsef operaenkes lanya
Gruber Hugo: Bujtor elotti allando Bud Spencer szinkronhang
Hacser Jozsa: sok mesefigura magyarhangja, pl. 80 nap alatt a Fold korul Willy Foggal c. rajzfilmbol Tico kis egere :)
Hamori Eszter: Bajor Imre exneje
Hamori Ildiko: Szinetar Miklosne, Szinetar Dora mamaja
Horvath Sandor: Oregbereny [Szomszedok falusi verzioja] c. sorozatban id. Deli Pista
Incze Ildiko: a ma nepszeru "Hatvan csalad" reklam egyik figuraja.
Kallay Ilona: Kautzky Jozsef [Veres ur] neje
Kanya Kata: Vitriol, ex Verebes Istvanne
Kisfalussy Balint: Gazda TV [parasztmusor] elejen volt, telleg ugy is nez ki :)
Kocsis Judit: a tordelo, de nem o van a Duna TV-n? Ez tok nem bizti, de ugy tunik nekem.
Kovacs Istvan: regebbi magyar tortenelmi filmek foszereploje [Karpathy Zoltan - pl.], illetve a Pogany madonna rosszfiuja
Kovacs Robert: Hetes csatorna metalos dolgozoja, Vilag legrosszabb gyereke c. ifjusagifilm foszereploje
Kranitz Lajos: Jockey magyarhangja [Dallas], bena tv2-nel Bud Spencer uj magyarhangja
Lang Jozsef: orokos Roger Moore magyarhang. Emlkeztek, mikor ujra szinkronizaltak a Minden leben 2 kanal c. sorozatot, mekkora botrany volt az uj szinkron? Le is alltak vele, s jott vissza o is, meg Sztankay Istvan Tony Curtis hangjanak.
Lux adam: Kisvaros bugyuta hatarore
Malek Andrea: Malek Miklos zeneszerzo lanya, Princz Gaborne - hiaba vonzo, szexis ember ez a vizilo...
Miller Zoltan: Ulmann Monika ferje, Emberek zenekar frontembere
Nagy Gabor: regebbi magyar tortenelmi filmek foszereploje, Udo Brinkmann [sascha Hehn] magyarhangja a Feketeerdoklinikabol.
Oberfrank Pal: Baratok kozt szelhamos dr. Fenyvesi Sandor ugyved
Orosz Helga: szerintema sorozatban jol nezett ki, de mig volt Msat, ott vezetett vmi Tuzoltokrol szolo dokumentumfilmsorozatot, vmi borzaszto szokehajjal.
Papadimitriu Athina: Trokan Peter volt neje
Pinter Tibor: Baratok Kozt egyik vetkozo fiuja, a csunyacska Janza Kata enekesno ferje
Sajgal Erika: sorozat vege fele Dezire felesege, valosagban is egy par
Salinger Gabor: Baratok Kozt ugyeletes rosszfiuja a sorozat elejen, Nagy Ferenc vallalkozo
Simorjay Emese: Pamela Ewing magyarhangja a Dallasbol
Sinko Laszlo: eletben Sinkovics Imre occse
Somlai Edina: allando szinkronhang, szerintem idegesito egy ido utn
Soros Sandor: a gagy Xenia - laz sorozat Dexter kapitanya. A Szomszaban vmi ellenszenves apukat jatszott ugye?
Szabo Sipos Barnabas: RTL klub gagyi erotikus filmjeinek allando narratora
Szoke Andras:a Roncsfilm Kis Juhasz Bela hazfelugyeloje, Esti Showder allando szereploje
Sztarek Andrea: Kisvarosban magyar tanarno, Usztics enoje a szerepben, de a ficko allando taknyolasa sikert hoz, osszejonnek, s ujra porognek.
Szurdi Tamas: dagadt, tohe gyerek, egyszer lattam janizni az Europarkban, az Eretlenek egyik foszereploje - apjuk Szurdi Miklos [mostani felesege: Xantus Barbara] csinalta a Familia Kft-t, a Privat Kopot.
Tahi Jozsef: Tahi Toth Laszlo occse
Timar Andor: vagy inkabb Undor? Kertesz zsuzsa bemondono fia
Timko Eszter: volt vmi szuperman sorozat emreg az RTL klubon, s a noi foszereplo magyarhangja - eszmeletlen jo magyarhang.
T. Katona Agnes: magyar Tv-ben vallasi musort vezetett. T = Teglasy, volt gimis osztalytarsam rokona
Tordai Teri: hetvenes evekben Nemetorszagban forgatott leder filmeket. ma meg tagadja, tompitja oket... :)
Ulmann Monika: Baratok Kozt Krisztinaja.
Vizy Andras: ez az a fasz, aki eszetlenkedett az RTL klubon, most meg a tv2-n? Nem emlexem ra egyaltalan. Mi volt a szerepe? Mit lopott?
Zavodszky Noemi: Familia Kft-ben jatszott, tenyleg nevetseges volt, ahogy kurvabol indult, s mi lett belole...

Kerdesek:
Balint Gyorgy a mindenki Gyuri bacsija az Ablakbol?
Bilicsi Maria: van koze ~ Tivadarhoz? Netan lanya?
Vastag betusek a halottak? Tenyleg Bodor Tibor [Kenez elvtars] meghalt? Na neeeeeeee! :( Mert akkor Simandy Jozsefet is be kene jelolni, aki nincs vastagon irva.
Mikor derult ki, hogy LAci a presszos keresztneve Sudar?
Geszty Gloria tenyleg jatszott szulot? Abszolut kiesett. Milyen volt az alakitott figura?
Karpati Olimpia [mint Gabor Gabi] mikor szerepelt?
Kudlik Juliara en csak az elso reszbol emlexem, amikor a sorozat magara utalt [meg még csomoszor volt ilyen utalas], de szerepel mellette egy 1988-as datum. Az micsoda?
Benne volt a listaban Vagasi Matyi uj szereploje? Nem emlexem, vmilyen Attila.
Szikszay Edina: van koze ahhz, hogy Etusnak ez lett a neve? Nem vmi gyakori nev...

Mas. Regen Hanko Attilat mindig Kankonak ertettem. :) Aztan megtudtam mit jelent.
Hofi Geza osztalyfonoke volt anyu nagybatja. Nem volt jo tanulo a kis Gezuka...
Allitolag osszesen vagy 3000 ember fordult meg a sorozatban. Gondolom statisztakkal egyutt. Akkor is hatalmas szam.

tuzson! Eltuntek a Tanyaszomszedok! Mi lett veluk? :)

tuzson Creative Commons License 2000.08.04 0 0 1287
Hát megnéztem az excel táblát!
És le vagyok nyűgözve!!!!
Még ilyet!
Mi munka volt ezt emberek bevinni!!

Gratula és gratula!

Észrevételek:

Lestyák Katalin helyesen Lestyán Katalin

Meghaltak és nincsenek jelezve:

Surányi Imre
Vay Ilus

és most (egészen friss hír VII. 29-én 39 évesen) Kerekes László sajnos nem emlékszem mit játszott.

tuzson Creative Commons License 2000.08.04 0 0 1286
Magyar Hírlap 2000. augusztus 4.
Kulka János mondja:
"Le tudta zárni már magában, hogy befejeződött a Szomszédok televíziós sorozat?

- Elintézte ezt helyettünk más. A sorozat megszüntetését nagy butaságnak tartom. Nem a saját személyes jobb létem miatt, hanem azért, mert a Szomszédokat sokan kedvelték. "

Mélyen egyetértünk Önnel dr. Mágenheim!!!!

cyber.greg Creative Commons License 2000.08.02 0 0 1285
Hát például Gulyás Zoltán neve mellett üres mezőt látok, pedig ő Várfi Sándorral együtt modell volt a stúdióban. (Amúgy meg mindketten "mennyiharmincasok".)
Előzmény: tommystar (1284)
tommystar Creative Commons License 2000.08.01 0 0 1284
Nálam működik, remélem nálatok is!!!!!
Jó böngészést kivánok és mindenki irja meg az észrevételeit a topicba...
OFF- mikor lesz vki törzsvendég?
Még alig 40 hozzászólásom van, de már törzsvendég a státuszom...
cyber.greg Creative Commons License 2000.08.01 0 0 1283
Sikerült!
Ilyen sincs gyakran: Excel-fájl a böngészőben :-)
Előzmény: tommystar (1282)
tommystar Creative Commons License 2000.08.01 0 0 1282
akkor ÚJRA!
Megszokhatáttok már, hogy nekem elsőre (meg másodikra, meg harmadikra ...) semmi se szokott sikerülni, lehet hogy most se.

Szomszédok-Cast...

tommystar Creative Commons License 2000.08.01 0 0 1281
akkor ÚJRA!
Megszokhatáttok már, hogy nekem elsőre (meg másodikra, meg harmadikra ...) semmi se szokott sikerülni, lehet hogy most se.

Szomszédok-Cast...

tommystar Creative Commons License 2000.08.01 0 0 1280
valaki megmondta irc-en a linkelést remélem összejön...

exeles a móka úgy hogy nem tudom mi lesz...
tommystar Creative Commons License 2000.08.01 0 0 1279
Akkor egy egyszerű kérdésem van, hogyan kell linkelni..?
tommystar Creative Commons License 2000.08.01 0 0 1278
Sikerült használni az imdb-t?

Itt van a Szomszédok-Cast:

azért a sok kérdőjel, mert sokszor kizárásos alapon próbáltam kitalálni, hogy ki-ki lehetett...
JAVITÁSRA FEL!!!!!

tommystar Creative Commons License 2000.08.01 0 0 1277
Kösz Tuzson, na végre valaki reagált a képekre!!!!
Már kezdtem megsértődni...
Ordas, Bocs, de lehet, hogy egy kicsit félreérthető voltam, nekem videón csak a Gálvőlgyis Szomsza van meg, abban pedig beleröhögnek, de ha onnan felveszem a hangot, akkor sem tudom mp3-ba áttenni. Tényleg, ha tudjátok, hogy a waw + a Real Audio file-kat hogy lehet, ha lehet átirni mp3-ba...
tuzson Creative Commons License 2000.08.01 0 0 1276
Tetszettek a Gálvölgyis képek!!

Hogy mi lesz a Komédiások után nem tudom. De sajnálom őket.

Ordas Creative Commons License 2000.07.31 0 0 1275
tommystar:
PS2: Nekem is van PCTV-kártyám úhygogy nagy képfyártásba kezdhetünk, de nem tudom felrakni...
Ezt irod, azaz ha gepre tudod vinni a filmet, akkor nem tudod a zenet kicsenni?

VArom az a kimutatasodat, hogy melyik reszben ki volt. Nincs fent vhol a neten? Meg persze a kepeket is.

Udv

tommystar Creative Commons License 2000.07.30 0 0 1274
A zenék sajnos nemhogy mp3-ban nincsenek meg, de még bakelitlemezen sem... :((
Megtaláltam a 100. részkor kiadott szines Szomszos füzetet, holnap megpróbálok egykori iskolámban pár képet bescannelni (azt mondták: nyáron is be lehet menni délelőtt -hajnalban- netezni, meg ilyenek, hát majd kiderül...)

A CAST-ot majd megpróbálom belinkelni...

Ordas Creative Commons License 2000.07.28 0 0 1273
A Komedias topicban olvasom tuzsontol, hogy a Komediasok sorozat [Szomsza potlek :)] osztol nem kell az MTV-nek. Netan a mi sorozatunkat elesztik fel? :) Vagy vmi ujabb szarral kiserleteznek?
Ordas Creative Commons License 2000.07.28 0 0 1272
Gratula, ha mindet elolvastad!
Kepekkel annyi agond, hogy ahova Kingalany feltette, ott atszervezesek lesznek, igy a cimek, amiket az indexbe irt nem lesznek ervenyesek. A kepek megvannak. Bar le is mentheted az egeszet. Nekem megvan. :) Mas altal feltett kepet ez nem erint.
Egyebkent Kingalanyt noszogatni kell, mert igert Szomszedokos honlapot, ahol szinten fent lesznek a kepek.
Te, mint nagy rajongo, nincsenek meg a zenek mp3-ban? Foldobhatnad vhova a netre, mi meg letolthetnenk. :)
Asztis mondtad, hogy vannak kimutatasok. Ha excelben van, tedd mar fol a netre, s linkelj oda, mert erdekel!
Na, minden jaut.
A movie verzion meg tepelodok 1et. :)

Előzmény: tommystar (1271)
tommystar Creative Commons License 2000.07.27 0 0 1271
Ordas!!
Hogy-hogy lekerülnek a képet?? Az összes???
De azért újakat be lehet tenni, nem?

Akkor majd tegyük fel mindet újra...

Előzmény: Ordas (1264)
tommystar Creative Commons License 2000.07.27 0 0 1270
Előbb Julcsikánál elirtam a kép számát...
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Anyai nyomásra meg kell irnom, hogy a 88-89-es részekben a gyakori erdei huligán szerepében jó anyám osztálytársát: JAKAB CSABÁT láthattuk...

tommystar Creative Commons License 2000.07.27 0 0 1269
Tényleg elolvastam az egész topicot...
Látom, mennek a képet, akkor megnyugszom
(csak egy kicsit lassan)

Béla bá szerepét a hollywoodi szuperszomszában átvehetné Charles Bronson, vagy Gregory Peck...
...valamint ebben a verzióban Julcsi kisérhetné el Etust + Virágh-ot a nyugdijas klubba (szemben a magyar sor.-ban forditott komikus jelenettel)
ahol Tina Turner és Tom Jones énekelhetne duetteket, vendégeik: Cher, Diana Ross, Rod Stewart, Julio Iglesias... /all him-, ill. herself!!!/

Julcsiék úgy beindulnak rájuk, hogy átrángatják őket a dizsibe...

még mindig folyt. köv.

tommystar Creative Commons License 2000.07.27 0 0 1268

Ordas, -imdb.com használat- ha tudod az eredeti cimét, vagy valamelyik alkotóját, szereplőjét, azt kell a keresőbe beirni, aztán kiirja hány találat, stb...

tommystar Creative Commons License 2000.07.27 0 0 1267
akkor újra...

tommystar Creative Commons License 2000.07.27 0 0 1266
Talált Greg!! Onnan jött az ötlet, hogy öcséd beirta akkor az egészet, ezért kerestem meg videón azt a Gálvölgyi-show-t (az archivumomból)!

Akkor jöjjön a többi kép...

folyt. köv.

Ordas Creative Commons License 2000.07.27 0 0 1265
imdb.com-ot hogy kell hasznalni? Azaz pontosan hol vannak a sorozatok?
Előzmény: tommystar (1241)
Ordas Creative Commons License 2000.07.27 0 0 1264
Huuuuuu, nagyon jo, hogy ujabb fan van! S raadasul ilyen jol felkeszult.
Szal a topic neveben, mint topicgazda udvozollek!
Tenyleg mindet elolvastad? Sajna a kepek szeptembertol lekerulnek, most mentsd le, en mar megtettem. :)
Mindenfele ujsagcikk, kep, kimutatas kell. Legyszives rakjal fel!

Legyen topikus talalkozo?

Előzmény: tommystar (1241)
KingaLany Creative Commons License 2000.07.27 0 0 1263
koszi/puszi tuzsi! a multra pedig vegleg boritsunk KALPAGOT! hisz, vegul is mar azota eltelt vagy 600 hozzaszolas! :)
Előzmény: tuzson (1248)
KingaLany Creative Commons License 2000.07.27 0 0 1262
vazze, ez a csavo durvicsek... ugy feldobta a topikot, mint a tehen a talpat a lucernasban. (ezt a szolas most fejlesztettem ki. :])

minden elismeresem, tommystar. tuzson es ordas, veszelyben a Szomsza-kiralysagotok! :)

Előzmény: tommystar (1249)
cyber.greg Creative Commons License 2000.07.26 0 0 1261
Ez kérlek a Gálvölgyi-paródia eleje.
Egyszer még 397586357 hozzászólással ezelőtt az öcsém beírta az egész szövegét (és mellesleg bekapcsolva hagyta a félkövér-taget), de gondolom láttad, amikor átfutottad a topikot.
Előzmény: tommystar (1258)
MacPhisto Creative Commons License 2000.07.26 0 0 1260
szóhoz sem jutok...
Előzmény: tommystar (1259)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!