Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
A lehető legrosszabbkor jött ez, és mondanám, hogy a következő 2 meccs kötelező 6 pont otthon, de a helyzet az, hogy Pulisics az előzetes hírek szerint ennél jóval többet is kihagyhat. Várhatóan ma-holnap mondanak biztosat az állapotáról, de ezek az combhajlító izomsérülések nem 1-2 hét alatt oldódnak meg. Fasza... itt a lehetőség Leao számára is, hogy bizonyítson.
Vasárnap Gibraltár ellen szerintem nem lesz rá szükség, ott pihenhet majd. A többiek esetében még imádkozzunk, hogy ne sérüljön le senki, mert nagyon egyben van a csapat!
Leao-ra őrjöng? (Állítólag Sebes Gusztáv utálta így zsigerből Sándor Csikart, mint A. Leao-t. Az ilyen utálatoknak aztán megvan az "eredménye", lásd Sebest.)
Gimeneznél most tényleg azt éreztem, hogy csak a gól hiányzott: szépen került helyzetbe többször is, a mezőnymunkája abszolút rendben van, és összehozta a tizenegyest is. Ha összejönne két egymást követő meccsen is a gólszerzés, szerintem kinyílna a gólzsák. A Fiorentina és a Pisa jó célpontnak tűnik erre, megérdemelné, hogy ő kezdhessen ezeken a meccseken is. Ugyanakkor Leao esetében is az lehet a szándéka Allegrinek, hogy beilleszkedjen minél hamarabb, tehát jó kérdés, kinek a felépítését tartja fontosabbnak Allegri. Tippen szerint Leao fog padozni és igazából csak magának köszönheti, ha így lesz. Elhiszem, hogy nem bír fel-le robotolni egy teljes meccsen keresztül mindenki, de ahogy a Napoli ellen, úgy tegnap is nagyon látványosan sétálgatott a pályán abban a kis időben, ami egyszerűen felfoghatatlan számomra. Teljesen validnak tartom, hogy amennyiben nem illeszkedik be, piacra fogják dobni, hogy az árából erősítsék meg a keretet Allegrinek.
Gimenez az első félidőben, amikor megcsinálta magának a helyzetet, ráadásul az erősebbik lábára, nem értem miért a hosszúra akarta visszahúzni, a rövid felsőbe kellett volna. Volt egy fejes helyzete is, azért nem hibáztatom, hogy picivel mellément. Leao meg eltörte sajnos a labdát gólhelyzetben. Nekünk állt a meccs, főleg a 2. félidőben, tudom hülyeség(?) az XG, de az alapján 2-0 vagy 2-1 lett volna a reális ide. Modricnak kéne rúgnia a tiziket.
Kar ezért a meccsert, a Juve gyenge volt magához képest. Modricsnak egy csúnya eladott labdája volt, egyébként szuper megint. Santi remek mezőnymunka, de ha nem tud betalàlni....
Puli elfáradt a végére, meg a kihagyott tizi lehet h megfogta, Gimenez játéka viszont tetszett és benne még volt talán kakaó. Rafa... hát irritáló a lézengése, Nkunku pedig gyengus volt.