ma megint Kosztolányi, az Ünnepi Szám.Ráleltem egy Lukács cikkre is, ő is 1883-ban született. Európai léptékű filozófusnak írják le, különös tekintettel az esztétikájára és az ontológiájára. Borzasztó
csütörtökön véletlenül rábukkantam a Kosztolányi számra, ma tudatosan a Babitsra. Ildikó lányuk az angliai autóslágerben. Ez mindig beugrik, ha Babitsról van szó. Meg Fogaras is. Laodameia. Dante. Az új Dante. Rákok, kínos rákok. Babits, Kosztolányi, Karinthy. A zsidó összeesküvések közül az első: Nyugat. 500 példányszámmal. A Goethe jelenség. Megdöbbentő:Márton László új fordítása. Részletes kommentárok. A vége: Goethe visszament-visszaért a politeizmushoz? Márton László is kap minden évben valami díjat. Ebből látszik, hogy bibsi, aki nem keres eleget.
INduljon a birkózó bajnokságon? Jövő nyáron, a veteránon. Akkor lesz 70 éves, és 70 korcsoport az utolsó lehetőség.
A birkózót nem csak a füléről lehet felismerni, hanem a hátáról is. Na és nagyon fontos a mellizom -Jani bácsi azt mondta a 14 éves Parsifalnak, hogy az a legfontosabb. De fontos ugyebár a kar is. No meg a láb. Meg a nyak. És a has.
Ma rádöbbentem, hogy Ruppert Sheldrake egy barom. Nagy barom. És hányan vannak mellette!? Az intézményesített és a kevésbé intézményesített ostobái. Hans Driesch is nagyon igéretesen (számomra legalábbis) indult, aztán eljutott a parapszichológia sötétségébe. Sheldrake is így járt.A térről kezdett fecsegni, és eközben rájöttem , hogy esze az semmi.
Nyáron többször is földühítettek. Augusztusban elmentem betegállományba és szeptember elsején azonnali felmondással dübörögtem be. Mondtam, hogy nem 1-2 napot, de egy percet se vagyok már hajlandó dolgozni- ezzel köszöntem be a munkaügyön. Azóta dübörög a létfejtés.
Ezt ma csináltam először. A nyuggerek könnyed gyakorlata
Achilles vagy Hegel mennyit tudott volna kánikulában 3 unokával a strandon játszani? Hát kérem szépen én 4 órát bírtam, aztán napszúrással , majdnem szívinfarktussal elmenekültem.
A gyúrás mindehhez képest semmi.
I MISS BEING CRAZY - I FELT UNSTOPPABLE - MOTIVATIONAL VIDEO 🔥