A Ponyt Étteremhez képest vsz nem rosszabb árérték arányban. :-) Amúgy azért raktam be a weboldalt, hogy mérlegelni tudd, de akkor még direktebb módon: https://fenyogyongye.hu/etlap/
Van valamilyen liturgikus oka, hogy a https://fenyogyongye.hu/ nevét még nem hallottam felmerülni a telehód kapcsán? Sosenem voltam ott, de rákerestem, hogy lefelé gurulva mi esik útba, s ez eléggé rajta van a ”pályán”.
Ó, akkor nagyon nem 42. Mindegy, kis esély lett volt rá hogy pont akkora mint nekem, pedig mindkettöböl van egy pár zsír új, soha nem használt cipöm amit eladásra szánok.
(Pegasus 41 fekete 44-es, Triumph 21 RFG fehér-narancs 44,5-ös)
Egy pár másodperces kizökkenést okozott a televidra szócska :), de feloldottam. Szóval összefuthatunk biza, most biztos tudok menni. Hétfő viszont Pál-söröző szünet sajna.
Kösz, én valójában a futással elégedett vagyok, ráadásul ma szinte semmit nem érzek belőle.
Ennél sokkal többet kínlódok a tökéletes course colour és course arrow colour megalkotásával. :-) Minél többet dolgozom rajta, annál inkább nyilvánvaló, hogy sosem fog egy MIP-es képernyőn nyerni a cyan vagy a magenta szín, sem tisztán, sem a feketével kombinálva. Úgy tűnik, hogy mindig a tiszta fekete lesz a nyerő valamilyen megoldással. Kis fekete nyílhegy, nagy fekete nylíhegy, nyílhegy nélküli fekete vonal.
Már bánom, hogy nem nézegettem az F8-adat az étteremben jobban, mármint a térképet rajta. Viszont mivel átcsúszik okt. 6. hétfőre a Televidrás, ezért jó eséllyel ott összefutunk megint. Össze?
Sajnos nagyjából zéró a tudásom ez ügyben, kétszer voltam futópados terheléses vizsgálaton, ennyi a tapasztalatom.
Magamból kiindulva, plusz mivel nem földszinten lakom, a minél csendesebb működés lenne az egyik fő szempont. Az ennyire meredek dőlésszög lehetősége annyira nem érdekes szerintem, gyorsabban futva síkon ugyanannyi edzésértéke van.
Főleg az elején elég jól haladtunk, gratula hozzá. Most panaszkodás ide vagy oda, azért nem sokan képesek végigfutni egy tókört, csak nekünk természetes ez, mert ezt a világot látjuk
Mi már a helyszínen :) Botond el is indult, 2 kör lesz neki 4:50 környékén. Majd utolér minket és mehet vele Pinyó. 9-ig én is futok egy oda-visszát, amennyit kiad az idő.
Feleségem szeretne egy gyaloglópadot, van ezzel esetleg tapasztalata valakinek vagy van olyan megbízható oldal, ahol bővebben lehetne olvasni ezekről?
A cél lazább kardio edzés otthon. (Kicsi még a gyermekünk, eléggé ragaszkodó típus, és ezt lehetne a legegyszerűbben beilleszteni a napirendbe, főleg ha jön most majd a rosszabb idő, illetve ha videókat szeretne közben nézni, arra is megfelel.)
Akár használtan is érdekes lehet, a keret nagyjából 250 ezer forint lenne rá.
A wired írt például egy összefoglalót (The Best Walking Pads), amiben az Urevo CyberPad-ot ajánlották alapvetően, aminél szimpatikus, hogy akár 14%-os dőlésszöget is be lehet állítani, ami már erőnlétet is segítene visszaállítani, viszont kevés értékelést találni róla, illetve külsőleg is elég bazárinak tűnik.
- a gárdonyi vasútállomás előtti parkoló (fő út mellett)
- utána Ponty étterem
Én a második felét pl. a pákozdi (ingókövekhez leágazásos út) kék kúttól gyorsabban futom, addig 100% igazodok. Ha ma szétcsapom magam, akkor végig igazodok :)
Úgy néz ki, hogy én is majdnem csatlakoztam a "megöltem a pulzusmérőmet" klubhoz. Sok évig oda tudtam figyelni, de a betegeskedve sportolás nem jó ötlet, be is dobtam a kádba egyből a HRM3-mal az övet. Vagy 5 percig volt a víz alatt. Tudni kell, hogy a jó öreg mérő egyik csavarjának már kitört a "háza", így csak 3 csavar fogja.
Gondoltam, gyorsan kiszárítom, de nem bírtam szétszedni, s ekkor ugrott be, hogy a legutolsó elemcserénél összeragasztottam pillanatragasztóval a téglalap alakú kerület egyik felét. Ha múltkor jól sikerült a ragasztót becsorgatnom, akkor valóban megúsztam. Egyelőre még működik.
Mondom, hogy egyfelől az aktív szenzor tényleg átvált:
de ha megnézem, akkor egyből nem kezd el nőni a distance a Record blokkban, akkor is, ha a GPS Metadata blokkban a speed nem nulla ezekben a mp-ekben.
Már üldögéltem Suunto footpoddal étteremben túra közben, s jó ideig nem adott hozzá távolságot.*
Azaz a nem aktív Stryd vagy Garmin/Suunto footpod lehet, hogy nem számít aktív szenzornak, de azt nem engedi egyből, hogy más szenzor adata jöjjön. Ahhoz - gondolom - le kell kapcsolódnia.
* ha megérem a vasárnapot, kipróbálhatjuk a Stryd-dal is, hogy meddig tart ki mozgásmentes állapotban.