Keresés

Részletes keresés

Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 20 perce 0 0 278473

Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2 órája 0 0 278472

9 Ft a gáz köbmétere, azt beszélik.

https://www.facebook.com/share/r/172D2ZjMx5/

Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2 órája 0 0 278471
vonakodó Creative Commons License 7 órája 0 1 278470

"A Kaszinós Boborján - aki másodállásban hm. miniszter - totál el van tévedve: az ellenfelet ésszel, érvekkel kellene lefegyverezni, nem hatalmi szóval!
Persze ha csak hatalom van és más egyéb semmi, akkor nem szóltam..." nyugat.hu

Előzmény: martinaxe7 (278453)
Anyóca99 Creative Commons License 8 órája 0 0 278469

Affene' nem figyeltem a betűméretre .

Előzmény: Anyóca99 (278468)
Anyóca99 Creative Commons License 8 órája 0 2 278468

" De hiszen nem is tud úszni ! "

Na én ezért nem mondtam a gyerekeknek vizet . Mert én se tudok úszni , oszt' hátha mégis van feltámadás .... :-DD

(vagy ateistáknak lófütty?)

Előzmény: megaliner (278467)
megaliner Creative Commons License 9 órája 0 2 278467

5*

Ugyanígy döntöttem én is.

ne járjanak egy kőhöz miattam 15-20 km-t évente 2x.

Ha megérdemlem úgy is emlékeznek rám.

---------------------------------------------------------------------------------------

Írtam már ?

Amikor a lányom elmondta anyósoknak, hogy azt kértem, hogy szórjanak valamilyen vízbe (Dunába, Balatonba, mindegy) akkor anyósom válasza az volt : De hiszen nem is tud úszni !

Tényleg nem tudok.

Előzmény: Anyóca99 (278466)
Anyóca99 Creative Commons License 10 órája 0 1 278466

... és még a temetős cégnek is kell majd fizetni évente . 

Tőlem anno , apám/anyám után is behajtotta a cég , merhogy' őrzik/karbantartják a temetőt (sírt nem) . Nemtom' ma is így van-e még , de én akkor megfogadtam , hogy engem ugyan nem kell majd "őrizni" . Szórjanak majd szét valahol/akárhol a természetben a gyerekeim , osztjóvan' ! Sírhoz járkálás nélkül is emlékezhetnek rám , ha akarnak .

Előzmény: megaliner (278465)
megaliner Creative Commons License 10 órája 0 3 278465

amikor szembe jön a valóság:

https://promotions.hu/belfoldi-hirek/2025/09/27/rendkivuli-temetkezesi-szokas-heves-megye-dragulas-ketto-egyben

amikor nem a győzelmi jelentéseket olvassák az ország szegényei hanem az árcédulákat.

Anyóca99 Creative Commons License 10 órája 0 4 278464

Miért helyezték át az ügyészségre a Szőlő utcai ügyet ?

A rendőrségi nyomingereknél okosabbak vagy csak megbízhatóbbak ?

kannibál Kovács Creative Commons License 11 órája -1 3 278463

Amennyiben egy népszerűtlen kormány üldözni kezdi a nála népszerűbb ellenzéki párt egyik vezetőjét, akkor azzal csak a saját sírját ássa. Lévén annál több híve lesz az ellenoldalnak.

Egyébként csak én érzékelem úgy, hogy amióta napvilágra került a hódmezővásárhelyi rendőr öngyilkossága és a Szőlő utca botránya, azóta többen járnak Magyar Péter országjárására? Nekem úgy tűnik, hogy most 10-15 ezres városokban vannak annyian, amennyien szeptember elején 30-40 ezres városokban voltak.

Előzmény: megaliner (278461)
martinaxe7 Creative Commons License 12 órája -1 5 278462

Novák elvtársnő tavasszal fos6

megaliner Creative Commons License 12 órája 0 4 278461

BOB herceg elveszi Szendi Romulusz rendfokozatát.

Úgy 50-60 évig (?) ezt bíróság mondhatta ki a mindenkori köztársasági elnök kezdeményezésére.

Tábornokot az egyenruha viseléséről és rendfokozat használattól az Elnöki Tanács Elnöke, később Köztársaság tilthatott el.

Ma már ehhez elég egy politikus is.

Ha összehívják baráti beszélgetésekre a NATO volt (nem aktív honvédelmi minisztereit) mert néha összehívják, vagy vezérkari főnökeit, akkor ott fog ülni kb. 

- 45 nyugalmazott vezérezres vagy altábornagy, meg egy nyugalmazott al-honvéd.

- Ez utóbbinak (egyedül neki) nem lesz fegyverviselési engedélye se.

Az ilyen ülések , tanácskozások napirendje vagy a párnapos diskurzus tartalma eddig se volt nyilvános.

De hogy erről a különleges eseményről majd minden NATO ország bulvár sajtója be fog számolni az hétszentség.

mica-r Creative Commons License 12 órája 0 4 278460

Nagyon gyenge érvelés.

Előzmény: Kőrmös Lili (278450)
martinaxe7 Creative Commons License 13 órája 0 2 278459

agyar Légvédelem?

hobó papa Creative Commons License 13 órája -1 1 278458

cigicsempész drónok

Előzmény: tarTospifta (278455)
Vevegyő Creative Commons License 13 órája -1 3 278457

ez hülye?

ez hülye.

martinaxe7 Creative Commons License 13 órája -1 4 278456

Mi lesz, ha mandinerből felmondja a titoktartási szerződést?

Előzmény: Akimegmondjanektek (278454)
tarTospifta Creative Commons License 13 órája -1 4 278455

Hogy is van ez?

A mindig békét hangoztató orbáni qrmány kekeckedik Ukrajnával, fegyveres konfliktust kockáztatva?

Szakadék felé száguld Magyarország és Ukrajna kapcsolata, fegyveres készültség szélén a két ország

Kijevet terheli a teljes felelősség azért, hogy Magyarország és Ukrajna kapcsolatrendszere az elmúlt tíz évben ilyen rendkívüli romláson ment keresztül – jelentette ki Szijjártó Péter még szeptember közepén, amikor Tarasz Kacska ukrán miniszterelnök-helyettessel találkozott Budapesten.

a hétvégére a konfliktus eljutott oda, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök utasította a hadsereget, hogy „megfelelően reagáljanak”, ha ismét hasonló incidens történik, mint amikor a héten – az ukrán államfő állítása szerint – magyar drónok repültek be az ukrán légtérbe, Andrij Szibiha ukrán külügyminiszter pedig képmutatásról és a magyar kormány „morális lezülléséről” írt a közösségi oldalán.

https://index.hu/kulfold/2025/09/27/ukrajna-magyarorszag-konfliktus-diplomacia-kitiltas-dron-volodimir-zelenszkij-szijjarto-peter/

Én úgy vettem észre, hogy aki túl sokat emlegeti a békét, az mindig balhéba keveredik. Nemcsak a szomszédos országokkal vagyunk rossz viszonyban, Orbán és nyaloncai az összes EU-s ország vezetőibe belekötöttek.

A legújabb:

Dagad a botrány, Szijjártó Péter hazugnak nevezte a horvát kormányfőt

Éles szóváltás alakult ki Magyarország és Horvátország között az orosz kőolaj szállításáról és tranzitdíjáról. Andrej Plenkovic horvát kormányfő és Ante Susnjar gazdasági miniszter visszautasította Szijjártó Péter vádjait, miszerint Horvátország háborús hasznot húzna.

A horvát fél szerint garantált a szükséges mennyiség szállítása, és épp Magyarország profitál az olcsóbb orosz olajból. Szijjártó viszont kitart amellett, hogy az Adria-vezeték nem biztosít elegendő kapacitást és hazugnak nevezte a horvát kormányfőt.

https://index.hu/gazdasag/2025/09/27/horvatorszag-koolaj-tranzit-adria-vezetek-szijjarto-peter-andrej-plankovic-janaf/

Gyalázatos ez a magyar kormány, szégyen.

Akimegmondjanektek Creative Commons License 13 órája -1 4 278454

A kaszinómilliárdos, sosemvoltkatona Boborjánnak, viszonylag kevés aggódnia valója van.

(még)

martinaxe7 Creative Commons License 14 órája -1 4 278453
Akimegmondjanektek Creative Commons License 14 órája -1 3 278452

No mesélj, kinek a felelőssége az energia politikát megoldani, a kormányon kívül?

Ültetetek ti is, mint az előzőek a langyos kaktuszban, csak közben úgy alakítottátok az unortodox sz@rságaitokat, hogy rühellje Mo-ot  az összes szomszédja, és egész európa.

Ez volt az emúlt 15 év eredménye.

Gratulálok.

Előzmény: Kőrmös Lili (278450)
Akimegmondjanektek Creative Commons License 14 órája -1 2 278451

Hááááát nem is az oroszok vették el hazánk kétharmadát Trianonkor, hanem a fejlett nyugat

Amúgy, ja ennyi problémátok van a fejlett nyugattal,

- Miért nem orosz beruházásokat hoztok ide, a nyugatiak helyett ? (BMW BYD Bosch)  és sorolhatnám a végtelenségig.

-Miért járnak nyugatra mindenért is a NERisták?

(Tiborcz/Récsöl, Rákagyú Fülöp, ..stb...)

- Miért onnan kell venni luxus yachtot repülőt, luxusautót)

Tovább is van, mondjam még?

Képmutató bagázs vagytok, a jót kivennétek mindenből, de azért hagyjanak minket békén, a saját ideológiai ( unortodox) pöcegödrünkben.

Előzmény: Kőrmös Lili (278444)
Kőrmös Lili Creative Commons License 14 órája -4 1 278450

Csak nektek rossz az orosz. Bár az ő energiahordozóival fűtötök és utaztok.

Előzmény: Akimegmondjanektek (278449)
Akimegmondjanektek Creative Commons License 14 órája -1 2 278449

Nem kellett volna a cerka rossz oldalára állni.

Meddig menjünk vissza, Ádám/Éváig?

Előzmény: Kőrmös Lili (278444)
martinaxe7 Creative Commons License 14 órája -1 2 278448

1/2 bit

Kőrmös Lili Creative Commons License 14 órája -3 1 278447

Liberálisok a horvátok úgyhogy nincsen ebben semmi meglepő. Brüsszeli utasításra teszik 

Előzmény: Felfűtő (278446)
Felfűtő Creative Commons License 14 órája -1 0 278446

https://www.hirstart.hu/hk/20250926_kihuzta_a_gyufat_horvatorszagnal_a_magyar_kormany

Nem elég, hogy az Ukránok légtérsértő felderítő drón berepüléssel vádolnak, most még a Horvátok is nyíltan belénk állnak. Mármint a kormányba.

martinaxe7 Creative Commons License 14 órája -1 1 278445

Burgenland

Kőrmös Lili Creative Commons License 14 órája -1 2 278444

Akimegmondjanektek  2 órája      -2 3 278438

Olyan bájos, amikor egy ruszkibérenc kormányfője és külügyminisztere van Mo- nak, ès ennek tükrében ekézik az ellenzéket

Hááááát nem is az oroszok vették el hazánk kétharmadát Trianonkor, hanem a fejlett nyugat

Előzmény: Akimegmondjanektek (278438)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!