A les szabály értelmezését megnéztem, az elrúgás pillanata, amikor az indító játékos előszőr a labdához ér a VARnak ezt kell keresni, a félpálya vonal sávja saját térfélnek számít és a támadás irányának az ellenfél kapujához közelebb eső félpálya vonal síkja és a indító játékos előszőr érintő szabályos gólt szerző testrésze pillanatában kimerevített képet kell megnézni. Azt jó volna látni, a VAR melyik képkockát használta ennek eldöntésére.
Nem tudom, hogy a játékvezetőket értékelik-e mérkőzés után és ha igen hogyan? Állítólag van olyan, hogy büntetésből egy dobásból kimarad, de mivel többen vannak, mint amennyi meccs van ez kb. egy fos.
A VAR-nak kb. annyi a hozadéka, hogy a nyilvánvaló les után még megvárják, hogy kapura rúgjanak. Ha mellé megy, vagy fogja a kapus akkor jó'van az úgy, ha a kapuba kerül a labda, akkor videóznak ítélet napig.
Amíg a mesterséges intelligenciára nem lehet rábízni a VAR kezelését, addig kidobott pénz a rendszer, mert hét, bizonyítvánnyal rendelkező játékvezető működik közre egy mérkőzésen, de a természetes intelligenciájukkal nem tudják biztosítani a korrekt, gördülékeny játékvezetést.
Most Bárányt felrúgták. Szabálytalan ugyan, de lapot nem ér, mert volt előtte egy másik szabálytalanság. Les volt? Fújják le, mindenki leáll és nincs felrúgás.
Gondoljuk meg: Ha Véber lesen volt amikor Nagy eltörte a lábát és lett volna VAR, ami ezt bizonyítja, akkor Vébert legurítják a pályáról és a Diósgyőr jön közvetett szabadrúgással?
Bermejo tényleg elég fogalmatlan volt, nem szoktam kipécézni játékosokat de ő valami botrány volt eddig az összes meccsén, ennél még a portugál Oliveira is többet tett le az asztalra, pedig az se volt sok... A lényeg a lényeg, kár Vajdát elpazarolni a kis bajszos miatt. Meijas pedig tényleg kiszámíthatatlan volt, az első váradi kapufa előtt nagyon csúnyán mellé fejelt...
A Manzanara gyereket eddig megítélni sem tudom, de nem csinált semmi emlékezetest. Youga egyébként most annyira nem villogott, tényleg lassúnak tűnt a középpályán, viszont azt felhozhatjuk mellette, hogy május óta nem játszott a csapatban.
Igazából azt nem értem, hogyan tudtunk olyan alárendelt szerepben játszani az ftc ellen. Az egy dolog, hogy a Kisvárda is fölényben volt a labdabirtoklás tekintetében, de sokkal stabilabbak voltunk középen. Ennyit tesz Youga???
De annak idején Szimát hogy fikázták, lehordták mindenféle bugris pincérnek. De amikor oda kellene állni, akkor mindegyik csak kussol! Pedig jópáran milliárdosok lettek a politikai kapcsolatokból, amit a város vezetői intéztek nekik, illetve a város körüli fejlesztésekből is.
Ez a győzelem is csapatmunka volt. A 2013/2014-es szezon óta nem kezdtünk ilyen jól. Mi kell még, ahhoz, hogy a város milliárdosai a csapat, a klub mellé álljanak? Szerintem ez a gárda többet érdemel!
Azt kijelenthetjük hogy nem ez a csúcs, ezért vagyok bizakodó. Képzeld el jó játékkal mire leszünk képesek. Előbb-utóbb ugyanis annak is el kell jönnie.