na, a korom mar rotyog vagy masfel oraja a sutoben. holnaputan rantott varganya leend a reggeli szedesbol, meg malnas kremes.
a gesztenyetinoruk ajandekba mennek, a pirosak szeletelve a fagyoba, majd alkalomadtan svedgomba salata leend belole. a varganya nagyresze is megy a fagyoba.
lusta voltam a hutobol kajat melegiteni, igy osszeutottem 3 zendvicset. a piritosra borsos camambert kerult vaj helyett. hazi husos szalonnat pirongattam. a kisult zsirjaban elkeszult a tukortojas is. camemberre ra a szalonna, majd a tuktoj. pici parmezan fixalta a mozgast, majd jott ra egy kis fokhagymas bruscetta. egy nagy fej varganyat szeletekre vagtam, borsos-fokhagymasan lett megpiritva olivan. ra a bruscettara, es a vegere meg egy pici parmezan. kb 2 oraja ettem meg egy nagy bogre teaval, de meg mindig vegetalok.
Az eddigiek alapján feltételezem, itt mindenki elég jól főz. Rólam is lehetne feltételezni. Gondolod, sz..á főzöm a zöldséget? Megfelelő időrendben teszem bele. Mint pl. gulyáslevesnél vagy egy palóclevesnél sem külön főzzük a zöldséget.
Nekem valahogy jobban bejön hozzá a krumplipüré, és már csak azért is örültem neki, mert én nagyon szeretem, de a többiek nem, csak ritkán vacakolok egy adaggal. De burgundihoz mindenképpen 😊 Kell is főznöm megint, regen volt már.
Elmúlt hét elég káoszos volt főzés szempontjából, egyrészt lány kusza órarendje miatt, másreszt eü körök és egyebek miatt. Azért készült chili sin carne, csirkehúsleves, kakós süti narancslekvárral, lecsó., es a fagyasztóból is került elő bespájzolt kaja.
Tegnap betyárleves és sajtos pogácsa volt az ebéd ma pedig kocsma 😊 Ismét Felsőcsatár, ismét hibátlan minden. Bbq nyak-csülök, burgundi szósz, krumlipüré, ropogós laskagomba: a hús hihetetlenül omlós, a szósz gazdag, ízes. Nagyon finom volt. (Kép az étterem Fb oldaláról.)