Én meg tegnap eladtam a nagy fűnyírót. Szénné szopatott, bármit csináltam vele, valami szarral honorálta.
Egy 48 éves úr vette meg passat és toyota CHR mellé hobbiautónak.
Már amikor megalkudott rá, is kezdett szarakodni, a bal első index felmondta a szolgálatot, majd utána a rádió. majd egy félóra múlva a motorvezérlő úgy elszegényítette a keveréket, hogy csak dadogott. Utána mentem, az Auchan parkolóban betettem a tartalékként odaadott ECU-t, amely után végre szlépen járt, és nyugiban hazaértek. Az Auchan parkolóban megkérdeztem vissza akarod adni ugye? Azt mondta még szerelmes az autóba, ad neki esélyt.
Mielőtt eladtam, tényleg szénné szopatott, olaj folyás, gyújtásproblémák (ez lehetett az ecu épp behalásától is), az akku fullra lemerült kb 3 V feszültség, majd rejélyes módon 3-4 nap múlva mondom azért rárakom a csepptöltőt, hogy vajon mit mutat, és lásd 12 V, elkezdte felvenni a töltést. Azután beindult, és teljesít is. Bosch, 3,5 éves akku. Mindent fel se tudok sorolni, de már nagyon tehemre volt.
Azt mondtam este az asszonynak (most már a feleségem, és boldog, hogy egyel kevesebb autó van az udvaron) pezsgőbontás után, hogy na ezt kettes alával toltam át a megfelelőségi vizsgán. ...
Az e93-mal meg bezzeg semmi bajom, hálát adok a Jóistennek érte!
Azt álmodtam, hogy Opel Omegám volt és mindenkit megelőztem, pedig csak 2 literes motorja volt. Érdekes, hogy ezt is tudtam... Volt már valakinek Opel Omegája?
Azért mégis csak a piros az igazi sportautó-szín, igaz? ;)
Tegnapelőtt sikerült olyan szépen kifordulnom egy kereszteződésben, hogy az ideális 10%-os hátsókerék-csúszást produkáltam végig, folyamatos nyikorgó hang kíséretében, olyan jó volt!
Még nagy M3 ülés is került bele! Én meg láttam ma egy szép fehér, ültetett E36-ot; látszott a mozgásán, hogy keményen fekszi az utat. A mai utcaképben ezek már igazi sportkocsinak tűnnek.
Régebben kicsit lenézett volt a hellrot e36, most elnézném itthon ;) Pláne ezt, ez tényleg korrekt, látszik, hogy gazdája van, és motor is van benne, nemcsak varrógép.
Manapság már nagyon kikoptak az utcaképből az E36-ok, amin semmi csodálkozni való nincs, más 30 éves kocsik sem gyakoriak. Ezért mindig felkapom a fejem, ha látok egyet, ha még szép is az már élmény. Ma egy szép pirosba futottam bele, nem voltam rest megállni körbenézni. Ismeretlenül is üdvözlöm a gazdáját, így kell kinézni egy koros kupénak!
Nincs Z3 projekt, inkább a touring rozsdátlanításába fektettem be.
De találtam egy réges-régi fotót, amin épp egy Z3 mellett pózoltam, mintha az enyém lenne. Már rég el is felejtettem, hogy volt ilyen. De már csak emiatt a fénykép miatt is kéne mégis egy Z3.
Úgy látom a fórumon sincs semmi lényeges mostanában ;) Strato: Nincs Z3 projekt?
Mostanában elég sok Z4-et vettem észre az úton, és egyre inkább tetszenek, de nem leszek függő. Bár asszony mondja szűkös a hely a gazázsban, lehet valami kisebbet kéne beraknom az e93 helyett. Mondjuk a Z3 érezhetően kisebb, vagy egy miata, esteleg MR2, de nem, a dreier marad és kész :)