Az eskütétel videón lány is feltűnik egy pillanatra úgy a 42. másodpercben ☺️
(A esküszöveget előmondó hölgy mögött pedig férjem főnöke, a Műszaki Intézet vezetője. Prof, MTA doktor, meg minden is, és hihetetlenül rendes, jó fej vezető.)
Reggel 8-kor volt 2 orosz nyelvóra. Utána rögtön angol, de abból felmentésem volt. Délben 4 óra kísérleti fizika. Este 8-kor kezdődött valami matek.
Volt még néhány "kötelezően választható" tantárgy, ahová fél évig se jártam be. Vizsgán láttuk egymást először a tanárral. Persze tudtuk, hogy 3-mas a legrosszabb jegy nála, ezt megkaptam, elváltunk békével. Ettől még 4,5 átlag felett voltam. Tesire volt még kötelező bejárni egy héten 2-3 órát. Én 5 év alatt egyszer se mentem be. Volt egy gyönyörű szőke, igen szép és fejlett adottságokkal rendelkező csoport társunk, ő vitte be a tesitanárokhoz az összegyűjtött Indexeket, és aláírták mindenkiét. :)
Hát, ja. Amennyit mostanában látom, amikor itthon van, keresem a kedvét. Nem mintha attól többet lenne itthon... De jön még Lucára dér, jövő héten kezdődik az egyetem 😁
Az a jó, hogy nagy adag tésztát le lehet fagyasztani. Mivel eleve fagyosan kell reszelni, nem kell lapokat sütni. Csak elő kell kapni a fagyóból. Egy kis túrótöltelék bekever, tepsibe reszel alá-fölé.