Meg gyart most is mindenfelet. Kerekesszekre es hasonlokra is, CST (Cheng Shin) neven. Azert az vicces, amikor a 3.00-4 meretu gumira ra van irva, hogy "not for highway use" :)
Berauton volt ilyen Taiwanon, es nagyon jol viselkedett vizes uton. Olcson szereztem, bevallaltam.A jovo heten megy fel, de csak szaraz teszt lesz.
Szinte hihetetlen mennyifél fajta ilyen olyan fantázianevű gumimárka van jelen az interneten, persze a legtöbb ismeretlen kínai.
Sokan veszik mert olcsó aztán a többi majd kiderül a használat során.
Maxxis...az is kínai?
Az egyik autómat Triangle nevezetű gumival vettem az is kínai, van elég profil még rajta, egyelőre semmi nem indokolja, hogy lecseréljem mondjuk 4 évszakos, de nem kínaira.
Egyébként arra jöttem rá, hogy a kis emelővel sokkal jobban járok, ha nem a kasztnit emelem huszon centiket, hogy a kerék a levegőben legyen, hanem a futómű lengőkarnál, így elég 2-4 cm-t emelni, és szerelhető.
Mindig csak az egyik oldalon van a hét, és évjelző szám, a többi mindkét oldalt. Csak jó esetben kívülre teszik a gumisok. (ha figyelik egyáltalán) Meg amelyik forgásirányos, ott nem is mindig választható.