Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Az, hogy akkor a reklám is eltűnt csak másodlagos mert a "tetszik a látvány" a háttérképet tünteti el elsődlegesen. Majd egy másik háttérképpel visszakaphatod a reklámot is.
Az alábbi két lehetőséget nem találtam, de kiderült, hogy ez a zárolási képernyő, amit a Ctrl+Alt+Del után a zárolásra kattintva elő tudtam idézni. Majd itt már rá tudtam kattintani a Tetszik a látvány? gombra, és tudtam jelezni, hogy nem kérem. Ezt tudomásul vette a rendszer, és egyelőre nem jön vissza.
Köszönöm, de ezt sejtettem. A kérdés, hogy le tudom-e tiltani, hogy ezzel indítson minden felébredéséből? Mert a képernyőn nem látok ilyen lehetőséget. Arra meg nem akarok rákattintani, hogy tetszik a látvány. Mert nem tetszik ez az erőszakosság.
500 guga nem is olyan sok. Ennéltöbb van zsebemben penen :-D Inkább olyan utilt mondjatok ami a gép BIOSát bootolós pennel lementi és bekapcsoláskor újra lehet írni bele.
Abban a listában ne is keresd, mint mondtam ott nem látszanak a Safe OS frissítések. Csak így ellenőrizhető le:
Pirossal aláhúztam mit kell beírni. Ha a nyíllal jelölt eredmény kisebb mint 5850 akkor nincs fent minden. (Mondjuk ezen gépen is kicsit kevesebb mint 800, de nagyobb mint 700)
Szerintem a megoldás az, hogy használod tovább a win10-et azon a gépen, megfelelő vírusvédelemmel, és továbbra is ésszel-óvatossággal (pl. mindenféle emailben bármilyen linkre nem kattintunk).
Igen az is zavaró, de az jobban bosszant hogy egy normálisan működő rendszert cseréljek le mert csak. Kit zavar a win 10? Nekem van gépem ahol 11 van/ nem tetszik/ de most a gyermek gépét dobjam a kukába mert nem felel meg a "csipset meg a tököm tudja minek". Van i7 meg 16 giga mem, de nem felel meg mert nem. Na nem bosszankodok de miért kényszerítenek olyan felhasználókat felesleges kiadásokba amire semmi szükségük sincs.Tudom fejlődik a világ .
Én reklámnak tekintem. A teljes képernyőt elfoglalja. De több napi rendszeres ismétlődés után újraindítottam a gépet. Azóta nem jelentkezik. Amint újra előjön, lefényképezem.