tudna valaki atfolyas szabalyzo (fuel flow control valve ) cikkszamot A20DT insigniahoz ? tul kepp inkabb az erdekelne, hogy hany fajta van az 2.0 cdti-ikben..
P0606 Belső (""egyéb"") vezérlőegység hiba. Azonban ez a motorvezérlőre vonatkozik, ami vagy valami zűrzavar, vagy csak egy áttételes következmény.
A szögjeladóra külön lenne hibakód, ha az lenne rossz, és a diagod olvasná a kormányművet, de mintha nem igen azt látná.
Ne csak feszültséget mérjél, a vezetékeket, csatlakozókat is nézd át gondosan eléggé lent van az a kormányű, szeretnek megrohadni a dolgok ilyen idősen. Autója és használata válogatja.
Én a gyári diagot javasolnám (lexia klónháborúk), ahol minden vezérlővel külön lehet kommunikálni, paramétereket olvasni, inicializálni..és nem valami játékolvasóval kiszedett ungabunga kódból kell kiindulni.
Műszaki az megcsinálható akármikor, amíg nem a rendőr veszi észre, vagy megbuktatják valahol telibe, addig semmi baj.
Normális orzságban ~20 napból semmi nincs, itt elvileg kellene a tulajnak kérni rá 3napost, pénzért, hogy közúton mehessen, akkor 20nap miatt nem igen van b.szogatási kockázat, egyéb esetben bármi.
turbónyomást néztem géppel menet közben teljesen jó értékek,légtömeg értékek jók""
ha barmi baja van, es ugy tunik van.. akkor a fenti nem valosul meg.
a korrekcios ertekek nem rosszak..bar lehet csak egyforman szarok ezert nincs lenyegi kulonbseg a hengerek kozt.
nincs tippem. illetve egy megis. ne az ecu kivant ertekeihez hasonlitsd a mert ertekeket. az egy bejovo adatbol (jo/rossz ) kalkulalt elvaras. lehet falsh.
Igen gázolaj van benne.Igy vette a gazdája már igy hibásan.Csinálták már előttem is próbálkoztak vele,de gondolom a 4 porlasztó ára miatt inkább eladta.165.000Ft/db.
Sziasztok van nálam egy VW.Polo 6R 1.6 tdi 55Kw 2010 cr motoros auto minek nem jövök rá a hibájára, csak sejtem.Jól indul viszonylag szépen jár alapjáraton, bár ritkán de néha botlik valamelyik henger egy egy pillanatra.Nagyon gyenge,a gázpedálra igazából csak az utolsó harmadban reagál intenziven,rettenet büdös a kipufogója,és nagyon nagyon csattognak a porlasztók indulásnál,1-2 ben,utána kissé csökken a zaj.Siemens porlasztók vannak benne,amiket tudtommal nem lehet felújitani.Elvileg nem rég lett kitakaritva a részecskeszürö,a korom 50% ,a turbónyomást néztem géppel menet közben teljesen jó értékek,légtömeg értékek jók,de cseréltem is komplett.Olyan a hangja mint a régi adagolós motorok túlzott előtöltéssel,és ez a zaj kb.2500-2800 ig van utána kisimul. Diagon semmi jele a hibának/WCDS/.Néztem gázpedál müködését is,rendben az is,folytószelep kitakaritva,hibamentes.Igazából minden hiba mentes és mégse jó.A korrekciós értékek,-0.6-1.9 között van az sem vészes bár már nem a legjobb.
Szivesen vennék minden tanácsot mit kellene még esetleg megnéznem.Gyanitom hogy porlasztók lesznek a ludasok,nem jutok semmire elviszem bevizsgáltatni.
Citroen C3 Picasso 1,6 16V Vti,2010 körüli, grafitmetál. 4 nap állás után elmúlt az elektromos szervo. Hibakód 0606, akku alapból 12,7V, beindítva klímával,világítással 13,7. Kormányműhöz tartozó biztosítékok jók. Akkusarut levettem,4-5 perc múlva visszaraktam,indítás után azonnal visszaírja a hibát. A kormány kemény,mint a kád széle. Csak a komplett egységet lehet cserélni benne,vagy van benne pl kormányszögadó,ami meggebed,és külön ki lehet cserélni,vagy van valami mágus Pest környékén,aki foglalkozik ilyennel és nem pont Ibizán nyaral?Előre is köszi! Kis csavar a történetben,hogy a gazdi nem vette észre,hogy 06.30-al lejárt a műszaki.....
Üdvözlök mindenkit. Meg tudnátok-e nekem mondani, hogy az ilyen nivóval betekert vagy csak bedugott állapotban kell mérni a szintet? Illetve 2007.es évjáratú Skoda roomsterbe milyen szervóolajat tölthetek utána? Köszönöm.