Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
"Nekem bőven elég ha még a Kürt sem tudja visszaszerezni az adatot róla 1x után."
Hadd segítcsek: (nem elhanyagolható eséllyel) vissza tudgya.
"De megértem ha te országgyűlési laptopok hdd it ha értékesíted a KGB felé akkor legyen inkább 3szoros.."
Hadd segítcsek megint: szerencsére semmi közöm sincs bohócegyletekhez, azt viszont tudom, hogy komolyabb helyekről még a leselejtezett, megsemmisítésre szánt adattárolók sem kerülhetnek ki enélkül.
(Mi pl. - az egycerüség kedviér' - felügyeljük a zúzást, az a leggyorsabb...)
"Hátugye ez azér' nem teljesen így van, már ha hivatalosan is szeretnéd "biztonságosan törölt"-nek nyilvánítani."
Nekem bőven elég ha még a Kürt sem tudja visszaszerezni az adatot róla 1x után. De megértem ha te országgyűlési laptopok hdd it ha értékesíted a KGB felé akkor legyen inkább 3szoros.. :D
Nem érted. Nem az a 3 teljes írás a lényeg hanem az hogy utána ez megakadályozza a garbage collection működést, ami belassítja és a terheléselosztás nem fog működni azaz hamarabb tönkremegy.
Te lehet hogy selejtezel de mások azért törlik a lemezüket mert eladják (vettek nagyobbat) a használtpiacon (hogy mások használják tovább).
Az alu-bili nem jó, mer' nem mágnesezhető, ugyi... ;-)
Amúgy én is furcsálltam, és egzakt 'vájt pépört' nem találtam, de több helyen említik a többmenetes eljárást, legkonkrétabban itt ni.:
"Akonkrétparancsacipher/w:directory.Ez a paraméter a kötet összes szabad helyét három menetben írja felül: először nullákkal, majd a 255-ös értékkel (csupa egyes), végül véletlenszerű adatokkal."
Ha lenne hozzá kedvem, megnézném működés közben egy vintendón, mit csinál, ha elindítom, hova mit irkál, de most pont nincs... ;-P
Volt az a minumum 3 már 7 és 9 is. Aztán a jó ég tudja. Én el vagyok vele, csinálok mást, IOt nem nagyon fogja meg, elzötyög a háttérben. Az a legjobb mikor minden cégnél más az eljárás, valahol meg csak az aláírt papírtól nyugszanak meg :-D
A kisüzemi módszertant, amihez semmiféle cuccot nem kell telepíteni. Ráadásul most dolgozni is kellene, marokszám veszem a memkártyákat, már a nevétől is hidegrázást kapok. Bár ha abból indulok ki, hogy haver röhögve vett 700ezer pénzért kártyát aki behúzott a fotós bizniszbe és ha Neki megtérül, akkor tán van esély, de aztán jó ég tudja.
Ez most kicsit elfáradt a melóban, így végezte. Érdekes módon a tokozása sem olyan gyenge, mint mostanában a Sandisk, de maga flash része meg kifejezetten kemény most roppantottam el párat:
Teljesen mindegy, emagon minden adathordozó hamis és fos, de az olcsó amla logós termékek is meg minden. Amit nem értek, hogy nem is érdekük rendet tenni, folyamatosan működnek a csaló áruházak kamu kártyákkal. Idehaza maradok Alza/Aqua/egyéb vonalon, aztán szó szerint nem tudom mi lesz, mert Amazont is elöntötték a szarok.
De, valamennyire kémkedik is. Számomra meg értelmezhetetlen szar az egész, csoda ha egyáltalán 5 ember használta már az országban, cserébe fizetünk érte, mint állat. Sikerprojekt, közben 87+1 ingyenes egyszerű megoldás van rá. Éppen ezt csinálom kisüzemi módszertannal: