Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Az alu-bili nem jó, mer' nem mágnesezhető, ugyi... ;-)
Amúgy én is furcsálltam, és egzakt 'vájt pépört' nem találtam, de több helyen említik a többmenetes eljárást, legkonkrétabban itt ni.:
"Akonkrétparancsacipher/w:directory.Ez a paraméter a kötet összes szabad helyét három menetben írja felül: először nullákkal, majd a 255-ös értékkel (csupa egyes), végül véletlenszerű adatokkal."
Ha lenne hozzá kedvem, megnézném működés közben egy vintendón, mit csinál, ha elindítom, hova mit irkál, de most pont nincs... ;-P
Volt az a minumum 3 már 7 és 9 is. Aztán a jó ég tudja. Én el vagyok vele, csinálok mást, IOt nem nagyon fogja meg, elzötyög a háttérben. Az a legjobb mikor minden cégnél más az eljárás, valahol meg csak az aláírt papírtól nyugszanak meg :-D
A kisüzemi módszertant, amihez semmiféle cuccot nem kell telepíteni. Ráadásul most dolgozni is kellene, marokszám veszem a memkártyákat, már a nevétől is hidegrázást kapok. Bár ha abból indulok ki, hogy haver röhögve vett 700ezer pénzért kártyát aki behúzott a fotós bizniszbe és ha Neki megtérül, akkor tán van esély, de aztán jó ég tudja.
Ez most kicsit elfáradt a melóban, így végezte. Érdekes módon a tokozása sem olyan gyenge, mint mostanában a Sandisk, de maga flash része meg kifejezetten kemény most roppantottam el párat:
Teljesen mindegy, emagon minden adathordozó hamis és fos, de az olcsó amla logós termékek is meg minden. Amit nem értek, hogy nem is érdekük rendet tenni, folyamatosan működnek a csaló áruházak kamu kártyákkal. Idehaza maradok Alza/Aqua/egyéb vonalon, aztán szó szerint nem tudom mi lesz, mert Amazont is elöntötték a szarok.
De, valamennyire kémkedik is. Számomra meg értelmezhetetlen szar az egész, csoda ha egyáltalán 5 ember használta már az országban, cserébe fizetünk érte, mint állat. Sikerprojekt, közben 87+1 ingyenes egyszerű megoldás van rá. Éppen ezt csinálom kisüzemi módszertannal:
Jó, akkor most nézzük meg kinek mi a "normális" és rágjuk a gittet, hogy egy adathordozónak van fizikai korlátja az írásra, annál gyorsabb egyik rendszer sem lesz.
Ne foglalkozz a kormányzati programmal. Felesleges. Nem kémkedik de nem is hasznos. Ennek a programnak van fizetős verziója is amivel hitelesen bizonyítani tudod hogy törölted ekkor és ekkor az ilyen és ilyen szériaszámú lemezt. Ennek cégeknél a főnököd felé vagy bírósági tárgyaláson van jelentősége, mert ott nem fogadják el hogy "Úttörő begyület szavamra mondom nem csak gyorsformáztam hanem rendesen megcsináltam, kezi csókolom nagyság."
A win beépített eszközei is megfelelnek nemcsak külső programok.
1000 grammos USB... Amikor még edigital volt, akkor keveredtemhozzájuk, normálisan lehetett vásárolni... Amióta a románok átvették, egy tiszta katyvasz, automata fordítások, ma már a vásárlói visszajelzések is többségében románról fordított össze-vissza szövegek.
Miközben én a windows alatt a böngészőben csak kijelölöm a szöveget, és lefordítja a bővítmény (DeepL, például) százszor jobban... Hogy ezek ott Romániában mit használnak, nem értem. (Vagy legalább használnák közvetítőnek a fordításkor az angolt, ha a román - magyar közvetlen ilyen szar.)
Ma már egy jobb nagy nyelvi modul tökéletesen érti és írja a magyart is.
Ja ige, amiről valójában írni akartam (csak ez az előző szar elvonta a figyelmemet):
"A Kormány döntése alapján a kereskedő tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles a fogyasztó részére ingyenes adattörlő kódot biztosítani. Használja az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!"
Az adathordozóhoz kapok egy kódot, azzal elmegyek a hatóság spéci ("végleges" adattörlő) honlapjára, ahol letörlik az adathordozómat, ha akarom? És mi a garancia, hogy annak a tartalmát először nem tárolják le maguknál, további tanulmányozásra?
Mi más értelme lenne ennek az egésznek?
Mert, ha akarom, az adathordozó törlését megoldhatom itt, a gépen, a windows-on belül, miért kellene nekem ezzel hatósághoz fordulnom (apage satanas!) ?
Léteznek adattörlő windowsos programok, mire ez a nagy kormányzati nekibuzdulás ezügyben?
Forradalmasítsa adattárolását a Lenovo Thinkplus TU180 Pro USB flash meghajtóval. Ez a megbízható, hordozható termék elegáns fém kialakítással és hatalmas, 1000 g-os kapacitással rendelkezik, így soha nem fogy el a tárhely. Nagy sebességű teljesítményével és elegáns ezüst kialakításával ez az USB flash memóriakártya kötelező darab az aktív szakemberek számára.
Főbb jellemzők:
Tartós fém test a tartósság és a megbízhatóság érdekében
Hatalmas, 1000 GB-os kapacitás az összes fájlod tárolására
...
Általános tulajdonságok
Kapacitás: 128 GB
Szín: Fekete"
.
Na most ezek után, ezt így elolvasva ki az, aki rohan, hogy megrendelje?
1000 grammos?
Több, mint százezer forintért?
1000 GB-os pendrive, aminek a kapacitása 128 GB?
Ezek teljesen hülyék, bármit leírnak egymás után, vagy inkább befordítanak románról.