Van ilyen beakadása Orbánnak. Sajnos naponta halnak meg magyarok , erőszakos halállal, de most ez a kettős állampolgárságú fickó sorsa mélyen megérintette.
Azon kívül hogy meghalt tudni lehet róla valamit?
Volt becsületes munkája, szépen nevelte a gyerekeit?
Van e takaros házuk, mert ugye mindenki annyit ér amennyije van. Határon belül.
Az a Rácz András, aki a fideszes egyetemen, a corvinuson tanít. Valószínűleg nem tudtad, fideszes. - Szóval az egyetemi tanárember azt mondja, hogy beteg emberkéntvonult be Sebestyén József, akit az orvosi vizsgálat katonai szolgálatra alkalmasnak talát bevonulásakor.
Hár basszus a baloldalnak ilyen szellemi világítótorony jutott.
Orbán rendelte meg a sztorit. - Ja ezt az a kreatív team nyomja amelyik anno a "Pastás szervezi a migrációt" plakátkampánnyal jött elő. Hát azon a választáson is a Patás nyert. Hogy miért? Mert diktaturha van.
Őt biztosan nem megverték, hanem beteg volt, és a toborzóirodában rosszul lett. A miniszterelnöki videó hazudott. . Mondja a rácbandi. Ezzel csak az a baj, hogy a bevonultatása után megvizsgálták és katonai szolgálatra alkalmas minústést kapott Sebestyén József.
Ezt nem olvastam korábban, de nagyjából hasonló kérdések fogalmazódtak meg bennem is. Kamu az egész. Szerintem Orbán rendelte meg a sztorit. Hogy jobban alá tudja támasztani a Voks 2025 faszságait.
Eleve ott bukott az attrakció, hogy az agyonveréses sztorit egy könnyen leleplezhető lopott profil vitte a Mandinernek, mint forrás. Onnantól kezdve látszik, hogy végig csak ezt a szart tupírozták.
"A valóság viszont az, hogy nem, ez nem Sebestyén József. Az a kép egy másik, 40 éves férfit ábrázol. A történetét a Kárpáti Igaz Szó írta meg május 27-én. (2. hivatkozás). Ezt a férfit május 17-én vitték be egy ungvári hadkiegészítőbe. Súlyos betegségben szenvedett, emiatt felmentése is volt a hadkötelezettség alól, mégis bevitték. A toborzóirodában rosszul lett - erről maguk a TCK-sok tettek közzé felvételt - , kórházba is került, de kómába esett."
Mennyi a vége, hány magyart gyilkoltak meg ezek a véglények?
Sebestyén József halála - tényleg hazugság az Orbán-videóban szereplő kép. Az eszem megáll 🙁 ------------------------------------------------------------------------ A miniszterelnök által Sebestyén haláláról kitett videóban szereplő kép nem Sebestyént ábrázolja, hanem egy másik, Ungváron elhunyt embert. Őt biztosan nem megverték, hanem beteg volt, és a toborzóirodában rosszul lett. A miniszterelnöki videó hazudott. . Alakul a történet, és sajnos rosszfelé. Orbán Viktor még pénteken kitett egy videót (1. hivatkozás), amin három, Sebestyén Józsefről készült felvétel mellett szerepel egy negyedik is, amin egy, kórházban fekvő beteg látható. Az ő arca nem látszik, de miniszterelnöki videó felirata az, hogy "agyonverték." Mivel az egész videó Sebestyén haláláról szól, nyilvánvaló, hogy azt akarja sugallni, hogy ezen a kórházas képen is Sebestyén van. Beteszem ide lentre megint a képet. . A valóság viszont az, hogy nem, ez nem Sebestyén József. Az a kép egy másik, 40 éves férfit ábrázol. A történetét a Kárpáti Igaz Szó írta meg május 27-én. (2. hivatkozás). Ezt a férfit május 17-én vitték be egy ungvári hadkiegészítőbe. Súlyos betegségben szenvedett, emiatt felmentése is volt a hadkötelezettség alól, mégis bevitték. A toborzóirodában rosszul lett - erről maguk a TCK-sok tettek közzé felvételt - , kórházba is került, de kómába esett. . Ha a két képet összehasonlítjuk, egyértelmű az azonosság, ő szerepel a miniszterelnöki videóban is. Stimmel a testalkat, a bal felkaron lévő véraláfutás, sőt, még az EKG tappancs színe és az ágynemű csíkjai is. . Úgyhogy a helyzet az, hogy igazolhatóan az történt, hogy a miniszterelnök stábja manipulált felvételt tett közzé, hogy alátámassza a Sebestyén József állítólagos agyonveréséről szóló információt. Egy másik betegről szóló képpel illusztrálták a Sebestyénről szóló videójukat, sőt, még azt is odaírták, hogy "agyonverték". Ez kristálytiszta manipuláció - másképp fogalmazva: hazugság. . Ettől még természetesen elméletileg továbbra is lehetséges, hogy Sebestyén halálát verés okozta. Továbbra sincs rá egyértelmű bizonyíték, hogy mi történt. De ez a miniszterelnök videó ebben a formában bizony manipulált. . Olyan véletlen nincs, hogy egy miniszterelnöki, hangsúlyozottan drámai videóba három Sebestyén-felvétel mellé véletlenül negyedikként egy másik emberről szólót raksz be - sőt, még azt is aláírod, hogy "agyonverték". . Nagyon ritka az, amikor ennyire egyértelműen be lehet bizonyítani, hogy a kormánypropaganda nyíltan, tudatosan hazudik Ukrajna kapcsán. Ez most sajnos egy ilyen eset. . Őszintén el vagyok keseredve. Nem látom, egyszerűen nem értem, hogy ez a nyílt uszítás és hazudozás miért, miben használ a kárpátaljai magyarságnak. 🙁 . . Linkek a szokott módon az első kommentben. . . (Nagyon köszönöm annak a kommentelőnek, aki segített megtalálni a Kárpáti Igaz Szó cikkét.)
"Esetleg azt tudja valaki, vajon szervezett-e bármilyen megemlékezést Bayer Zsolt az orosz nagykövetség elé, amikor a néhai Szerhij Patakit, a kárpátaljai Nagyszőlősről származó, honvédelmi kötelességét teljesítő ukrán állampolgárságú, de magyar anyanyelvű fiatalembert élve lefejezték az orosz katonák?"