Keresés

Részletes keresés

Never Man Creative Commons License 2025.07.13 0 0 562

Most egy virtuális könycseppet kitöröltem a szemem sarkából.

Előzmény: Csigás nokedli (560)
Haragossy Dezső Creative Commons License 2025.07.13 -3 2 561

Rácbandiról három dolgot érdemes tudni:

- feketeöves ukrán propagandista

- videójátékot elemzett ki, mintha háborús videó lett volna

- nyomorékra veréssel fenyegette meg nyilvánosan a kritikusait

Előzmény: CitromosMinyon (552)
Csigás nokedli Creative Commons License 2025.07.13 -1 0 560

de most ez a kettős állampolgárságú fickó sorsa mélyen megérintette.

😀

Előzmény: költekező (558)
Máma már nem hasad tovább Creative Commons License 2025.07.13 -1 1 559

Azon kívül hogy meghalt tudni lehet róla valamit?

Te hány kattintást pazaroltál rá, hogy megtudd?

Érdekel téged egyáltalán vagy egy "ismeretlen" ember  halálából i tudsz egy zaftos Orbán fikázást rittyenteni, és erre még kibaszottul büszke is vagy?

Egyébként, igen, sokmindent lehet róla tudni. De csak a magyarolknak... Őket érdeki.

Előzmény: költekező (558)
költekező Creative Commons License 2025.07.13 0 1 558

Van ilyen beakadása Orbánnak. Sajnos naponta halnak meg magyarok , erőszakos halállal, de most ez a kettős állampolgárságú fickó sorsa mélyen megérintette.

Azon kívül hogy meghalt tudni lehet róla valamit?

Volt becsületes munkája, szépen nevelte a gyerekeit?

Van e takaros házuk, mert ugye mindenki annyit ér amennyije van. Határon belül.

CitromosMinyon Creative Commons License 2025.07.13 -6 0 557

A napozás hatására a bőrben lévő melanociták aktiválódnak, és melanint termelnek. Így barnult le.

Csak a hasán...? - Szép próbálkozás de ez most nem jött be neked.

Előzmény: Eklatáns Béla (538)
Törölt nick Creative Commons License 2025.07.13 -1 1 556

Írtam

Előzmény: Eklatáns Béla (551)
CitromosMinyon Creative Commons License 2025.07.13 -6 0 555

Az a Rácz András, aki a fideszes egyetemen, a corvinuson tanít. Valószínűleg nem tudtad, fideszes. - Szóval az egyetemi tanárember azt mondja, hogy beteg emberkéntvonult be Sebestyén József, akit az orvosi vizsgálat katonai szolgálatra alkalmasnak talát bevonulásakor.

Hár basszus a baloldalnak ilyen szellemi világítótorony jutott. 

Előzmény: ír kobold (541)
CitromosMinyon Creative Commons License 2025.07.13 -6 0 554

Az a Rácz András, aki a fideszes egyetemen, a corvinuson tanít. - Nem nagy cucc, ott tanítrott a karigeri is.

Előzmény: ír kobold (541)
CitromosMinyon Creative Commons License 2025.07.13 -7 0 553

Orbán rendelte meg a sztorit. - Ja ezt az a kreatív team nyomja amelyik anno a "Pastás szervezi a migrációt" plakátkampánnyal jött elő. Hát azon a választáson is a Patás nyert. Hogy miért? Mert diktaturha van.

https://www.youtube.com/watch?v=ql8IAiT55kA

Előzmény: Törölt nick (550)
CitromosMinyon Creative Commons License 2025.07.13 -7 0 552

Őt biztosan nem megverték, hanem beteg volt, és a toborzóirodában rosszul lett. A miniszterelnöki videó hazudott. . Mondja a rácbandi. Ezzel csak az a baj, hogy a bevonultatása után megvizsgálták és katonai szolgálatra alkalmas minústést kapott Sebestyén József.

Előzmény: Frank Debil (543)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2025.07.13 -1 1 551

526...

Előzmény: Törölt nick (550)
Törölt nick Creative Commons License 2025.07.13 0 2 550

Ezt nem olvastam korábban, de nagyjából hasonló kérdések fogalmazódtak meg bennem is. Kamu az egész. Szerintem Orbán rendelte meg a sztorit. Hogy jobban alá tudja támasztani a Voks 2025 faszságait.

Törölt nick Creative Commons License 2025.07.13 -1 1 549

Akkor valamelyik média hazudik, ugyanis arról írtak, hogy gyalog ment haza.

S egy katonaszökevény nem valószínű, hogy stoppolni fog. Bármikor elkapná a VÁP.

Előzmény: Frank Debil (529)
Törölt nick Creative Commons License 2025.07.13 0 3 548

A korteshadjárat propagandához nagyon sok pénz kell: tv -k, rádiók, internet, sajtó, plakátok ... 

Ehhez csak annak van itt ma lehetősége aki az ország vagyonát uralja. Más nem rúghat labdába.

Előzmény: Frank Debil (546)
szamtanmertanfizika Creative Commons License 2025.07.13 -1 4 547

Kevesebbet mint orosz haverjaid!

Előzmény: Haragossy Dezső (545)
Frank Debil Creative Commons License 2025.07.13 -3 3 546

Úgy tűnik, hogy igen.

Eleve ott bukott az attrakció, hogy az agyonveréses sztorit egy könnyen leleplezhető lopott profil vitte a Mandinernek, mint forrás. Onnantól kezdve látszik, hogy végig csak ezt a szart tupírozták.

Előzmény: Eklatáns Béla (544)
Haragossy Dezső Creative Commons License 2025.07.13 -5 2 545

"A valóság viszont az, hogy nem, ez nem Sebestyén József. Az a kép egy másik, 40 éves férfit ábrázol. A történetét a Kárpáti Igaz Szó írta meg május 27-én. (2. hivatkozás). Ezt a férfit május 17-én vitték be egy ungvári hadkiegészítőbe. Súlyos betegségben szenvedett, emiatt felmentése is volt a hadkötelezettség alól, mégis bevitték. A toborzóirodában rosszul lett - erről maguk a TCK-sok tettek közzé felvételt - , kórházba is került, de kómába esett."

Mennyi a vége, hány magyart gyilkoltak meg ezek a véglények?

Eklatáns Béla Creative Commons License 2025.07.13 -2 1 544

hazugság az Orbán-videóban szereplő kép

Ez komoly...?

Frank Debil Creative Commons License 2025.07.13 -4 1 543

András Rácz

Sebestyén József halála - tényleg hazugság az Orbán-videóban szereplő kép. Az eszem megáll 🙁
------------------------------------------------------------------------
A miniszterelnök által Sebestyén haláláról kitett videóban szereplő kép nem Sebestyént ábrázolja, hanem egy másik, Ungváron elhunyt embert. Őt biztosan nem megverték, hanem beteg volt, és a toborzóirodában rosszul lett. A miniszterelnöki videó hazudott.
.
Alakul a történet, és sajnos rosszfelé.
Orbán Viktor még pénteken kitett egy videót (1. hivatkozás), amin három, Sebestyén Józsefről készült felvétel mellett szerepel egy negyedik is, amin egy, kórházban fekvő beteg látható. Az ő arca nem látszik, de miniszterelnöki videó felirata az, hogy "agyonverték." Mivel az egész videó Sebestyén haláláról szól, nyilvánvaló, hogy azt akarja sugallni, hogy ezen a kórházas képen is Sebestyén van. Beteszem ide lentre megint a képet.
.
A valóság viszont az, hogy nem, ez nem Sebestyén József. Az a kép egy másik, 40 éves férfit ábrázol. A történetét a Kárpáti Igaz Szó írta meg május 27-én. (2. hivatkozás). Ezt a férfit május 17-én vitték be egy ungvári hadkiegészítőbe. Súlyos betegségben szenvedett, emiatt felmentése is volt a hadkötelezettség alól, mégis bevitték. A toborzóirodában rosszul lett - erről maguk a TCK-sok tettek közzé felvételt - , kórházba is került, de kómába esett.
.
Ha a két képet összehasonlítjuk, egyértelmű az azonosság, ő szerepel a miniszterelnöki videóban is. Stimmel a testalkat, a bal felkaron lévő véraláfutás, sőt, még az EKG tappancs színe és az ágynemű csíkjai is.
.
Úgyhogy a helyzet az, hogy igazolhatóan az történt, hogy a miniszterelnök stábja manipulált felvételt tett közzé, hogy alátámassza a Sebestyén József állítólagos agyonveréséről szóló információt. Egy másik betegről szóló képpel illusztrálták a Sebestyénről szóló videójukat, sőt, még azt is odaírták, hogy "agyonverték". Ez kristálytiszta manipuláció - másképp fogalmazva: hazugság.
.
Ettől még természetesen elméletileg továbbra is lehetséges, hogy Sebestyén halálát verés okozta. Továbbra sincs rá egyértelmű bizonyíték, hogy mi történt. De ez a miniszterelnök videó ebben a formában bizony manipulált.
.
Olyan véletlen nincs, hogy egy miniszterelnöki, hangsúlyozottan drámai videóba három Sebestyén-felvétel mellé véletlenül negyedikként egy másik emberről szólót raksz be - sőt, még azt is aláírod, hogy "agyonverték".
.
Nagyon ritka az, amikor ennyire egyértelműen be lehet bizonyítani, hogy a kormánypropaganda nyíltan, tudatosan hazudik Ukrajna kapcsán. Ez most sajnos egy ilyen eset.
.
Őszintén el vagyok keseredve. Nem látom, egyszerűen nem értem, hogy ez a nyílt uszítás és hazudozás miért, miben használ a kárpátaljai magyarságnak. 🙁
.
.
Linkek a szokott módon az első kommentben.
.
.
(Nagyon köszönöm annak a kommentelőnek, aki segített megtalálni a Kárpáti Igaz Szó cikkét.)

https://www.facebook.com/andras.racz.526/posts/pfbid0SPRMbECerEfYhc8XV5khtWM4gPTQ7oariLx2odyeZV2ccmTUefvFmSLzwpmRJruTl

Csigás nokedli Creative Commons License 2025.07.13 -1 0 542
Előzmény: Haragossy Dezső (537)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2025.07.13 -3 1 538

A napozás hatására a bőrben lévő melanociták aktiválódnak, és melanint termelnek. Így barnult le.

Csak a hasán...?

Előzmény: CitromosMinyon (486)
Haragossy Dezső Creative Commons License 2025.07.13 -5 2 537

Rácz András, aki nyomorékká akar verni embereket.

"Hiteles" "szakértő" egyébként is, ld. a videójátékot, amit kielemzett.

Csigás nokedli Creative Commons License 2025.07.13 -1 0 535
Csigás nokedli Creative Commons License 2025.07.13 -1 3 533

"Esetleg azt tudja valaki, vajon szervezett-e bármilyen megemlékezést Bayer Zsolt az orosz nagykövetség elé, amikor a néhai Szerhij Patakit, a kárpátaljai Nagyszőlősről származó, honvédelmi kötelességét teljesítő ukrán állampolgárságú, de magyar anyanyelvű fiatalembert élve lefejezték az orosz katonák?"

Előzmény: Csigás nokedli (488)
Csigás nokedli Creative Commons License 2025.07.13 -1 1 532
Előzmény: Frank Debil (530)
Haragossy Dezső Creative Commons License 2025.07.13 -3 1 531

A joszipozás mindennél jobban mutatja, mit gondol a balliberális.

Frank Debil Creative Commons License 2025.07.13 -1 0 530

"Ha tuntetsz akkor elvisznek és megraknak."

Elég, ha meglátnak nálad egy üres papírlapot, amire akár a "háború" szót is felírhattad volna.

Előzmény: Csigás nokedli (528)
Frank Debil Creative Commons License 2025.07.13 -1 0 529

"2. Ha tényleg ott verték volna 'agyon', akkor hogyan gyalogolt 30 km-t, ha menni sem tudott?"

Mondjuk, azt megtehette stoppal is, vagy busszal. De ez csak tipp.

Előzmény: Törölt nick (525)
Csigás nokedli Creative Commons License 2025.07.13 -1 2 528

Ha a neva partján setalsz a pároddal akkor meggyilkolnak a "csecsen uzlettarsaid".

Ha tuntetsz akkor elvisznek és megraknak.

5 millió drogos, "krokodilok".

Ha tetszik költözz oda, én soha nem éltem ott és szerintem turistaként sem fogok még a közelébe sem menni.

...

Hogy a tarsadalmuk beteg azt nem én mondom hanem ők maguk.

Előzmény: Fricu1 (501)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!