Amúgy az meg van, hogy Moukoku eladása 5+bónuszok+százalék a következő esetleges eladásból rohadt jó üzlet? A többség még abban sem bízott, hogy ingyen sikerül őt elengedni a magas fizuja miatt.
Bizony, különösen úgy, hogy 90k €-ér jött és igen is jól döntöttek, hogy elutasítják VB előtti ajánlatot.
@Racilaci: Ezért mondtuk, hogy a fiatal játékosok eladásával (az eredeti üzleti modellel) nem szokott gond lenni. Gittens a harmadik/negyedik legdrágábban eladott BvB játékos ezzel.
Ha már úgy tűnik, hogy feltöltődik a kassza: Lucien Agoumét én azért megkerdezném, hogy nincs-e kedve bajnokok ligájában játszani a Ruhrvidék környékén.....
Szerintem Mukiért az általad vizionáltnál sokkal kevesebb pénzt várhat a klub, ahogy nézem a dánok talán még 5 milliót se fizettek eddig soha játékosért.
Nem egyszerű, semmilyen szempontból. Tegyük fel találunk olyan kalibert, mint Cherki, (vagy hasonló) és kiváltja/megoldja a "Brandt mizériát" - vajon hány szezonra tudunk vele tervezni, ha a következőben tényleg jól beválik? Max mégegyre?
Tegnap néztem a City meccsét, ahol csereként állt be a tavalyi és januári kiszemeltünk, közben azon agyaltam, ha, véletlenül mégis sikerült volna tavaly nyáron idehozni, és hozza a mutatóit itt is, mennyi sansz lett volna még egynél több szezonra itt tartani? Asszem semennyi ... fura úgy nézni az igazolási lehetőségekre, hogy X, Y hú de nagyon jó lenne, viszont talán 2 szezon, és valamelyik csiliárdos nagy klub úgy is elviszi.
Jobe esetében sem kizárt, hogy elkezdi a bratyó mutatóit, skilljeit villantani, és csak rövid ideig (2 szezon?) lesz tervezhető vele a középpálya ... (?)
Viszont mégis az átlagosnál pengésebb, fineszesebb játékos kellene támadónak-középpályásnak, mert a kreativitás hiánya ott sűrűn látszik, és nagyon egyértelműen.
Igyekeztem nagyjából összerakni, amiket máshol lehet olvasni, meg amit itt, és kb ez látszik most:
Gittens 65 mio € Chelsea, Muko 10-ért Koppenhága - ebből érkezhetne 1 jó védő, és 1 jó támadó, + Csuku maradhat még egy évet.
Ha ez így összejönne, már csak a középpálya instabilitása maradna komoly probléma, Brandtot persze nem akarja elvinni senki, igaz nem is látni-hallani hasonló játékszervező spílert ... (?)
Megnéztem a transzferpletykákat, közepes eladásra nem nagyon látok potenciális jelöltet, a kisebbek közül Özcanért nem ejtenék könnycseppet, ha pár milliót kasszíroznánk az eladásából, rá mindig van érdeklődés is Törökországból. Közepes az Chukwuemeka lehetne, de belőle talán lehet használható játékos, nem biztos, hogy őt most muszáj lenne eladni.
Úgy néz ki, 2 értékelhető játékos vásárlására tényleg lehet lóvé, jó lenne azért megtalálni őket, nem pedig valami hülye kényszermegoldással elverni a pénzt.
Azért Gittens eladása mellett itt van még a klub VB is. Továbbá Moukoko és még 1-2 kisebb eladás mindenképp várható. 2 komolyabb érkezőre biztosan lesz pénz. Talán 3-ra is, ha a kisebb eladások mellett lesz valami közepes is.
Vannak azért érdekes/jó meccsek, most ismétlik pl az Urawa-Monterrey-t, hát szegény japók itt a szerencsével álltak hadilábon, de nagyon, kb félórát jobbak voltak, lőhettek volna akár kettőt is, a mexikóiak sehol, aztán 8 perc alatt lőttek hármat, majdhogynem 3 lövés/3 gól szitu, váratlanul és szinte a semmiből.
A Bayern-Benfica sem volt rossz, igaz nem CL szint, de érezhetőbb volt a tét, mint mondjuk a BVB bármelyik meccsén.
Unalomból, evés-délutáni pihi közben nézegetem, ahhoz nem rossz. Körömrágás, izgalmak azért távol, éjszakai fennmaradás/felkelés kizárt :))
Csak bejöhet (bejött) amit haver írt, a Chelsea tényleg rosszul van ha árában kell elhozni valakit, és vígan csengetik a 1.5-2x annyit mint amit valójában ér. :)))
Ha ez így összejön, hatalmas üzlet, nem kérdés. :)
A deal between Chelsea and Borussia Dortmund regarding Jamie Gittens is imminent. Sebastian Kehl is leading the negotiations and made it clear that the transfer fee for Gittens will remain at 65 million euros - Chelsea now seem to be willing to pay that. Previously, Chelsea had tried to lower the price several times. It is still unclear how Chelsea will structure the 65 million euros, whether as one payment or a smaller sum + bonuses. Dortmund would be open to realistic bonuses.
Ez egy nagyon jó üzlet lenne.Érdemes volt kitartani és nem eladni 55-ért.
A Bayern - Auckland meccset kapcsoltam ki a 25. perc körül úgy, hogy előtte már be is aludtam! Ennyi volt számomra a klub vb. Ha a döntőre összejön egy értelmesebb párosítás, akkor esetleg azzal megpróbálkozok, de ennyi.
Lepacsiztak egymással nagy sótlan fejjel és kb ennyi. Annyira árulkodók voltak azok a gratulációk egymás felé, hogy mennyire érdekli őket ez az egész. Nem vesztettél semmit, hogy nem követed figyelemmel tényleg egy kaki sajnos :(