Én azt nem értem, hogy az ilyen felkészülési tornákon miért csak Kobel véd, miért nem teszi be Meyer-t is Kovac? Aztán majd jön a szezon, megint lesérül Kobel azt ott leszünk meglőve
A brazilokra igaz amit írsz, de részint Mexikó nem Dél-Amerika, részint az argentínok szereplése azért elég gáz. Mindkét csapatuk kipottyant, ráadásul a Boca az új-zélandi amatőröket nem tudta legyőzni :)) A River meg csak a szokásos hisztit tudta megmutatni, ami kijön a gauchókból, ha nem jó az eredmény.
Nem hinném, hogy a Monterrey jobb, mint a Flumiense, de ha ez a "lagymatag jelenlét" (ez nagyon tetszik, a legjobb kifejezés eddig arra, amit kint művelnek! :)) marad BVB részről, akkor lehet hogy utána hazautazhatnak - és tényleg nem tudom eldönteni, hogy az lenne jobb, vagy itt elődöntő, esetleg döntő ... (?)
Örültek(mértékkel) lebandukoltak(érezték nyilván, hogy nem volt ez komolyabb siker, mint egy BuLi III csapat elleni első Német kupa forduló kb) - hozták a kötelezőt, és ennyi. Tényleg megosztó, mindhárom meccsen hullámokban, időszakonként futballoztak kicsit, de ha százalékosan próbálnám kifejezni, akkor 60% max., de inkább alatta a teljesítmény - egyeseknél picit több, a többségnél talán 50%, néhányan (Brandt pl) jóval alatta mind hozzáállás, mind aktivitás téren.
Inkább "letudtuk, megvolt, tovább" jellegű volt a pacsizás meccs után, mint "jajjdejó megyünk tovább" örömködés.
Írni nehéz :)) Kinek ilyen, kinek olyan, megosztó, de nagyjából értékelhetetlen. Szóval 6-8 nullra kellett volna nyerni, de a koreai kapust tették félistenné.
Ebből az öf.-ból kb lejön, mi megy kint, mennyire "komoly"
(Bezzeg a River Plate - Inter, ott még bunyó is volt, feszkó, piroslapok, stb - érdemes ránézni arra is, ha már a youtube-on jár vki)
Megvertük 1-0-ra az Ulsant. Nyerhettünk volna többel is, de királyt csináltunk a koreai kapusból...
Borzalmas meccs volt ismét. Tudom, teher és egyebek, de...
Bellinghamnek volt egy gyönyörű lövése az első félidőben, Chukwuemekának volt pár szép csel sorozata...Ryerson hátul, Nmecha középen szórt el labdákat...Brandtból meg elég volt 35 perc is, ez a pali maga a borzalom, egy kerékkötő... Szaladgál légüres térben, a passzai szinte mind rosszak...
Mivel a Mamelodi-Fluminense meccs 0-0 lett, így csoport elsők lettünk és 07.02-án hajnali 3 órakor játszunk majd a River Plate, Inter, Monterrey trió valamelyikével.
Hát mekkora tehetség volt az a gyerek is. Vagyis bocsánat, lehet amikor 12 évesen a klubhoz került, már akkor nagyobb volt a pömpölője, mint a felnőtt csapat tagjainak :PP
Der #BVB erhält 5mio€ von Kopenhagen für Youssoufa #Moukoko , 2 Millionen Euro können als Boni hinzu kommen. Moukokos Abgang würde erhebliche Lohnkosten einsparen bis zu 8mio pro Jahr. @FunkeSport
Egyetértek. Ez egy nem a legmagasabb szinten limitált kéoességű csapat, és nem lehet mindig teljes gázzal hajtani. Ha nincs minőségi csere, akkor ez nagyjából (edző) így is marad.
Szponzori szerződéseket így kötötték meg. A klub-vbre a Vodafone még megengedte, hogy az Evonik rajta legyen az első mérkőzésen, csináltak is egy promó videót, hogy ilyen a csapatmunka stb. Viszont most már csak Voda lesz. Illetve a Voda mellé még jöhet egy másik szponzor is a mezre mert nincs exkluzív szerződésük. Ezért lehet kavarodás a shopban.
Egyetértek, az utóbbi évek felhozatalai közül ez a fehér mez fogott meg engem is a legjobban. Rá is kerestem a shopban, de persze ezt még nem árulják....
Amúgy arról mit lehet tudni, hogy a mez főszponzort miért "váltogatjuk" a mezen? A bajnokságban is, hol az evonik, hol a 1and1 most a klub VB-n meg még már az Voda is megjelent, de közben a hivatalos mezen meg az evonik van....teljes kuszaság.
Mert full instabil a csapat. Amint nem 100%-on pörögnek esélye van az ellenfélnek és tegnapi mérkőzésen is sokkal közelebb volt a két csapat teljesítménye mint ahogy azt az eredményt mutatta. Őszintén szólva a Sundowns szervezettebnek tűnt.
Szerintem benne van a szerződésben, hogy izgi meccsek legyenek, vagy legalábbis sok gól. Gondolták 4-1-nél, hogy még kellene 2, de rúgni nem tudtak, így maradt hogy akkor kapjanak. :)
Az első 25 perc elég ijesztő volt. Jókor jött az ivószünet mert utána sikerült rendezni a sorokat és jöttek a gólok. De jó focit még nem igazán sikerült produkálni.