Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 2025.06.28 0 0 1873

UFOzzuummm... miEeee...Sleuth: lehel betÖltve Fel megy a legény a fára,(nem a kigyóÓgyik a MO?) Megy fa tetetjére, lerázza a meggyet gyere BABA-BABÁM szdjed, rózsás kötényedbe bbb... homlokára lehel, lába közzé Beverly Hillybili nem köcsöge? -csöszöge nyöszörög?
                       4.: Kávézzuummm... Viz de a sivataGODba, haluczináci? - ha Lucicis Ferri, a vasbotját veri? -jön beLŐLe vizezelet? Nizzitek, ami itt még gondol lát? Na fita mag -ad, ha meg találtad, magod? Jééé...HUN GOD? -neked is van, vagy csak a ráGOD ládd Luczi Ferrkó,a vasbotját DURUNG na Mo? -odavág a kőszilának kő kövön nem marad, és proccs...Ami van, most rögtön itt benne vagyunk, vagy a saját magyarok megnes tereink -mezeinkbe, Istenek a magnes mezőikbull terekbull Teri Jáki? Már tudom,hogy nem tudom ugy ki be szél honnan fufff... Most megint jövök az unassal, hogy amiről nem lehet beszÉlni az nincs,na most a halál az félelem, azaz csak az érme egyik oldalát láthatjuk, fej vagy irás sirás? Nam rengetek zónák, téridó gödrökvannak, ami most mnidenki akik nem gondolkodok, az a saját pöcze gödrébe, mozgó WC? -WégCél? Most az hogy amit mára, arról ugyse,hogy ahogy van, hogy van? -már elernyedtem, azaz lapos földöng, fetrentgek, és nem tudom je, hova tegyek, ami egyenest be a gatyába? Amit kora gyerekKoromtól. hogy ha a termézet,őh dicsó termÉSZet, na most (fita örökre elfeldték mi az hogy élet élek? -ez végelgesen 1948 Derbő és aranybika száll oda) hogyan éltek, a magyarok, 1000 Szilvesztér előtt? Fita, ma a barátunk, aki érdeklődik,ládd a könyvet, ami itt volt, előbb azon pattogtam, mint kecskeszar a deszkán, na a kérdéesek amit szerettem volna egy olyan topikulát, ahol csak kérdéseket teszünk fel, és lehet ugatni? Ha meghitok, ládd lehel betÖlve, most max 5-sor? Oh mi sor, oh mi sors...
                         5.: Az hogy Szól, vagy fejed kong? -fita,az hogy miEeee...Van a föld, van a levegő,és van az Ég,itt az is ha most állandó éhség kangörcs és baszdüh? Fita, ez egy szörnyü kani bal? -ball? -golyó,Na,most ismét,maszturbét, nekem golyókból, olyan mint az üvegkristály golyók? -bol? -azaz láttam a golyóimat, és most fényesek? Zitt mielőtt Ijónk,Szólt volna hozzám, (érted, az ki kel kelle pu? -a pu?) na aki csak Szól és vissza Szól,azok nem látnak halált, soha többett örökké, kivéve ezt ott mikor a Ijónk világában, talkoztunk, montam neki, ha visszaél a fényével? Na most találkoztam BiBivel is, és egy olyan, ládd..fita, félelem van bennem,(fita boondiba is!!!) és az megbax,azonnal leálitja a gondolom gondöl? - vagy mi van? -jaja egy olyan mint a lárva, de ez most mégis... hogy ember, az fény, na most ember fazon, ezt ,most ugy,hogy van az ATYAMAMUNK,ÉS AZZAL A KÖLDÖK ZSINÓRUNK VAN, NEM SZAKAD EL, NEM VÁGTA EL SENKI? Végeredményben, ládd van az ATYAMAMA -AP FIA,MAMAANYALÁNYA? Nizzitek ez ténleg sárból van, és egy sár -máz, na most Ijónkkal, ládd egy gömb, és minden megvan, azaz most neki egy nagy tanyasi palotája van, és itt az hogy Isten? -ahol Isten, ott szükség nincsen, (leirtam,ha valamit itt elveszünk, de csak a mianktól, az azonnal vissza fel töltődik, de csak növény!) és nem csen, se csal, paranccsal? Na ezeket, nem tudom hogy tudnám, hogy most itt állandóan azt beszÉljuk, hol a luk? Juhlika? Kratii...Most itt olyan hogy meg szabadulni, Éljen a magyar szabadság, éljen a haza,na vissza Pitu bátyámhoz, Zna itt tallkoztunk, a mi ennek a másik oldala,azt mondta, és most nem mensz sehova, mert annyi kérdésem van, NA FITA, itt most az, hogy arra nincs idő,a komcsi Béla bátyám,nagy nagy 20 hold legalább málnás csináltunk a Fehértag gépállomás előtt, na meg akartunk csinálni egy halastót, és élünk, mnt Marci - Marcsa a hevesen? Na ő azt mondta, hogy ezeket beszélni előbb pénz kell! 1999 decmber, anyum vagy pénz de az ládd mi pénz, vagy föld?
6.: Tupasz, ha 6 te ezeket, ugy hogy csak erőszak,ami lehetetlen, és itt ami ÉLŐ ÉL Ő? -na az a haramDik vagyok, a Jó Isten IGAZA NEM GAZA? Nizzitek, én akkor is, mikor itt meg lettem tiltva hogy a gyerekekkel beszéljek, őket is megtiltották, na fita ami itt is men? -hogy egymást rugtostuk, azt nem tiltották meg,(fita kezet nem emelsz senkidre kártnem teszel semmiba,anti semmi?- abba én voltam a legjobb, a nagy 15 éves gyerekeket is a földre tettem, jaja én vagyok az Ur, te büdös paraszt! Liirtam, a Mi is ufo-k vagyunk! Fita, azzal de előbb ládd kellett egy barát,mig iszom a borát,kedves sLuth testvérem,sokat gondoltam, lehet hogy zsidóMOs volt? -fita csak az a valláss és vallatás van! Nincsak minden Bika, a fölbe a szarba,ha BBIi buuu...Na itt azzal kezdtem,hogy aki az ÖRÖK IGAZÁGOD KERESI, nincsak az én hangom is, a hangod?- vagy fita,most hogy bele olvastam a a aaa..na ahogy itt, főleg a kérdések, ami VAN ÖRÖK ÉLET VAGY MI? Zerintem Milló a HŐS.nincsak ezt én mikor nincstöbbet egy hős, csak hőcögnek,az uborkafán, kaki, békére vágyna, na olyan szoritás van rajtam, (szorulás) hogy ha valaki van, na azok akik ha nem bánt senkid, hadd beszÉljen, na ehez kellettek ti ti tá...meg apuénk? Fita,több 5 -tizezer nyeremény kocsi betét könyvem van, nem mertem apuénknak küldeni egy vasat sss... mert féltem,hogy rám -ránk szállnak,(fita, ma is!!! adög kesely $$$... a seggibe tesz el) amit leirtam, hogy fekete dögkeselyük, ha kijövök a klozetbull budibull, kergetnek, és olyan, smi a hütőkbe folyadék, (már többet, ládd azonnal betilják?) azzal fel tudtam magam tölteni, de nagyon gyenge voltam, és el tudtam hagyni,ládd kijöttem! Na ma itt volt a barátunk, és nagyon akarna egy másolatott, smi fita,itt most volt egy álma bloodival, és ő nem nagyon emlékszik az álmára, alma,és ha már ez fenáll? Na ami van, hogy nagyon tud gyülölködni, ami ADDIG, MIG NEKÜNK NEM LEHET ELLESÉGÜNK, MERT AKKOR ÉGÜNK? -ÉGETNEK BENÜNKET, MNT A RONGYOT, RÁZOD? VAGY MI MAGUNKAT!
                     Innnen, fita itt csak UFO-k? -lehetünk, és azzal el tudunk menekülni a fénybe? -nincs más, mert itt A ARTIFICA FAKOK, FAKÓK, ROBITÁCCÁ-K-AIK, na fita,ha te neked van ellensegged, ki lettél picházva? Fita, a kis csivava meg a ZZZ... OLYAN MINT EGY BORNYU ZOMBIAIK,(RODÉZAI? -most jöttbe?) KIDUGTA A KIS csivava a fejét a kapu allatt, a NAGY PIT BULL BIKA, DÖG,.CSAK LEHARAPTA... kinek van nagyobb harapó fogója? -na rodlziAI pitbul?
...Oááá... krutyááá kuty kurutty... $$$... Száraz tónak nedves $$$... hess hess hass...? -has alj?

Előzmény: repcsepista (1872)
repcsepista Creative Commons License 2025.06.27 0 0 1872

UFOzzuummm... miEeee...Sleuth: lehel betültve Fel megy a legény a fára,(nem a kigyóÓgyik a MO?) Megy fa tetetjére, lerázza a meggyet gyere BABA-BABÁM szdjed, rózsás kötényedbe bbb... homlokára lehel, lába közzé Beverly Hillybili nem köcsöge? -csöszög?
                       1.: 6/27. A KÉP? GÉP. HOL GEP AIDA? ITT AIDÁKÓD? BbLiAi (BBika) KODOK? KO -D-OK? De DD? BB? Ebben a pinutunban apuénk becsengőztek! -puccos seggeddel (hol a gatyám Atyám, nen adnád a tied kölcsön?) - a borotva élen csuszkálsz, ami fita? Mikor Sleuth tesóm üdv 5000 évi távlatábull? -buli buli elkezdődött,most végleg feladtam, hogy barátot keresek, azaz erre az időre, dőre,lemondtam minden xexes ital kábitószar, (mindenről hogy a fiaim életbe??? -velem maradjanak, ami fita, kértem egy gondolátod,és dolgozik, miot akar a magyaragyam agyaram?) és hogy ami jó, amiért élni? -lenne ha enne, sárt? - jó, hogy van M-lékem, ( a jegen?) a magyarok szüleim mmm...és azért vagyok, és azért lenni-enni, ki ad neked enni, jó? -MAGYAROK ANYUKAJA APU KAJA, A PU? -TEJCSANOKA? Fita,most is apuénk, olyan hogy inkább sziréna hang lenne, de egy olyan buggás,ami látt most a telefonok nem csengenek, hanem buGGANak buuu...(de a fejed na meg akik a környezed, fel tudják robaxtani? -fita tupasz a HANG LYUK,AZONNAL LE SZIPPANTANAK? -de ezeknek más HANG? -LÁDD A BITÓFAK? -MIDNEN AMI KINT OKZOS IS ÉLVREZET, MIG EL NEM ÉLVEZEL?) Na sokáig, én is,mig láttam a filmet, (TÖBBET HOGY ÜRE RÜHES BÁBUAIK VAGYTOK, HA NEM EMLÉXEL? AZOK A SÉP NAPOK?) aminek a cimát de először hogy Sleuth, amit a felesÉgem meg kerEsett hogy nyomozót jelent? Na most, nekem a MAGYAR OK ÉDESANYÁM (VAN!!!) FÉNY, na azt hogy baxod meg,(FITA,MÁR ÉRINTETTEM,HOGY MNDEN A HUS ANYA -GOD!!!) AZAZ zitt mikor most is, ezt kellene TANI TANI AZ EGÉSZ NÉPEMET FOGOM, (BIKÁZNI BIKA CSÖKJEIKKEL) AZAZ AMILYEN A GYERE KE? -FITA MIRE MENNE A JÁTÉK HA NEM A LETG MAKULÁTLAN SZEPLŐTLEN BÁRÁNYUK VAGY, AKKOR AZ ÁGY ALLÁHALA? FITA MINDEN AMI EGYMÁST RITKITÁSA KÁSA AZ VÉR FERTPŐZÉS,BEL BÁ BEL BELL TENYÉSZEET, ARANY BORNYUUK -RAJATAD A BIKA, ARANYBIKA A BIKA BIKA LEGNAGYOBB CSÖKŐS CSÖKE BENE,BELE SRÓFOLVAMENTEZVE,NEM TUDOD SZÉT SRÓFONI, ÉS RAJTATOK ÁT OK VAN?) OLYAN A SZÜLEJE? GYERE KID, DIK? Na most szent ség segges éj?--fita itt, megállt mintha el vágták volna, most visszajött,SZENT SEGG GYÖTT RÉS? HASADÁSA -TÖRÖLÉST KÖVETEM EL? DIVID DUK? MINDEN KID DUG? DUGVÁNUK? (fita tegnap a Tv.-én,hogy amerikka teljesen jewis lett, mig jutórpuina Sára madnem? -fita abraham ham ham ham rccorDAik? Zitt most beszÉljünK a TÖBB NEJÜEKT? Be kell vágnom, hogy itt most aki KI TUDJA KAPCSOLNI A XEXÉT ESZÉT? NA FA FELÁLL,ÉSZ MEG ÁLL? Ne felddjuk, itt a kis (MÉRGESKIGYÓD-BBgyód? -csök pöcs, verete ette eszi esze be xex szerveIket (szerva, miért kel -kell a szerelem??? -a ahlál bull im az Ur fel kél? -nem az?) iGE -BIGE, és most fita, az amit...zitt amin én rögtön fen voltam akasztva,jaja egy záp napon, jött meg a folyásom, bedagadt ming (minds) a két tojásom.. szemembe GOLDGOTÁN, ARANYBUNDA BUGYI, JUHLIKA (FITA A MAHA BAROM IGAVONYITÓ ÁLLATAIK BUUU...MIG A BUSULÓ JUHÁSZ, MOST A KEDVENC KEZES BARÁNYÁTUL...NA Ő IS, EL VÉGEZTETETT?) TELE SÁR, ATYÁM A GATYÁM? - VAN LUK RAJTAD? -láttalak egy záp napon?
                     2.: Fita, nagyon óvatos vagyok, és óvo gumi,fogamzás gátló (law)Kotton Otto? Hogy ÖRÖK ÉLET HÜ VAGYOK, NA AZOK A MAGYAROK, ÉS A MTK KAKA SOK? Fita,itt nincs oylan ember? -hogy ezt nem nem nem nem mi, kaka sok? New mi iger, xex XÓL XEX ÓL xex -inger, ládd a kis zIngerék? -gatya, tel sár, tele Star, nincs gatya? ATYA? AHA ATYA JÓ KIRÁLY? NA VANNAK A MAG -MAGYAROK? -Zitt Noxinné és abaráti köre, momusát nem KÉPvisleheti, aki el vált,na most Nixon levette a pénz nemet,az arany alapról,monduk már a szaga $$$...szarvas váGyik A MO? -a folyó vizekre? Ugy vágyik lelkem? -hozzád Istenem nem? Zitt most az, hogy én MAGYAR OK SZÜLEIM MMM... SULY? Zitt kérdem, kinek nem volt baja, a xexuállat vak fajfentársas ingerével, herével, HerÉvi? Tehát, most azonknak zongorázok -orgonázok, hegedüh aki tlejesen meg tudnak halni, ki tudják kapcsolni a xex szerviz -ingerüket? Zitt most az,hogy most jó lenne, ha lenne valaki, akihez lehet szólni? -és vissza SZÓL? (Ijónk?) Fita most a nyelvek beszÉlnek? -vagy nem beszÉl hozzánk többet, NE VÁLASSZUNK MAGUNKNAK BIKÁT, KIRÁLYT MAGYARUL, NAGY KINGEK KINGE INGE, BOLHA NA MEG BOLHA KÁRA, ÁRA? SÁRA VASÁRA ORU BÁBAAIK? R-T? NAGY FAZON gicsit szortija a faxom, nem bőgatya, MEG NAGY FAXOK,FOXI MANCICIS? DE KI A LEGNAGYOBB CSU TORRR TORA? (NINCSAK A MORA HEGYI ORGIÁAIKAT? HA BAXOL BEATLES? Tregnapra hogy minden ami van, kezdŐDik az M-BER-REBB REBEL? Zitt kérdem, VAN A MAGYAROK ISTENE ISTEN-E? CSAK ÓK VANNAK, LÁDD NEKEM, CSAK AZ ÖRÖK ÉLETPÁROM,na most 2023 Karácsony, nem irtam le, hogy A MAGYAROK AZ A MI ISTENATYÁNKMAMÁNK,és xexeltek ugy lettünk?
                      3: Na most-az aki vertebe a szexuÁLLat xerveket, szerszámokat,miért kell e SZERELEM? ELEM MELLE ELLEM? Naz ez egy Relyytéjes topikula? Na Noxont nem ölték meg, mint monduk Kossuth meg barátja Lin kölni,(bloondi? -mert van fénye?) érzitek az illatát, amit KossUtj KROX -UT? Kérdelek mi a hus uk, KINZÁSA,(FITA MÁNÁKUSS IZZOLÁCON ÉS ABBA PINUMBA,HA CSAK EDT BEDÜLIK, SZADIMUISA - SZIJA RUSSIA MEG A TÖBB SZADIZSÁKJAIK SZADICCÁJAIK??? - ÉS LÁTVÁNYA,zitt The Chronikles of Riddic filmek, akik fél élők- é ÉLÜK, (DIETIK DROGNOK DOGOK DÖGÖK DÖGEVŐK VŐK HŐK? -FITA AZ HIT HITT S KIHÜLTEK?) halot, meg járta a mélységeket, az Ő-FELSÉGE fel támadott, fél élő, fél hulla dög? -AN-GYALU -(GÉNÓDÓZEREK???) ŐR-DÖG-ÖD ITT AZ HOGY DD -MONYOD? DEM-ON OD, NEHÉZ MUKÁVAL, FÁRADSÁGGAL, FITA LESZIVNAK MINDEN EMERGIÁD KI AD NEKED ENNI ÁLD ÁLLOD A FAX ÁT, JÁRJA MNDEN PORCIKÁD, KERESD A KENYERED, ÉS FÁJDALOMMAL, SZÜLD A GYERE KID, DE DIK, HAZUDIK A SZEMETEK? Fita, most mi akik Mi is ufo-k vagyunk! FITA,HA NEM BÁNT SENKID, KIT, HAD BESZÉLJEN ÉLJEN,de fita,engem soha nem fognak ugy körbe venni, az MI NAPKÖREINK, hogy én NE NEM MEN? - lennék ÖRÖK HÜ HOZZ ÁTOK, AMIT MOST AZ HOGY XEXU ÁLLAT? AZ MAG HASITÁSSAL KECCKE, mikor az ÉGIEINK BÁBUAIKAT, fitelJUK JUHUKK?- A DAM ÉS MADAM,AZ OLDAL BORDÁLYA BORDÉLY megborotválnaK HÁZAIKAT? TEMP LOP OSZT LOP...na megint, teljesen kihagy az agyam? MINA RETTEK? - a győzelmi OSZT LOP OSZT LOP PÓ-JAIK,na itty Párta?- namost az agyam, fita, ezek itt vannak, mos trögtön benne vagyunk abba a megnesez (HANGOM HANGOD?) seez maya baba? Xextoj, itt a $$$...ÁGYUK NUKINUK piXtoj?-kotkot dács, ács mester, xaxon, faszizsák-son? Mester, a bősz vihar dühöng... fita most A BUNGA BUNGA DÖRRR...az srtatosz tisz motoszka AIUNIONOS ANGLÓUNIONOS sféróRákba Rákhell Stock Sock ^ ÖL? ÁLDOZATAIK? Na fiam, az ifjabb, sose tudtunk anny pénzt,apuénk nem, mert minden MAGYAR -MAGYAROK GYERE KID, VAN ÖRÖK ÉLET-ED EDD ANYUKAJA AP KAJA KOS? PÁRJA, NA MEG KERÉKPÁRJA,DE EGYKEREKÜ BYCIGLIN TÁNCOLOK AZ ADÓSOM EZ A DIK, NEN AZ? NEM MI? -Jna most az hogy a FELESÉGEM, fita,amit itt tanulnunk kell, hogy azt amit TEGNAPORA HOGY A KÖLDÖK VAGY KÖLDÖG ZSINÓR, SOSE SZAKADT EL, ÉS NEMIS NEMIS? -LEHET!!! MI AZ AMI ÖRRSZATRJA A VILÁGOD MINDENSEGGEDELME? NA EZT MOST..fita, ahogy a a aaa...NA A FENSIKUNK (KUK KUKA) KUSS? KUSSZ CSUSSZ DE PUCCOS SEGGEL A BOROTVA ÉLEN?
                      Innenn, most ugy lerini ahogy láttam, lehetetlen, mert A BÖLCS -PÖCSÖD -CSÖCSÖD KEZDETE (van több...) AZ UR ÁD MEGÁLD ÁLLJ NÉGYKÉZLÁB FÉL ELME?
...https://www.coasttocoastam.com/
Oááá...klotty.. nincs klatty...krityááá...

Előzmény: repcsepista (1871)
repcsepista Creative Commons License 2025.06.27 0 0 1871

UFOzzuummm... miEeee... Utazzunk együtt UT -NAP -ISTENNEK? .végtelen édenkertek ( keretek kertek kerekek?) függőkertek peremén, az enyém is? Minden az enyém, ha én csinálom, UFO-k? -gyere kid?
                        4.: Kávézzuummm... viz viz viz...kristály tiszta folyamaink, jeee... hova visz? -folyamAIk, mak mak mak... Ma King? Kin god.ami a hangod? -Igen, a 13 pont, szabad sajtó? Most préselem álmom lelem, ellem?- magambull a bu bu bbb... Isten = Szellem mi?- vagy most akiket teremtettek, -fita, most is, az a hang? -jaja az én hamgom? -ham ham ham ábram, neked adom a földet? Na most az álmom, hogy minden köldök zsinórral vagy köl dög, srága halál, őrdög? -gögőr? -közbe, apuénk főleg eleinte, hogy nincs halál, de van!-neked nincs! -ja da, szólj egy szót,rögtön a HAN GOD HUN GOD ELÁRUL? Na MOM-USA, AZ MAGYAROK ORSZÁGOK ÉS MENNYORSZÁGAINK, AMIT A MAGYAROK KÖZEPIN ÁZUNK, KÉT FELÜL ANGYAL? Nem hanem mais körbe adnak vesznek, a gyerekéinket, a KIN GÉSEK, ÉS GÉSAIK? Fita, ha nincs örök szülő, akkor mi van? márpedig csak az van, ládd CSAK ÖRÖK ÉLET, ÉS ÉL ÉLETT PÁROK VANNAK, ÉS HA BENNE, GAZOK, ÉS GÁZOK? Na most, hogy nincs halál, az a felesÉgem is, már elcsépelt,azaz ha ha ha...és most fita,HA ISTEN, NINCS BENNED, AZT HISZED HOGY A BBLILÁAIAKDÁKÓDBAN VAN, AKKOR TE VAGY ISTENTELEN MEG TE VAGY ATEISTA TAGADÓ, ami nekem...most az hogy csak ÖRÖK ÉLET VAN,na az is, ládd ha hiszed? -most, az aki azt hiszi,azis aida $$$...aidákóser bikacsöke -csökevénye a javábull?-jön már a bika, és nem tudom leirni a gondolátom? Fita, hogy most ahoz, hogy legyek,kellett egy hang, HOGY TE IS ISTEN VAGY! -és én látom, és tudom! -tud atom?-NUKINUK?
                      5.: Itt most az, hogy csodállatos? -na az a bika? -ládd az arany -bornew bornyUK, és most fita, a NÉNE rajta volt az arany bika, és szét huzta őket, és a bika csöke ládd van a cavar muter, na meg a fater?... male fimale, nagy sodros pilléres csavaros volt a fata? -jaja a bika csöke? Ma Gondolleezza... fita, láttam, és ő is ládd BBika, hogy irqq meg irán... nem akarok bele mászni a szarukba, az oka minden...fita, ez egy MESTERSEGGES LÉTESIT? Nincsak itt az ember valóban nem csak börtöNUKba, hanem... ezt ugy,hogy ha láttátok az AI -filmet, azt hiszem igy, AI.-mesterséges intellegencia, na most vannak a tetők BÜN TETŐ?-BIKÁK, volt egy másik film, mikor a legmodernebb ROBOTOT hozta létre, A BUKOTT? MEGBUKTATOTT ANGYALUK??? - ládd most akik bikáik lettek, EZT UGY, hogy ezeket ténleg kimondottaN xexXÓL, zitt az a könyv Erotica, de magyaril olvastam, és olyan 57 körül, és igen igen tiltott köny volt, és két nap allatt, kiolvastam! Fita, itt most az, hogy TEGEDENGEM MI IGAZI NEM GAZI GAZSI, ZSIGA BÁCSI, HOPP TE ZSIGA? FITA AZ AI AZAZ A MESTERSÉGEES TEREMTÉSEK,AZOK JÁNOS 8.44! -ez az,hogy ezek, miért halnak, és miért nem félnek, hogy meghalnak, na most azért mert MESTERSEGGES ALKOTÁSOK ÉS TEREM...LABORATÓRIUMAIAIKBA... fita, én láttam a SÁRKAN KIGYÓT...(nem hanam ami a DROGON,DOOGN, DOGOD, -ÉS A FIAIM IS,(FITA AHOZ HOGYLÁSAD ŐKET,UGYANRRA A HULLÁMHOSRA KELL REZEGNED, DE OTT HA ... METGÉRZED, AZONNAL TÖNNÖD KELL, LÁDD ITT IS? --NINCSAK MIT CSÁNÁL VELÜNK??? -le is irtam, hogy hogy hozzák létre az aidáaikat, és az a világ? -itt van, csak most az, ha te láttál álmodba valamit, te azt betudod tenni, a hellére? -KIVÉE HA ÖVÖN ALULI? -KÖLDÖK ZSINÁROD ALATT? -EL VÁGTAD? HARRA KIRRI? Fita, tegnap, hogy a HARMADIK DIK VAGYOK, ÉS ÉN IS TUDOK HAZUDNI? -SZNLEL, DE NINCS SZIN CSAK SIN?
                   6.: Fita, a BbLilába hogy ezeknek nem lehet beszélni, mert a TI ATYÁTOK? ABBA A SZARBA ZORBA JÓ KIRÁLY,fiteljad, mert ugy a palesztinók mint a iraqiajak iránijak, mndhatni azok akik most baxatva vannak? Zitt csak az hogy Eszter, LÁnc lánci lánca cérna, eszter lánc... Cérna volna Kratika, Juhlika, bunda a bugyija, ja de luk van rajta, na ez addig, hogy most TALÁLKOZOK, fita,mindent mi csinálunk,most az hogy a testvérem,az az hogy CSAK ÖRÖK EGY ATYAMAMA ÉS ÖRÖK EGY PÁR GYERERÜNK VAGYUNK, és most az van, hogy ITT MINDEN AZ, HOGY A KÖLDÖK ZSINÓRUNKKAL VAGYUNK ÖSSZE KÖTVE, ÖRÖKRE, AMIT NEM LEHET (LÁDD A ARANTBORNYUK AZ ARANBIKÁT CSAK SZÉLTHUZTA ŐKET,ÉS VÉGE,A MENETNEK??? -ELVÁGNI? -DE MEG LEHET PRÓBÁLNI? 5 VAGY 10 PRÓBA MINT A KUTYA? Fita, ennek a MAGNES TÉRNEK VAN EGY GOLYÓJA, ÉS MOST AZ ÖSSZE VAN KÖTVE, ahol voltam, na olyan csoda de csodÁss...monduk akik hirtelen meghaltak, és vissza jöttek, nagyrészük valam csoda virágillat és zöld... réten és virágok közt? Ami nekem, hogy hogy tudja, ládd ott nincs halál, és az emléke se $$$...FITA ITT AZ AZ A LUKA TOK? Most megnéztünk, egy jó pár bolingónkat,(zitt az hogy hhihihihiii...ismerem..az ami itt a honvégy, csak itt nem tudom hol vagyok,mi vagyok, csak hogy bikás meg éhes?) ami mi csinálunk, most azért hogy az hogy nincs halál, az az hogy ha Hiszel Istenbe, NA AZ TE VAGY!!! Nincsak ez az a MAG ÉS MAG -AD ÉS MAGOD!!! Fita, apunk, most és fosod a sövényt? Na he benned nincs Istned nedve.fénye fény-e? Ezt most ugy, hogy csak ÖRÖK EGY ATYAMAMA...ÉS ÖRÖK EGY PÁRBA A GYEREKÉINK? -TESTVÉKÉINK? - ami most ez, ládd itt is apa fia, APAFI?- anyalánya, LÁNYANYA? egyek, és itt nincs nem lehet az a gondolátod $$$... Fita,2023 Januar, mar 4 hónapja, hiába jelengettük, nem tudtak rólla? Na most végülis egy másik vonalra rakták át, (ha haza hivok, nagyon drága és amagyarok a hiba?) ami AIs HAMIS,HAMIS A BIKA? -és most rajta van állandóan,sok hivás van, de ... fita, angolul, és most én magyarull... na Scam risk? -amit az AI scam csinál, ami most mikor le tudtuk...jöttek a hiváváésok, ládd rendesen,na nem lehet, és most ezzel, ládd a AI GÉP CSINÁL MINDENT, baxhatjuk, NUK?
                       Inennn... most amit elkezdtünk,vissza a KÖLDÖK ZSINÁRT, na nagyon érdekes, és most azzal...Mi is ufo-k vagyunk? -ténleg visszjöttünk,amihez ti is kelettek!!! Fita, mit ezek hogy jeshus azaz nincsak ugyanaz történt, mint most ismét ismét ládd juhus, ismét eljön,  de mint bikaBBIKA, jön már a bika fff...
Oááá... klotty... krutyááá... mutyááá...

Előzmény: repcsepista (1870)
repcsepista Creative Commons License 2025.06.26 0 0 1870

UFOzzuummm... miEeee... Utazzunk együtt UT -NAP -ISTENNEK? .végtelen édenkertek ( keretek kertek kerekek?) függőkertek peremén, az enyém is? Minden az enyém, ha én csinálom, UFO-k? -gyere kid?
                       1.: 6/26. A KÉP? -ismét a c2c-on, halgattam, és 12 (24 előtt) óra, mutatója, közelitek az ujommal a gombhoz reá vig esztendőt. kigyulad a lámpája, god by? -azaz tele vagyok elektromossággal? De akik ládd habhahami habirus ok,hitbullisok, a te hited meg gyógyitott téged, engem? -nem mert nekünk magyaroknak fényünk van, és az meg véd,nyujt felénk vlédó kart, na csak ugy igy?-nicncsk most visszajöttünk, és mindenütt el énekeltünk a HimnuszUNK? -kezve himemiennkkel, férjek vagy fütyfürötty? -itt a fütyim? -vagyunk? -és meg is gyógyitja ezt a roncs -por tragacsunkat ragacsunkat,(vagy matgnesteli fénnyemmel? -ufo-ónmkkal mi a fő) mert ez egy jármü lenne nem járomba gusbabaxott baxatott bax adó barom -marha igavonó állataik menüik? -bull bu bbb... jön már a bika,BBisek, bikások, mellik a leg BBikásabb BAK? -lesik a te hen tehetetlenek? Na az álmom, egy családtagommal MTK kaka sok, talákzotam, és most az tamit apuÉNk beszÉltek,hogy a hunák, HUN OK?-honosok, azok 100 -100 .100... függükertek-bolygó rendszereikben vagyunk! Na ez lenne a 100. -ami el veszett, 100 juhocska ismét mind együtt legel, és most a bolygóaink (AIk) ugy hogy belül, ládd van a bolygó gömbök belsele, és ugy mint a puppunk, köldökünk kinki, köldög (sárga zsinór? -sárga csizma?) de kell dög-öd edd,meg deelőbb ne baxdmeg?-zsinórral,ládd a Hullák, lehullottak, MOt fita, MI MAGYAROK ISTENEK ISTENE ISTEN-E VAGYUNK, azonnal, vannak az ARANY BORN NEWAYUS-OK...na most a NÉNÉNK? -azon rajta van, hágja az ARANY BIKA, és arany wárosAIk (Pink Flyd) ldád vasbeton dzsungeleik és a dzsunga dzsuga? dzugaNUK, gané gan-é dombooKosok? Husos fak fazekasok?-KosoK? Okosok?
                       2.: Azt ami Égi Kapunk? -na most a halál, az az ami msot ládd az ATOMAG HASITÁS,(FÁL AZAZ TÖBBE NEM ÉL MAGOK? MAGUK? TUDUT TUDÁT HASITÁS, és mi A NYELVÉBEN ÉL EGY NEMZETT S $$$...ÉG, TAHÁT MI MAG MAGAD MAG AD MAGOD MA MA GOD,zitt érdekes, hogy VAN AZ IRAQI MAMA, IRÁNI, ÉS MOST AZ IREK,*FITA AZ IREK IROKSIROK IS...* aki meghalt stock márka, martak,M lék -e? - na meg a népek, ládd a Hollandok,ma is magyaroknak, parassztoknak tarjták mag -magunkat? Fita MAG UK? AZOK BOGARAK ÁRA,SÁRA ÁRA, hogy KON KOINUK? fita, ezek mutállnak, vedlenek és MUTÁLLATOK -UTÁLLATOK ÉS UTON ÁLLÓK? (fita mi mi ki MO ami MOzgat?) Ez az, hogy otthon, ha lehetett minden reggel együtt Itt a reggel és reggeli itt a reggel,ládd itt rögtön, én apunékkal kelek énekekelek,és akinknek, kinki a köldüke de tüke szára Sára? - vagy apukaja anyukaja? -tröhát ismét van egy uj napunk, melyen benső?- szeretettel, Urunk van ürünk,ürülék trggyája GANÉJA, GAN -É? -MIA MAK MAK MAK...MA KING KINKI MENTES A SORDRONYA , MONYJA,MONYA VAGY,MONA (MONEY AIDA) LIZARDJA? Nincsak, ez ma is a kis felesÉgem felkel.(én megértem a kezét, majd megborotválkozok,megmosdok, a vizet nem törlöm le, főleg a szemem, és menek jelenkezek, HÁROM CUPP...JÓ REGGELET ÖRÖK ÉLETPÁROM FÉL TÉGLÁM,ÖRÖK ÉLETEM, SZEME FÉNY HÁROM CUPP S KÉSZ A KÁVÉ, KÖSZÖNÖM AMAGYAR NAPNÉPEM KÖZ TÁRSASÁGUNK NEVÉBEM) nem rázza a rimbát, hol a tök, megfőzi a kávéját az enémet is, KÉSZ A KÁVÉ ÁJVÉ MÁJVÉ FÉLE SZERÜNYI,NAGYSZERÜ, NEKEM EGY OLYAN NŐ KEL KELL, AKI REGGEL 7KOR FÖKEL,ÉS NEM JÁRJA(RÁZZA) A RUMBÁT RUMBA TÖKÖLÖK? Fita a GAZ DÖGÖK, na ők is zÖldek, de kigyó mérgek? -sárgás kása zÖldek? -a zÖld csalétek? - fehér csélédek? Fita, itt ami van, ládd ha nem bánt senkid kid? -dik?-akor had beszÉljen,na a HAN GOD az az amig VAN ISTENED,ÉD BENNED VAN,JAJA A GATYÁMBA,fita nem merek, most (egyenes beszéd?) se,na apuénk,miért nem ugy beszÉlsz? Fita itt csak sziMULálsz, (tanilj meg fiacskám komédiázni) szimlátCIA ASSZIMULÁCICA, EGY CICA KÉT 100 megfogta az ici pici egered, behuzta a farkát?
                    3.: Na ami van, hogy ezt ismét ládd KÖL KÖLDÖG ZSINÓR? -ZSIDOMBOOK? JÓZSIDOM -BOOK,DE MONDUK CSAK HA LE BUKTÁL? BBUKRÁ!? TRÉDRE KUTYA? -DÖG,GOD = DÖG -ÖD? MI AZ AMI MNDENED -ÉT MOZGAT? XEXÓL SZEX ÓL,XEXE PI-LED? LE DÖRRR... MENNYIT ÉR A BŐRÖD, BŐRÜNDÖD HÁTIZÁSKOD, SKI AZ ŐRE ŐRDÖGÖD? ŐRDÖGBULL CSAK ANGYAL LEHETNÉL, LEHETNÉL, HA ENGEM JOBBAN SZERETNÉL SZER -XEX XAXONOK? LÁDD ÁBRAM, NEKED ADOM A F-ÖLDDET, DE A PRÓBA, HOGY A MA GOD,na nem az övé vala, hanem ládd a SZENT LÉLEK LEPKÉJUK? -GERLICE? - LEPRA,FITA,AMIT MOST BELÉJUK JUHADÓ JUHUKKT YOU? -A KIRLY DUK MIDNNEN KID DIG MEGDIGOTT, -UK UKA TÁ TONGA A LUAKATOK? KLOTTY KRUTYY KUTYKURUTTY... PETÉLNEK, PÁTER VAGY PÁL APÓS TOLL? MELLIK TOLASABB BUNDA? BÜNDIGÓ? DUGÓ? HUZZÓ? AZ ELSŐ SZÜLÖ SZÜL LE LŐTT LŐTTEK? Fita, ami van, hogy itt minden törlődik az agy agyj velődbe, s kimondottam csak XUKU XUKU JER CÉLJUK? ISTEN BÁRÁNYA MARHÁJA IM JÖVEL? Na most, akik ezt csinálták, a TEREMTŐK (TÖKÖSÉAIK) BEFEKTETŐK,fita apuénk, ládd ezeket állandóan SZEM SZEM-E...fita 1000 Szilvesztér, fülnkbe OLMO-T,szemünk -szemük? -puck, FITA TÜZES VASSAL PUKKASZÁK MA IS, AZAZ MI AZ HOGY VASAL SOCK STOCK & AL VASSAL? -HASSAL? -FITA NYELVÜNKET KITÉPIK, NA MOST vagyunk (fiteltek, nekem Cotton Otto KÁR (NAGY KÁR?) óvógumim van, mi kell még?) amit most irány az aranVIRUZS (ARANY 100 FRTNAK 50 A FELE DE MELLIK LIK KILL?-KEL KELL? AZAZ 1948 DERBŐ A FÜTYYAIK? DORERDÓK? AIDÁKAIK) RÓZSA DOM BOKK? -KOSOK O-KOSOK? FITA ÁLLAT HÁGÁS -VÁGÁS MÉSZ ÁR SZÉKEIK -VÁGÓ HIDJAIK HADIPAR/PATWAR VÉR ÁLDOZAT NÉLKÜL, NINCS BÜN, (SE SEBÜNK DE ZSEBÜNK?) ÉS MI AZ, MIKOR MEG BÜNHŐDTE MÁR A E-NÉP? HA VAN KIVÁLTBASZOTT NÁCZIONUKINUK? FITA SOVINYISZ-TÁAIK? -MID VICCKET? Nincsak amit IRÁN, most meg lett váltva,az egész BÁZÁRDIZSIKOD? ÉS ITT VANNAK A KIIRATNDÓ ANGÓ TANGÓ STONGÓLA CSA CSA CSA..NÉPEK, MOST HA VAN KIVÁLTASZOTT NÉP-E? -S AZOK KIVÁL A SZÓ DAIK? (Bábell bel?) Fita, olyan boldogság van,(ami a dögség?) ami most itt csak ISTENEK ÉS ISTENT TENTE BUBA TENTE ELLEN ELEN ELLENKE? Nincsak mi ISTENEK VAGY JÖM MÁR A BIKA, TE HEN, TEHETETLEN LUK KACUK KUKACUK PU? PUPUK?
                       Innenn... aki mer, az nyel? -a AIdaAIK, és itt a BIKA CSÖK, BIKA BIKABB RO-BIKA? AIDÁKÓ CSAVAROS, SODRONYGYOS, LÁDD SALAHMONYA TÖKE RAGYOGHAT MINT BERTLEHAMY HAM HAM HAM... MENETETT VÁG A NYAKA TOKON?
...a gyerek, mikor kina kin a pi na?-jaja a pisiló és pisilő lyuk? Fita, most azzal hogy 1948 DERBŐSYTENEK jaja majd ha a bőség kósarábull... kőser ser será sara Sára? -ára? Na az a fölkuiltura (DD) tudomány? -ürükre el veszett volna? -fita TE MEG ÉN ISTENEK VAGYUNK, NEM A TE HEN EDD? KOT KOT KODÁCS... MIDNEN NAPRA? -EGY TOLÁS? DE ARANY AZAZ ARANY ERES? -ARANY JÁNYOS, ARANY WARROS? HONNAN ERED, VICCKET AZ ARANY ERED?
...Oááá... klotty klotty... klotty $$$...

Előzmény: repcsepista (1869)
repcsepista Creative Commons License 2025.06.26 0 0 1869

UFOzzuumm... MOney -monyi bika -csökös csokevénye sziktéma, mániákus izolécoCYONUKINUK és szidizmUSA RUSSIA és a többi halál hal áll hall áll okozojAIk ajja ajajajajjj... fekete vonat csu csu csu...
                        4.: Kávézzuummm... viz hugysav, az vérerezett vizelet?-a vérben az élet,mem kristálytiszta viz, az élet,folyója? -tója? -tava vak vak.hápognak a kacsák háp háp háp... hol a mokedli?- de jó volna megenni, kacsa pöcse mája, libmáj kacsmáj ne degenerálj? Az hogy, a fiamnak igazat adok,hogy nem lehet leirni az álmodát, és én is csak nyikorgok, vagy nyivákolok, nyekergek és körbe körbe mint macsaka a forró tüzes plato kályhát? Szerintem, ha ezt a testet felvettük,vagy bele bujunk,és bujóskázunk?Jós jojós Jóska, buj be az ólba? Az ég és föld teremtője született BetlehEmbe, Jász ólba jászolba? Ha te ezt bevetted, megetted, ta vagy egy alvó lelkes? -na apunk nem, hanem vagy alszik a kis Józsidom? DOM? -de dam, és olyan, hogy sose volt damabb (AdaMadaM) meg nem is lesz,főleg ha eltünik? Bu Jószidom? -szidom? Fita, most az van,hogy nem lehet ugy beszélni, hogy olyan volt mnt mi a magyarok,ládd én Isten vagyok,fia és én és az apám, nem közel, hanem egyek vagyunk! Fát a gyömölcséről? -gyömölcsöt a fáról,deha bika csöke,na azok rögtön a bikabikák,és most a csökük csökegenye(géne gan -e ganédombook) csökösök? Na aszt szeretném,hogy ti is egyek legyetek velem,és a Mi Szüelnkkel, ami suly, az én terhem könnyü? -vagy köny könyv, szemembe könnyel könnvel a goldgotán, láttalak egy záp napon, megjött a folyásom,azóta se $$$...
                      5.: Amit legutóbb, hogy két felül angyalok vannak,ami minden test egy test, ez az,hogy csak ÖRÖK EMBER PÁROK VANNAK, ABZULLU ULTIKULU NINCS ÁLLATIASSÁG,AMI XEXÓL? -Fita igen igen, minden EROTICA,ami a kezembe kerrült,ugy 10 -12 éves valék, és nem értettem,hogy?- értem? -tegnap, olvasgatom amit itt...főleg a kérdésekre a válaszom, hogy mikor meghaltam, na te ha te mindenek előtt keresed a párod, na meg pártosokat,azok örök párok, ez az,ha a felesÉgem elhagyott volna, amiről szó se lehetett! Nem nősölök meg meg nem is akartam,de van valami, ládd ennek ami történt és történik, igy kell lenni, enni?-venni hagy tegyem hozzá, mert itt mident jó pénzért árulak, (vahom ham ham ham... bloondi? -fita ő is, kezet nem emelsz semkidre,kárt nem teszel toszol semmibe?-fita, itt is csak az Égeink akarata ratatata...ládd 99%) na ha küldenek szent lelkeket, azok angyaluk, fita,az,mert egyfekete luk? -lukuk,, és most ha meghivtad őket, fizetned kell ( a te életeddel aki a csalődod??? -ha mag ad,magodnekik adtad stad a lukad? -terméke?) és ládd az Ég és földed terentője lefizette az árad? Mot nemsokára ára, lesz July 4. és mikor elkezdtük nyaggatni a a aaa... mnden ami müvészet, na meg a tálentumok, honnan vannak? Na azt hogy akkor reggel, három nap három éjjel, se itt se ott sehol?-voltam, és Jó Atyám, nem tudok semmit kezdeni ezze a ronccsal, ha te tudsz, azonnal a fejem tetetéjtól a tallpamig,akkor azt irtam,hogy forro olajat, de azt az érzést,na megtudtam tartani, és most is bennem van! Na azután reggelente (egy ideig?) EGY NAGY FEHÉR EZÜST (FEHÉRARANY?) EMBER,KELTEGETT, fita valóság, nem álom és nem lidérc (fita,hogy mondják itt,ami nem akarok csak MAGYAR RULL? -de most is,midnen más nyelve,degenerál) luz luzer dream? - kösz őszszakálunk, mert nemtudok forditani,de tanul a tanu ló? -fita te is ufo-nk vagy! -láttalak!
                       6.: Zitt a magnes mezőkbe vagyunk, az a szellemi világ,na nem valami mi nem passzol, mert apunk figyelmeztettek,(fita most látom!) tehát a magnes terek, na van ez ahol nyilit (kinyillt) az ég, és a nap fényében vagyunk,de leirtam, nemrég, hogy olyan,hogy talán ez van a nagy vasgömb felött,a többi alatta,ami most ugy nézne ki, hogy azok,akik robotok, azoknak is van olyan, benne a magnestérbe,mint ez? De leirtam,hogy több rétegek vannak, és van a fehér, olyan mnt ez ezüst bárny felhős az ég? Na most az, hogy ahogy azt meg fiogyeltem, hogy a testet robtok kezlik, és most monduk, mikor kihült? -nba ezt figyeltem mára egész éjjel,amit otthon, hogy csak hők vagyunk? -csára? -puc-ára? Már nincs időm,de itt mindenért fizetni kell, ládd ha ide bejöttünk, (fita, akik ezt elrabolták, hulló hüllő hideg rideg hulladékaAIk? -itt vannak a sötét koromfekete magnes terekbe! -de ott találkoztam bloondival most 99%,ami most egy nagy nagy (bdn abidin allatt? -pöce gödörbe... hogy mászol kli?) - most én a szülés olyan 5 ezer volt, a két gyerekért, és itt ami dögletes,azonnal számba,szájukba vesznek? -jaja juhadó? Ha megtudNUK tartani, ládd ez szereintem, minden,mert most ott, na figyelem mi történik a testtel, valamit... ládd ha te nem tudod elhagyni, egy hülő lettél? -fita, azok hybridálnak, na most mikor az ennyém,és felette vagyok, na da hogy azokat, ládd a szent,azonnal azok angyalAIk, Őrdögeik,és DDmonyok? Ez most az, hogy ami engem néha,ugy érzem néha, haza menek haza? Oioiojjj... most, ezzel, ládd AMIT NEKED, KELL, HOGY VALAKID?? -olyan ismerős???- ÉBRACKA? A BbLila iratok, most az hogy BBikák? BBLilaveres véres véreres? Fita,az az,hogy jön már a bika,és BBika a BIKÁK BIKAJA? Na fita, most te neked, meg nekem,meg akiket nem hagyhatunk el,(kezdve magunk? -mindenkink van nekem, én neked) te A HARAMDIK DIK VAGY! Ezt igy, van az állat, amit nem meg kell ölni, fel áldozni,hanem hogy mondja a Bbsi? -ki kell tudnunk kapcsolni? -a földet, elhagyni? -a nekem,miért akarok megfolytani, hogy a földtől el szakadjunk!-csak a vizbe lubicka? -nem a pénz zzz...$$$... mi van a pestizsák?
                     Innen, na ez ténleg csak por,és az is elég,ha a lábadat, áztatod? Nadon fida,OLYAN AMIT EZEK HALÁL, na amit csak pénz ér, az csak a nagy eres $$$... te csak vér allahala futáSOS esetleg aranyeres? Fita, ez az, hogy... te magyarull nem beszÉlhecc...ecc pecc,kimehecc... vissza ne né? -gondolkődom? -na meg a köldököm? -puppom?-lámpám a dudám a kuplungom kipufogóm?
...Oááá... klotyááá... $$$...

Előzmény: repcsepista (1868)
repcsepista Creative Commons License 2025.06.25 -1 0 1868

UFOzzuumm... MOney -monyi bika -csökös csokevénye sziktéma, mániákus izolécoCYONUKINUK és szidizmUSA RUSSIA és a többi halál hal áll hall áll okozojAIk ajja ajajajajjj... fekete vonat csu csu csu...
                        1.: 6/25. A KÉP? Hogy most amit megfigyeltem, magam is kédem itt, itt vagyok? -ami azonnal TAGADD MEG MAGAD,MAG AD? Előzmény élmény kémény? -bele olvastam lefekvés előtt ami ezt, 1998 eleje,a felesÉgem vett egy szar de nagyon szar számitó gépetk,na most a kis bikas csök, rögton beleávgta a betegségét? Azonnal, most félek MAGYAR RUILL GONDOLKODNI, és a halál, amit itt valóbank ÁLLATOK, DE KANNI BALOK (Denis Práger?) BALEKOK BALLOK? -ha ind, timsóznak,és várNák a Who LEGNUKIT,NE MEG BALTA ZÁR,és itt én apuéknkkal, ugynugy meg jobban szóba vagyok a baxólba szolga,fita itt ÖN MEG TERMÉKÉNYETÉS VAN CSAK!!! AKINEK MAGYAR OK SZEME SZEM-E VAN, AZ LÁTHATNÁ,de most az mi a hő hők és a HIT HŐ? Naz leritam 12 száz szász máss? A kedvem ott más, hol ismerős 100 ls 100 juhocs bunda bugya van rajtad luKUK, jaja LU FA?-FA LUK? - mind együtt legel, na vannak az állatok, az lenne az ál lát tok?- ami esetleg biolgia gyia robotuk? Naz had köpjem ki, fita apuénk velem és velünk vannak, pösze hogy a MAGYAR OK SZÜL LE INK LINK LANK LAKATOS, NEKED JÁR A SZÁD, EGY GATYA FOSS ATYÁM,A GATYÁM,MOST HA SZUKAJÉRCE VAGY,ANYÁM A BUGYÁM? BUNDA BUGYI, LUK VAN RAJTAD? JUHLIKA, HA BEMENEK AZ ÓLADBA? JESHUS UK, SZÜLETETT ELLETET NA NYAKKNENDÓS AZ BIKA, NA MEM AZ ATYAKOS? -JÁSZ -OLBA JÁSZÓLBA ÉS GYÁSZOLOD? FITA ITT AZ OGY GYÁVA NÉPNEK, NICNS SE LUKA SE HÁZA SE HÁZA TÁJA? SZÜLETETTETTETT BETLEHEM HAM HAM HAM...JÁSZOLBA JÁSZÓLBA OLDLBA BAXATVA OLDAL BORDA...RECCS...
                      2.: Akik tudtok figyelni, na már elkezdtem a jógát JJJ... zzz...jó iga de bika?-csöke szára? De az Á szanákhoz, bizon figyeni kellett, főleg mikor s szivem kis szivem hü -hőszivem,szeret igazán,neked szarik a cigány? -a nejem, a kis kölyköknek (jakabb) te cigán, te oszt tudsz cigánykodni,te tudsz?-az kunyerálni? Fita, most már bekapcsolt a gáz? -begazolok, mert monduk, ládd igyekszek a BBisek, BB? -ha a 7-ét, sovány bika-kaka (szartan és szartaNUK? megeszi a hét kövéret ret rett igéret rettegjetek? Amit most a IRAKI NÉNÉNK, zitt most azt amit mára megfigyeltem, mert ez nem az, na apuénk először, akik most sokkal de sokkal közelebb vannak hozzám,Hazám hazám te mindenem nem nemigaz, kis MAG MAGYAR CSALÁDD -DOM,(hiszi a pici, paci?) LÁDÁAIM, LÉDY, ÉN UGY IMÁDOM MAGÁT, na most fitya, az ÁLATTIASS Á -GOD, AZ HOGY MEGESZLEK, DE ELŐBB MEG BAXUNK, LÁDD A BREDUINUK? -MI ADUNK NEKTE ENNI? JAJA ITT A BIKA CSÖK,TE CSÖKEVÉNYE EGYETEK SÁR,FITA, MI A MONNY MONEYNUKINUK van kalapja, nincs van nincs... fityma? Fita,most is sisss.. süss fel nap $$$...HA NEM FEK-RNI? -fita ez onnan? -honnan? - KELL, AKI PÉN ÉN? Vicca már bele kezdtem, kibujtam anyum anna analukábull kábultan,és ezt igy,olyan ovltam, minst most a kis unokám, megint lerugott az ágyrul, (anyukaj szülinapján) meg fgosz halni, én nem! -tese, de ess le,és lerugott az agyrul, na ess le!- meghaltál! Kérdelek, akik most egyáltalán fitaLila csak be kukkantol meg kukkantál te nem fogsz látni halál SOS $$$... napján vésérnap, jött meg a folyásom...mert mi az???...
                       3.: Zitt Ijónk, meg akinek monduk figyelni kell, hogy jön már a bika,fu az ora lika, na ez, ja anyum,meg kellett paksoljam a popsid, mert ugy nyikorogátl hogy a bábák, de itt te is??? -félni kezdtek? (kis párduc?) Fita, amit akartam, hogy van a szellemü? Azok akik MA IS AIDÁZNAK ÉS ITT AZ AIDÁCOM? ÁKOM BÁKOM FÉLE SZÖRNYÜ MI? Zitt az, hogy ha nekik van olyan hogy halál? -nincs! Ezt most beszoritom, hogy apuÉNk, de VAN HALÁL, AZOK AZ ANGYALUK ÉS AZ ANGOLA mangaliza yorsira mallacuk nyulaik NYUSZI PUSZIAIK? NA MEG VANNAK A JÓ BOG -ÁR ÁRADATAIK? ÓKUSZ FÓKUSZ BÓGUSZ BŐGŐDÁIK? -.NA ÉN NYIKROGOK? NYIK-OR GOD? A SZAGOD? SZAGOLD? SIMULÁTSZ SIONUK ASSZIMULÁTSIONUK,na most nekem Is lehet NUKIM? CSAK MI BAXUNK? Fita, az itt A BOSS? NA amit itt az itti MAGYAR OK? Fita,MINDNYÁJAN KERSZTÉNYEK? KIKI VEGY FEL A KERESZTJÉT, na aki teremtette az eged a föded GOD ded de ad,azt pont, le vette,vettetek, BÜNTETIK TIK? -mert olyan HUS IPAR IAPÁROS PÁ PÁL RIZSÁK? NA AZOK A SZÁSZOK OK, ÉS KEZDŐDIK MIDNEM AZ ANGYAL OK FÖLDE,FEDELE FÖDERÁCINUKINUK FÖL DE FÖLDIM VAGY, Jna Jéna jaja mit tett velem ez a BENŐ?- most itt minden ami van, HŐ HIT HŐ ŐŐK ÖVEZETE TORRR... ÖVVEL,VELlŐ ÖNÉGETŐ ÉGHETŐ ENERGIÁD ÁLD ÁLLD, MEG A BIKÁD,KEZDŐDHETNE AZAZ ÖN ÉGÉS ÉS ÖNÉGET (most égetem magam, mert UFO-k, jaja a mécsest? -méhrák romora csecs van, nekemi is van nukim? -fröcxskÖLne te nem félsz?) ÉS $$$... azaz SYSTERRA AIPÁROS,na az m'r mester meskár segges? Fita, most ODAÁT, ez annak a NAPRA FORGÓ SZINE? (zitt most a mi a nap, az átvilágitjaennek SZELLEMMAGNES TERÉT!) Fita, nincsak itt 2023 Márcica AIduska 14-15, na itt van azonnal ENNEK A TÉRNEK EGYBE EGYÜTT A MAGNES SZELLEM TEREI MEZŐAIK? NAGY DURUG? -MOST TEGYÜK EGY NAGY BIKA CSÖKÖL, CSAK, MINDEN ROBBANÓ FEJÜ NUKINUK? Na bennemi is van FÉL ELEM? Zitt mndenki mnden KIM? MIK? MIKI MO?
                      Innenn.. na most ODA ÁT, (most, must) azaz ott ottan össze raktam a hangokat, szavak vak vak vak...fita,ez nem az!!! TE CSAK A GANUK,(csökevéNUK) GAN -É? -ÉK? NA MOST MÉGIS VAN A HŐM, HIT -HŐM, AMI CSAK SZALMA SZÉNA, SZÉN?, ESZÉN, ÉSZNÉL VAGY?
...Oááá... klotyááá...egy korty $$$...

Előzmény: repcsepista (1867)
repcsepista Creative Commons License 2025.06.25 0 0 1867

UFOzzuummm... miEeee... ???... Médó PerzsiÁba jártam, mint BaBiLoan na meg Loandoan? -a tekem himbálétam, és nevettek rám az angyaLUK? Cool és a kanosok KOINUKI mUKyy myki MOsok?
                        4.: Kávézzuummm... az izzadt ingem, bedobom, na na na... a törölközőt, mnt Elvisz Prézli, de hova? -a hanGOD világaiba,vagy vala Gggg... Naz én azzal kezdtem, hogy most is, ládd ez ami mi lenne? -lehetne, ha csak tudatlan vak robotok,és vakok? -vak vak vak... az az,hogy ki a bika? -bikásabb, és a legbikásaBBak, a Bika Bika? Ezt a box meccseken hogy a hapsi éhesebb vala, azért ütötte kis a a aaa...na a kövér bikát? Fita a testeteron? Ó és Uj Testementum? -sirok?- mellika leg régeebbi csontváz,ja a mumumyja? -mammya? A magyar -magyarok világunknál, nincs magyarabb. ládd akik már rá fogad és rátesz, vannak a kiválasztottak, és akik azokat ki váasztotta,a kivlálságosAIk? -az Urral Ural azaz ha őket teremtették,akkor téged meg ők? Na van a csorda szellem, ahol a bikák, eldöntik hogy mellik a BIkaBIka?-nem ecsetelem tovább,mert itt amit lehetne látni,az az ember, de itt soha senki nem látta? -és nem is fogjja,esetleg a te hen farkát,csak ha az emberek(magunkra???) egymásra találtak! -na az lett az a nap, ami ezeket vagy 200 -szor,leglább de minhte állandóan szánkkóznák? -puccos seggel a borotva élen? A husállat testemben van egy olyan gátlás,amit az álatösztön,főleg a kangörcsöt-baszdühőt, teljesen ki kell tudni iktatatni,kapcsolni, ezt tapasznyaltból mondom, és most itt vannak a csukrák, csakrák rák? -ami a legfelső csukra, csakra, csak akkor nyilik ki? Ezt én 28 éves koromba,na most állandóan, hogy itt ténleg van akasik reccordok tárházai, (apuénk most hiii...na van, csak kinek mindek be szélsz) és ott mindent ami most valaki le lép a falvédőről,az az hogy előbb a magzat, vagy előtte,itt vagyunk, csak magnes -háttérekbe, ami a SZELLEMEK VILÁGAI? -és igen igen szellemek vagyunk, ez mikor itt ez a lehetőség meg adatott, akkor... na elég hozzá még egy, és ISTEN ORSZÁGUNKBA VGYUNK, azaz GONDOL-ÁT -LÁT TÉNLEG LÁTOL,CSEREBERE? Dede a han god vagy,mrt én az és Magyar Isten Fia vagyok én, buccs bocskoros nemes, na baxhatNUK?
                        6.. Na most, mi vagyunk? -igen,ahoz kell még egy jó barát? Nincsak az a csoda örök kristály tiszta világ? -csak az van, (akinek szive tiszta?) és azt itt, nem tudjuk gondolni $$$... de beszÉlni, meg mukkantál addig élsz, ládd anyum meg apuénk tudják,jaja most is abba a Van egy csendes,dicső ... fita,ezek is akik meghaltak, és vissza jöttek cső? Nincsak 2023 -Karácsony, NImród apum, egy tölcséren csak felszippant, és most, az, hogy az itt,ládd egyszerü és természetes,mint most ha lenne annyi pénzem, na én csak most összjöttünk,ládd én most is tudom, hogy vagyTok nekem,na tuapsz az,nekem most is az az első gondollátom, (örök vagyok ragyogok és rotyogtatok a lámpám,a dudám a cuplungom füstöl kipufügó) amit most zitt, mindent előbb pénz, amit most meg kell venni, namost 1 dollcsibul 20 cent lenne, amit el tudz költeni, mire? -jaja most nincs semmi...ládd az ürbe vagyunk? Na nekem, rögtön nincs semmim, és az $$$... ami most végül is, elkeztem fusuzni maffiázni,otthon, de most nem mertem beszéni,fita itt vannak akik most van pénzed,pofa be? Lulu most tettem azotthon tőzdére 5 ezret, mit akarsz,forradlamot, hogy elvesszen -pénz beszél, kutya u u uuu...Raktam be kocsi nyerő...banikbetét könyv, nem jön be,ezért utálom hogy nem otthon, az én magyarjaim közt vagyok, és akkor is,muris magyarul beszélni, mert most mért nem lehet a fingunk $$$...fing UK? Fing ugorj,az uborkába? -iskolába jár a kába? Zna vissza, hogy AD -1000 Szilveszter, csak lekapcsolták a villany, leirtam egy jó párszor, na én akkori is katona voltam (fita ezeket én nem tudnám kitalálni, nem is akarom, és gondoljátok a fiaimnak,hazudnk, akiket meg titeket, jajaj ez mnden képzeleten felük, mert ha megszólaok,azonnal veekdeés tör ki, de eddig át mentem, jaja szószerint rajtuk,valami van, ami megévéd, a fényem nyam nyam nyam..., Na mert az FÉNYUFÓMMAL, fel tadtam,a fekete (Attilánk is látta) korom por, puskaporos homokos hompolygó -gomolyagokat, ami csak lutty... nncs fenyem? Ez az, ha most ha nem vannak ébren virrasztó magyar testvéreim MTK kaka sok,fita,itt nincs olyan hogy him kakas,meg tyutyuk? Fiteljuk,az ember az örök párok, nincsak leirtam hogy a felesÉgem nem tudtam megcsalni,egy nagyon szép magyar nő vala,aki azután keresztény lett! -a vőlegényével!
                       Innen... Vappp a pfap? -nemirtam semmit $$$... Fita,most októberbe, nem seviccelik többet ezt a conputert,a fiam gyütsek össze 500 dollcsit,(na ő tud csinálni összerakja) a felesÉgem, na ész, nincs pénz, ezt akkor is fog müködni...Nincsak csak közép keleti cirkus olyan 150 billcsi, (az ukránók ugra bugra? ) na most abbul ingyen kaja (fita a fiaim ládd a nyemecek előállitási ár, és nem volt hogy...na akik rá raktak, azokat sárga csizmát adtak kaptak,Sárga csizmát visel a babám,szeret is az engem igazán, neked tojik a cigán?-mindenkinek,meg (ez mikor apuék, a kaja szükséglei cikk, be fagyasztás, ezt most a fiuk, hogy nics tex ami létfentartás, na az lenn, de Roni, a Kossuth bunga greenback, fita, itt a vallagotok vége!!!) ruha, ház? -egy ház? -de van több mnt Krati, kin a pricsi, Juhlika, ja, bunda bugyi?
Fita, ezt mégis,hogy MOST RÖGTÖN, A MAGNES MEZŐIKBE VAGYUNK,AMI MOST UGY MEG VAGYUNK SZIVATVA, LÁTÁD A HOMLOKOM, BE VAN HUPPADVA? HOL A VELŐ?
...fita, van egy jó The AnXplained S7 I E8 Robot revoluton DVR - HISTHD fita az az!!! Nincsak a TRANSFRANCFRICFOMÁCZIONUKINUK... NA VISSZA? -BELÉTEK, KIGYÓÓGYIK A MO BELETEK?
Oááá... krutyááá klotty... korty $$$...

Előzmény: repcsepista (1866)
repcsepista Creative Commons License 2025.06.24 0 0 1866

UFOzzuummm... miEeee... ???... Médó PerzsiÁba jártam, mint BaBiLoan na meg Loandoan? -a tekem himbálétam, és nevettek rám az angyaLUK? Cool és a kanosok KOINUKI mUKyy myki MOsok?
                        1.: 6/24, A KÉP? - Iránba voltam, és most irán zuzza mája RÁ ler lett? Lerry King lerek, lereket lelnek, egymásra, másznak, te vagy e ler em?-perem, és lett egy nagy lerrel, elől Lery aki a farkát veri vereti? A rosszekráncsoknál a két kigyó egymást farkát kergeti? Rögtön, most honnan van a tudománuk és treshnika nyakasok? Ha vesszük, a szájnyilástól a végbélnyilás bijjon az egy kigyó? -bél? -na mostha követjuk vissza,akkor kloAkka aktáék aka kaka sok reccord ládd abramreccorderek (feudal nagy ruddal SI(R)ONUKUKINUKAIK BIKÁAIKKAL izmosok KK (UKK utászok, és kakájAI? Rögtön,van az Ere Detty és az másolata (MOJOMOAIK) KÉP-e,és utőnzatAI mutánzatAI? Nizzitek, amt ott, és most ONNAN IDE UGRÁLLOK, (UFO -zzz...) ODA VISSZA, ami most ez teljesen másoLáss, tehát van a van, éa ha van, akkor semmit $$$... zitt mi az ami MOZGATOL gátol ÓVÓ GÁTLÓ, DE CSAK A MAGYAR OK NAK NAK NAK... és most vannak a semmitáAIk, és anti semmitáAIk? SEM -HAM -JÓFET - JÓZSODM, LADY LADY LÁDA LOM,TEMP LOP OSZT LOPÓK? Röviden, most láttam az utat, ami egy olyan, mint a körzők, és amit a matamatikAI szmitások müszarAIk müvészek büvészek szem fény vesztóAIk, ami hogy az őők fart firkáAI BaBa-BabuAIk? -ami az hogy olyan,amit mikor halál angyala járja egyptomit, az ajtófélára ha Baranya vérrel, kirajozooltad,akkor el került a halál angyala? Na ez az, hogy jutottak el, a MAG -HASITÁSHOZ, akik a másolatuAIk, nicnsak csakörök emberpárok, és elválaszt666... ???- és most FITA, miden ami van, amit GOJNDOL NUNK NUKiNUK? AZ BIZON ÁLOM TOLMÁCSOLÁS CSALÁS, MERT A ROBTOK MIT LÁT666... NA VAN FENKED KEDD,tenap, a kius menyem szüli naoja, és hány éves vagy, 40 nyals a kedvem? - ládd minden álom, és állom a sarat de a szarukat fosss $$$... ???... látás után? A TUDÁS (DUDÁS JUDÁS?) FÁJA, aki szakit rólla, azt lehet jóra, vagy nem jóra alkalmazni? -az alkalom (al kémia fizikaka kéne kéne) szüli a tolvajt? Az Ur éjfélkozr jönni fog,de mint egy tolvaj?
                     2.: Most onnan, azon az uton, ahogy a nagy barlanba az atom bombához jutottak, most az egész nagy barlang, pokoli tüzben van? Na most tegnap,nem az anyagok kémiAI? -fizikAi rombol ássa lássa???- gyehenáAIkat hoznka,ha be engeditek őket őők termtettek téged,nem mi MAGUNK, MAGA MAGA??? - létre, az ideiglenes, el mulik idővel, ha győzzük tüdővel? NA MINDEN AMI OLYAN NESZ NESZTEK ESZTEK ESZETEK? - VAGY ZÖRELY, AMI MESTERSÉGES, (CONBASZÓ GÁZGŐZPÜFÖGÉSZETITOVALÖKDÜK, FITA,MI AZ, AMINEK ÁRA SÁRA ÁRA? MINDEN AMI NEM A TERM-ÉSZETTEL ESETLEG BALLANSZ, AZ AZ, LÁDD EGY...fita,az agyam (fita magyaragyam rázat, és magyaragyaram csattogása ássa kása?) agyj, nem ad? -lavor viznek a közePIbe egy kavics,na meg az árokba három, és onnan oda vissza heted iziglen zzz...$$$...???... HULLÁM HOSSZ OK? Fita, 2000 -ben, most dől el,hogy a következő 30 évben béke,vagy háBoru? H? De a Hidrogén és a piszkos atombomBéAIk, készen, akkor leirtam, és SOCK & AL? Fita, előtt Jesust kibombázzák (nincsak keleti kelleti magát kersztények, jaja JÉZUS ÉL,VAGY A HALÁL BULL (NEM MI NEMIGAZ?) IM AZ UR FEL KÉL??? beLŐlük? 4000 BomBázó, 144 ország, 4 óra, több bombát dobbnak iraqra (Óbabylona, meg nem Lónyay baba bábu Yloanka kaka Sára ára? - mint előtte az egész föld történetébe, amit amig tudnak? Naz most, az,hogy AKIK A MAGYAR -MAGYAROK TESTVÉREIM FÉNY UFO-k +?- TOKKAL? - VAGYTOK, MI ISTENEK, ISTEN FIALÁNYAI VAGYUNK, ÉS MINDENEK URA -TERMTŐJE ÉS ALKOTÓJA LA TOJA TOJÁSA TOJOTA? LATORJA, KURVAJUHKINUK? JUHMÖRDÖRÖK JUHJUKINUKIZSÁKOK Ezt amit most is láttam,most vannak örökpárok (kerék vagy herék párok) emberpárok, Pártába, és vannak a utánzATAIk, másolatrAIk himringyóAIk, amit most vannak a BB-kákAIk, azok a BIKÁK BIKÁAIK! BarBina, BarBika? Na teljesen szemem át át járta, és ha most az hogy pokól, gyehena, na az a barlang (barlagok) lángola azok! Most van a barlang megett,(fite ezeket etetik!) az a darab fényanyag (urániium?) nem mondom meg hogy hol van, ami fita, a másik dimenzióbankuk kukta, és most ez a játékuk adidg tart666... mig bloondi, meg mi össze nem dugtuk a fejünk, van? -vagy a AIDÁAIK AIDÁKÓAIK FEJNEK LE FEJELNEK? - BENNÜNKET. Na a BB? BÉBI BIBIBAIAIK, AZOK A BIKÁK BIKÁJA KAJA KOSOK? (FITA MINDEN A BIKA ERŐ, ÉS EROTT ICCA, KAJUNINUKIKUKIK? KELL EGY KUKI, KOKI? -CSÖKOLŐDA, CSÖK? KÖLCSÖN?
                    3.: Na bbb... blondi, itt csak a bikáAik,minden ami nevel level lóvé? -névvel,ládd VANNAK A KIVÁLASZTOTTAK, na bloondi az, (napnépe napnép-e epe? -de fita, kis bbb...babájuk, ez az, az első találkánk,akkor leirtem,hogy bájos legyél, egy kis kirva, de nincs kikurva ládd akit most láttunk pár napja? -főleg az AIpac pac pac pacaluk, kivántószt a husod, ami jobban sikerült, mint gondoltuk volna, azaz bloondi jó szin de ész,(szinlelneee... USA FIRST???) mint Ronink,de nem jobb? Fita, most az hogy USA FIRST, ami ugyanaz mnt Jitlerék,(MINDEN ÉL Ő EMBERPÁR OK? ) és ami van,hogy Jitlerrel, többször találkoatam, (fita a nyemec listán, ezek nyemeccebbe nálunk? -te feket lista?) és legutóbb, engem keresett? Nizzitek, vannak a teremtettek, azok mint UTÁNZATOK,GAZOK GÁZOK, TE VAGY A FING AZ ÉN GATYMBA,OI OI OI ...ENIVALÓ VAGY,MINT A MAKULÁTLAN, SZEPLŐTLEN BÁRÁNYUK ÉS CSAK AZ LEHECC LE HECC? LE BUNDABUGYID ...Amibe amiBa? -fita BB az bikákbikája és te vagy kaja, ezt ládd ÁBRAM NEKED ADOM FÖLDET,ami fita,csak KÉP, ÉS KPEZELETEK ÉS GÉPEZELLETTEK KÉPELÉS -GÉPELÉS,ládd msot ahogy eljutottak az ATOM BAMBA A BAMBA, hogy lehet az hogy a BIKÁK BIKAJA BB? -ISTENEK TEHENEK BIKÁK ISTNE ISTEN -E, BE VAGYTOK SZARVASOK, MERT EGY ISTNT NEM LEHET MEGIJJEGECIZNI? MEG BAXNI,ELŐTTE? -A FIÁT, AKI KIS báránykaja lett leküldve da baxva? DD BEDDUING GATYA? -A ANNA LUKÁBA ANALÁBA KI LETT VÁLASZTVA? Zitt két eset, leesett a pap az ágyról twist,hogy bloondit bele rántották,vagy fita,ZITT OLYAN HOGY EZEK SUGDOSNAK BUGGNAK A BAGUK A FÜLEDBE, NA ZITT EL TUDTÁK VOLNA ALTATNI bloondit, nicsak a MAGYAR OK ORSZÁGA AMI CSAK MAGYAORSZÁG OK MENNYORSZÁGOD, A HAN GOD,VAN? -bloondi girle frikendje lettél a BiBiskédnek? -bizon bibis!!!
                      Innenn, most fita, minden vagy az ágyba, a jó kiskurvakAIik,fita,ha van egy lukatok, a többi, bloondi grelfrend,az áagyukba,a többi allahala, halla ccc...
...fita, hogy két fiam is meg ti si, te is fiam brutuska tuskó, jaja mindent ládd ERE DETTYI MAGYAR OK ORSZÁGOK AMERIKA -USA? Nincsak, momdtam, zitt az van, HA NEM HALLGA TE MARHA,AKKOR ATOMÓZNI FOGUNK, na most miért? FITA,ZITT HALLHATTÁTOK A SZÁTOK TÁTOG666... HOGY CSAK EGY ÉLET VAN? AMI ELŐTTE EL TÖKÖLTEK MEG KELL HALNOD NOD...na apuénk, most ez viccnek is sicc...aha ViSzik YloanKát lobbog a haja hajja... Fita, Ronival előbb MEG KELL OLDANUNK A GARDIUSZI DUSZI CSOMÓT... DE DE DDD... DiDi meg BiBi és a bili,kiBoRULL JUH BILI?
...Oááá... krotyááá kruty kutykurutty...

Előzmény: repcsepista (1865)
repcsepista Creative Commons License 2025.06.24 0 0 1865

UFOzzuummm... miEeee... Jön a dicsősegg KiRullerek KiRuller, a bikák bikaja, népe nép-e pépe pepe millióival, várjuk, folyton várjuk warjuhukk ugy várjuk dicsősz eljöttét? -várhat 666... előbb a göncor GOD drrr... szekér és szekerceAIk lika luka rubblika?
                      4.: Kávézzuummm... viz, jelek a vizbe, a földbe a levegőbe égbe, ürbe? Okvetlen,hogy én nem ufo-t láttam,hanem az vagyok, és ti is, aki ha nem bánt senkid, hadd hagyj hagyjad beszÉljen, mert olyan ismerős? Naz egyenest a MTK kaka sok, örök MTK -kakás kása vagyok, mert aki örök igazásg kereső, annak minden a jaVára válik, végül is,és ha a vége jó?- minden jó?-hali hali hó! Az Uton megállani nem lehet, ami örök, és MOM mennyekbe fel le, vezet,nem hanam csak ÖRÖK ÉLET VAN, és azt csak te meg én,ti ti tá...mindenekben benne van, a mag magod, és azt csak te tudhatod meg!-jaja én, és ha te tudod, kölcsön adod? -na mi az ára, hogy örök adósod vagyok, voltam, leszek, ha eszek, sárt? Ime amit nem felejtettem el,hogy apu,mi a MTK kaka sok, törvénye paracsalata? Nem emelsz kezet senkire, nem teszel kárt semmibe, ami rögtön,magamra haza talátam, és bennem van? Ha már ne ölj gondolátban se,ne xexölj, azonannal, csak az van! Zitt most az, hogy ténleg vannak mesterséges utánzatok, és vannak állat utánzatok, s ha emlékeztek a Bermudás filmekre,akkor misnt tengeri ragadozók, állatok bizon a másolatAI megjelenik,és itt vagyunk? Ismét, ne okolj -ökölj tökölj hobáztass baxtass... senkit, senkid, ne bbb...bpöcsMÉReld? Naz azért vagyok itt, hogy akiket behapartak a (sár sátan Sáta ára?) pocsojájukba, azokat le le le...slaggozuk,és uzsgyi? -Udzsedáré ugye dom?
                     5.: Nincs ellenségem,(jaja ja FÉNYUFO-kák,azt fogdmeg?) és most az hogy amit a másik oldal, jaja mindenkinek aki magátul keresi a családját,sajá KÉPe ÖRÖK ANYU A PU?- ajánlanám az irataimat, jaja bloondinak is,mert vele taláLkoztam kétszer, az 2016 előtti, hogy mi ufo-k, mit fogunk csinálni, ha ládd monduk bloondi a a aaa... magyarokországa amerika USA first, ugy ahogy itt, ha már ketten, ládd sLeuth tesónk, akkor jelen van MOM? -M-USA? ARANY DE ARÁNY, ÉS NAPARANY FÉNY LÁDD RONINK, OTT VAN A TORCS? Most vannak akik óbégatnak ó ó ó..tündér kaszinó, benne az arany bornyu üsző, bikástul? tul,na csöke nem látszik,mert bele van csavarba a arany bornyuba? -esetleg a töke, de nem az,ládd men a bika hentes feles,lóG a töke ezer fele...na most fita mi történt AC egy cica 2 -100... megfogta az ici pici egert na ret de van nagyobb?-igéret fÖldeng? 1000-ben, a Duna parton? Eddig, a másik oldalon, akik itt vannak, Ijó, őszszakláunk, bloondi,na Ronival éjjel nappal sülve főve együtt voltunk, és igen igen csak BÉKÉS ME -GOLD -ÁSS VAN, fita hogy szedték szét az angyalok, a nagy nagy VILÁG BÉKA ŐRE, Száraz tónak nedves parján, deglett béka kuruttyol...na tudjÁtok,jól tudjátok? Na mosrt esetleg a sLueth tesónk Jövendő bondó, James Böndő? (fita most egy nagy dgelett SÁRKANKIGYÓ VAN, ÉS FEJÉTŐL BÜZLIK... Fita, itt vagyok, és most mindenki aki az FÉNY -UFO-k? -made in Hu? -Who? -igen,a fényed a vérted? Ami van, tehát itt van azonnal amit MÁSIK OOLDAL, és most az, hogy ahol most vagyunk, az nappal, és csoda olyan világos, hogy a lekisebb fekete pont is, látható! Ami hihihihiii... hogy nem az anyag a föld anyaga vagyunk, hanem egy mágnes...(PatkóBandi?) most itt a kölsŐnk, az korom fekete, és olyan mint a puska por, a puska, apuska?
                     6.: Amit Attilánk lát,az korompor hömpÖlgő hömpölyog, az fekete olyan, ami a puskaporhoz hasonlit, és most itt a HANG? -AMI A GONDOLÁTTAL, DE MOST AKIK FEKETE PUSKa EZT IGY HOGY PUSS? Ezt most itt vannak a fényesek, na bloondi is az, és most azok, ládd minden iratokat tenulmányozni és érteni = látni kell,-azaz hinni?- mert mi ISTENEK VAGYUNK! Ez nyemecül, azok lemondtak hogy lássanak (Bá bá bell? -bel? -öv alatti lulik),ládd most ami fen áll,bloondival, hogy hogy történt a dolog, tupán csak érzem?-hogy seggem mily nehéz?-nyers nyaKakasok? Ez most, hogy MINDEN A HAN GOD? Zitt akik az irásokat forditották, azok nem emberek! Puska a puska és puska porok, puska porból lettek, és puiska porok,apuska? Hogy hogy...zitt az hogy OLYAN HOGY HALÁL, ezt megláthatNátok,mert OLYAN NINCS,MERT EZEK BÁBUAIK,ÉS ROBOTAIK,és azok szelleme elme, égedelme? Most képzeljük el,hogy nincs semmoilyen zajt -zörely okozoo pokol -ok -ólok, fita állatok nélkül, most csak ugy,hogy kezdetben minden álő, és termtik A DAM -MADAM,(robotoka az őők kép másuk? -fita KIGYÓGYIK A MOSOK? Jna most hogy MADAM? Zitt amit most hogy Éva magja és ivadákAI? Fél robotok, (Dyetuk egyben diéta? -azok hybrideik hybernálnak) fél állatok, és azok a Kanni Bellák? -belek? Naz csak az értelmes lelkes? -azaz van fénye,ami itt van az AIDA? -hogy ebbull bull,ebbul te hen,tehetetlen, nekem legelőször, borzalom XUKának, lenni, meg répolják, és most megelletik? Zna minden olyan zajt zörejt, ami azzal, talán még, hogy azok elpusztitanak mindent,(még csak nam is mérgük, hanem a ZZZ...zaj? -na a Stock Sock ÖL??? -figyljed most a (KÉPUK? GÉGÁGÉGAINUKINUK? -MINTHA SENKI $$$... FÉLNE TÜLLÜK TULOK?- TÖBBET, LÁDD FORDITSUK MEG?) az ÉGIEINK,azaz midenkit aki husbank, azok szerncsétlenek, de szerencse, mert tud BESZÉLNI AZ ISTENNEL, AKI ÉN VAGYOK!!! ZITT AKIK Mi is ufo.k vagyunk! -a voltunk?
                   Innenn... fita,mert a magyarok, sose tudhatják meg hogy kik, miki MO kóka móka róka,koma spórul jár?
...Oááá... krityó krep retyetye kripta?

Előzmény: repcsepista (1864)
repcsepista Creative Commons License 2025.06.23 0 0 1864

UFOzzuummm... miEeee... Jön a dicsősegg KiRullerek KiRuller, a bikák bikaja, népe nép-e pépe pepe millióival, várjuk, folyton várjuk warjuhukk ugy várjuk dicsősz eljöttét? -várhat 666... előbb a göncor GOD drrr... szekér és szekerceAIk lika luka rubblika?
                       í.: 6/23. KÉP? Az uj föld ládd Amerika, az ennek a MAGNES TEREI -MEZŐKAIn? Minden szellemi mi? -allah -pu? Azaz a sejt elem, az a GOD? -A HANG -OD, ezt mindeni aki magyar -magyarok ember, most rtögtön azonnal,meg láthatja jah jah va vak vak vak..mak mak mak...? Ami van, hogy el akarnék jutni mag -am H? Í -M? -na ami van, hogy a megnes terekbe -mezőkbebe magnes PÁLcikák vannak,és van a temészetes magnesez seez maja majom bibi terekmezők, és a mesterségges AIDA -AIDÁKÓK? Most az álmom, hogy ennek az anyagi -világnak, na az! -ami élő, termézetes az TISZTA FÉNYBEN-VILÁGBANK VAN CSAK! Ha lehetne, most csak az hogy VAN OLYAN ANYAG MESTERSÉGES AMI OYLAN MINT A PUSKA POR? Zitt előre a kis nördög nérő GorgiaAIk? -Sock & al? -de az elődjei is, és azok akik FIN GOD DÖRR... AZOK EGYEK, ÉS AZ ELŐDEIK IS SOCK STOCK & ÖL, DÖGÖL ÉS DÖGÖLT, MERT CSAK MESTERSEGGRES INTELLIGÉNYYES... fita most teljesen ütközött a magyar RULL gondolkodom, és a nyemec nyelvezet,a nyálam? Na MESTERSÉEGGES MÉRGEZŐ INTELLIBANKGÉNEK ami nehogy éltetnek, hanem SOCK STOCK & ÖL, ami a FIN GOD $$$... Na had látassam, van a FÖLD ANYAGA ANYA GOD (A TE HANGOD?) MAGNEZ JJJ...ZZZ... TERE, A TEREMTŐK AZOK MAGNES MAGGAL MAGÁVAL TELJES EGÉSZ ÉHBE, ÉJBE, RENDELKEZNEK, AZAZ AZOK A DIETUIAIK ZZZ ...ZEUS ITT AZ ÜST SZERUSZKIK? VAN MINDENNEK AMI VAN MAGNES MAGJA, LÁDD ITT A NAP, ÉS ANNAK A MEGNESESSÉGE $$$... FÉNYE, ÉS MOST VAN A MAGMA?
                       2.: iTT AMI VAN, ÉN NEM UFO-t láttam, hanem az vagyok,mert tudatosan kimondottan csak a MAGYAR TESTVÉREIM (TESTAMENTUM MENTŐ SIR ÉNEK?) KÖZÖSÉGÉHEZ TOPPANTAM BE,AJTÓSTUL FAK A PU? Zitt az a SZERETET ETET, ami akik közzé jöttem volna? -ami rögtön, NEM EMELSZ (ELSZ ÉLSZ ÉSZÉL LÁGY, HOPP EGY EGY LÉGY,NE LÉGY?) KEZET SENKIDRE, ÉS NEM T-ESZEL KÁRT SEMMIDBE, és a következő, A MI JÉZUSUNK SULY SUNYI DE SANIYYINK IS DANDURRRUSZKA ÉL, NEM HALT MEG, MERT SZELLEM,ÉS MI IS AZOK VAGYUNK! -PATTOG A KECSKEBOGYÓ A DEZKÁN? DIVID DUKMEG DZSINGRIS KANUK, VETEKEDNEK??? BIKA BIKA...Íiiiiiiiii... a következő, apum női férfiszabómester meskár vala,és tilos tiltott összejövetelek a kis mühelyéjbe (fita ez is az???) na az volt a 7. -napOTTünneplő ad-ventista gyülekezet is, ami egy volt kőser zsidó épület vágóhid,mészárszék és egy kis sózzó -legelő egy kis üzlet, és én a nagy szaóbasztal, rongyok allatt,hallgatóztem na amire a fejem belevágtam a asztalba, mert mi MTK kaka sok, sohe nem hagyjuk el egymást! (fita ha ezt nem tudod fel rezzegteni,de itt azonnal, csukrád, (csakra) megnyillott? -fita most, nyalod...) Ez valóság,és én 28 éves koromba,mert kurva de durva egyedül maradtam, és nincs olyan Isten? -fita az TE VAGY!!! Van egy csndes DICSÓ? -LECSŐS PARADICSIM KERT, JAJA TE VAGY A CSŐSZ, VAGY BIKA? BIKAJÁAIJUKUNUK ROKKONUK BU BU BBB...A HÉT SOVÁNY BIKA, 7NAP? VAGY 7 HOLD TELI HOLT? -MEGESZI A HÉT KÖVÉRÉT ÉT, ÉTREND? KAJA LÁNCUK TETEJE BÜN TETŐK, CAJUNAIK NUKINUK? ÖRÖK BIKA VIADALUK, DE FEL TORREÁDOR ÖLD MEG A BIKÁD? Zitt bevágtam volna? -smirna! -volna! -fosss... FITA MU SZÁJ?
                     3.: Ami most az, hogy ÉN TÉNLEG, ládd mindenki meghalt,(NYOMJÁTOK MINT SÜKET NÉME A VALAJTÓT, MINDENKID DIG, ZITT MOST bllondi bloddi dik lett,meghalt é az urUK? -rukiAIk? -fite.most megint 50 év juhbili hábruAIk, itt a bika viak csöke?- Jakikkel állandóan együtt vagyunk, ami nem fizikaki végeRed-mennyek el szárazon, hol vagy Vaze Lina, Kunda Lina, a fejembe? -agyj velőt?-nem az agyadba de aggyal angyal analukkal Durung -al?-ütött? -vered? Ami van, amit apum hogy neked örök életpárod felesÉged van, és ez is igaz? Mit te mondtál -mondol ma is,mind igaz? Fita, na hogy akik ÖRÖK ÉLET HÜEK, azok mégis vannak, ugy hogy nem mi vagyunk, az ŐŐK ABRAM?- HAM HAM HAM...NEKED ADOMA SOD ROMA ROMBA TÖKÖL, MO MORA DÖGÖL, GOROMBA A ROMBA TÖKÖLÖL? FÖLDET,ÉS MAGJAIAIDÁK AIDÁK ÉS AIDÁKÓIDNAK, fita,itt azok... mestersegges Artifakölő-KULLÓ KÜLLŐK IntellYYgennyes szintetika -artIfaka -robotIka...EZT UGY, HOGY most a kis fa,.falumba, főleg ünnepnapknn,lehetet hallani a csendet, (Cendes ÉJ, szentseggetek 666... pattoghat?( amnit miután ha NEM BÁNT SENKID, HADD BESZÉLJEN, ÉNEKELJEN...ami fita,mégis itt most másordjára, lehuzzák a Mi is ufo-k vagyunk! NA EZEK AZ IRATOK, FITA NEM LEHET EGY DEGELETT BOLHA FINGOD, SEM EGY SZŐRÖS TÖKE VAN A LÉGYNEK, FELEVELEÉRTÉKELNI, MERT NINCS OLYAN MÉRTÉK, CSAK AMILYEN MÉRTÉKKEL MÉRTEK???- OLYAN MÉRTÉKKEL ÁRAKKAL, FITA GOD DÖRR... ÁBRÁJAYYNAK KÉPE KÉP-E GÉPE GÉP-E, GEPP IDA AIDA? ADTA A FÖLDET. Na Sleuth tesóm,tudom, én is most is ha nem MAGYAR RULL UR?-VAGY ÜRÜ ÉS ÜRÜLÉK? Zitt lehel betÖlve, ÉS VAN EGY CSENDES DI CSŐ? CSŐ! -KUKOR ICCA ICCÁAKIK ORSZÁG? HOL OLY BOLDÖGSÁG ÉLNI? HALNI?
                      333... 33? -32? Naz ez az hogy nagymamám, nincsak itt minden várrel áztatott és csepel cséppel csépeltetett tüzzel vassal vasal ló? -law? - égetett.holott fény? Most az, hogy MOST JÖTTEM VISSZE, ERRE AZ OLDALRA,ami most EGY ÜR, és most az van, hogy OLYAN FEKETE MINT A PUSKAPOR, raknak az ANYAGOKRA, -AMI EGY NAGY NAGY FEKETE PUSKAPOR RAKÁS,AZTN A VIZRE,ÉS LEVEGŐ,legalábbis én a FEKETE PORT LÁTTAM,azaz fita, az az,hogy most azok állandó robbanások, és most az törétnik, az föld anyagába,a vizbe és levegőbe? Fita, nincs időm, meg most itt a barázda, meg a parázna, de olyan, ha földbe -földre, zitt nincs mese,mi is mánes PATKÓK vagyunk!-Minden az,kivéva az én nevem FÉNYURFÉNYE!!! -INKONGNYITÓBANK sitimpiti? -nem az vagyok, na most ezeket előbb a két fiamnak, most ami halálra gyimakölt, jött egy harmadik, és azonnyál akik FÉNY MAGYAROK TURULL TURULL MADARAINK VAGY MADAFAKA? Fita, itt az hogy 2000 -ben bank bang, BÉKE VAGY HÁBORU,na most ismét ELDÖRRENT,fita,mi lenne ATOM COMBAXXÓ GŐZGÁZPÜFFFÖGÁÉSETITOVALÖKÖDDŐAIK NÉLKÜL? Tudom most ezis előjött... Fita, a tekembe volt,hogy Egyptomot sőtt minden KERÁLSÁG UK? NINCSAK AZONNAL LÁDD RON PAUL, SOUND MONEY LIZA, NAGY A PU CzÁJA? Zna a HAN -GOD? -DAL? URUNk URUK SAVA SAVA, TE ÉGI FÉNY? Fita, olyan hogy EL VÁLIK MÁLIK MULLÁH OK? NINCS, AZOK FEKETE OLYAN MINT A PUSKAPOR, ROBOTOK,és itt olyan hogy ROSZ AZ ÓROSZ TEMPT LOP OSZLOPOK, PKÓKOK ÉS PARÓKAJAIK CANUKININAKINUK ? ÖRÖK BIKÁZHATNÉK BASZDÜHÜK KANGÖRCS KANUKI666..._na csak várjunk, mellesleg az AMIT ANTLANTISZ, AZ AZ ANGOL SZIGET -FÉLSZIGET? -(FITA VIZ VESZI KÖRBE KÖRBE ŐKET, ÉS A LEGYŐZHETELEN SPUNIS ARMADA?) és azok KIGYÓK? HIDEG KIGYÓ BŐRÜHEK ÉS BŐRÖNDÖD? ÉS MINDIG HÁTULRÓL JÖNNEK? ÉS TÁVOZNAK? ANGOL HIDEVÉR? HÁTT HÓTT VÓLT HÁTIZSÁK -OD? Naha nátha, van csoda,hogy Mi is vagyunk? -minek kinek kellettek? -nekem? -csak nekem, most megnyilt menny nennytek haza? -seggem luk pu? -midnenki, de ŐK is? Fita, az hogy CONMENWELT ORSZÁGOK 56? -ZEGGEM A SZÁTOK TÁTOG PATTOGH666... HACC...
                      Innenn...fita minden ami nem terem termÉSZetes,mert mi van mikor a MENNY?-MENNYEZETT MEGNYYILIK NA MEG A A AAA...DÖRÖG AZ ÉG, VILLÁMLIK,AZ BIZON LÁDD A FÖLD BÖZSIKÉNK, CSÁRA, MENSIRUÁLLNA,
VAGY A BORNYU BORNE NEW? RUGDALKÓDZIK? KATIBA CÖVEK? Fita, a menyem, mutata, szóljál hozzá- tedd ide a kezed, nem kellet puskásllő és ténleg a kis tökös, hallotta, nemcsak érezni lehetett,hanem az anukaja hasa... bamp bam bam...
...Oááá... krukutyáááá...
...DDfita,akit most látok a TV- képernyőn, az nem aza bloondi, like Elvis Prézli, habarcsa harcsa? -elvitték? -Zaz igazi bllondi, lke a gerle? -Madár szá szá szá...vége?
Ha ha ha... vége jó? -.jojjojojojojjj...

Előzmény: repcsepista (1863)
repcsepista Creative Commons License 2025.06.23 0 0 1863

UFOzzuummm... miEeee... M MM én vagyok egy nagy szám-ár püfölő, (kigyó x bika csökevéNUK? -AIda lebugya gatya, be AIdákó) a feleségeM MM? -jó maádr szá szá madárrr...
                       4.: Kávézzuummm... mit kezdünk a vizzel de tiszta, ha nem tiszta vidd vissza, ott a szamár megissza? Egy kis idővel ezelőtt, teljesen rövid zárlatom volt,előtt beszéltem a mi Égieninkkel, hogy az első ok, ládd itt most ábraham (hamis bika?) accordog, azaz akik ládd irqq -irán, és van még több?- akik az olajukkal rendelkeznek,na most mag fuzziós energia, ami ha a a aaa...fita ARTIFiKA INTELLEGÉNCIA, AZOK MIND MAJOM UTÁNZATOK, FEL TURBINÁLVA? EWOLUCI LUCZI FERRKÓK, NAGY FAROK? (az a valóság? -nincsak ezek mágnes maskaráAIk, eZEK BIZA VAS FÉM -ÖNTVÉNYEK ÖTVÖZETEK,(DE A TIED LESZIVJÁK?) na most, az első az olaj, na meg a földük, aránylag mindent meg terem? Mikor kijöttem, bennen voltan egy olyan, hogy vettünk majdnem egy acre, olyan kisholdnyi földet, de de de ...a magyarok jó voltábull, (csak ahol magyarok laknak, csak ott béke honol?) na most ha bevesznek a buliba, akkor egész életünk meg a gyerekek,havonta 5 000 dollcsit kapnak, de a sárga irigység, remegtek, (itt több van,ami látható?) hogy most jött ki,és nem vettek be, valaki kifizetett és ő lett, ami én is lehettem volna? MI van,ha csak egy is kiugrik,itt a Jövendő bondóba szeretném, hogy talkoztam bibivel, akkor leirtem, és bibi AI? -ezt akkor leirtam, és itt ezek...pontosan az ami minden vallás AIdás? Na pontosan meg tudhatod,és le fogom ugy irni,hogy nincs se félre baxás,se kása lakása?
                      5.: Na nemrég,teljesen mindent el feledtem? 50 éve,legalább,ugynazt az ima mama, a MTK kérelmem meg jelentésem, (apuénk?) és egy pinalatra ne feledjünk, itt nem ebbe az anyagi teherbiró marha barom állatuk vagyunk, mellesleg a Körpatkómedencénk, na meg vegyük a kiirtandó népeket,én az iraqiakat iránt most a jappánok -kinaiak... de minden nép és ágazat? EGY FA, LÁDD a a aaa...Avatár filmbe? Na Szadam,perfekt beszél magyrul, talán az atomenergia (modern iraq -irán? ) azért kellett volna neki, mert ujjá akarta varázsolni... ha emlékeztek rá... Ó Babilonia? Z az irán princ, akit akarnak hogy make irán grate, modern iránt fog faragni, a a aaa...fita, itt NINCS FÉRFI, ÉS NINCS APA, HOGY ANYA? Nincsak ami jönn, arra én ugy,hogy ha betudok menni,csak percekig birom, azaz MINDEN CSAK UTŐNZAT (NEW CHIKÁGÓ BAK RODGER?) TÖBBET? NA AZ A KIRÁLYSÁG OK? Ezt mára, hogy ára van olyan hogy madár, de az csak az ami két láb, és mell TEKNŐ? - azaz egy M? -de nem ember? -utánzat? Na ez az, hogy EGY BIKÁK BIKAJA? (fita a ma BIBI és egy AI!!! -daaa...Ami van, hogy itt fegyveres meGOLDás nincs, az egyetlen a békés meGOLDás, ami most amit én,zitt szoritom a kipufogóm, hogy lehetne hogy az irataim,meg maradnának, mert JÉZUS -Á Oááá.. vagy krityó? Zitt ahoz, olyan közösségeinknek kellene lenni, akik függetlenne az AIDÁAIK TUL? -ÉS A AIDÁKÓAIKTUL? DE AZ ITT VAN,CSA AHÁTUNKON AZAZ A MAGNES TEREINK -MEZEINK? GONDOLOD? HÁTIZSÁKBA?
                        6.: Most látható lenne, hogy iránt, ha annyira félnek az irániaiktul? Fita, azok a népek, azok magyar vért még hordoznak magukba? -hun -ok? -most nem, jaja apuénk becsengettek, azok főleg a kinaiak? Na ma hallotam, Putin adni fog nekik atombombát? Most nem kell berezelni,de Réza Pa (sah)lavi? Most az hogy egy szenrföldiek az egyik dik, jöhetek vissza,mert egy uj modern iránt épitünk nektek,ami fita,ezek a népektól rettegnek,ami az is AI-mesterséges?-amit ők félnek, mert ezek ebből az ami a ÁR_VIZEZÉS, MEG BANTAM HOGY EMBER UTÁNZATOK ROBOTOKAT TEREMTETTEM? Hogyha ezek Inteligennyesek,az tuti, fita itt most az van, hogy KIMONDOTTAN CSAK...na apuénk becsengőztek kattoghacc haccaSzaré, na ezek ténleg annál ganébb domnbok book bokrok? Fita a marhákat, mig a Kosoknak, na meg JUHÁSZ? .MEGHAL A JUHAIÉRT?-holott, AKI A BITÓFÁN VAN, AZ TEREMTETTHETTE ŐKET? MI KI MI KI MO,JÓL NÉZÜNK MI KI? NINCS HALÁL,ÉS EZEK SEMMIT DE SEMMIT NEM TUDNAK MAG -UK? MAGUK? Mára, hogy a nogy M? Ezt hogy ROM MA? Ez az egész egy ROBOT LÉTESITMENEK MENNEK JÖNNEK,JÖM MÁR A BIKA,ami most igen igen óvatosnak kell lennem, hol az óvó gumi, ami ha akik ROMBOLNAK? AZOK ROM BOL HÁK? Ezt ma is, ugy, hogy amit csiáltatnak, az nem csak rombolás, hanem kárhoztatás, ami itt 7 próbára vagyunk TV? -mert hane ölj, azt aki létre hozta őket, ezt most kinek szegecizte,neked, nekem? -jaja ezt feltételezni is,fita most ezeket,ládd Pitu bátyám,és most tudom hol talkoztunk, ami ennek a megnes terébe,(csak az van!!!) hogy rá leszük kényszerülve hogy gondolkozzunk, és itt most az hogy MAGYAR RULL? -fita más nincs!
                      Innenn...2023 Uj éve, nektek meg kell maradnÁtok, gondolod? Nátod? -azaz azzal hozzuk léátre a magnes mezeinket, rétünk, amit kölcsönre vettünk? -idő, itt az idő most vagy soha $$$... egy vásárnap,jött meg a folyásom...
USÁ -nak, kezet NEM emelsz senkidre, kárt NEM teszel semmibe? -ürbe?- na most azt nem lehet meg akkadályozni, ládd mi lett, irán iraq főleg, magyar kincsket rejtegethet neee...de hol nem? -vize füje fája folyoja... szemnek szának ingere? Fita, az iratimba, ládd MI SZELLEMEK DE FÉNYES NEM KÉNES,ISTENEK (NUKINUK?) VAGYUNK!!! HOGY, HOGY?- NÉZNÉL A TÖKÖRBE? KELLE HOZZÁ? KI AZ (MI?) AKI LÁT? MIT?
... két film, The Forever Purge 2021 ... 2073 2024 Time traveller...Fita, itt csak vak vezehet brummm... sakalaka...
...Oááá...tRotyááá... krityááá... kripta, mummya?

Előzmény: repcsepista (1862)
repcsepista Creative Commons License 2025.06.22 0 0 1862

UFOzzuummm... miEeee... M MM én vagyok egy nagy szám-ár püfölő, (kigyó x bika csökevéNUK? -AIda lebugya gatya, be AIdákó) a feleségeM MM? -jó maádr szá szá madárrr...
                       1.: 6/22. A KÉP? M MM N Ó P Q KUKURÉKU mind meg issza a bort, vigan rugja a port, N Ó P KK? Mindenütt a hierográfiAKba, vannak madarak meg kigyók? -és közte? Két hegy közzül mi mász ki, neked ADÓM? DAM MADAM találd ki? Hol van itt Éva? Lilith? Szabad választás? -rögtön ha az fen áll na na pi na nagy vad macska?- na meg a csutora, akkor az az, hogy ne ölj, gondolátbank $$$... es ne xexÖlj gondolátban $$$...fita DD fia, azzal már azért is gondol TATA tatta? Fita, most az irány NÉNÉNK, AZ ARANY ÜSZŐN ÖRÖK ORGIA S MIT LÁTNÁNAK A SZEMETEK, A ARANY BIKA, CSAWAROS (CSONTOS?) A FA SZA, ÉS MOST NEM LEHETETT EDDIG SZÉT VÁLASZTANI ŐKET, ÉS VAKA DAKA FAKA DÜH JUH HUKKT... UK MUKK SUPPP... SZÉT HUZTA, LEHUZTA AZ ARANY BIKÁT AZ ARANY BORN NEW RULL? BIKA BU NEM BAXUNK? -A MENET VÉGE? Na most. most hogy M? -M LÉ-KEZZÜNK ZÜMM ZÜMM ZÜMMM... HOGY JÉ ZZZ...JÓ MADÁR,NEM KIGYÓÓGYIK A MO HASSA $$$... FA SZA CSAVAR-ÓS? -FITA FÁDRA TEKEDVE, ÉRTED, LÁTOM AZ M -BRRR... LÁD FÁK, FAK? - BÉL BELLAM BELLÁMI SZALÁMI? Na most, hogy bloondi blooDDy lett, hova lett boondi? -vagy meghalt, -nem hall, (ládd legutóbb nem beszél hozzám? -ismersz mersz???) elment,vagy alszik? -el altatták a TATÁK? ABBYS A BIZSU? - ATYA NINCS GAGYA JÓ KIRÁLY? Zitt az, hogy vannak M -BERKEK? -KERETEK? ÉDEN KERETEK KERT -ÉSZEK? - ÉS EMBER UTÁNZATOK MOJOMAIDA ÉS FASOMAIDÁAIK, fita most mit akar a magyar? -GYERE KID??? -MagyaragyaM -MagyaragyaraM? -agaraM Garga Lizard? -egerem? 1 cica 2 cica 100 megfogta az ici pic egeret ret? -de hol van a legnagyobb rettegtett RET IGÉRET? Rettegtek, féljétek a bikát, jön AIbika, és mi letyt a kis ici pici nyuszpuszilángolAIdak háp háp háp...nyeli a nokedLit Na előbb a kis durung,és most nagy nagy nagy BÜNKŐ DANG IS KLITYO? Na fita, most amit ODAÁT, fita ez itt vak -világ -ok?
                      2.: Most veszem észre? -ész? -agyatok terméke, az bizon olyan takony,mint a geci? -jaja Gécy Emere? -first jewAIwusa gémikus epedémikussz? Na most csak ir nénénk lehet, ládd Szivlágyi Őrzsébet, levelét meg irta sirta, szerelmes könnyével azt is tele sirta, fiának a levél Prága hága várossába rosába rosseb sebünk zsebünk,kiváltlak kiveszlek a nehéz rabbigaságBULL? Zna fita, csak örök smytha cirkuszAIk kusszÁtok, és örök bika viAIdiljAIk, ami most fita, vannak emberek emberek itt a pi na, fitljelad az állaTokat tokát, ahol örök bika viadalok, és az erősebb kutya? Na most ÉN MAGYAR OK ISTEN FIA, JÓ M MM? MADÁR ÁR, ÖRÖK PÁRBA, LÁDD ELEINTE,CSAK KOKASOK, MEG TOJÓK, DE NEM LEHET CSAK ÖRÖK EGY PÁR, ami itt olyan GONDOL ÁT,GONDÖL(fita most mindenki bedől? -dült? NA MEG GAN DÖRRR... nincsak bloondinka GAN,GANÉ GAN É JUHUKKT? -te vay a kos, okos, bookokos bokross... lett? Fita,zitt a játék, ládd azonnal, ha eszel rágod a farkam csóvÁlom,NA az alőtt, hogy az NÉNÉNK INK? -és az ARANY BOR BORNYA NEW -HA VISSZA LAPOZTOK,HOGY AZ EGÉSZ ITT LÉTNEK EGY M MALE ÉS FIMALE CSAVAR, NA A BIKÁNAK CSAVAROS FA SZAXUKAJA VAN!!! (MIMEGGY CSRESZNYE MEN -E VÉGBA A MAGZAT OD KELETKEZÉHSE) FITA, AZ I Y -GAZI KÉP? CSAK A NEMI-GAZ? AZAZ ITT VANNAK ÖRÖK M MM BIRT? BIRKA KABIRKA -PÁROK É SSS...FÉNY MADARAK, ÉS UTÁNZATOK, ÁRNYÉK SZÉKESEK ÉS CSAK SÁR SZARAEVŐK? TrÖHA, MOST AZ IR NÉNÉNK, ZITT AZ, HOGY HOGY Ő A KIRÁLYI SMYTHA CIRKUSZAIK? NA Ő IS ISTEN LÁNYA, HASON MÁSUK? (FITA, MOST IGAZ HOGY FENKETLEM MÉLSÉG VÁLASZTJA EL, ŐKET, MÉGIS EGYMÁS MELETT ÜLÜNK? MÁS UT, LÁDD AZ ARANY BIKA SZÁLLODÁAIKBA VANNAK, AMI TE IS, CSAK A A AAA...FITA HUS -OD NÉLKÜL, LÁDD PÁL CSOROG A NYÁL-A TAKNYA APÓS TOLLAS, JÓ MADÁR, VAGY VITA, csak tregnap akit akanának,HRM HÁ-EREM? RÉZ A PAH (SAH) LAVI?
                       3.: Si etta? Etu, na amit kellett volna, az M MM ezt edd meg de előbb gyImakula luka? -fita az evés vés farag,amit eszel kiván alma, leszel?- ha hust eszel, azonnal ésszel elment az eszed, igyál oláh ecetet? Fiteljad,hogy a juh hukk, az you hukkt, mndenki kid kivétel nélkül,ha van hus-od? Fita Éva éve? -mig nem szopta meg rágta rázta a kigyó farkát, addig dig azután dög-öd edd Éva? -tRöha most itt van ábram, vedd a pacalod, vágd? -a háti zsákodba batyu, kilók a ló LAW lába? -hozd fel a MÓRA AMÓRIAI HEGYRE, NA MOST OTT VOLT A VÁLTSÁG, HORR GOD ODA RENDELT? -A RENDELŐBE? fita hellen PI NA LÁTIBANK? AZ ARANY BORNYU TE VAGY,BORN NEW, AZ ARANY BIKÁVAL, FITA A BIKA CSÖKE SWÉD CSAVAROS, AZT VÉD KI, HA EGYSZER BEDÜLTÉK VAGY BE DÜTÖTTEK? Na az IR-IS NÉNE, NADON FITA, SMYTHA CÖRKÖLÖK? KÖLÖK? KÖLYÖK AZAZ MEG SZÜLETT A KIS JAKABB az első lövés? Znafida, zaporozsje, ládd te elkapod az ugra uborkára bugra nyakuk,mi meg a M? -mad ár? -csak a feje hiányzik,amit pótol a kigyója nyaka sokk? Nacsa ha M MM DÉR, (tündérsav?) vagy, csak örök MAD ÁR = UFO-k, fita más nincs és nem is, NEM MI VAGYUNK? NADON DAN DANÖLDE DON? ITT APUM,KENJÜK BE SÁRRAL? SÁRA ÁRA??? Zna fita, én akkor is mikor először megnyaltam a a aaa...PÉTISÓT? ÉN EZ VAGYOK? - sitempiti? -VAGYOK? Zitt a rémseggem hogyha te nem akarod tudni, csak dugni, fiteljal, ez az egész EGY TRÁGYA DOM?-BOOK, ÉS BÜNUK Ő EAIK ELITEAIK? farka sokk, KIVLÁSZTOTTAIK,ÉS KIVÁLT NAGY NAGY SEGGECSKÉIK? ARANY BORN NEWJUK JUHUK? PIROS A SZEMED SZEMETEK LENNE?- MARHÁAIK? Na most ez a játék örök állapotrohood strock rohadtok, és csak TÁRGYUK, TRÁGYA DOM -BOG-YAIK? -FITA NINCS EGY OLYAN, HOGY HÁZASPÁR, MOST AZ HOGY GONDOL OD? - NINCS SEMMI, ÉS CSAK ANTI, NA FITA AZ NAGYBÁTYÁD LENN, DE AZ $$$... UNKLE SAMU BIKA BIKA ÜTÜ ÜTÜ...JÖN MÁR A BIKA, ÉS CSAK BIKAIK KAJA VIADALAIK?
                         Innenn...pajtás pajtás, daloljunk sép magyar hazánról,mell a bőség kincsét LU DÖRGŐAIK SZAM (SZÁM, NE SZÓLJ SZÁM) ÁR, fiteljed, itt én is meg vagyok RÉVÜLVE,hogy tudát bloondyt át venni,meg venni, meg enni? NA MOST TE MIT TUDNÁL ADNI? CSAK CSAK ÖRÖK NAPFÉNY SÜTÉSE NEM SÖTÉTITÉSE, LÁDD MINDEN PNALÁTBAN RONIVEL, DE CSAK BÉ KÉS ÉS BÁ KÁSA M -MM---FITA NIXHON ÉK,CSAK ÖRÖK HÁZAS PÁROK LEHETNEK A PÁL PÁL DAK, ÉS MOST FITA, MI LETT? ÁBRHAM.. na ezt a sLeuth tesóm, hol vagy? -vagy tok tok?
Oááá... krityó kripta mummya? -$$$...

Előzmény: repcsepista (1861)
repcsepista Creative Commons License 2025.06.22 0 1 1861

UFOzzuummm... miEeee... Fa szuvas bull bily vasavas kereszt, vaskereszt horogkereszt Jányos bácsi baszot keres a MOerest veres jada baaa... balta zár, vasöntőntőde vas a vas ut az aranykoca ólbe vezet, nem born New Lyó?
                       4.: Kávézzuummm... a fény mnt viz, sok picke viz csep, tengerereket is betölt? Sok homok szemekből,áll e széles föld? Isten? -ki teremté az eget a földet, szava? -hangod támaszta életet, az akik Nagy Isten és kis Isten, amit apuénk, ha nagy akarsz lenni,akkor neked kell a legkisebb Istennek lenni, de M -Jézusunknálk, kiesebb nem lehecc... ha te nem hallottad mikor kibujtál anya god luka? A következő, hogy kezet nem emelsz senkire, kárt nem teszel semmibe, olyan 4 év köröl vagyok, na ez a MTK kaka sok, torvénye,ami fita,bennünk van, csak itt fel meg elő kell hozni? -böffögni? -kéródzeni enni? Most vissza, hogy a Bblial iratok, hogy ti is Istenek vagytok, azaz én Isten vagyok, kisIsten, és a leg kisebb, zmit megint, nincs kapu, csak nyisd kis szivedajtaját, na akinek van szive, sziv küldi szivesen? Sóval, itt most ISTEN FÉNYES SZELLEM, ÉS MINDEN AMI LÁTHATÓ, AZ A VILÁG, ÉS ZITT A LEGKISEBB RÉSZES AZ EMBER,AKIBEN BENNE AZ ÖRÖKEGÉSZ VILÁG MINDENSÉGE, VAGY NAGY A SSS... most a hirekbe, atoMOzták iránt... sik eresen? Hogy honnan tudom, az az hogy mi magyarok, ha az Istenünk (NUKINUK?) fényes fénnyel örök fényel szellem? Ezt reggel, mert még bennem van,és hogy GONDOLKODOM? -DOM? Zitt most amit most két NÉNÉNK? Naz csak HA A MI ATYÁNK-MAMÁNK, ÖRÖK EGYEK? ÖRÖK ÉLNEK, HOGY AKIK SZIVE TISZTA,AZOK ISTENT MEG? - LÁTJÁK? -jaja ha én vagyok, te hogy vagy?
                      5. -Isma el, mikor a szovjet sáránytkigyót szétszedték, eltünt három atombomba? -hogy irán?- már vége! irány az aranyváros? -na most kin a pi na is, allahala szolgája? Naz hogy nekünk, nincs halál, ezt apuénk, de apai nagymamám, ami fita, mi Istenek vagyunk,ezt Csicsáky Jencink, hogy Istenné kell lennünk, jaja ha az vagyunk? Amnit szeretnék, hogy ezek az iratok, ez most is, hogy ha nem látnám, fiita akik szive tiszta, azok Isten (NUK?) meg látják,na ha te is az vagy, és most fita? Nina,a BbLila ha olyanok nem vagytok, mint a kis gyerekek,ami most én az hogy álmomba, vagyok? Mindenki,(esetleg ha baxtard vagy mostoha gyerek vagy?) de akinek nincsennek szülei, most apunék becsngőztek,mert itt nincs olyan fogalom alom alma álma, amit ha te akrasz látni, UFO? -FITA, AZ TE VAGY, JÉZUS, AZ IS!!! Ezt lehetetlen ha te mem értel magyar RULL?- ha figyelitek, jönnek elő a forditásokkal, és az ERE DETTY? HORR...GOD? HÁ GOD, HÁG ÁR, HYDROGÉN ATOM BOMBA A BAMBA? -Fita,most az hogy mára, hogy a fakersztet kó baltával faragták, majt vasbalta,és most BALTA ZÁR? FAK KERESZT,VAGY COKERES A FAKERESZT? VASKERSZT, VAS GÁRDA? Nézzük, hogy most előbb AZ IRQI NÉNÉNK, MOST A IRANI, ÉS NAGY ÜNNEP VAN,hogy itt a MAGNES MEZŐIKBE, FITELITEK,ÉS MOST VAN AZ IR -SIR? -nem tudom, amit KIrÁLYI CSALÁDOK, fita zitt olyan fogalom hogy emberpár? Zett az, hogy hogy bemenjünk oda, kell Hófehér ruha Jésus (juhus) vérében megmosva? -vér fördőAIk?
                       6.: Őszintén ezt mosmár bloody bloondi, nem tudtam...hogy pakiszta...-mellesleg, fita, hogy VAN A NAGY ISTEN ÉS KIS ISTEN? Na ahol most vagyunk, van a MIKRÓ ÉS MAKRÓ BOGAROK? -KIN DUMA DÓMA? FÉLJETEK ÉS RETTEGJETEK MERT ELJÖTT AZ ITÉLET? ROM-ORA? ITT VAN,HORR-GOD? Ami van, itt a MEDVE orába ténleg horgot vágtak volna? Fita, vissza, kérdem az Égiekket, na fita, ha ezeket te tudod olvasni, ami én az álmom, fita, az a szellem ember! -vagy állat? -mak mak mak -amik szintén robot-ok? Na most,én ugy jöttem ide be, jaja e -világ? Na ma reggel, a felesÉgem, nem létezik hogy te ennyire buta vagy,na mert elfeljtettem,hogy kell dilét?-ami fita, mit vernek bele, az agyaunkba, vagy agyuk -ágyuk?-de egy agy? -nem ad? -na mit akar a marha? Vissza 2023 Karácsont, Nimród apunk fel szippant,és ami nekem most is, hogy... de találkoztam bloondival,(azt gondoltam, USA FIRT mindenek előtt, de vannak előbbek?.ami bloonid,még bdn a bdn set?) - tehát itt vannak a szellem világAIk? - hogy naiv vagyok, fita ezért a felesÉgem, te nem naiv vagy,ami azt hittem, te hülléskedsz, de nem, te az vagy,és ugy születtél, fita kell nekem ennél nagyobb bizinyiván, bizománi áruház, mert ott volt főnöknőcike? Amit mára akartam, hogy hogy tudnék ugy ugatni, hogy ezt osztán egy kis kutya, pincsi? -öleb? -nem eb ura fakó? Naz, hogy itt nincs ember, kell lenni, mert velem keződök, Istenem brrr... rimember rémember? Fita, figyeljuk meg,hogy hogy gondolkodnak?- egyáltalán? - ő értük jönnek, mennek?
                     Innennn... a legkisebb erőszag -od?-jaja horr -god? Ne ölj gondolátban se, $$$... ne xexölj! -na azért is? -ha mindjárt az ingemér, gatya? Nincsak a médó perzsák, per zsák?- a nagy Durung és kis Durung?
Oááá... sehol egy tócsa? -atomtél? -vagy kéne egy hang? -a kruczifixen kivül?

Előzmény: repcsepista (1860)
repcsepista Creative Commons License 2025.06.21 0 0 1860

UFOzzuummm... miEeee... Fa szuvas bull bily vasavas kereszt, vaskereszt horogkereszt Jányos bácsi baszot keres a MOerest veres jada baaa... balta zár, vasöntőntőde vas a vas ut az aranykoca ólbe vezet, nem born New Lyó?
                        1.: 6/21. A KÉP? Kezdetben vala a fa?- ember, fábull faragva, látom az embereket ember? -fábull mint fa fak?Fita, most te mit látol, engem? -a seggem? Zitt az hogy ha van valami mi? -ezt ugy értem, hogy mi magyarok? Na már lelőttem magam -at a tudÁtom? MAG? Zitt az, hogy most is, teljesen egyedül érzem? -magam at? -matt, patt? 2018 -10 .20 körül, már nem emlékSzem pont? -osan vagy oson? -hogy akkor, mit láttam, ami azonnal nem idő -ut és cél? Cél Acél György meg Györgyika MO nélkül, lenne cél -UT _UK? Irány a veres paradicsom, és sárga lett, két hegy közzül, fita itt a SI(R)ON NUKI SOK SOKK? TÖBBET NEM A FA SZUK KU XOL? KI SZÓL? XEX XÓL? XEX ÖL? Zett azonnal, hogy hogy nekem nincs és nem is lehet házam, se föl -dem? -se hol, se ól, semi csicska bicska GONDOM, KONDOM?-fütyim? -és luka tok? (ládd pi et rol, teddvissza karadod hövelyébe, na most a fült amit levágott, vissza ragasztotta a a aaa...teremtökös? -FITA, MOST AZ HOGY AKI MINDENEM AZ URNAK ADÓM, ADTA, MEG BÁNTA jaja bánt,Bánk Bán? HOGY A MAGYAROKAT BAXATTA? XUKU XUKU JÉRCÉK PAC PAC PACALOD MOST VAS (WAS) A LÓ? LÓ FA? Zitt most nem nagyon akarok kacér fa szért ért puccoskodni, itt a fa som? -bika csöke? -csökem, csökevén jöve vén, Jövel Jesus légy vendégem, áld meg amit adtál nékem? -mit? GOLD GOTA ÉS KERSZT, DE A FASOM KARDOM, NA AZ ÁT MENE, fita, mi a kardunkkal szilánkra hasitottUK i a fak erest? -kerszt ut, baxhatod, na msot már KÉP, hogy születik ujjá, nagy lábujjjá bujjá buja,pulya FA SZUK FRÖCSKE MAGOD MA GOD, FITA AHOZ HOGY TE VASSÁ VAS ÁR NAP? -JÖTT MEG A FOLYÁSOM... beadás láss?
                       2.: Ész megáll, fa szuk xól, xexÓL, fa fel áll? Fita, itt valakik, akik a MAGNES MEZEIKBE TEREIKBE VANNAK? Nizzecsak, ezt gyerek KOROM, csak egy kis nádfedeles kunyhó, vagy Jurtát,(kurtát) akarok, és csak kertészkedni, zerintem ma is az a leg nehezebb, mert BENSÓ -KÜNSŐ LÁTÁS NÉLKÜL, azaz ha van aki ŐŐK TEREMTETTEK (baxnak baxatnak?) MINKET, AKKOR NEM MI MAGUNK? MI? Na nekem, megvan az KÉP, -amit itt, fita,akik itt A PUSZILÓ LAWAIK PUSZTITÓ UTONÁLLÓK WAMZOLL UTON ÁLLÓAIK? AZOK AMIT GOD, AZ ITT VAN, ÉS LÁTHATATLAN TATA ATYA JÓ KIRÁLY? PAP PAPLANY LANGYOS OK? Apum igy mondta, kenjük be sárral? -azonnal Sára ára? Dfita, itt most megint, int, ládd leirtam volna az utam -át? -meg vissza, MENNYBE FEL EGYENYEST NA MEG VISSZA KOZZ, MERT BENNEM LENNE HA ENNE? Ez most, hogy mindent ebbe a földibe,öldi zöldik -zöldellik? Nincsak a kiskölyök,talál egy magszemet, rögtön az ujjával a kemény földbe lyukat fur, tegnap az anyukaja,nézi a körmét, na nincs, azaz van de teljesen a bőrig lekopva, és bele teszi a magot, alukba, amit az ujával jájj...fut?- na most Éjfél után Óra 1 Jányos bácsi haza megy, őra három,Jányos bácsi már az ágyon, 4 lukat néz, 5 nagyott lök, 6 megszületett a kis jakab, na az kölyköt (kab jakabb? -ládd a mi kis jakabunk bunkó??? ) jelent nálunk? Fita, ez az, hogy mi? -vagyunk a a aaa..ŐK TERMTETTEK MINDKET, NEM MI MAGUNK? FitalJátok, zitt most csak nyersen és van fityma? -Komorócziék? MTA? -MIKÓDA RIA RIA RIADALOM,A MAGYAR OK SOSE TUDHATJÁK MEG HOGY MIK? KRIMIK? SEGGECSKRÉMEK?
                        3.: Most az hellzet -jelzet, hogy csak ÖRÖK EGY NŐ ÉS EGY FÉRFI, és jadada jacacaca caca ccc... Azt hiszem, még otthon volt egy film, Egy férfi és egy nő?-jata tata ta...Ezt amit most produkakálok, ezt csak a gyere kéink KÉP? Fita, itt a XEXXEL XEXELTESSÉK MEG NAGY BIKÁAIK? FITA ITT NINCS OLYAN HOGY FÉR -FIU? FEHÉR? KELL HÓ FEHÉR RUHA,VAGY FEHÉR CSELÉDEK??? -RÜHÜK? Jana Jéna az lenne az az üveg -ük? Fita,van egy olyan üveg, ami midnennél (khrsitál?) keményebb, és át hatolhatlan? -zitt az,hogy mi is, tehát mi magyarok? -Mi is ufo-k vagyunk! Ezt csak te tudod FEL FEDEZNI,(van lőcsöd és lőcs kenőd?) ládd a NÉNÉNK, hogy jön már a bika fff... fiteljunk,az HOGY MAG -OK MAGYAR OK? AZOK ÖRÖK SZÉTVÁLASZTHATALAN ÉLET PÁ-ROK KÖRÖK KEREK ÉS KERÉKPÁROK? EGYKEREKÜ BYCIGLIN TÁNCOLOK AZ ADÓSSAL? Jaja most rögtön, itt van EGY VILÁG HÁLÓ HALLÓ HALLÓ ITT A VASALÓ? VAS A LÓ? Na zitt az, amiket már eddig be sajtoltam,sóhaj,hogy magyarok közt lenni jó, és Ijónk ió bió lenni ennei jó? -te hol vagy,meg most fita, KOMMORÓCZYY ÉK? Viccket a tekem meg vak-a-rom móra,FITA MOST ITT EGY OLYAN, amit először meg pengettem,ládd Sanyink,ne fogjon senki könnyel müen a hurok pengretéséhez, azt hiszem, ha nincs a fütyién köröm? -vagy kutya fa sza? -csont? Na amiket... fita most is, én ha egy pinalátra csak el bizom, -bazom -buzon -puzom magam? - $$$... a földöng, se a föld alatt belesléjben bily, sehol semmi szecska csicska kubacka,na most, ez az hogy állandóan mered ...a szemem?
                      Innen...szemembe? GOLD? Fita, ma KINa kin a pi? -r x r x pi? Bloondi az utolsó dobása ása kása? -na KINa ma az a Vas -szobor, ami tiszta ARANY BULL?-ÖVÉK VAGY ÖVÜK ALATT VAGY, A JÖVŐ BÖGYŐ? FITA, ITT HA MOST MUSA, DE MAGYAR OK, MOM -MENNYORSZÁGA ÉS MEGHOZTA NEKÜNK,MINDEN KIDNEK A TAVASZT? Fita, az az,amit a kis Drung, GOD? -DOG DE DÖG, BESZÉL HOZZÁTOK? NA A PU KAJA, HO-MOK A SIVATAGODBA FFF...ha ha ha beengediteg TEG? -őket elől Siva SIVIT SZIV ITT? BÉKA BREKEKE VAGY SZÁRAZ TŐNEK NEDVES PARTJÁN DEGLETT BÉKA KUTYKURUTTY? MEGBÁNTAM HOGY A MAGYAROKAT OKRA ORKA BE ENGEDTEM? JAJA DE MOSTMÁR KÉSŐ KIS ÖREG,NE DÖGÖLJ MEG? NE AKASSZÁTOK A LÁMPAVASRA A KIRÁLY KÁR KÁR KÁR... KÁROG 666... HACC CCC...
...Oááá... kriptááá... Pákó Pál tákó?-takony habarcs -csal?

Előzmény: repcsepista (1859)
repcsepista Creative Commons License 2025.06.21 0 0 1859

UFOzzuummm... miEeee... Magens Miska és Magnes Mariska, az árokba három kavics...Ha nem születtem volna magyarnak, akkor is az vagyok mág-y-ár áram ára?
                        4.: Kávézzuummm... viz viz viz... kristály tiszta viz, jövel az él -lát-lát,átlát a szitán,fita ez ténleg rostálló purgatóri teória? -aha Riha, nem Hungár Ria riadalom? Előbb, az hogy a szent lélektól hivatva,vagy huzatva? -nekik csak a husod, az is ha most deg lett, ami az itti amit él -lét?-forditotta Krolyi Gázpár -az bizon döglődés és döglesz, anyum, vagy ember lesz belőled vagy megdöglesz, de nagyon nagyon szeretet, és monduk az anyák? Fita,most se a formaságra se a hogy hiba biba meg hiban666... mi nem? -el vagy rá hibáztunk, na elbaxtuk? Most egy kicsit a csépeló hadaróval, hadonszászok, nektek, akik magatoktól jöttök mentek, és hogy előbb elmentéL, mint jöttök jövök és most fita, itt most az, hogy ... olyan 28? -hogy én azárt haltam meg, mert nincs se Ísten se ördög de itt a Dmonyom, na a felesÉgem nem létezik, sos kivettem egy kis idót, hogy 2 -3 évvel előtte, csak nö vényt, na most ettünk sajtottejterméket,a felesÉgem halat, s monduk, zitt fita...hogy én nem eszek hust többet, leirtam, miért, akkor egy hang megszólalt, az örök életért a gyerkeidért ért? Ez nekem, rögtön azonnal, én mindet érteni akarok, meg látni és álmomban megörtént, ami a gyerekek kis kutyák voltak, és voltak harapósok, és most akikkel ki tudtam jönni,azok nagyon puszik voltak, és onnan, na a felnőttek is, és a nagyapám, aki egész nap káronkodott, itt a fingósra jár a füst? Na fita, ez mikor mentem fel véglek pestre,a nagyapám, ha elmész meghalok, és meghalt!
                      5.: Amit akartam, hogy én nektek mindig és örök vagyok, és örök örömök és boldogság lenni, amit itt ládd a husukat puhitani tani tani kell? (Khrispihus a kersztfán? -az egész föld meg láthatja magát, a lelki ismerete tükre,látodmagad mag ad?) Zitt megint, ezt ugy hogy most ha ridegen, idegen, hogy én adok nektek, fita energiát, azzal el mehettek a só és a leghátsó hivatalba, az tudod hol van,és mi? -budi? -bodega? Fita,ez a testünk,amit leirtam egy olyan mnt egy lakó kocsi, és most az ugy,hogy csak egy helybe van,és csak az őők akik teremtették téged,itt fita, te ténleg egy állat? -na nem de hus bodid budid van? -humajomidomuk? -mi az amit nem majmölsz? Zna csak ők tundnak MOzgatni,ládd a a aaa... reptura, na nem a trágyájukat, hanem a makulátlan szeplőtlen, juhuk vagy,jaja you hukkt? -de ki vagyunk szegecizve,és most hogy minden a GONDOL -LÁT? -ÉS AZONNAL A HANGOD? Nyitottam egy topikulót nem rég, Hall-láss? -azonnal törölték, és itt az hogy amit a felesÉgem is,hogy mondjadmondjad de már minden el el lett csépelve, (conbájn) a csép hadaróval, HADADÓAIKKAL? HABIRUK ÉS BIROK, NA KIVEL BIRKOZOL? A BiRKÁMMAL, van butább állat, na most a NÉNÉNK? -minden a marháiikkal kecke, azaz fita, aranybornew? -borneó?-arany bika,na most a KÉP, fita egy üsző, és egybika rajta, és most valalogy, azok a husgyáruk horr háremeik, nincsak egypár az egy nő meg férfi?- és az él vonal, irán az arany város? -tRöha, amit én hogy itt mindenbe a ROBOTUK ROBIKÁAIK FÉLELME, JÖN MÁR BIKA, FITA NA AZ,ÉS AZ LENNE A JUHUSUK BIKA LETT TE MARHA, ne harapj a szarba, most, apuénk becsengettek ládd megint kevered a sárt...zitt az hogy hus hus!!! -és a Busuló Juhász?
                        6.: Na itt az van, hogy ha te ezeket kerestem, ládd az arabusul jaja aki nem beszél arabusul, az előbb utóbb ara kódul? -(te nem kapol kölcsönt?)fita a kiirtandó népek, minden nép az!!! MAGYAR OK? HUNGÁRAINKBA, na irtóra most az hogy, zitt mi azzal, hogy Mi is ufo-k vagyunk, az előbb FÉNY MAG -MAG-Y -ÁR, na megint apuénk, ami most senki se tudja? (Tulrull Turull Fénymadarak?) Fita, az aki mégis, miki MO vagyok, a mukijuk? -ez az hogy ha ketten, nem igy kezdődött, de az az, hogy ha nem születtem volna is, magyar vagyok, és itt azon van a HANGOD SULY JAH? -bekaptad nyemec, jah? Amit mára, NA A MAGNES VILÁGIT?- VILÁGOD (fita itt van a titok?) AZ VAGY,ÉS AZ ITT VAN,ezt sokzor, hogy Swédenburgunk,nincs olyan hogy volt meg lesz,hanem MAGYAR RULL GONDOLKÓDOL VAGY NYOMORULL ROMORA NO MOR NYOMOR? Fita a végezet,az egy olyan ici pici luk,ládd nehezebb a GAZ DÖGÖKNEK, fita döglődnek dögölnek,mert mi lett, most ténleg az ANGLÓ UNIUN UK - UN? RGYBESÜLT KIRÁLYÁSUK,VAGY ISTEN ORSZÁGOK? UNITED KIN DOM DOOMSDAJOSOK? LÁDD VOLT A SZOVJET UNION A VILÁG BÉKA ŐRE, KI A BŐRÖD ŐRE,ÉS MOST TUPASZ... BLOONDI, ÉS MOST AZ...na a lehető legrövidebben, erre akik kezditek a sül hus higy szar foss $$$... illat ár? - szagotok szagolod? -mind fény -képesek vagytok, de vissza,én előbb aranybornyu a tőzsde tock mar-marha, marketot akartam haz vágni, de nem lehet, na meg az össze atomreaktorokat,na azaz,hogy olyan mint a bálnák hangja,az szét -nenő nanő prioNUK (AIDA MEG IDÁCÓAIK) részecskére szét szed, de ha van FÉNYED,fita akkor nem tudnak megölni, és itt a boznyitvány,mert TALLPRA MAGYAR, NA HÁNYSZOR? De igaz,mindent mindekidnek meg kell bocsátani (ki bocsájtjuk őket?) azaz tani tani, ai az hogy egyszüli suly (schully) fite ezeket leglalább 1025 xer xar leritam!
                     Innnen, vissza hogy itt CSAK ÖRÖK HÁZAS TÁRULJ NAPHÁZAM ÉS TERÜLJ ASZTALKÁM KÁN KÁN KÁNAÁN... XY MOST NE SIRJON, SŐT INNKÁBB VIGADJON BUNAK UTAT ADJON,NA MOST ITT AHOL NINCS SEMMI,MOST HOGY ITT VANNAK NŐK? -ANYÁK, DE SEHO? EGY FÉRFI, EMLÉKE SE! (SUNYI SANYINK, HOL VAGY? KÖDBE MENTÉL? Zna nagyon röviden,és ezt még jobban meg kell piszkáljuk, a kakát, (ABBA ATYÁM A GATYÁM ADTA JÓ KIRÁLY) hogy most AZ ANGOLOK,azaz fita,a magyarok emléke, zitt azért kiirtandók, és kik? Naz most minden itt örök smytha cirkuszuk, és cörkölök pörkölök, és tökölök tököltek? Most lehet hogy előre ittak a medve bőrire,de az angolok, jöttek ki győztesnek és NAGY NAGY VILÁGRA XEXÓLLÓ, amit képtelen vagyok ugy, hogy itt rögtön AKIK A MULTUK ÉS JÖVJUK,azok ITT VANNAK, ÉS AZOK ITT MÁR A MENNYÜGBE VANNAK, ÉS MOST FITA, AZOK AKIK ELÉRTÉK AZT A CÉLT, LÁDD PÁL APÓSTOL A POGANUK???- NAGYTANITÓJA (TORA) LEGYEN A MI CSÜGGEDELMÜNK BÁTORITÓJA, ÉS VÉGÜL IS, MTNT PÁL APÓSTOL,ELÉRJÜK A NAGY CÉLT? Na én a nagy nagy tér? -most ha szembe a SZINPADDAL, akkor most én a nagy muri tér balsarkában, de nem bent,mert egy feneketlen mély árok,fita lehetsegges anti-magnes, minus töltés,vagy ténleg, itt fita, mer minden magneses játékUK Nos én a balsarokba ugy hogy ezzel a korláttal, kivül, és most van itt is az ANYA? -JAJA NÉNÉNK? -(Zitt vagy az irek,de hogy Britta, aki állitólag áttért JUHÓCHRISTINA MEGCSALTÁL? )MOST FITA, ITT NINCS OLYAN AMIT A MAGYAROK JÉZUS ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ...(SANYINK) FÉRFI,AMI JÉZUS ÉS MÁRIA, CSAK ÖRÖK EMBER PÁROK VANNAK, ÉS MOST TELEPATIKUSAN MÉGIS TUDTUNK BESZÉLNI! AKI MER BESZLNI ÉL, ÉS AKI MER A NYEL? -AHA MAMA ÉDESANYÁNK FÉNYE NYELVE? Fita, ezek rühes -SALAK KIMUSTRÁLT -robotok? - és fita, ezeknek hiába beszélni, ládd lehet hozájuk csak pislogol p$$$... mit piszMOg pisi, van pisilőd?
...Oááá... krityááá...

Előzmény: repcsepista (1857)
Törölt nick Creative Commons License 2025.06.20 0 0 1858

1855/1: Csak a vége rossz, az utolsó 1-2 sor.♥︎🎲
Repcse.: Nekünk ez°tényleg nincs, de például amikor a képet kiposztoltam és írogattam rá⬥ďekort, akkor tényleg megjelent°ez...,/*'Van olyan-nje ami annyira szerelmes arcot vág, mint a képen, de van egy nagyon humoros énje is°ami-en.., *néha sikerült-gy kiszámolni, hogy rájöttem mit mond, illetve adtam neki Kulcsokat.-*döntéseket (Lilith virágával Kapcsolatban)

̪̺ׅȺZˆISTEN⬥M̞̣E˞̡GÖLTE A⬩$IM˞˞˞˞˞ĦÁRTYÁMAT,-🌸◆˞ ˇ

https://www.youtube.com/watch?v=Z3fh-yZSWoU&list=RDZ3fh-yZSWoU&start_radio=1
Ώ.
>> Persze-persze igenlesz, de Neked bizonyára más jelent Magyar;:*mert pl. régebben éltél mint n... - de gyébként már soxor gondoltam rá hogy nem magyarok azok’(tejutosok).., *mondjuk plz-n*˂ezt betüzni kell˃°béli alakokkal mindenki saját nyelvén beszél, de™’mindenképpen igaz-az az hogy azok a te szolgáid, illetve a te hardsegered,-ss’és ismernek téged;:pl. ezt a Földről nehezebb meglátni-m,’mint Odaátról...,-*meg az-az-az-az*˂ezt növekvő hangmagasságban, gyorsan mondani˃*is hogy mindenkinek máshogy néz ki... a kinézet és a fény egyébként letagadhatatlan,, ami a fekete lyuk körül elhajlik.,/ºelhajlithato.

Útvonal: p ť strong ť span ť em,,-
3. A harmadikba már bevittél tiltott szavakat, ezért arra nem fogok válaszolni, se okfejtéseket mondani...˞ ◆[...]*nagyon krityó a helyzetünk, illetve mindenkinek.̡ 🌸
HFF.:Mit•jelent a krityó szó?? .
Szar az élet kincsem.⬩🔱ֹׁͦ̇ׄ
♥︎'*̻Ɇ֜́s⬩ŋem’̞ⱦ֯arṫꙩm̞*j˞ꙩł•ṃag̣am.̡ ̣̥⟐🍀ͦ͛ ּ ּ˞ ˇ

~x

https://x.com/geogranum/status/1902769386840060098/photo/1

Előzmény: repcsepista (1855)
repcsepista Creative Commons License 2025.06.20 0 0 1857

UFOzzuummm... miEeee... Magens Miska és Magnes Mariska, az árokba három kavics...Ha nem születtem volna magyarnak, akkor is az vagyok mág-y-ár áram ára?
                        1.: 6/20. A KÉP? Nagy nagy győzelmi ünnep, Londonba jártam, a tekem himbáltam, nevettek rám az angyalok...LokoMO DiviD DUK UK DU GOD Divak vak vak vak... Tegnap előtt a NÉNÉNK,na most is egy Királyi Hölgy? Na a magneses (SSes $$$...?- fontos frontos) terek, és teremtmenüeiAIk az itt van,és ami odaát, az láthatatlan, ami ide ugy van, hogy van ideje?-tüdeje, kopoltyUK? A magyarok lebejövetele, amit azonnal, 2002 -2 -22! -hogy mi örök fényünk csillagunk csilaga csillogtatod villogtatatod UFO-k? -ma de in Hu? .Wohhh...magunk -napunk a punk, fin god, vagyunk, gayástyuk fias? -és olyan hogy ami itt van, az eltüntetni dematarizáln (hazuggság od GOD) i még a GONDOL -(GONDÖL NA AZ A MÁSODIK DIG HALÁL?-NE ÁSD EL MAGAD MAGOD) KÓDOL? Fita, azzal MAGNES TERET HOZZUNK LÉTRE, és most az hogy nekem a magom az én-NEM abba vagyok, MAG -AD MAGAM MEGNESÓZOM LÁT LÁDD EBBE A PINUTUNBAN IS? HOGY VAGY, HONNAN JÖTTÉL,VAGY EREZTÉS ERESZTÉS GERJESZTÉS (ÁRAM? ÁBRAM?) VAGY? VAGYOK! -VAGYOK? MAGYARNAK SZÜLETTEM,AZ AZ AMIT MOST LÉPTEM LE FEL A FALVÉDŐRŐL? Rögtön, GONDOL LÁT-OK? -VILÁGAIBA (NAGY SEGGÜKBE TERMÉKE KUKAC UK KACÉROK?-FITA, ITTMOST AZ, HOGY ITT TÉNLEG AZ A NŐ, A KIMENŐ MEG BEMENŐK LIKA NYIKORGÁSA, LÁDD ANYUM, MEG KELLET PAKSOLJAM A POPSID,MERT UGY NYOKOROGÁTÁL A BÁBÁK FÉNI KEZDTEK?) VAGYUNK ELVESZVE? MEGVETTEK ETTEK MEG EL VESZTÉL ÉLVEZTÉL? EL ÉLVEZTETTEK, VAN LUKAD ANALOD ANGYALÓD? Zitt az van, ami a kezdet HA VAN KEZED FELE KEZED, a kezedben van? -a te kezeddben van a a aaa... mi van? -a fenekünk ki van? Zitt hogy azok akik a NAGY OTT FIN G...apunék becsngőztek, ITT EMBEREK EMBEREK ITT A PI NA HEMPEREG,ha láttátok a 300 filmet, ládd a görög félistenek, na azok a GOD DOG DÖGÖK? -AKIK HUSÁLDOZATOK VÉFÜRDŐK VÉR FERTÓ TAVAIK JAVAIK NÉLKÜL NEM LÉTEZNÉNEK?
                      2.: Zitt vissza kozz, 2003-2 -22! A MI ATYANK EGY! EGY ÉS ÖRÖK UGYAN AZ! MOST AZ HOGY CSAK SZERET, EZT ADDIG, MIG HATÁSA ALATT VAGYUNK A HUSUKNAK, hogy most olvasom a yutubiba, hogy ha nem rejXolx, akkor a 82 évet nem éred meg? Xex-Xól, és xex-ól?-fiteljuk, akik beengedték a robot rabbikáAIik magnetoszságát szellem ét? -azokat teremtették és baxxák őket meg egymást eszik? -állatok tok? -most abram, neked aDom BOOK? - a földed? HÉT DOM -MOD BOOK? Zitt hogy GOD-DOG -DÖG DÖGEVŐ, ÉS CSAK NEKI ADHATOD MAG -AD MA GOD MAGOD MAK MAK MAK...MA GOD, MAKING MONYA LIZA MONEY ICA? KINEK VAN A LEGNÁGÓBB DURUNGJA? DURR DURUNG XXX... X ADÓ? Zitt az hogy amit MO? -MAGYAR ORSZÁG, JAJA DE CORONA ORSZAGA KIRÁLYI MAGNA CSÁRLI ÉS ARANY BULL BULI, POPSÁG ÉS SZENT NEMZETTSEGGEK? ZETORRR... PU PU PPP... na most ÓRIÁSI GYŐZELMI ÜNNEP ÉS ÜLEPEK? Az hogy ROM ROMBA TÖK? NA AZ ANGYALOK SZIGETE, AZ ANGLIKAN EGYHÁZ, és zászlód a népeket, zászlód a nemzeteket, győzelemről győzelemre vigye? -fita a gondol lát, az az elem, és ha már kettő, akkor ellem,de a KOMMOOIZMA? LEGYŐZHETETLEN, A BÉKÁÉRT AZ UJ ERŐK KOHÓK? NA ÉS A BÉKÁK ŐRE? Száraz tónek nedves parján, dög lőtt béka kutykurutty... zna azt amit ŐŐK GONDOLNAK, BIZON ANNAK NINCS NEM LEHET AKADÁKA S HOGY ŐK HOGY KIRÁLYI POPSÁG, SZENT NEMZETSEGGEK, CSAK ALLAHALA LEHETSZ, ÉS SZAR VÁRAIK, AMI NEM ARANY AZ TRÁGYA? -TYUTYUJUK PAC PAC PAC...DOMBOOK,KÉTHEGY KÜZZL MI MÁSZ KI MI KAPRIRGÁGÉ KUKAC UK? HOL SIRJAINK DOM -BORULNA,KIS UNOKÁIK? KKK...KAINUK? KAJÁNUK, BIKA BIKA BIKAKAJA. BORN NEW..JÖN MÁR A BIKA FFF...
                       3.: Zitt vicca, hogy ÉN A KIRLÁYI PÁL -PALOTÁBA BABA...FITA AKIK NEM EGÉSZEN D TEJES EGÉSZ ÉSZ, AZAZ MINDEN A GONDOL LÁT ÁT, AZ LENNE A JÖVŐ, AMIT ITT ŐŐK A TEREMTŐK??? -ez olyan egyszerü, mint terülj asztalkám ládd az asztalos ács mester, asztalunk vissza, és tárulj NAPPAL? PÁL NYÁLAL hazám, ami minden ami mi Agnosztik iratok, ládd Pietró Kefa jó pofa,mint bloondink,csak most bloodi bloondi, bolondit, csináltak belőle, ami most LÁDD ŐRIÁSA NAGY GYŐZLEMI ÜNNEP AZ ANGAOLOK SZIGETÉN SZIGETEIN SZIRÉNEK? Fita, ami van, azokkal a robotAikkal, akik most... ládd A MAGYAROK JÉ ZZZ...(JUH HUSA) USA??? -FITA USA, nincs olyan hogy az emberen kivül felül aluli ember lenne, jaja ládd a MADZA-GOD (GATYA KORCA ALATT?) is ember? Fita, itt a MAGNES TEREK, ládd most (látod, ha csak vala kid dig, beszÉl és most el kezd, az iranytüd irány iritálni, az ARANY VARROS? - felé nemcsak mutat, hanem bele huzott? -huzza zuzza...) itt az, hogy egybül hogy én AZ ÁLMOM MO? MI KI MO? VAGYOK,ÉS CSAK ABBA VAGYOK, ÉS MOST TREGNAP ESTÉRRE IS,NEM TUDNÉK UGY LÉTEZNI AHOGY A FELESÉGEM, A GYEREKÉI, na most jött KI? -a fiam anyósán, hogy a férje meghalt, és őrjöngőtt, a lánya meg unokaja, ott kellett vele legyenek,ami fita, már készitem fel a kis unkámat, hogy csak a por a porhoz és csak ufokák lehetünk lebegünk a levegőbe, vagy pufókák? Jelen pinalátbank azt mondom apuénknak is, mert azt hogy KIRÁLLYI LY LYLY? -POPSÁG SZENT IS VAN, ISTVAN NEMZETTSEGGECSKÉIK? Naz itt te csak ha TE ÉLNI KÉNE KÉNE? ÉNEKELNI KÖLNI? DE CSAK TÖKÖLNI TÖK ÖLNI, ÉS FITA, na lehet hogy du? -dudu? Na ami történik, ŐŐK A TEREMTÖKÖSÖK BIKA BIKA BIKAJA KAJAKOS IS BIKAJA?
                      Innenn...fita, apuénk, zitt az amit most talán a Hit -gyülekezet, ami most volt az Adventista Á-B. -FITA ÉN AKARTAM VOLNA, DE ÉN AZÉRT, HOGY AZ VOLT A CÉL,HOGY HA HA HA...AZOAKAT ÁT TUDNUK VENNI VÉDI VÉDI VICSI DE DDD...DIVID AZ KONUK KONA KANA TANUK URAK KURA ÉS KIRLYOK KIRULL FENEKETEK PIROS NEM SÁRGA?
...Oááá ... tátva msradt a szád.szeme szem- e eszem a csep kis szád? -nélküled nincs minorság? -mi MO?

Előzmény: repcsepista (1856)
repcsepista Creative Commons License 2025.06.20 0 0 1856

UFOzzuummm... miEeee... Egy esténk? -otthon hon?
                        4.: Kávézzuummm... viz viz viz...jövel az élet vizéhez, győgy forrásod az neked, fita ha az a juh hukk vére, bunda bundahó meg a you husuk? -husos fazeKaik kajaKos és csajkáAIik? -te ezt érted, mogerull? -a csirkét megfőzik, a csirkét megeszik pak pak paks... hát tapolsjunk, hol a nap, ORGIA vigadjunk? Nincsak ezek a csak hus hus hus ...has has has...vas vas vas...Mi történik a prériken, ahol a prédát a preditorok körbreveszik,és el szigetelik,ládd engem és minket? Valam dögletes. hogy nemrég, még mindenki magyar rull beszél,és értik egymást, na most hogy mi a NAGY KÓRAKÁSOKAT VAGY OLYAT...nizzitek, apuénk, ezt is mi csináltuk, (deitt esetleg addig,mig nem tudtak belénk petézni??? -bogarazni) na most mindennek van mag magnes maggal madnes alapja van? Jaja az a szellemi világ, (vonz uram vonz engemet, mindhozzád közelebb, vagy tasziló?) és most van a fény hajlékaink,ami ez a föld -gömb, maga minden porickája magnes hang GOD? Gondolom csiri bi csiri bá,vagyok? Fita, most amire ki akarnék lukatadni, hogy az hogy a dzsungelek (vasbeton dzsugele bele) mélye? Oááá... sikoly vagy nyögve nyekken és siri csend és hullaszagod?-szar... Fita most akik magyarok lennének? Zide, az hogy itt van előbb,hogy hogyan gondolko-dol, ami monduk, vagy ölsz, vagy ölt vagy? Fita, most körbe szellemek vesznek körbe,ez az mikor a tekóból mennem kellett, a gimibe,hogy katonai pályára és brepülő pilóta akarok lenni, na most itt nincs mellé lötty, az orosz meg szállókat haza vágom? -és belül rend és fegyelem, mndenki figyeli magát,és meg kell találja az igazi NAP ARCÁT magát, és mag ad, na ahoz KÉTSGTELEN KELL ÉGI -FÉNY -TESTVÉREINKKEL EGY AZ EGY KAPCSOL ÁT LÁT (LÁTOD AZ UFO-NK?)AMI MEG VAN, ÉS VELÜK MNIDENÜNK MEGVAN ÖRÖK ÉLETEN ÁT, NEM HANEM BENNE BENNÜNK? Fita,itt van a MAG, ÉS KONKOJ?
                     5.: Most nem most találtam ki, hogy van a fényoldal meg a sötét oldal, és most fita, ezt legutóbb is,hogy van a bal oldal,és itt csak az van, és csak balabb! -most én ott voltam, és figyeltek a kis sötét (bogaraik)őrdögök? most az övék vagy?) -ki mi a bőröd őre? Fita,most is vigyáznak ránk, és ezt én nem akarom elhini,ezt a fiaim, jaja pont a tieid, agyonvernek bennünket is? -igaz! -fita a hirnevükt, emléküket is, skérdelek kik a kiirtandó nemzetek, és a kiráyságuk? -ami mindik lett egy áldozat? Ami csoda, hogy a nyelvünk, ugy ahogy megmaradt, ami most... nyelveben él egy nemzet, s vissza hogy Ó Babylom,vagy Uj Babyloanka? Hogy mi mulnmdót andó -endő? -létre hozni ma is lehetetlen? Hogy egyszer volt, hol nem volt magyarország mennyország? Zitt az hogy ami volt, vagy van, hogy egy korom fekete (sosROMÓRA óra?) gomologok? Pontosan azt amit Attilánk lát vala, fita azonnal csak a mult -ma is a multik, és akik a ürbe hágók, előbb mindekid meghágunk?-(abram mag?) ami nem lenne baj,ha ők maguk de hogy ha magukat meg hágják, azt nem lehet a hágároknak meg mek mek meee...Fita,már nemtudom ugy,hogy itt a vége fosss... vissza ne nézz! tRöha ma is, ládd figyeljed meg magad,mag ad?- hogy az ér-zés vérzés viláGOD,hogy változik pinalátra, pillanatok alatt? Ezt én figyelem, kora gyerekKorom óta, hogy van valami olyan Istentelen GErjdelem bennem, ládd amit ...na na na pi na? Ádám bátyám, pávát látván,pávát látvan, száját tátván...amit most is...na (purnők) pornog RÁ fia? Fita, most gondoljunk arra, hogy ezeket valakik, meg pennázták és meg petélték? Fitz,azok a bogaRAikat verik belétek,,ami viccket e fenekünkbe, és meg vakarod...
                      6.: Fiteljatok, mikor itt elkezdtük, a kis visszmaradott gyerek,elkezte beverni a nemi nem mi szerveket,és most mit tud kezdeni egy ma születet cuki malacuk?- rinya rinya mama koca? Fiteljunk, a KÉP? Zna most minden ami itt van AZ XEXUHUKK HOGY BAG? BAGOLY, A SEGGIBE NE SZAGOLJ? GOLD DIK A KID? Fita, teljesen egészÉben éhen VAK FAJFENTARTÓ 6ÖSZTÖNO5 KINOD FÖLDJÉN? Naz amiről hogy ez egy olyan robot tolás tojás? -amit tegnapra, ami fita, ahol többnejüség van, most ismét, nincs apa majom, de akivel találkoztam, a NÉNÉNK? -azok közötük vannak a MI MAGUNK MAGYAR OK HUN GOD HUN OK? (fita Kina kin a pi na, akik fjtalankodtak, azokat kiirtják a magját is? -fita ma is, nameg midenütt a BIKA CSÖKÖLŐIKET? Gondolátban se,ölj, na most ha ténleg a magyar okeerkölcsös becsöletes családokat védik, vagy pont azok a BÜNNŐZŐK? Nem tudom mennyire tudtok...itt mese nincs, kell legyen az ami értelem, az fény, tehát most magyar rull,nyomorullunk? Na ezt mikor Szadammal, hogy vártam a kötélen táncolva, na ezt GONDOLTATJÁK VELÜNK,(fita addig ezt nem gondoltam!) és a követkző pillanat EGY FEHÉR (ARANY) AMIT MOM MAGYARORSZÁGOK -MENNYORSZÁGOK BANGGG..és az asztalnál ültünk a családjával! Zitt amit akanék, hogy JÖM MÁR A BIKA,FU AZ ORA LIKA, na most ez nem kitalálás és vicc... a gyerekek engem mikor meg láttak,leirtam hogy a szoszédunk gyerek (remélen nem őverte be a nemi szerveket?.na azért keleltt lezárni...) apukaja,na ezt lehet érezni ami itt is elhangzott, ha nem bánt senkid, had beszÉljen, és most fita, az ami volt nekünk az a kis gyülekezet, na álca vala, és fita, itt is, eleinte, én is behuztam a farkam,ami nem jó, mert azzal már ki tudnak szegecizni, mint most is állandóan az van? Na most is amitól fálek, hogy zerintem anal annál elképesztóbb borzalom nincs,hogy megöllek, amit én átéltem, mikor apumat puccosra lerabolja az AVH? -miért nem ölnek meg??? FITYA MEGECIK, FITLJAL ABBA VAN AZ Ő MAGUK? EZEK LÁDD A PREDITOR VS.ALIEN,AZAZ A VADÁLLATOK BESTIA DÖGÖK ÉS A KIGYÓ FAKZATOK (AZOK MÁR TISZTA KOSÁR ARTFAKA ROBOTOK?-FITA AZÉRT KELL ODADNOD MAGAD MAGOD?) MARAKODNAK A HUSUNKON? Fita, csak azzal léteznek, és itt állanDÓan, azokat akik szaga szagod szarszagod,csakazokat tudják robotukká baxatni, -sokan vannak az elhivatottak, azaz a kiváltsseggecskéik,HÜBÉRES FÖLDES KURÓINK ÉS KUROMÁNUK NUKINUK...fita,monmduk ember ember ellen, ládd Szadam,kihivta az Öreg Busuló Juhászt?-na miért ne follyon a kiskurvák vére?- fita, azok a a aaa...eviluciós botok baxó boss baxinger képek gépeik? -és kevesen a választottak, fita, akik a tenyészet te hen és bikáaik? -csökök?
                     Innenn...na itt ez lenne az a (szent piertró lekváros padajtó hol a petró?) plafonunk, ládd most ha megfigyeled...na apuénk...ne ne ne...egy pinalát el bizod magad,és a föld alatt $$$... vagy?
Oááá... kloákkááá...

Előzmény: repcsepista (1855)
repcsepista Creative Commons License 2025.06.19 0 1 1855

UFOzzuummm... miEeee... Egy esténk? -otthon hon?
                        1.: 6/19. A KÉP? Mi van KÉP nélkül, gép? Te benne vagy a KÉP- be? -GÉP-be? Te KÉPzeled led, le dörr... vagy ki KÉP-e vagy, vagy GÉP-e? Most olyan, hogy csak beszÉlgetünk, nem tartott senkink (fita az a bika csöke és kinkiis bibis) semmi elő -adást? Vissza, tegnapra NÉNÉNK?- hogy a bika vaditók -hóditók, ez vissza a Madár meg Médóperzsia szija,fita, most az, ami mára a MI MAGYAROK EGYEK ÖRÖKEGYEK EGYEK, EGYEM MEG A SZIVETEKET, MERT MAGYAR RULL ÉRTEK,ÉS MINDENHEZ AZZAL ÉREK ÉRZEK, mikor Szent érzelem, tölti kedvem, az BIKA BUUU...A BIKA BIKÁS, ÉS BIKÁZHAT666... A XUKA XUKÁS ARANYBORNYUAIK XUKU XUKU XUKÁZHATNA...SÁRLANA ANNA ABBA BORNYUVAN BIKA NÉLKÜL?- ABBA SÁRA ÁRA? NA MOST most akármit csinálok, itt vagyok? Hol? -ahol a part szakad! Nem lelem helyem, és magam -át -ét? Fita tegnap apuénk, na most az ami ahol összejöttünk, most az amit az első pillanat, hogy itt. elkezdtünk magunkra meg egymásra találni, egymásra magunkRÁ az vala,hogy itt van az hogy az ÉRT AL-MÁSOK FÁSA, és akik nem fosss...fusss... vissza ne néz, fita,azok az SI(R)ON TUL? -NUKINUKISOK... LÁDD FRITTY FiRIRTTY FRUTTI TRUTTI SZÖVETSÉGEK LÁDÁJA, LÓT PUCOL SOD -ROMA -MORA MERT NUKINUKIZNAK? (FITA KAKARUCSOK SZÖCSKÉK LETTEK, ANNAK A PETE PITERJE.FITA ITT MIDNENKINEK MINDENEKNEK VAN MAG MAGNES MAGJA MAGA MAGA) Fita, a NÉNÉNK? Na apuénk,jaja fita ezt tegnapra, hogy ez nem olyan az, amit te akarsz, és nem neked lett csinálva, JADA BADA BODY BUDI FAK A FARKA TORKA TARKA BARKA FAKULLÓ -ÖLDE? VELED PINÁLTATJÁK-GONDOLÓD GOND ÖL? Fita, most az hogy OTT AHOL MA VAGYUNK? - ITT? -AZ ENNEK A MEGNETIKUS KUS, TALÁN ONNAN ERED A MAGYAROKRÁK HELL VONATKOZÓ XEX-XÓL XEX-ÓL? Mit mondol a disznóAIknak, mikor viszed a MOslékot, és rádroahnnak, jó hogy meg nem megesznek?-azt hiszik hizig hogy korpa vagy?
                       2.: Most, az hogy GYÖNYÖRÜ SZÉP A MENNYEKBEN,na mostis vagyunk, ha nemcsak bőszme, baxmeg, ne baxd meg, értünk MAGYAR RULL? Az az, hogy most én ÖR ÖK HŐK VAGYOK,(fita, fegyük ember ember ellen, és most hogy baxatják a kis kabokat ka book? -ezt nem láthatja senki? - sitt megint magyar agyaram rázzkódnom kell, nincs olyan a mult -om -mo? -$$$... JÖVŐM VŐM? HA ELJÖN Ő ŐK TEREMTETTEK MINKET, NEM MI MAGUNK??? Fita, itt vissza, tehát amit apunk,igaz hogy nem vagyunk otthon, azaz ez nem olyan, az? -amit te akarsz? -fita itt te nem vagy, és ezt hogy még a tekóba járok, és az utolsó fohászom meg kapaszkodásom,a tájak? -jaja a növényzettel az enyém is, azaz amt látok,namost ITT MEGNES MISKÁK ÉS SIDRÁK MISÁK A BED-NÉGÓAIK VAGYUNK? BUD? - PEST,, FEKETÉRE FEST? Fita, feketébe voltunk,amibe mikor a Tejuton fel fele az elágazásánál, magyarokra találtam, és vissze jövet, el énekeltük a MMM... HIMNUSZUNKAT (fita a suny az napot jelent? -fita tegnapra, na ez egy disznóidisz óluk, röff reff örökrÖFformálva, ming lesz deNŐjuk ( ANNA HANNAH MIT ADNA,HA ADHAT666...GYIK AMÓ HANNA) NANA HANEM TALLPRA MAGYAR ÉS NINCS MUILT MEG JÖVŐ. MET MEGBÜNHÖDTE MÁR E NÉP? -A MULTAT $$$...JÖV-ENDŐT JÖN MÁR A BIKA? -FFF...Zna Ijónk ha itt vagy, most kérdem, mert tregyük fff... most az IRÁnia -IRÓ-NIA NINA KIN KINBA A PINA,,magyarok népünk, bizon bloondival... kérdelek, van volt lesz valakink, akik értenÉnek (megbünhődte már e néo, a multatat $$$...jő bendő?) magyar RULL? MEG BÜNHŐDTE MÁR A NÉP, A MULTAT $$$... JŐV-END ŐŐK JÖN MÁR A BIKA, BIKÁAIK VIADALA???- fita itt most az hogy a NÉNÉNK! CSAK ÖRÖK MAGYAR OK MTK KAKA SOK, TESTVÉRES ÉGEK VANNAK, na most az hogy piros, bizon az azt veres véres nagy bika (fida mikor most szét válaszotta akkor nagy sodronyos csöke vala!!! -na azok is bikősások, na most nemvolt olyan a csöke,ládd hallkan járj és nagy bottal?) csök? -csökŐsök, és ti vagyok a te henek? Fita, most az az ÖSSZE JÖVETELÜNK, AZ EZ!!! Akieinknek multuk meg jövjük, fita végöl is az ARANY VÁROS, LESZÁLLA AZ ÉGBULL? BULI BILI BIDI UK BODEGAGÉGÁJAIK?
                        3.: Fidd Ellah, Eszter, észtér, észnél vagy? HA EGY KIUGORHAT 666...NACSAK FENEKETEK PATTOGHAT HACC HACCA CSZARÉ HACCACA GOLDY DANDY MUMMYA MALACCA CCC... Fita, az a ÁBRA HAM HAM HAM... na feszegecizzük, mert csak az, és csak az őők magvAIk, ami ládd a HAN -GOD, HUN GOD? Fita, most az jogy ha egy...ládd egy fecske?- ott egy fészek, apád részeg? Na most, mert hol vagy Ijónk, most abzullu gugumullu mulah -hokk? -én is inni akarok, a véretek, vér -szerzódés? -fita, itt az idő de tüdő,most vagy soha, emelkedjünk fel az égre, na meg a kis egresek, na meg az eresek? MOst az, hogy KEZET NEM EMEL SENKIDRE? -KÁRT NEM TESZEL DE TOSZOL, FITA ITT MINDENKI CSAK ABRA HAMUK MAGVA LEHET? ABRAHÁM ACCORDJA, A GATYA VAN,MADZAGOD MEG GOLDJA? GONDOLJÁTOK ÁTOK JÁTÉKUKA? NUKINUKI PUKI PU CA PUNA SÁRA? Nadon a padon, dana dana don? Amit ezek, de ezek emberek?-beregni berregnek meg csak berzenenkednek?-kinek van nagyobb...na most, amit a NÉNÉNK? -A BIKA, AZT LEHAGYTÁK A KÉPRÜL, ÉS ELDUGTÁK A KÉPZEL LE TED? IDE,TED ODA, ITT A PERSELYUK,NEKTEK VAN SEGG LUKATOK, ANALOTOK, ANGYALOK? Fita, itt az, hogy GONDOL ÁT LÁT BANK, SE ÖLJ! NA MÖST MIKOR APUM MEGHALT,LEIRTAM,MEG MUTATTA NEKEM, HOGY OLYAN,HOGY A FAXUKAT XUKADÓ? -FITA MAG AZ A HÖRÖG -HARAG -BASZDÜH -KANGÖRCS AMI MOST MINDEN MÁS ERŐD, TULSZÁRNY NYALNA,nincsak a kis aranybornyus -bika csöke, FITA, na maga az hogy TUL ÉL? Ezek?- itt vannak, és ITT A MÁSVILÁG AZ EGY FÜGGÖNY, FALVÉDŐ, A MAGNETI KUS ERŐ ERŐ-TITKA MEZŐK,(Tesztlay) jaja most mielőtt bloondi, fita, az hogy ő lett? - a BÉKE MADÁR? -usa fart? - MIKOR LESZ NYÁR?
                       Innen, fita ha te vissza esel, le esel, seggedre pofa, le huznak, akkor te vissza akarod ölni tökölni??? Fita, az arany born NEW-LUK, bika, és ki a bikásabb? Fita, ez ahogy én, ládd apuénk, ha te nem szabaditod meg magad az Isten $$$... nincsak a kis felesÉgem,eredj rázz ki?
...Fita, Ron Palcsink, MOM-USA minden ország-néoe egyenlő barátja,de van engyen lőbb? -lőttek?
... fita, a pont pont ott, ahol semmi? -na azt fogd meg, meg fogd fel, nem Juhlika villog? -b-ugyi? -$$$...
...Oááá... kloáááá...

Előzmény: repcsepista (1854)
repcsepista Creative Commons License 2025.06.19 0 1 1854

UFOzzuummm... miEeee... Ürdögös robotok, láthatatlanok, és láthatók? -xexXól -xexÓL állataik ál -lát, kaniba keverekéik és robotállat tenyész ész? -telepeik egy szem se ham ham ham...hemzseGÉSÁAIK?-nyüveik-müvejeik mühelleik csótányAIk és bogarAIk hadiapar/patwar horrr... nyers nyakasok?
                       4.: Kávézzuummm... nizzitek, óriási viztömegek vannak amit alvizek,és az egész földgömbből, valüban egy edény -édenkkeretet, (viz veszi körül?)ami ténleg szemnek szájnak ingere, demost monduk,majd du.-azaz ténleg a bátorságom egg gicsit,alább hagy? Ez nagyon olyan, hogy televoltam olyan fényenergiával,amit nemtudtam észre ne venni, és ténleg valaki nagy nagy fényes valakink, látogatott meg,azaz most az hogy nénénk? Most elvitt, egy olyan város,ahol amit mikor Mózes fel men a hegyre, és lejön,és most hozzájuk veri a két kőtáblát, ami most fita, maga amit a BbLila iratok, és ugy éreztem azonnal, néztem apunkat,ez nem lehet igaz, nemigaz? Fita, ha merem leirni, amit láttam, mi az ami nem előre vagy hátra,ne ülj fel a valapátra, látás? Na vissza, egy ténleg nagy város, és amit sodoma -gomárnak mondanak, kuty a faxa, azaz ami volt, hogy az utcán, ládd Roma hogy az utcán xexelnek meg mindenütt nyivános házak,(fita mais minden ház az nyilván nyirván tartanak?) és most az amit hogy aranyborjuh és jön már a bika, na az nem csak arany borju szobor,(fita,a mágnesessége az amit te most, élvezel?) hanem az ami veres bika, az össze volt ragadva az arany üXŐvel, Tehát nem onnan ered, hanem ez a baxás kása sokkal desokkal előbbi, és ha ezeket beengeditek, az unokáitok? -köcsögéik lettek! Ennek az egész férfertőtavakvak vak vak... xexuállatiasságának az eredete, az a szobor is, ládd egy vörös vagy arany üsző, és a veres bika rajta, na most valami olyan, hogy az az oka meg közepete minden orgiáiknak? -KÉP? .FITA NEM TUDOD HOGY MEG MIÉRT, BIKÁS LETTÉL ÜTÜ ÜTÜ...XUKU XUKU JÉRCE PAC PAC PAC...
                       5.: Nem tudom leirni a látványt, és most a nénénk.odament a bika meg az bornyu össze van ragadva,és szét huzta őket? Az amit érzünk ha most, fita betudják végni az agyunkba, én sokszor, mikor a TV.-ét nézem, behunyom a szemem, és xexuállat jeleneteket látok! Naz most ez az,hogy az arany bika (Derbő aranybika szálló) ezt ugy, hogy most éreztem, tehát álmomba vagyok, és most hogy széthuzta őket,na a látvány? -AMI MINDEN AMI XEXINGER,AZ ONNAN!!! TALÁN A HUS IS? -FITACSAK A KINOZNAK,BÜN SEBÜNK,ÉLVEZÜNK MEG ŐK IS?---NA NEM HUSBULL LÉNYEK? -és ezek itt vannak, csak nem láthatodőket, de a szagukat érzed? Tőzsde,Stock makert, tarsd a markod) Na én azonnal, ez nem lehet, hogy valami mi,és fita,most ez a test, egy xuxállat -robot -tok? Na az aki ezt nekem tudtunkra adta, az a NÉNÉNK! Nem az aki most itt a nagynéném, hanem minden nép, azok magyar ok, azaz abzullu ultinukinu nincs állati xexZOOalizmo? Na a BbLila irataibasis, ki kell tudni kapcsolni, és itt ezt mi felvettük, NEM MI CSINÁLTUK? NA APUÉNK MOST, ez megint az,hogy ho ho ho...VÉR FERTŐZÉS? RONTÁS? Emlákezzetek mikor iraqut legyilkolták, na az anyák,azaz most én is, ha tul akarnak tenni DiviDUKon, Dzsingriskan, Khisna, fita itt valami olyan,hogy ha te most csak gondolod is őket? -vagy ők mennek, vagy most ládd,Szép hely jó hely te herán, de ottis tereher ám, 9 feleség? A mormon gyerekek...na most leirtam hogy a nagy muhák gyerekéi ho ho ho... hol lehet eről hallani,többet meg tudni? Nizzitek,itt a napnépek gyerekéink az ellenség, ami most bloondi biztos vagyok benne, ládd bloondi létezik a népek szamara?
                       6.: Figyeljünk mert bedobták az unalmast,ami a corona viruzs, cowidó,na bloondinak azonnal, amit sugdosott muszmogott,hogy ez egy fak? Fita,bitta hogy esetleg,nekünk megvan van ez a magunk is,ami itt nincs mese az hogy nem tudhatunk semmit, azokat ládd az MTK kaka sok, a náci párt is,számon tartotta, mert nemcsak szép barna legének,na most itt ezt azzal,hogy fégyverrel fegyVeres meGOLDás, rögtön aki gondolátban is ől,azugyanaz mint akik ölnek -öltek, turomán treshinica és halnak?-hallnak? -haltak? Zna még a nénikról, hogy csoda valakink, és most itt fita,a MAGYAROK JÉZUS JELEN? Fita, leritem hogy bekerülök a Gorkij...akkor még nem,hanem egy uj iskola,a unioka (na mostvissza olvason,és négymérnüki diplomát adott 4 év?) báttám a belügybe dolgozik, és a nagynéném megszöktett, hogy apu meg ne tudja, és ez az iskola négy év alatt,négy ... egyetemvégzetséget,na Épület Gépész, onnan is ki lettem emelve a Gorkily fasor emeletek emelete iskolába, apum betörte az ajtókat,és ezeket az analbaxókat választod mind homoKos volt! -vagy engem,azonnal, hogy ezt kérdezed fáj,na azonnal otthagytam csapot papot? Fita,roma vége,mikor az ucasarakoon verték a rumbatököt,na most mikor hazamentem,bizon ukrán... testőrök meg puccos buliik? Fita, sodoma -gomora rég pucc, ezt 2000 évvel ezelőtt, vagy 3?
                       Innenn... zitt az hogy ennek a a aaa...korca, az az hogy jöm már az aranybonyubika? -fita hogy azzal, nincsak a fémek, azok magnes -erővel, de te meg én, csak vakaródzunk,vicket a tököm, de nem lelem? -nemi nem mi vagyunk? A nénit,megkerestem! - de meghalt! Miért keresed az élőt, a holtAIk közt? Még valamit, minden a szob- (BOSSÖ rozás és most megvesz, megesz?-Volt egy film,hogy ha közel mensz, a szborhoz, (ez igaz ládd én Pécsett Szulejman?) mensz, elmentél? Nada mada hol sirjaink dombolnak...a tietek? -két hegy közzül mi mász ki...
Oááá... kulááá...

Előzmény: repcsepista (1853)
repcsepista Creative Commons License 2025.06.18 0 0 1853

UFOzzuummm... miEeee... Ürdögös robtok, láthatalanok, és láthatók? -xexXól -xexÓL állataik ál -lát, kaniba keverekéik és robotállat tenyész ész? -telepeik egy szem se ham ham ham...hemzseGÉSÁAIK?-nyüveik-müvejeik mühelleik csótányAIk és bogarAIk hadiapar/patwar horrr... nyakasok?
                       1.: 6/18. A KÉP? -Azonnal hogy lehunyom -becsukom a szemeimet, egy látomás, hogy itt minden robotkanibal állatok és keverékaja tenyÉszet, ami most vegyük hogy nagy óriás baxó egymást bexó -evő állatokát brrrr... M -bőr brrrr... fita azok már vasasok, és allantosok toszAIK tuszó $$$... szörnyeket hoznak létre,a sötétbebujkakáló Nagy Kálló telepetesetjeik p te sejt, hm ivar sejt setjted edd etesd mag ad pesti vagy, vagy Lerika a MAR Ica? na meg nem bxxon MARCINGA? CINGÁR?- aki a farkát veri, vagy vereti az ülőn, csintadratta ratata egy kettő mellék egy rá csintadratta csináljuk LUK NUKINUK jól csináljuk,mert vannak szemek, akik figyelnek az Ur mindent látt..na meg PalikÁtok vak pali mndent lát, szemüvegen át,pápa -cápa szemük csak a husod meleg hit hó szem pilla? -szőre? szem-mü? -nyühühühühüüü...és mi vagy te, ki vagy te,fita az állataik abzullu multi killkillah programozattak, és csak azokat tenysztik, és olyan,ki eszi meg a másikát? Mi történik mikor a magok maguk tsalálkoznak a méhrákizsákba macska? -vagy kilóg a lu lába? Kjé-térdelek mi és hogy az ÁLLATOK TENYÉSZTÉSE? -na most az állatok szaporodnak? -robottal robótosan, na az is hogy ez magyar tarka marha pirka foltos a bokája kaja? -jaja és a kaja kos? Fiteljunk NUK NUKINUK a xexdüh -baxdüh... ha rád csavarják, azonnal tökön szurNod magad, vagy a magvad,tök ölt,mind egy szem? -mag,meg tökölöd? Figyeljtek, ez amit most láttam,borzalom és szörnyü, és ez most...fiteljunk, itt ami akit Éva, a kullcsUK? - na mit (meat) haraphatot meg? - a kullancsAIknak, csajok ricsajoznak, az a MI MAGYAROK BEJÖVETELE, LÁDD BLOONDIT BELE RÁNTOTTÁK A GÖD -DÖG ÖD DOGOD DÖRRR...BIBIS BLOODIS LETT, LÁDD BDN A BDN? ÖH ÖH ÖHÖM? -FITA MOST DÖLL EL, HOGY ELVESZIK A SZÖZZESS ÉGED? VAGY,MÁR ELEBE MEG VAGY ÁLDVA BAXVA? -BASZTARD DUK?
                      2.: Na itt az, hogy mi Mi is ufo-k vagyunk! Fita, ha ezt valaki leirta, az önkéntelenül, vagy meg szagoldhatott ládd aranyredanalod itt a kanócod, az itt az idő?- most vagy soha, meGOLDás? Fita,most a lehet ő azaz ha nem bánt senkid? -kid vagy a dik, a MO? Fita a Mi magyarok juhusunk you husa ... nem ehet ő ehető? -meg született? -beee... baxódott,mint egy féltégla? -fél? -aha azokat,ha valaki mer hozzá szólni, fita, az ufo-k? Zna az hogy apunk tegnapra,hogy NINCS HALÁL,most ez kérden,azaz nem azt kellen MEGTUDNUNK NUK MINDENEK MINDEN ÜNK,VAGY ÜK A BÜKKÖSÖK? - ELŐTT, HOGY AZ JÓ? -JÓHUS? JÓZSIDOM BOOK BROOKKÖLI, , ÉS LAKODALOM? ÁLDOTT VAGY TEMPT LOP OSZTLOP AZAZ A NÁJSZ AJÁNDÉK OI OI OI KÉNES RUD?- ÉLSZ VAGY HÁLSZ, ELSŐ SZÜLŐ NÁSZ ÉSZCAKA KAKÁS RAKÁS, FITA ITT MINDEN A VIO LINA KULCS, A BAXADÓ ÉS BAXADÁS ÉS SZAKADÁSIK KORPA VAGY A BAXÓLAIKBA? Fita most a nagynéném?- baszatja a nagy nagy marhákat, meg közbe lép, szét választja őket XÓLTÉR ROZI,mert csak az nemzethetne, ami most Kigyó Gyuula666... 777... 888... keverNUK magunkat, jáXól jáXOL baxólaikbull? -fita, nekem valami szörny látvány... minden a NAGY MARHA ÁLLATOK,(na azok a leg nagyoBak a MARháaik? -fita a megnetikus töltésük, lládd a maMUTÁNSAIK meg ellefánt) LOVAK ÉS SZÖRNYEK BIKA A BIKÁVAL STBBB... ÖSSZE RAGADVA, ÉS AZ A BORZALOM, MERT CSAK BAXNAK, ÉS NEM LEHET ŐKET SZÉT VERNI VÁLLASZ-TANI? NINCS OLYAN,AZAZ CSAK 5ÖSZTÖN5 666... NA MOST AZOK BAXHATNAK AKIK HUSUKAT KIVÁNTATJÁK JÓ HUS, JUH YOU HUSIKA?- ÁLLATOK SZÖRNYEK, ÉS EGYMÁST BAXVA ESZIK,LÁDD A CSÓKOLÓDZÁS IS AZ,VAGY EGYMÁST NYALÁSA LÁSSA?- AHA HITSZEMÜNK LÁTJA AZ TEJESEN? -CSARNOK? SŐTT CSAK MINDEN BAGZÁS -BAXÁS KÁSA KÖR FORGÁS, SMYTHA CURKUSZAIK ÉS CSZÖRKÖL,ÉS KI BAXIK, HÁT A LEGNAGYOBB BULL BULLIK BIKA CSÖKŐSÖK? -LÓDÖRGÓSÖK,SZAMÁR PÜFŐLÓK, ÉS MINDEEGYRE BIKÁSABBAK VALA? Fita,nagy nagy szüzz füzz lukAIkat csinálnak,na fita,most monduk KINEK? KIKNEK LEHET NUKIJA? NA KIA? KINA? KEZDVE KINÁVAL? -AMIHEZ MOST KINEK VAN A LEGNAGYOBB PI NÁJA? PISI BIBIS NAGY A LUKA BÖGYE BŐGYIK AMO LŐJE? ÉS SÁRLIK, JUH TURÓS PUINA SÁRA?
                      3.: Tregnap éjjel, zna van egy digita... fita, az agyam, azaz most arra... hogy Geller Gyurink, hogy ha van egy rossz órád, akkor ezt és ezt csináld, akor leirtam, hogy csak brahi de ha ha ha...dolgozott,és ma is jó a digita? -óra, a klozetbe van, de már csak ha c2c-on,kapcsolom be, mikor akis sógorommal akar6nék beszÉlni (fita, az iföcsémen kivül senki nem beszél velem,a felesÉgem családja testvérei még ugy se,mert hogy tudsz ezzel ...meg bocsánatott kérni,hogy én vagyok,és a váred akarom inni,vér szerzódés és apumék,ha te nem az örök életpároddal baxól ki a boss?- akkor vér fertőzés vagy! Fertó tó tavak vak vak vak...fita ezeket érintettem a Mi is ufo-k vagyunk! Voltunkba baba Puna Sára, barpina és barbika? Pi nássa mása vagy barbi brrr... bi-kása vagy? -baxás kása keselye $$$... Fita, most mi magyarok itt vagyunk,Mi is ufo/k vagyunk! Voltunk? Watta fak? AM/pernye...a tüzre? Fita,most a mi NAGY NÉNÉNK, vállogatja ki, hogy ki a magzatja vagy madzaga?-mad lád médó perzsa szőnyeg bomba bamba? Ó Bab Ylona, kiadó a luka pu? Fitlehelljál ahogy a lukak TUL ZAPOROZSJE, ÉS CSINÁLJÁK A LUKAIKAT A ÜR DÖGADÓAIKKEL? -Cdula? TrEGYÜK FFF... MOST AMIT A HUSZÁR NAGYAPÁM, HA NEM EMBER EMBERREL ÁLL SZEMBE, LŐTTEK? VÉGE, ÉS NEMÜLT FEL,SEMMI AMIBEN NINCS ÉLET ERŐ...(LÓRA?) - fita, mi az aminek mosott megazóta,ÁRA VAN,HA MINDEKI TÖBBET ÁRVA ÁRA ÁRUAIK? KAJA VAGY? KAJÁJUK, VAN ANALOD? Na az hogy AZUR MAZUR ÉJFÉLKOR JÖNNI FOG, AMI VAN,HOGY AZ AMIT MOST AIAIK KAKILLJAIK? TEHÁT TE AZ THISZED, HOGY AZOK CSAK ROBOTOK? Fita, Helen Pinalátba,pina coláda hogy az ami AIda? -fita,azok már itt vannak, és most csak azoknak, akik semmiták, vagy anti semmiták tákó?
                     Innenn...na fita, tegnap este le akarom kapcsolni a a aaa..fita ezt a feleségem vette,1990ben horrr... awa Éva, rádiót, na most a lapján, ládd minden ami fény volt, elment,és mosthiábba ötöttem a tetejét, tegnap mikor le akarom kapcsolni,kigyuladt és mint uj lenne,na most a kis felesÉgem, nem nyulhatok hozzá, mert azonnal viszketed lett a bőr, és véresre vájja? Fita, ő az, aki xex csak arra, hogy legyenek gyerekéid,(de csak az övé!!!) és be meg ki kell kapcsolnia,és mikor a gyerekéit csináltuk,én nem élveztem, de Ő ERŐSEBB MAGNET TIKA ÉS ELÉLVEZTEM,8fita a xuállat, teljesen csak ő az ura kura?) Ő CSAK A GYEREKÉIT LÁTTA, AZON KIVÜL NE SIKÁRD A LUKAMAT, EREDJ RÁZZD KI, na most---fita apuénk,Gyaramaton, a MTK kaka sok gyereke 20 -24 év körül meghalt, (láttam,, az asztalra volt kiteritve és fekekékes vala abőr?)- és apuénk, éne közbe megettem az egész tál sült tésztát, vissza hozták,ugy hogy körbe vették és kellj fel Jancsi, itt a tejfel,vagy turó...
...Oááá...klotty...rotty...

Előzmény: repcsepista (1852)
repcsepista Creative Commons License 2025.06.18 0 0 1852

UFOzzuummm... miEeee... p.-te $$$...ejt L-me LM $$$... ha mise, hamise a bikaja, Okos?- koszt, kostold meg? Quavantó Qwosta?
                        4.: Kávézzuummm... egy óra mulva,de most egy gicsit meg vagyok zavarodva, ami amit ott ... nem gondoltam,hanem benne és csak az van, amit igen igen... látni kelle,most ha én látom,és benne vagyok,ezt lehetetlen, tehát hogy...na mot eltüntek az irataim,ami ténleg asok? -ááá... alom elem ákom bákom álom féle szerünyi? -jojo itt az hogy, most az összes ásatásaimat,kellen ugy. hogy kia vakok szemét,ha minden az, megnyitá? -mit, a szemét ládát? Fita,.minden az, nem szabad lenne semminek,amit kézzel csináltak, na mnden az,még a gépek is?-képek? Fita,már neki mentem a falnak, és betört a fejem?-seggre estem, mint a hamis bika, ládd nekiment a fának? -mert előbb, nincs halál, na most arra ébredtem,mikor közel,még nem teljesen ami ébren, apuénk jelenkeztek: VAN! -EZT igy,neked!-de ne nyekeregj? -ezt én tettem hozzá beee...bégethetek,nem meee...nyekegj, kecske szereti a kést? Hogy az amit ott, hogy NINCS SEMMI OLYAN,HOGY NYOMÁS? -Fita,az itt rögtön, olyan nyomás, és kangörcsöt meg a baxdühöt ... fita oly szép az ember ki a bünt,egész el hagyááá... EGY OLYAN VILÁGUNKBAN VAGYUNK, AMI OLYAN HOGY TÖMÉNY KRISTÁLY KÖNNYÜ, ÉS MI A FÉNYE VAGYUNK? Fita Ijónkat láttam, a saját napházában, és nem volt az fekete... de amit hogy mi a fene janitor, nem hanem Ijónk is katona, combatos? -és most, jaja láttam a fekete ufójával le sss..nem hhh...hu hu hu...Fita,most nekünk, itt HUNGARUNK -BÁZISUNK VAN,és láttam a a aaa...na kristály házunk van, és ősszakálunk egész addig jött, hogy a felesÉgem is látta,( bejáratig,akkor jöttem haza és követhetett?-fita csak ha fény vagy!) de nem fekete boritás,neki se volt!
                      5.: Ami most, ami kerülöm az olyan ütüt,(fita, azt kell itt elérnünk, na meg egymást!!!) hogy bárki bármi ellene lennék, ami mindenkinek mindennek van, ténleg sorsa amit bem tud elkerülni, pl. -én beszéltem apuénkkal, talán ugy, hogy most ténleg azért jöttem,hogy a MTK-kaka sok,ládd én ugy akartam, ahogy az apai nagyapámék, hogy csak magamnak élek, ládd a két fiam,olyan 28 éves körül,na olyan 20 körül öngyilkosok (nemfejeztem be,hogy csak a családunknak élünk, mndent együtt! -csinálunk) akartak lenni, ami most azt amit itt csiálunk, apunk, a MTK kaka sok,meg most ti,jaja de a felsÉgem és minden ahogy történik,mi? Mi is ufo-k vagyunk! Voltunk? Most csak ugy...hogy bármit erőszakkal fegyver rel, megávátoztani,(kurománuk kormánuk ami az övék csakra megváltoztani?-rezsimcsehindzse. fak a roncs latint) kivév jó példa (itt az UFO-m kipufogó ne fogd meg)? mutatátás, szinlelés, nem hanem csak az van, ami igaz, és van nemigaz? -Fita ábram, az nem név, hanem valakinek (fita itt ennek a magnes terei, telis tele fekete (ufossok) dögjeikkel, na most V-Gyurink, meg fita minden aki gondotban is öl,vagy fizkaikal fegyert fog, azaz hogy védeni magát? -na lássuk,vanolyan,de véni védi vicsorgóaik, az onnan) a gyártmánya, ami ez minden az! -monya? -mamaluka? -Sára? Apum, állandóan, na mi ez, sárbull vár? Az egyik,hogy örök nappal van,nincs nap, de fény és olyan, ami olyan mint a tiszta (üeg -tükör akkor naptükör?) kirstály, és mnden kirstályból van? -bull? ládd Arany bulla buli bili Magna cszarta? -arany sárBULL? A hét sovny BULL, sárbull megeszi a hét KÖVÉRÉT? Zitt az hogy meg lett nektek mondva, gondolátban se ölj, na most vissza az irat ásásokba? - ássuk csak el? - és ha kikel, kelepel ő? -nem jön be, árverés? -12 22 102 2002... millon 2003 -4 -5 százszsák arany, ki ad érted e legtöbbet? Zna ami most, én ezt mindennél jobban élvezném, látni, hogy senki nem add egy füttyüt sebe, ssebünk, ha nincs büntető sebünk? Nincs a dó? -re mi fá szó lá ti dó?
                      6.: Ezt nagyon de nagyon szeretném látni, hogy most ténleg, REPETURA? -(de meglehet, azaz ezek mag? -magukkal többet nem rendekeznek, de most siekálna nekik bejátszani a végidójuk -vigadó re mi fa...) Na nincs halál,amik?- bár mit tettek, tehettek, (robotAIk? -lettek) ládd az lenne a halot? Fita,most megint, AZ HOGY HANGOD? -EZT NEM TUDOM MÁS KÉP, most az van ha ezeket neked is meg kell tudnod, akkor az lenne, HOGY MI AZ HOGY GOD? Ha lehagyod az hogy HAN-GOD, NA AZ A HANGÁRAINK, ÉS MOST AMIT UFO-k? Ez az, hogy én attul a pinalát,hogy megnyaltam, és a gondolÁtomban vagyok,és most tudok beszÉln apuénkkal, ami A MI ATYANK A MENNYEKBEN! Ezt itt is, mindenütt kizártak mert lelőtte a point? Fita,van az AOL.ami azért, mert még olvasni se engetek rá,sehova! Na most a felesÉgem, megtudta csinálni az AOL-en, hogy olvasni rá tudtam menni, de azzal ma is szarakodás van,és rátudtam menni, ahova nem! -sehogy, és tudtam olvasni,(fita miért hagyjuk hogy ezt, megtudják velünk csinálni és más ellnsegg nincs,nekünk van?)mert érdekel mindennél leg jobban, hogy hogy tudnunk UFOZNI EGYÜTT? MEG AHOGY MONDEM A MI ÁLOM ÁLLAM,MAGYAROK NAPKÖZTÁRSASÁGA FA ÁGON, TALÁLKOZNI,ami tudunk, csak azok... Zez az, hogy tudsz találkozni a meghalt szereteiddel, hogy legelőször tiszta élet, minden szeszes italtól mente tiszta természettel balansz lqbbanc,kábitószar, és most TE VAGY A VILÁG KÖZPONTA azaz mindenkit magadhoz ölelsz, ÖLélsz? Fita, én mindig tudtam apuénkkal beszélgetni, és leritam hogy hogy jöttem ki,és ha kijövök, akkor mindenkim mét kecskemét magamhoz ölellek cuppp... Zna most,én nem akarnék főleg ellensegget, se senki utjába állni, hanem most nekteik is FÉNYYÉ KELL VÁLNI, és most ugy maradni? Fita, ha figyelitek, itt előbb a pénz és akik a pénzt...na most hallotam, az sem szám itt?
                      Innenn... nemtudtam ugy, mert nem akarom hogy most mégis,vanna bennem káröröm, mert NINCS OLYAN,HOGY BEADÁS? -NINCS OLYAN HOGY KIVÁLASZOTT ÉS KIVÁLTSÁG OK? NA MOST TE HOGY VESZEL LEVEGŐT? -HA TE VAGY A FING AZ ÉN GATYÁMBA, FITA A BUGYISOKAT KIHAGYOM,DE A BUGYELLÁRISOKAT? NINCS XEXELLETÉS,ÉS XEXXÓL ÉS XEXÓL ÉS DISZNOÖLÉS? JU (YOU) HUS JAJA MI NEM? Talán a halál, nem tudom ki mi vagyok, nem is akarom,nekem jó ahogy van,hogy?-vagy?
...Secrets Declassified With David Duchivny... DVR
Spay Tech... nnicsak lággömbök, az oroszokat figyelték és a Rosvelt ufo, bejött nekik?
Oááá... kloákááá...

Előzmény: repcsepista (1851)
repcsepista Creative Commons License 2025.06.17 0 0 1851

UFOzzuummm... miEeee... p.-te $$$...ejt L-me LM $$$... ha mise, hamise a bikaja, Okos?- koszt, kostold meg? Quavantó Qwosta?
                        1.: 6/17. A KÉP? -most, a hangom vagyok, han -god? -hallom? -hal -lom? ÍÍÍ... rás és ugy. hogy ténleg ás? Az Í? -na azonnal save? Ott, most az Í-betü? -tüz? -ami most ennek a feléhez lent, azaz monduk meg van 1.: Í -rás de ténleg ás-sás? -azaz 1 és 1 1/2... és letünik, és ott az vala,, hogy figyelmeztetés? -amit tegnepelőtt,a kis felesÉgem, fita jó asszony az széo asszony, csak ne baxxon félre? Fita, az lenne a a aaa... boss? -baxóGÉp p-te? - ép ape? -moj, mojom? Most nem keretezek, fita, nagy nagy BANGÓT kaptam! -mret a Gép és tud be szél? Fita a a aaa...most, meg lett szippantva az agyam, azaz ha nincs olyan han-god, hogy ha nem bánt senkit, akkor had hadd beszÉljen, na meg oly ismerős? -mert ős? -ós sós?- SOS?-JÓSKA SÓSKA? Na hogy jós, turós, na amit ajövendő ásás? -fita, hogy most annak a közePin áznunk? Igenigen Í-G? -iGÉ? - ZZZ... most azzal mikopr itt fel ébred? Fita a ritua gyilkos galóCzáraik, ami a Bblia irataik, sirrataik, fita, én most sirok, és ki akarom ásni ahol nemzetedet, $$$...supp...na most akik al -DOk?-áldók? -ál? -aidók? -dó re? -dő re? Zitt most az, mi lenne, ha nem lenne mit pusztitani ok? Vissza, hogy vannak nagy károk okozók, és kis kárAIk,áraik? Ezt jelen pinalátba, hogy azösszes NAGY KÁR, A MAGYAROK MAGVÁNAK A M?-LÉ? -KÉT? Fita, monduk a mi voltunkba, Mi is ufo-k vagyunk,és ha van szeme szem_e akkor lát 666...Nátok, hogy vagy fénnyé váltok, seb sebünk, begyógyula a gyógyis az ez, a gyógy iratok? -amit mi RÁ BESZÉL? KI BE SZÉL?
                       2.: Korán $$$... talmudba,na azok TÁLTOS Í R-ÁTOK,VAGY SAH-HAS -MEN ÉS fff...$$$... azaz nemtudom kzöel se, na most az van, hogy itt a vége, fuss foss $$$... ez ért? -MOgerül? - ezért nem adnak ppp... pi-nát? -fita, a MEGVÁLTÓRÓL OH ZENGJETEK, HOGY KHRISP ppp... Zitt oda,hogy abram, neked adom a do?-re dőre? GOD DÖRRR... GÖ DORRR DORRR... Na közel itt, hogy csak neked lehet fegy -ver -edd redd? -mit? HUS -UK MUK FUCK P PU HIN TÁSA ÁSSA? -jaja itt csak eltünt...fita,az az hogy te a másik RÁ DIUS? -r x r x p? de enenk az al apja, valóban számok, és most az az.amit mikor teljesen egyedül vagyok a sikon? Sine ár? -sinen, akkor egy lakó -kocsi vagyok,és most az ami alatta,az egy klotyó, és kezd elsupp...jaja leves lesz, azaz foss...és megjelenik ugyanaz megettem, de nem ettem meg? GÉ PI? PISI? Fita, ezt msot senki nem hogy nem meri, Maria seggit? -nem tudol? -fita te a dol vagy? A dol dolf? Adol Hitt ler? Monduk, itt vannak a kiválaszott I MÁD DÁM? Fitlaljal a fenevadon ülü VERES VÉRES SZÁJU ASSZON CSAK BAXXON MEG? -HOL A HASZON? -A HA KICSIT SZORITJA A FAXOM? FA SOM? Monduk, fita, most van az IMA DOM DOMOK DOMA A DOMA NEKED ADOM ADONNAL A NAGY KÁRRAL DURUNGUKKAL A TOMMALL A FÖLDET? Na most ténleg, NEM ZZZ... $$$...ezt ugy hogy shhh... Zitt most AnGol Kirull...fita olyan csatapat; van a MAGNES TEREKBEN, hogy nem atomcsap'sok, fita akik ide be vertik az NUKINUK NUKIK, AKIK AZ ÖRÖK --fita, teljessen MAGNES ERŐMEZÓIKKEL, A GONDOL ÁT, LÁTOK? NA EDWAR KIRUL ANGOL KI RULL, LÉPTET FAKÓ? FAK Ó? -LOVÁN, HAD LÁM UGYMOND, MIT ÉR A WALL ESSIK? -Ládd körbe furujázzák a városokat, fifa hogy miért jöttek létre a VÁROSOK, WARROSOK?
                      3.: Na most figyletek, ezt én mág...csdak az mikor sikoládába, fita, itt az ami van, tegnapRÁ érintettem, na azután, mert ami nállam van, én a legjobb akarok lenni, most is hozzÁtok? Átok? Na tegnap is, hogy miért vagyunk Mi is ufo-k vagyunk! Voltunk? -Leszünk? Most mi van? Naz azokat amit belénk vernek, az Isten vetése magyarok,vagy a frakamt verhetem? -amiegyáltalán nem hogy bün, ládd itt volt tegnap a Miki fia,és mindig, minek nemveted ki,nategnap,hogy hogy tud beszÉlni az apukaja? -Fita, ládd a kőserek sera será baxx, sereGÉAIK jajj jajjj... zitt mi ha lehetne,de itt van az, hogy ez eleve, az első lecke lenne? Ime a hellzet, ma mikor már teljesen itt vagyok, és az az hogy most belül, ládd ezeket én nem tudnám frecskendezni, jaja magyar rázzam,rázat? -ha nem lennék TUL VILÁGOD GOD -OK ITT? Zna hogy ki az aki tudja hogy mi az hogy halál, és ninncs? ---na apunk, tehát itt vagyok, ebbe köntösbe? -feketébe, ÖLtözve? -fita, iitt állanDOan, hogy nincs olyan hogy be adás, nincs olyan hogy nekem etetnem kell? Zfita, na AMI VAN,MI NAGY KÁRNAK hivjuk akik GÉGÉGÉ GÁGGÁ GÉGE, SZENT IGÉJE? FITELJUK A GELLERES ERES ERŐS ANALUKINUKIKAIKAJAJA... Róha, mi van,ha merünk arra gondolni, hogy minden sarát szarát eheti csak? -na na na nono let tata, le gatyabugyi be dákó? Na most GYÁVA NÉPEK NINCS HAZÁJA? Fita, msot vannak a NAGY KÁROK, már nincs időm, ugy,amit most ugyzse ZSI DO DOM MUK? -fita az amit most ládd az siratom, de hol vannak, hol sirjaink dom -börulnak? Na ha yyyyy... fita most ez a betü? ahogy mondom, valakivel együtt, gyiá...Fita, az egész NAGY KÁRÁSÁG körbe veszik,ami abzullu kulu ha nincs helye? -na most az hogy ez lett a vége,látod GYÁVA? -NA ANNAK NINCS HELLYE, ÉS MOST EZ ITT, INNEN... FITA A Mis ia uf-ok vagyaunk! -Voltunk, 2023 Március 14-15 -re DÓ DE MI A FAX? Mi nem tartozunk seninkek semmi mi? -nem mi vagyunk?
                      Innnen...fiteljad, a NAGY KÁROK (CSZAROK) ÉS KÁRJAIKAT hogy baxxasák a SZEM -MÜK, AHHH... MAJDNEM A MI SZEMÜK KÉPE, GÉPE...A KIS SZAR-RASZ? FITELITEK, AZ EGÉSZ NAGY KÁR KÁROGNAK, ÉS LESIK... MI ESIK LE? LEESET A PAP AZ ÁGYRÓL TWIST...LENNE RAJTUNK KIVÜL MÉG EGY SZEM? MAGAM? DE KOTTON GUM-Í? Fita, az érem másik, nem hanem a horrr... Ben Horrr az éllovas mndenki rá tesz? SpiriGAN Zálles, igazi vadnyugati hőcc hőcc hőcc...
... amit a Matrix filmben, ládd ezeknek csak a husod veres verése kell!!! (kék pirula vagy piros veres) Fita,most a vért, csak a magyarok fájaival,fej fa, itatják,na az az hogy te eleve hulla ...zoombizoom zoom zomm zoommm... vérben az élet? Lát od? -aha hit szemünk látja azt tejesenk,hogyja bünöm? -sebünk vérpiros, fehér lett mint a hó hó hó...
...Oááá... Ooo0 Lölőőő...

Előzmény: repcsepista (1850)
repcsepista Creative Commons License 2025.06.17 0 0 1850

UFOzzuummm... miEeee... Mi magyarok, MTK kaka sok, mink csinljuk magunkat $$$... mindenünket ünnepNAPalunkkal vagy üket, a Pál itt Pál ott szájuakkal?
                       4..: Kávézzuummm... felvitték az árát, men fel, de a fiaim, pont ellenkeccke, le kellett volna vinni midennek az árát, és csak elő állitási ár, és bloodi, miért nem? Fita, itt Ron Palcsink, most a csoda bogabogárok? -árok, ládd veduk mexikó, több hasznunk lenne, vagy csak iránt, na berántottok a bennünket a végzetünkbe, el végeztetett,hol a papirat? -pap ir?-na meg a metsző ollo? Fita, itt az hogy gondolkodjál, na mi a fene,nem azt csinálom, töröm a kobakom? -jaja de magyar RULL, vagy éhen a királl keráll? Fita, most itt bloondit, bolondit? Talán a Jövendő bondo,azaz amiiket álmodtam, most annak a közepin ázunk, de csak álom? -amiról neked fin-god se lehet? -god, hangod? Zitt az, hogy tedd tul magad mag ad,hogy itt a vége, fuss el véle, aki mondja? -megfogtad nyemec, jahhh...fita, ezt teis megláthatod,ha valamiről nem lehet beszélni, az nincs, és arról gondolni $$$...Hogy mira mára, ezeket megelőzi hogy nemrég, a kis magcsaládom, elibem jönnek egy nagy családa fényufóval, na most a kis unokám, megelőzi s egy kis ufóval, eliben jön, és fita, én ezeket leirtem, ami ma itt van a barátunk, és hogy most mi va, bloodnival,na maradjunk mellette,mert most nem a kis törpe (Paune film?) csüllöngője,a nyakába ülne? -hanem bizon tökön lett szurva, ugyanis mindenki bloondi barátja lenne, ha lehetne? Na a felesÉgem, de jó hogy akkor leirtam, mondom...na ő mondta,ezt álomdta,ma kérdezte, na men az uton a járdán, és odajön bloondi,meg fogta a kezét, és át mentek a másik oldalra, egy nagy épületbe,és bloondi eltünt, na másnap, perbe fogták mint juhus a kirull géhus Krájzlert? Na ő ő ő...nem emlékszik, fita, törölik?- na most csak azt, hogy egy nagy épületbe vala, és bloondi eltünik, ezt álmodtam?
                      5.: Fita,bloondi is ufo-k? -ez az hogy máskép, nem tudott volna a felesÉgemmel (ő mondja meg kire szavazunk!) -ami most fita, hogy ezzel ami most...nem mondom... apuénk be becsengőztek! Na a barátunk, azért kelett volna egy pár füzet vagy könyv és kihoztam neki,azt amit a felesÉgem rakott egybe,de én...egy olyan, hogy akkor ... itt volt egy olyan mint ez, és dokumentő? El volt ájulva, és akar egy másolatot,na most itt én A JELEN ÜNK .BE BE BEBEBE... Nincsak én azonnal, azt amit ezek, hogy multunk, ha a multunk? -vágKÉP eltöröljük,mi semmik vagyunk, voltunk?-na kérdezzétek maga tok tek tök,tököltök? Fita, nem vetted észre,itt a Mi is ufo-k vagyunk! Voltunk? Watt a fak? Fita, V Gyurinkat le kisértem addig, mig neki menni kellett... leirtem! Most megint,mert ahoz, hogy te lássál, ládd ezeket látnod kell! -Na ez az, hogy fita, ezt most csak ugy, hogy ezek teljes egészéhben, ha tudnak, fel áldoznak annak a bogaraknak, nadon fida, mert bennünk vannak, és van a bogarak bogara, na most figyeljuk a rituállat kéjgyikus áldozóinkat? (ami józsidombook) Ha láttátok a Matrix filmet,meg van egy tucat,sőt nagyon sok, zerintem amit ihlett hell? -értiek, budi szag, azok láttak valamit, de nem lehet ugy,ahogy a látó látta, hanem ezek mindent ÖLTÁROLNAK ÉS ÖLTÁROZNAK? ZITT AZ,VAN,CSAK EGY JELENET, HOGY VAN KÉT FELÜL AZ ANGYAL? A filmekben mutogatták, hogy MikhaÉl ArKANangyal fark angyaLUK, csak egy csomó héja lett? Bagoly, a seggibe ne szagolj? Na ami van, hogy vegyük,minden ami állati, azaz ez amit humajomnak hu hu juhu monduk,még az, hogy talán az első eresztésbe, és nem harap vissza? -ládd a barmaik születet jászólba, xexÓl és xexXÓL?
                        6.: Mára hogy az fény, amit leirtam, hogy mi olyan mnt üvegkristály ami olyan fény, amit nem lehet látni, és olyan csoda...ládd most feltudtuk venni, itt hogy nem kigyóbőr az tutti frutti, mert csoda szinek...szines, mnt, mikor először, meg apum meghalt,(az nap este,találkoztam vele,leritam) Fercsi bátyánktól levelett kaptam,és elment...hol van, szaladok ki, és most őt láttam, akit a táborba, és csoda szinek,éz virágot hozott,(nagyon szereti és nagy nagy kertje virága vala) amit most megértettem, és a Sötét siron tul vagyon, a fényes égi hon, ott leng édes virág illat, öröm -boldogság vég nélküli, na most fita, most is, ezek hülyéskednek, vakitanak? Zna fita,most átváltok, ládd tegnap, ne keverd a sárt, na amit láttam, hogy ennek van egy vasorra, gömb, és most olyan mint nagy nagy haja hajja hajja ... az égnek áll? Na a tetteje, az olyan mint a fehér haj, fehér felhó,(nyitva van! -csukra?) és most fita, amit állandoan hogy a bibi a bidipichába, az a fekete NAP, itt van? Most az fényes égieink, benned? Fita most ugy, ládd mi egy az egy ...Mi is ufo-k vagyunk! Wholtunk? -na ki van még, rajtunk kivül, az ÉGIEIKKEL EGY AZ EGY KAPOCS KAPOSVÁR? SZÉKELY KAPU KAPUT?Monduk az hogy haja hajja...az égnek áll,na korom fekete magnes mezők, és jó hogy lehuzták a Istenek? -zitt nem a magnes mezőkból, hanem A FNYES NAP HONAINK BULL? Ma a barátunk, a kép rajta van a könyven, és mi van, bika vagy, mer lepittyesztem a számat,nem, egy ducás kis gyerek,kinek elvették a játékát, ufo? Zna hogy honnan jönnek az ufo-k, hogy csésze aljak is, na meg Tulrull Turull turbákuló Madaraink, na ebbe a óriás magnes terekbe,ahogy én látom...talán a lehullók hullák,vannak bele ágyazva? -ágyuzva, fita ezek menekülnének,(jaja van kijelÖlt hellük, ládd ahol Bensék vannak?) ami igen érdeskés lehet, ha jönnek értük? -Fita, amit most láttam,ÓRIÁS FEKETE GÖMB, ÉS OLYAN MINT A REPÜLŐK, OLYAN SZÁRNYA VAN,ÉS VAN KÉT PILLÉRE, LÁDD A LÁB FEJED? -CSÉRÉPBULL?
                   Innenn... fita, ezeket az egész emberiségnek, meg kell tudnia, de csak aki ember a tallpán ládd Tallpra Magyar a gáton?
...Oááá... O lalááá...

Előzmény: repcsepista (1849)
repcsepista Creative Commons License 2025.06.16 0 0 1849

UFOzzuummm... miEeee... Mi magyarok, MTK kaka sok, mink csinljuk magunkat $$$... mindenünket ünnepNAPalunkkal vagy üket, a Pál itt Pál ott szájuakkal?
                       1.: 6/16. A KA KÉP, FAKÉP VAGY VASTALIGA? Fita, a testünket, ami jogunk van fel venni, és le vetni, viccket a tekem meg vakarom,ippeg ott $$$...hol? Fita bogárok bogara bennünk van, vagy benNUK és belénk verik?-na az lenne a kuczifix vagy mit akartok,őők baxnak-baxtak üssdze benünket első niájsz nisze nesze éjszaka,a többi nem számit,ne is beszÉlljünk, naná az emlküket is törölni, hol a papirat? -s WC pap ir? Zna mig bennem van, ha ezt akarNUK játszani, akkor most mi ÖRÖM FÉNYGYEREKEK ÉS ÉLŐ ÉL TETŐ (BÜNTETŐ) FÉNNYEL TELI ÖRÖM BOLDOGSÁG VÉG NÉL-KÜLI, MAGGAL MINDENKIM MAGA MAGA MAGJA, ÉS MAGÁT CSINÁLJA FEL?-LE, SZAR NIKKEL?Í -FITA EZ A BETÜM, na leugrott, nincs semMi baja,csak örömébe? ÍÍÍ... ZITT MI ÍÍÍ... KIS ISTEN DE TE HEN? ARANYBORNYUK -BŐR BŐRZE NYUSZI PUSZKÁJUK KAJÁJUK JU (BUNDA) HUKK? JU HUS, ÉS ÖRÖK FRESS FRISS JUHUS? -FITA AZ YOU HUS? Most ne feledjem jam-e,ezt tregnap, hogy itt a MIKORKA KÁLMÁN, A MAGRÜLL MAKARONI CSIPEGETETT (CON PU TÉR?) VAGYUNK, A HUS UK FA SZILÁNKAKA, FA SZU FA SZILLA ILLAH HALIK KILLA? Naz ezt most ugy, hogy egy esőcsepp hulla le a fáról, lejöttünk,és mi magunknak csinláLUNnkl (angyali?) bőr -ruha -zubbonunk,na most az bogát BOG -ÁR BÓGUSZ ÁR,sfita,NINCS KIS GYEREK CSAK ÖRÖK 33?-ÉS MOST MI MAGUNKAT FEL RUHÁZ ZZUUMMM... CUMI CUMMM... LE GATYA -BUGYI BE DÁCÓ? Fita,nincs olyan hogy xexepilla, PI NA PU SÁRA ÁRA?- Pille pille szállj le, domb oldalára, malom ablakÁra, tarka kis virágra... Imhol jönnek a gyerekek Laci faca Feri veri Sára ára?
                       2.: Zna mostmár veszitettem, mert Óh mily boldogság (nincs dögségg $$$...a dög ég? - nem is volt?) van,azaz zitt most az,hogy engem mndenütt kiközösitettek,mág a saját magcsaládombull is, és most engem egyáltalán nem zavart,mert én nekkem. a szivetek kell, (fita, erre a kiskölyük, és mondom sanyi apuval tudz takozni, nem tudja hogy az ami álom, hanem nem álmodtam, Sanyi nagyon a barátod... fita, még nincs benne a ROM LÁSS, BOMLÁD MORA ROMORA AMIT CSAK ITT, ÉS LEHET LÁTNI, HOGY HOGY LETTÉL CSIPETÜK ÉS CSIPÁSUK? - egyem meg etyele petyele? Fita, én a két fiamat azonnal,velem egyemlőnek tartottam,és most örök gyerekek vagyunk,amit most, fita,játszunk a mágnes korongokkal,olyan mint a pénz fémkorongoka, (fita látod hogy behuznak?) nem én találtam ki, tudodmit, csináljunk egy magnes motort, fita akkor törölték...mikor az egy ufő? Fita nem a husuk vagyunk,amit tengnap, NA AZ HOGY KÉT FELÜL ANGYAL. az most a csuZOONUK csuzUNa UN? Nincsak az egész földöngős ördöngős állomáNUKINUK? Mi lenne ha senkinek NUKINUK vagy mindenkinek,amt a FÉNYHONUNKBÓL LÁTOGATÓNK, mondom olyan mnt a gomba, na akkor neked is kell!!! Mi van pak pok -kopogok pakssal? (jaja monduk, zitt az hogy gigantika energia de lehetne béka cél, és itt bloondink, most te is budin csücsül hecc,ládd az elődöd?) Fiteljunk, onnan, hogy valaki tyukszemet talált, vagy rá léptek, és csak el bőginaSZÁDa magát, Mi is ufo-k vagyunk! -VOLTUNK? Zna valami háinyzik a LÁNCBÓL,(Ijónik jött parancsa a magaseggzsák?) fényesebb a kard mnt a lánc,lácc, és mi mégis láncUKat? -jaja láNUKi Nuki Penca Punsára áruk Ruki meg Muki mi ki MO? Fita, ezt előszőr, a kezmbe került itt kin, a Cion bőlcsei jegyzőkönyve, amit soha az első pinalátm meg fingás kása,hogy hogy te nem beszÉlhecc a gyerekekkel,és azok se velet, és az első, a házunk megett laktak az ördögős boszokan (fita valüság,mondenki tudta a falomba, de mindenki szája be czibrázova,és az ennyém nem tudták ják jaki jak) gyerekéi, és majdnem közel 3rom, és anyum egy beáztatott kötéllel, egy óra hosszat vert az udvaron,és az emberrek odajöttek és bámultak,és nem fájt, de miért nem beszélhetek a gyerekkekel, ők meg velem,na ez most is, és most is bent a családomba, csak nagyon ovogumival,mig a kiskölyök, most velem különösen, mert érzi, hogy nincs olyan hogy halál, hogy örök még meg se érkeztünk, és ki vagyunk feszit e kiszegecizve...fita ezek a husunban vannak, az a bünHŐde,BÜNÖLDE HITT SZEMÜK, LÁTJA AZT TEJESEN... azaz eleve hulla hulla hoppp...
                    3.: Na a kiskölyök magátul,nincsak olvassa a gondolÁtom, és jáccunk a mágnes olyan mint fém pénz nem, korongok, csináljunk egy mágnes autót,(ez az amit petró kémeny korró. csak Atyádtól tud666... ami msot az ufok,azok magnes mo- torrr... -ok? -jaja egybe! -a testünk is az, és itt ezek,csak a bőröd, bőrötök és a bőröndöd? -faxizsáKOD-OK vagytok, faxa kasza kassza kő? -a pu kasza, kő? Fite félelmetes, a kis galambot amit együtt temettünk el, csak a pora, és most du, na lássuk, hogy por lett e belőle,és fita,át ástam, és megtalálta,ami bizon,fita még araánylag tiszta a kiskölyök, (vagy a gondolátom látjaolvassa?) és meg találta! Na most nem, és látod, por lett belőle, a galamb elrepült! Most egy mély gödröd ás, és bele akara menni,és ő is repülni akar... FITA EGYÁLTALN MÉG GONDOLÁTBANK $$$...hogy van olyan hogy kisgyerek meg nagy... na most ŐŐK KIRÁLYI LYON BAB YLONYAIK BABY LOAN -LOAN DON? POPSÁG, LYON -MO MOZSIGA -GAZSI, KÁCC MOZSIK? -BESEGGITT ETTEK, ÉS AZ CSAK A CSUZZMA MAGOD? AZ ELSŐ ELSÜLT? -SÜLDŐ?- NÁJSZ NÁSZ ANALOD KOTRÁS ÉJSZAGA SZAGOD, SZÁM ITT? Nafika hogy a szobakimiveseék, zuzza mája, hogy 33? -fita vallhallol itt van az, hogy otthon?- apuénk is MTK kaka sokk?- hogy a mennyekben ben,nincs csak örök 33 éves JJJ... NAGY PÁSZTOR BOTTAL BOTOL BÓTOK, FITA NINCS ÁLLATI XEXXELLETÉS FOG ALMA,FOGAMZOO GÁTLÓ $$$... Naz most mi a kis családám ÁDÁM MEG MADAM?-ő itt, fita aKIT Olasz -Trieszt menekül táborba a KANTIN CAPU, akkor érkeztek, és láttam, na az az, amit most AZ IGAZI Ő AZ LÁNY...NA OLYAN CSODA VALAKI VALA MI,VAGYUNK, ÉS FITA, NINCS TÖBBET ÁLLATIASSÁG AMIT MOST...
                      Innen---fita most lehet hogy ezért, azaz ha magyaRok kezdünk MAG-MAGUNKRA lelni, lelem, lelkem lelkecském, akor ---ezt megint, amit apuénk,tegnap,ne keverd a sárt,fita leirtam hogy egy vasgolyó orra van ennek, és óriás a megnes terei, és most ott ahol az agyad lenne,ott fehér felhős, és ott van az, hogy a gigantIca MÁGNES TEREKNEK EZ AZ AGYABUGYA ÉS BUGYONGÓSA (GÓST) ÉVA aki beharap,NA most, ott onnan van az hogy mi KIN VAGYUNK A PÖCZE GÖDREIKBULL? FITA AMI VAN, MOST A 7 SOVÁNY BULL BULI BILI, KIBORULT,ÉS MEGESZI A 7 KÖVÉRÉT? Zna azonnal itt nincs semmi beadás és kénszar, amit én élveznék, hogy jó jó senki nemgátol, és nics óvó csuszli gumi,hanem csináljátok meg játszatok a tietekével ÉVI -kétteteKeL, ha van tököd gollója?-tököltek? (fita itt a te magoddal azaz az nélkül lennÉnek?) Zna most az van,hogy eleve a hustestünk, ládd az ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐKE? -MIELŐTT E FÖLD ICA FICA FICÁNKÖLNE? FITA ROBOT ICA? LETT VOLNA, TÖKÖN SZURTA VOLNA MAGÁT? N MOST ENNEK VAN EGY SZENTEK SZENTJE, ÉS AZAZ HOGY HOGY A HUS? FITA KÉT FELÜL? -ANGYAL, ÉS MOST FITA,AZ AMI MOST VEGYÜK, A PRIONIKINUKAIK PUCI PUKI NA? NA EZEK EGY MINDENT SZÉTSZEDÓ SZENT HÁRMAS HÁROM,AZ MOST UGY, HOGY TE TE HUSOD, AZ EGY OLYAN, MNT EGY HÁROM AMI AZ EGYTOMI AJTÓKON, ÉS MOST AZ AMI A LEGKISEBB AKIT SANKI SOSE LÁTOTT RAJTAM KIVÜL,(VAG INA ÉN VAGYOK AZ ELSŐ SZÜLÖTT SULY?) AZ BENNE VAN, AZ MINDEN GONDOL LÁT?- OKOZÓJA ZÓJA XEX XÓL XEX ÓLA O LALALA OLAJA ÓJA ÓHAJA HAJJA JHAJJA...? Na te felette vagy, ha van magahoz való eszed? -fita erre még lehet hogy vissza térek, de azokat amiket FEL DERITEK, azzal te is fel derülsz... ülsz vagy ölsz. tökölsz?
...Oááá... ha néma vagy? -nem? -süket? -vak? -hallod a hangod -át? -szagod?

Előzmény: repcsepista (1848)
repcsepista Creative Commons License 2025.06.16 0 0 1848

UFOzzuummm... miEeee... Itt a világ -od, vége, a jó bogarakat választod,vagy a káros. nagy lukasztoja van,vagy kárója? -amit veletek ásat.mig RÁGOD a kárójukat, az is luk?-luki-puk? -a NUK?
                        4.: Kávézzuummm... vizezzuummm... nyári meleg van,(még nem gyatya rohasztó) még nem kávé,de inkább most amit ez nekem is, magas? Magnet -vas de magos? Itt van ezt azonnal,ha álMOMba nem tudnak megölni, akkor itt miEeee..Mostcsak arra akarok koncentrálni, amit konyitok? Most az, hogy kora, mióta az emlékem tudom, az az hogy most én akarom tudni -tuadatni akivel egy mag -magyar-ok vagyok, hogy UFO-k?-vagyunk, most ugy le vagyunk szippantva,mert a GONDOLÁT csak az ha vagy magnes mezeinkbe teli töltés, vagyunk, de most a hus? -a király UK? -az nemcsak juhus you hus, hanem te csak hus vagy? -husuk? Zna most olyan, hogy teljesen le van zárva az egész FÖLD? -MAGNES TERE, ÉS KEMÉNY? Naz itt, csak a gnosztik? Fita emlitettem, hogy van amellik, ládd ATESITATEISTA? Zezt legjobban, hogy csak az Isten TAG -ADÓAIK-NAK VAN JOGA SZÁMA SZMLÁLJA A NÉPEK VÉRÉT -VEREJTÉKÉT, AMI AZ IS VÉR, VER, ÉS MOST AZ A ATESTÁAITEISATISTA ROBOT AGYA GATYA? Fita, mert ezt srégen régen, hogy van jó bogár, és büdös -káros -kóros okozoo bogár, ezt az Égeiink, fita én is te is azok vagyunk, de itt van, a BbLila Pi na Sára, A BÖLCSECCSSÉG BÖGYÖSSÉG BÖGYÓSÉG PÖCSÖSSÉG KEZDETE,A UR AD, FÉELEMED,NA MOST AZONNAL MINDEN AKI NEM UR NEM ÜRITHET ÉS MEG VAN ÁLDVA -BAXVA! KI A BOSS ÉS BOSSNYAK-OK? Na engem, 16 éves vagyok, és bele akartak folYtani egy tekeNŐvizbe,na most igy, a kezüket a fejemre tették, most megfuladtam, és most hogy a földtől el szakdjunk,arra fel... kelj fel Janycsi cicis? -fe tápászkodtam? Na fita, nem is tudtam, semmit! -csak a kezek az égik értek?
                       5.. Most apum, ez is, hogy haza kellett szökjön,mert a magyar ok testvérek közösÉg?-meg kell életben mradni, és én kimonodottan,hogy azokat ami nekem bennem, zitt találkozok a Trieszt menekül táborban a a aaa... Ó az a lány, azaz nem létezik, ennek fénye van,és csoda csoda szinek, iilyet még nem láttam,ami most, na ténleg az ÖRÖK ÉLET PÁROM? -CSAK Ő!!! Zitt rögtön magyar falut akar, ami most olyan erőkbe ütköztünk, és egy magyart. na azoakat ládd realstétesek valának,(nagyom melletünk volta!!!- kint születet magyarok de öreg bácsinénink, és ateistának titulálják, holott ő is na végre, és a felesÉgem, komolyan, és ment volna, ha most midnenki... mintha össze beszéltek volna, állits le magad, még a szabakimives nagypárt elnőke Fita ahol a magyar szabaság har szoba, nagy nagy kultuirház, és meg akartuk venni, ezt is leirtam...is magához hivatott, és ismered az a römi krtya játákot, ahol előbb a gyenge lapokat kell kijátszani, na te vagy az! Ará
nylag elégjól leritam a Mi is ufo-k vagyunk! -voltunkba? (fita, meg vannak a dioszken 90%ka, és az hogy fita, ténleg Tulrull Turull Madarak vagyunk, amit ma UFO-k? A talmudiba, én nem vagyok semmi?-meg senki ellensegge, ami ha te nem veszel részt ha magyar vagy, és a magyar ok közzégi életébem az rosszabb a halálnál!!! -jaja egy vallSOS se az, sőtt,,,ÖNGYILKOSOK!!!- NINCSAK MIKOR HALÁTL MEG??? ÉS MOST UJJÁ BAXTAK?- timsóval most az hogy... Vedd edd ugy,hogy ez nincs, és ténleg az UTOLSOW VACSORA! Tegnap,hogy én jöttem volna, azzal a fekete AMI ARÁNYLAG NAGY NAGY NAGY GÖMB,ÉS VAN KÉT LÁBA? Fita, az ennek a föld?-na A NAGY MAGNES TÉRENEK A A FÖLD ÜRES? - (zitt nincs MÁGNES???) Zitt most az, hogy belső napja? Ahonnan jöttem, ott csak világosság van, nincs nap! Már nem tudom körbe körbe sárga böggre görbese cikázni? -meg az sem, hogy most bejöttem, tegnap előtt is benne vagyok, és tömör korom fekete, na apunk most,figyelmeztetnek,ami, ne keverd a sárt?
                      6.: Most az,hogy amiket hogy van egy olyan, hogy GOD? TERMTETTE A VILÁGOD? Ja látom, apuénk miért figyelmeztettek,mert ITT MI A FÉNYBEN VAGYUNK? tRüha,azok amik HIT VILÁGOK? AZOK AZ JOGY ISTEN-E? Zitt kihagyok egy...hogy van olyan ami nincs? Ehez kellen hogy ahol el kezdtük,hogy most gyalog felmeten a NAPBA? (fita minden SZÁMITÓGÉPEZET CON PU TEREK? ÉS TÉNLEG A TENYERDBR VAN AZ EGÉSZ VILÁGMINDEN S ÉG) -ONNAN VISSZA, ÉS MOST VAN EGY FORDITOTT PIRAMIS LEFELE? ,AHOVA LÉTRÁVAL,ÉS APUM VELEM VALA,HOGY EGY PIANALÁTRA SE BIZAKODJ EL? NE HIGYJÉL MAGAD MAG -AD? NA ITT A ZÖKKENŐ NŐ?- megint,hogy hova lett ha volt a piramisokon bevonat, és a CUPPJA? Most megint egy olyan távolság, nem feljjtem el soha, sLeuth tesónk, üdv 5000 év távlaátábull, de nem ölve? Na most ha SZENT SZENT SZENT ...AZ UR-ISTEN? -ATYA JÓ KIRÁLY??? Az amit apunk, hogy két felül angyal közepibe tyuksár .kotlósár? Nizzitek, ezt én nem tudtam volna kitalálni,ami most zitt van a a aaa... fita BOGÁR? ÉS A BO BO BO...BOGÁRAK BOGÁRA? Amit ott láttam,először is ode soha senki rajtam kivül, itt akik most velem vagytok,mert mi soha nem hagytuk és hagyjuk el egymást,am a legerősebbek bika,neki men a nagy nagy fának, megáll,és seggre ül? -ez én csináltam,a nagy szálláson a nagy 20 mázsa bikákkal, incselkedtem velük, közel volt az erdő, és beszaladtam bunggg... neki ment a fának? Na fita, ez olyan mint a szörös töke a légynek, na most olyan picike, hogy azért van, hogy senki őt soha, kivéve én, meg nem nem láthatja, és látta, namost egy teljesen olyan DEMATERIZÁLÓ -BONCÓDA ami most csak ugy, bal keze felől,a virusUK, és jobb a bacilusUK?
                     Innenn...na most JELEK AZ ÉGEN? AZOK UFO-K,ÉS ÉN AZ VAGYOK, HA HALLSZ ENGEM TE IS TI IS DE ŐK? HÓK? Fita, ha nem találtad meg magad, most volt itt a kis kölyök, hogy sokat irsz,és mondom neked, és akik ezeket, zitt az hogy miben tér el a mi gondolkodásunk az golyósoktul,(fita azok ténleg azok vagyunk!-thehát goy? -azt nem lehet látni? -ez engem azonnl, lehet látni? Fita, én ufo-s vagyok, de nincs $$$... SOS nem lehet látni? -lelőni? - foss.. jaja fuss, ládd ütü ütü...
... angol szöveg, de leh4tséges, hogy van forditó, na ez az, hogy ezek pacsmagolnának na az övékkel?
...Setrets Dicassified Whit David Dchovny DVR Dark Science... Fita, magnes maga ember brrr... vagy nemtudtad, hej Mágnes Ica rica fica... vonz vagy taszit, Tasziló?
...Oááá... de még vichang $$$...

Előzmény: repcsepista (1847)
repcsepista Creative Commons License 2025.06.15 0 0 1847

UFOzzuummm... miEeee... Itt a világ -od, vége, a jó bogarakat választod,vagy a káros. nagy luka van,vagy kárója? -amit veltek ásat.mig RÁGOD a kárójukat, az is luk?-luki-puk? -a NUK?
                      1.: 6/15. A KÉP? Tegnapra napra vettetik tik, szikra veti? -peti pétisó? Inóta,*szerwar szerwall szarasz* mivóta?-jaja ládd Mi is ufo-k vagyunk! Voltunk? -szól a nóta:? -dalolunk a arcunk a harcunk sép? Fita,amit mára ezt TÜZETESEN MEG ÁT IS VIZSLA MENTEM, Által mennék én a Tiszán ladikon.ladKon de nem merek, a Veres tengeren? Fiteljuk a dajka kaka ajak Inota mesét, közbe elaltattak, vagy fejbe kólintottak? -jaja a szent is vaNUK is ajja AIdáaik és nagy nagy KárójAIk, mi van Inotával,(erőMÜ) nepináljunk magunnak, VAGY MAGUK MAGUK? -mak mak mak...MA KING, KI A LEGBÜDÖSEBB FIN GÓ PINGÓ RÓZSA BIMBÓ PENGŐ BANGÓ FIN GOD? Fida de fedlerek a tetőn, vagy a hátatokon nyakatokon (bloondi dikuk?) csimpajkóznak, hancura kurnak orba szába? -csak BAGZÁS? -kása? -LA KÁSA? Zna előbb, most az amit tegnap láttam, az ennek a vala mi? -amit senki se tudja,és nem is fogja addig, ming LÓVÉ? LU LÓ (LAWUK) LÁBA, KILÁTCIK STICK STOCK A BULLZSÁKBULL? -na mi lull azaz luggal? -savas? -azaz LOVAL? -AZ ANGYALAIKKAL SOW MÜ-SOR SORS MÜS -OR, FOGSOR RÁGOD RÁGÓ GUMI OVO HELL BAXATNAK? (LOAN DON? -FITA MIÉRT KELL FÉLNETEK? -AZ URAD?- RÁD RÁZZA MAG MAGY-AR RÁZZA) Zna az amit tegnapra, az az hogy eddig,ami KINT VAN,az ami most itt a NAP SUGÁRA ÁRA?-ALATT,ÉS MOST EEZ EGY NAGY NAGY MAGNES TÉR(SZELLEM MI?) TEREK, TÉRJ BE HOZZÁM URAM,ÜRITÜNK? NA AZOK, AKIK MOST MI UFO-k? -ma de in? INTUNIKAKA MTK KAKA SOK SOKK...fita mi csináljuk magunk, és az UFO-nk, (őnk? -on or) -made intun Hu? Who? MIT GONDOL-TAL-TOK, MAGA TOK? Zna most, tegnap amit láttam,ezt eddig senki rajtamkivül,ha igen, NEM VOLT MEG EZ A A AAA...A TUDÁS ÉS TECHNIKA NAGY LETT,ÉS ITT VAN A VÉGÜK, (de mindeki ak ki, innben, ne lett ha van ATOM BAMBA TE BAMBA A BAMBA BOMBA ROMBA RMORA TÖK? -FITA MÉRT VAN TUL TULON TUL, AZ ÓPINARÁNCOS TEGNEREKKEN ÁROKON TULLK, ZAPOROZSJE?) VÉGBELÜK, SZAGOLOD? GOLOD GOLD -OD?
                        2.: Zitt A MÜ VÉSZ? ÉSZ, azaz mire most oda,hogy a számitó gép,con pu ter -tér, pucér, már olyan, fita ez ugy, hogy amit ott láttam,már leiROMom romba tök sára ára?- és most arra, itt $$$... nemakarok emlékezni? MI A FENE ESETT EBBE ABBA BELE? ---MOST LÁTTAM, ÉS NEM LÁTOM? BLOKÁÁDOK? -DOK HALÁL HALL ÁLL ADÓK? FA ÁLL? AKÁD A KAKÁD? Fiteljed meg maga -tok -toko, na ha Ijónknak kelllett olvasni, fita akkor már meg lett...baxva?-(MNDEN AMI ERŐSZAG?) meg akik mErtek hozzá szólalni? Fite, most az, hogy Mi is ufo-k vagyunk! Voltunk van csak,és hogy VANNAK RAJTAM KIVÜL MÉG LÁTÓK TÓK VAGY TOKÓK? TOKJÓK TÖKI JÓ? JAJA JÁNYOS VITÉZ,VAGY JÁNYOS MEG AZ ARANY VÁROS VÁRÓSAIK, APÓS-TOLLA PESTICSÁK, POSTA? TAVAK VAK VAK VAK...Fita, most be kell hogy hányjam róka, mert ha most ugy, hogy szab ad a gaz-da, egy gazdög többet,még a homálya $$$...maja MUJA MÁJA MÁJUS FA,jóslatok? Fita, EZ EGY MÁGNES GÖMB, ÉS MOST OLYAN FEKETE,amit a BbLil lába köze, látod a luk át? -cull? Oh te mesebelLÜ afRica, nem kell oda sok Cull.csak beszippantot? -.nana két hegy közöl mi mász massza moszaracc ki, neked adom A DOM, KÉT HEGY KÖZZÜL MI MÁSZ KI? ABBULL ABBA A GATYÁM.HOGY MÁSZOL KI, MÁZOL? Sóval, most ugy hogy AZ A FEKETE ÓRIÁS SZÁRNYAS!!! -fekete de nem tudom, hogy hogy modnjam köpjem ki fekete? -amit a BbLila lába közzé fröcskÖLőAIk, kakik, hogy az osztán fekete,ami midentfeketére aranyeres anala anaLUK, nájsz éccaka kaka fosss...foss illat ár? Na most,az amit tegnap hogy KÉT LÁBA VAN,igen ám,de nem ugy hogy ahogy itt a napuGANodor ur?-Daneille megelli az az almát, és abba haba haba habarcsa csalétek, cselédek? -csele patak?
                      3.: Most puccosan akaném, ládd Éve,harap az alma? (álma) és pucér puccos puncus pilla Pilátus nem látok semmit? - a lába közt egy nagy nagy BAG -Y -RÁS RUSS -SZIJA USA? AZ ÉL-LŐ LÓVÉ LETT? - FOLYÓJA? Na a föld MAGNES TERE, ÓRIÁSI, ÉS KÉT OLYAN SZÁRNYA VAN, MINT A BOMBÁZÓ REPÜL GÉPEKNEK? Ezt ugy, hogy hogy hogy nem egmás meleltt van a lába? Na most EZ TEGNAP, MEG MA IS,na hogy ma, azaz most NYAKIG BENNE VOLTAM, és itt csak az van, VOLTUNK? MA IS AZ, Mi is ufo-k vagyunk.a voltunk? Fita, ez nincs,és most onnan,hogy miEeee... A nyemec (magyar-ok) kutatók, ládd a BbLila folyása és tavak vak vak vak...a kis JaKABBookat,fita,most nem érdekel,hogy ez zsirosDomos dolozsma vagy olajos, Lajos a tököd nem olajos, de de de,,,zitt elment, a repülő, fita mi lenne,ha most azb ujommal, nagylábuj buj buj zöld ág, fita zöld vagy piros,zöld öld a levelecske? Pöcs Salamonya? -fita monky -moneyIAI faxaluka? -nem cifrázzom, rázom? -magyar rázzam? -(árom áram?) Felmen a legén a fára,meggyfa tetetéjére... homloK-ára lehell, lába közzé beverLY HILL? Zna, most BENT VOLTAM, és itt mikor elkezdtük, hogy MEG KELLETT VIVJAK,E E EEE... miEeee...Fita, az aki mindenket feneket feneKedet csiklandózza adózza Dózsa?- feneKed -edd kid dik dig dög dögölt? Azt akkor leirtem, hogy midnennél él,kisebb tud lenni, olyannnyira, hogy most ŐT MEG LÁTNI, VAGY GONDOLÁTTAL MEG KÖZELITENI LIT? -AZ AZ ÖNGYILKOSSÁG!!! NE ÖLJ? NE BAXDD MEG A MÁS KECSKÉJÉT MENNYECSKÉJÉT JUHLIKÁT? Fita, engedjetek meg,na most OLYAN HÓ-BŐRGÉS PÖRGÉS PURGATÓ RIA LETT... ATOM TÉL, LÁTTOD A FARKAD TUDOD CSÓVÁLNI?
                       333...FITA ITT AZ HOGY HÁROM A HÁREM VÁROM A PÁROM, OTT AHOL A 666...TOS HA TOSZ,MEGÁLL, JAJA FA FELÁL, ÉSZ MEGÁLL,MOST ALMA FA? Zna ez, amit most ha ezt te tudod OLVASZTA BAXTA VASSZA BAXXA VASA VAS AVAS? Fita, itt VAN AKIK..eddig Ijónk,na most itt nem számit hogy msot BÜDÖSNEK DÖHÖDNEK (BAXDÜH VAN SZUKA?) ÉRZED MAGAD, VAGY MOST HOL A PICHÁBA VAGYOK,MI S KI VAGYOK, AKIK MÁR CSAK BOGARAK VAGY BOGARA SOK SOKK? Zitt zezz zzz...zItty? A NYLON BARISNYA HARISNYA PÁNTLIKA, FITA, ÉN MEG AZOK AKIK EZT MEGNYILT AZ ÉG, MÉG LÁTNI AKAROK,AZOK LÁTÓK?-TÓK? TÁ
TÁTOGNAK LEVEGŐ LEBEGŐ? -JÁNYOS VITÉZ ÉL-Ő JUHLIKAJA... MEGTALÁLTA? TELI TALÁLAT, leirtem hogy az unoka bátyám,nagyon jóképü gyerek vala, elvette akkor a cigány lány szépség királynót, ő is nagyon sép, ládd betsépa? -és nálunk laktak egy pár hét, és ha láttam őket sirtam, és kérdezték miért, (nem tudtam ki mondani)mert el fogtok válni! Fita, amit akarok az EGED -FÖDED DE A TÖKÖTÖK MEG SÁRA SZÁRA ARÁZZÓ, na most itt az egész összes $$$... förmedVényeim,fita,TE IS UFO-k? -vagy vagy most JÓ VAGY KÁROS BOGARAIK,NA MOST A KKK...KÁROSOK AZOK BOG- BOGUSZ ÁRAK? BOLDOGULSZ, VAGY ÖLSZ? Na ezt igy,ÉN MEG TE VAGYUNK AZ UTOLSÓ MO MO MO...MOHÓKANOK A MTK KAKA SOK SOKK? ÉS MOST... UGRIK A MAJOM MOJOM MONYOM MONEYDOM A VIZBE? A nyemec kutatók, (magyar OK voltak, és Jitlertkörbe vevő 9 kis ferenc, akiket legyilkoltak!!! -ládd Kossuth sut, na meg Lin-kölni,na meg eddig mindenkid kid kiding, dik? -a MO érzed a kölni tökölni SZAGOD? ) na mindenki előbb MAGYAR RULL? -hogy három alapala azaz az három BOG-ÁR? Zett most ugy szeretném, hogy ténleg a most lesz 4 éves a kisunokám, és vele BENSŐLEG vagyunk (fita ugy sahogy mondom, a Mi áalmunk? -ufo-nk ó be sép?) össze kötve, meg vele tek, tok tek tök,és szárAI Sára ára? Fita, na csak káf bogár van, a hasznos, meg a káros, és az ami a husunk? -az nélkük nihncs bogár? -ár, sem haszon, nadrág?- jaja egy kicsit szoritja a fasom, figyeljed a magyarok bőgatyások, de Atyám a gatyám, na rázdd ki őket?
                     Innenn...FITA, MI A FÉNY -ANYA -GOD? NA AMIT EZEK NANÓZNAK NO NO NO...NONO LE TATA,ABBA SÁRA JÓ KIRÁLY KI RULL? - VAN GATYA, -NA MEG MIKRÓ -MAKRÓ ORGANÉS GAN -É ÁSS UK? Fita, a hus, juhus jóhus, az a mikró -makró előbb férgeik, de most bogÁRAIk, LYon, meg Áron? -mnden áron, vevő vő csócsa vagy!!! -vagy...Fita, ezeket a villogások ok gaccsa, lecsuszott a gatya, le bugyi...
...nizzitek, engem ti ti ti... tá tá tá...ha tudnátok el el el...élevztetnétek? - nemtudok!!! -ti lel lel lelem lerem verem, ne etyele petyele...jaja az ki most ezt tudod olvasztani,vasalni, aszalni... egyetek vast? -fakanal vagy fém, és fémes less $$$...
...fita,tudomhogy őrölet -bődölet,de 2021 jan-6? -na félig el van süppeszve a fehér HAUS? -és az jó ufok, add kölcsön az ufódat, namost itt ah bloondi,kell hogy szóba áljon velünk, és most... ládd volt a látogatás a FEKETE GÖD GÖD DÖR? -na most a NÉP, MIDENT NAPVILÁGRA, AMI CSAK AZ VAN!!! Fita,én nem ufót láttam, hanem pufók? -akik látnak, én magam is kérdem, ők is pufók? -pu, a pu? -én bloondinkónkkal vagyok, ládd Roni, makaróni, de csak Ron Paul palacsinta finta... fita, itt amit a JÓZAN PARAZT ÉSZ, NEM ZÖRÖG A LEVÉL...
...Oááá... OkádéKUKt? -kukta, kuka? BO BO BO...GARAZS? PÁ  PÁ...

Előzmény: repcsepista (1846)
repcsepista Creative Commons License 2025.06.15 0 0 1846

UFOzzuummm... miEeee... Egyszer volt hol nem volt MAGYARORSZÁGOM -MENNYORSZÁGOM, MENNYOSZÁGOD HUNGOD -MAGOD (FINGOD) HOL VAN? Pribina, kin a punapucuk CSÖCSPÖCS-E Sára? -ára?
                       4.: Kávézzuummm... viz,de tiszta sziv -visz pompa pam pam papam pam... Ma reggel, ipp hogy itt a reggelink link? -a kis pöcsös berohan, megáll a conputér -puc ér, puni? - és egy ilyan NAGY NAGY NAGY (mutat a számitó gépre) dobozt, akartam hozni neked, de nem birtam,(fiteld meg a tökös képet?) és te se, olyan nagy, én mág csak pici kisgyerek vagyok... na mondom csak a tested,DE A HANGOD? .na ez ténled,szeret orditani oááá...mint a vadoroszlán végik üvölt a nagy pusztán, (az ififiam, kifogják hinni a polist)és érthette?-ma eddig egész nap velem volt, galamboztunk, meg néztük hogy csikoznak, és ténleg...kérdmn tőlle, na ő mondta, hogy felhőket csinálnak,és ténleg az! Na végig ülte kokasölőket, milyen a kiláátás be? -jó! Jna msot a bábel tornyot,romród utat csinált belőle, mondja ő? Amit én mondok, na rimród a kis kölyük majnem tisztán beszél, és érthetőn, és én hozzá teszem, zerintem érti, mert KELL LENNI ITT BENSŐ -EMBER MAGOM -MAGOD -FÉNY -KAPCSOLÁTNAK? Naz amit akartam volna, hogy msot itt teljesen a szellemink? -(DE AZ ELEM MI ELLEM MI?-AZ ÉLEM?) Zfita van mü, és az lenne a mü trágya dombook,és a bookrosok? (fita az egész föld a kezükbe tenyerükbe vagy? -kezes bárányuk? Zitt az hogy az ami a fekete anyag -bevonat, azzal jöttem vissza, ma reggel, és igen igen nagy, és két lába van a mi UFO-fonk, és minden hangra azaz itt az az anyag, ami nem élő, az csak pozDORODnya, és csak programukkal müködik, az Ur csodásan müködik dik? -ez a samu bika?
                    5.: Most az hogy mi a fényben vagyunk, és ha most ezt mi felvesszük, ez az állat -xex-XÓL? -XEX-ÓL? Jaja akik a GOD ZILLÁLÓAIK? LÓ -LOW ADÓK? Na azonnal itt a vakság meg vadság, ami sose volt lesss...$$$...és az shhh... Fita, sehonai ember, Koronás bitangok, a hangod? FITA,AZ JOGY GOD? AZ BIJJON A PROGRAMOD? Ezt azonnal kl hogy ha megvagyunk (szlávok vagy nemecek) szállva, azoktól meg kell szabaditani magunkat, és minden csak ugy, hogy meg kell találja megában magát? Zitt most 2023 - na most vissza kéne nézem, mert két olyan van, ami 2018 -10 -20? -lehet hogy 18? -ne, hanem most akkor.ládd azt hittem meghalok,olyan kinom vala, és most az a kisértés jött rám, hogy Jézus...hátha van benne valami, hogy el tudná venni kinomat, de hogy?- ha te nem tudhatod???- és most ERŐSEN APUÉNK HANGJA: pitim, GONDOLKOZZ, NA MOST NEM AZ CSINÁLOM?-DE MAGYAR RULL? Ma is a kiskölyök, megállunk a kert ajtóba, a kiskocsija a taligán, abba ül,és figyelem kell, mert ő kormáyozza a taligát is, csináljunk egy mágnes autót,(fita ez ő találta ki muitán játoszzttunka magnes mütyürkékkel, na most azt amit én lelkezdtem volna hogy CSŐZZÜNK,HOL A DINNYE CSŐSZ, DI-CSŐ? De megprószálok mágnes szajrékat, és most fita magnes teret kell létre hoznunk,(ez a hus ez nincs!!! -ha nincs pénz -nemü nem ü) az amit akkor, az az amit Horváth Istvánukkal, ami ha bejön, akkor mi leszünk az elsők,akik részesedünk a anyagi bejövetelbull? -és Roni, igen igen be akarta vezetni, a körforgalomba, és akkor minden nap hivtam, az energia departmentőket?-fita,amit modntak, hogy a japonok kijöttek egy szillokon motorra, 5 -kló, és 1000 lóerő. és nem melegszik nem kopik, és okxiGÉNT BOCSÁJTKI?
                      6.: Zit ma figyelem a nagy ...na apuénk... betelefonáltak, nincsk jelentősége, de most amit ugy, hogy az a fekete anyag, na egy nagy nagy ufonkkal ami most fekete bevonat, nizzitek, akik most ezt zerintem el orozzták ták tákó és Pálkók? Fita, a Chronlcles of Riddic Pákó Pákó? -leste az alkalmat, hogy ő lett ládd akit megölsz, a tied? Na azonnal, az első hogy az eszem? -zitt fita, mert a szemem? -mell? Szemembe könnyel GO(L)D GO-TAN TANGÓ? -LÁTTALAK EGY ZÁP NAPON, ehez amit tegnapra, hogy ITT CSAK KATONAI TITOK (PISZOK) TARTÁS VAN, na most ...fita, amit mondanék, hogy ha valaki lát engem, annak nem adnak KULCSOT A KULACSOK KULLANCSOK? Na ez a GÖMB, ehez képest ami esetleg csak a belseje sss csecsebecse? -csöcsepöcs-e, na már nem törlöm, ugganés ha ezt lenyelik, a teremtetteik,(te teszed toszod király kirull -nincsak itt amcsi, na abzulla ultima csak a szabaduló szabad népeket, kezdve--na a magyarok, azaz mi nélkülünk, csak link ölni? azaz itt csak UFO-k HUNGÁRAIK ÉS BÁZISAINK, ami csak az van!!! uGANés kettőn áll a vásár? Na ahol bloondival találkoztam, azaz TE MEG MINDENKID AKINEK VÉR VAN A PUCÁBA?-AZ ELŐBB A MEGNES -TÉRBE, ITT AZ TERÉBE? -NA AZ CSAK A CSERÉBE, AZAZ HA A MEGVÁLTÁRSRÓL OH ZENGJETEK, MERT GOD -DOG DÖGÖTÖK, FITA ITT A VASASOK, AZAZ AMIT MONDOK 1984 JULY JUHLIKA 4. -HOGY A MATRIX FILM, MA IS MEN, KUTYA FAXA AI CSONTOS, AZAZ ITT KI KELL LENNETEK TELJESEN FACSARVA VASÖLVE FACSIGA, ÉS MOTT SAKK MATT PATT, ezt te képtelen vagy gondolni!!! -ha ha ha...ha a juhusuk, feltámadott? Na pi na, itt van az a FEKETE KOROM ÜSZÖG -GÖMBÖK, JAJA A MAGNES TEREKBE, és abban, olyan hogy amit égő pokÓlok? -kohóik vannak, és most azok, zitt az tudom mondani, ládd most mindenki na látod, ő is bibibizik? -hogy IDŐ -IDEJUKHOZ, HOZ HEZ HÖZ...VANNAK KÖTVE? AMI ÉGHET 666...ÉG?
                     Innen, na az hogy ezek nem félnek, férnek meg a bürökbe,fita ezek akik ITT A NAGY BOSSOK, AZOK SZELLEME, AZAZ ITT EZEK (ROBOTAGY -ROBOT OK TOK) REINKÁRLÓDNNAK!!! LÓDITANAK? -LÓ-LAW DINGÖLNEK DINGÓK? ÉS EZ KI FOG TUDODNI!!!
Oááá... iá iá igyál vért, POWER IN THE BLOOD?-FITA,AZ AZ ÜZEM ANYA GOD? Jé-HUS-JÓHUS LOWHUS, vére értem folyt de ma is?

Előzmény: repcsepista (1845)
repcsepista Creative Commons License 2025.06.14 0 0 1845

UFOzzuummm... miEeee... Egyszer volt hol nem volt MAGYARORSZÁGOM -MENNYORSZÁGOM, MENNYOSZÁGOD HUNGOD -MAGOD (FINGOD) HOL VAN? Pribina, kin a punapucuk CSÖCSPÖCS-E Sára? -ára?
                        1.: 6/14. A KÉP? -ezt ugy,hogy nagyon denagyon APADON, éles a valósÁGgnál is valósabb szebb velősebb álMOMba valék, ami itt megmeg jelenik a szemünkbe, az a mi MAG -MAGUNK -MAGYAROK -FÉNYHONUNK ORSZAG-OK: A SÖTÉT SÁRÓZSÁS SIRON SI(R)ONUKINUKIKISAI AJJAIK AJAJAJJJ... KAKA SOK SOKK, FOSS $$$...MOst, must, NO ÉL CSAK BÉL, PAPALUPA KIGYÓ ÓGYIK A MO, BERUGOTT, ÉS MEG KUPÁLTA A LÁNYAIT, ONNAN... ÓH ÉGI FÉNY, TÜNJ FEL MÁ AZ ÉG ÖVÉN? Na vissza, a sötét siron tul vagyon, a fényes Égi -Honunk... ez ugy, hogy ténleg, most látom,és ténleg benne vagyok! Jaja van édes virágillatt, örömboldogság vég nélküli, de kell FEHÉR RUHA? Fita, most az hogy, ebbe a pinalátbank meg lettem szippantva, a fekete dögjeik által? Na az amit a BbLilla a punapucuSára, hogy amit meg kötsz, az meg van, amit elengedsz...BAXHATÓDOTT 666...FITA EZ NINCS, MERT ILYEN NINCS, ÉS ITT EGY NAGY NAGY MÁGNES GÖMBBE GÖMBÖCÜK GÖMB BÖZSKÉBE VAGYUNK, AMINEK EZ LENNE A KÖZEPE EPE-EBE EBBE? EB URA FAKÓ? Fiteljuk a szólás -mondásainkat, mert el EL ÉL ALÉL szóljuk xeXól XEXÓL?- magunkat, ami mi magunk -magunkat mi csináljuk, ez az hogy CSAK ÖRÖK PÁROK, ÉS KERÉKPÁROK? Amiket leritam, nincsak hihihihiii...hihetlen Frontos NAK NAK NAK... tartom,hogy RÉSZ VEGYEK A MI MAGUNK -MAGOD -MAGAM MAG AD ÉGI KÖZÖS ÉG? JAJA MTK KAKA SOKK, MI SOSE HAGYJUK EL EGYMÁST Ó ÉS UJ KÖTVÉNYEK, SZÓVET KEZ?- ÖRÖK ÉDES TESTVÉREK A GYEKÉINKET, NINCSAK AKIK IGEN, AZOK MOST AZ AMIT ÁBRAM, NEKED ADOM A DOM BOOK BLOKK ZOOMBIZOOM ÁRU HÁZAK, KUPLEJÁRATAIKAT O KOSOK? FÖLDET, AMI EGYÉK MEG, HA AZ ÖVÉK LENNE? -ÉS MOST HOZD, FITA ITT HA ŐK PETÉLNEK MEG, PÉTISÓ -TÉR MEG RÉP TÉR,AKITMERÁPÁZNAK AZ ÖVÉK KÉT? - HEGY KÖZZÜL MI MASZ KI, NEKED ADOM A DOM TALÁLD KI?- MEG REPTURAZNAK NAK NAK NAK...
                      2.: Na amit Bird ezredes, az a MAGNES TÉRBE CSAPÓDOTT 666...TÉR? HÁTTÉR?- BE, és ez a MAGNES -VILÁG MEG SÖTÉT TEREK KÖZEPIN ÁZUNK? JAJA MINDENKI CSAK AZ Ő JEGYESSÉVEL? NINCSAK AKIK FEKSZENEK,LÁDD MINDEN AMI HIT -VALLÁS -HALLÁS? AHA HALÁL? HIT -HITT HITHÓ CSAK ŐŐK, (MI LÁTUNK, JAJA A LUAKTOK?-SZAGOLD OD, ANALOD ARANYÉR? - SZEMÜK LÁTJA AZ TELJESEN? GULÁSZTA? BAGZÁSKÁSA? KASSA, KASSZA A PU KASZA KŐ? Fita, amiket leirtam, azt ugy, hogy irtóra rosszul vagyok ma is, most nem,mert ezt csak szar szaruk és itt csak a SZARTANUK SATANUK? - NUKINUK GYÁVA SZAR FOSS-OKUAIAIKIK? (FITA,AZ HA A NUKINUK OLYAN JÓ, AKKOR MIÉRT CSAK NEKIK NA KIK GAZOK? -AZ IGA-ZUK? HA ZUGG?-MERT AZ HOGY ADÓ = HALÁL? Naz az hogy ...fita amiket leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! Voltunk? -hogy ha te nem bezélhetsz magadról magodról magunkról az a MÁSODIK HALÁL, többet csak CORONÁS BITANGOK HAZA? AZ CSAK NAPHÁZA HA VAN?-ÖRÖK SAJÁT EGYÉNI EGY ÉN ÖRÖKENERGIA FORRÁSA, MERT fita lesirtam a MI JÉZUSUNKKAL HUSUNK, HUSOS FAZEKAKAIK? ITT A SÁRUK MÁZUNK EGYÉ? ÉS LETT-ÁT SÁRA MÁZA,ÁRA? Én pitim, most a kiskölyköt pity, fita, ez A MI ÉGI KÖLYKÜNK,tegnap reggel rábaszott a bilentyükre, elment, és te kártékon kölyök skijabáltam, és most addig,ládd mindent összetört, meg feldütött, s most ugy ahogy az anyukaja, beszéltem vele,ide e szemembe nézz...látod magad, és még rossabb vala, és engem akart a kamrába a sarokba tessékelni zárni, meg fogtam a karját, jaja te is jössz, ha büntetni akarsz? FITA EGYÜTT, AVAGA BUGA BAGOSOK DOHÁNY UTCAI BAGÓSOK, EGYÜTT, NINCS KIVÁLASZTOTT MEG AGYON BAXXOT, ANYAKOCÁTOK MALACOTOK? JUHUKK VAGY?
                        3.: Na miért, mert 14 hónapos korában, előtte még kis picikeke vala,meglát és mutató ujjával fel fel mutat vala, na elinte ufo?--nagyon ki rugtak rám, mindenki, hogy ijet ne mondj neki, meg fogják ölni...na 14 hónapos, és felmutat,pont mikor a kinai léggömbök,és az anukaja látta, hogy ott van három ...fita én is azt láttam először ufo?-nema léggömb? (Roswwl?) Zna a magyarok gyerekéink azonnal a testvérkéink,na most itt amit megint, jelenkezik fita, tiszta valóság, és azok vagyunk, csak most a legjobbjainkat magukhoz,láncolljkák, jó pénz ért? -azok téneleg MAGNES KUTYÁVAL DÖGÖK ÉS DDÖGÖLŐK LEGELŐK? LEGELŐL A KIVÁLASZTOTÁAIK, AZTÁN A SIONUKINUKAIK, CZIBORGÁGÉAIKAT GELERES ANALUKININUKINÁIK KINUK GANÉ GAN-É RONCSAIKAT AKARANK BELÓLÜNK FARAGNI GIG GAZOK? Na had fejezem be FEJEZEM ,K-POSTA most ITT EZT EGY NAGY NAGY MEGNES MEZŐK MEZ? -JELMEZ? NA AZ OR, AZ EGY NAGY VASMAG-GÖMB?-BONGG...ami most annak a MAGNES MEZEEI,MEZ, JELMEZ, JEL MAMBÓAIK A KAKIJAIK? Na leirtam,és most az van, DD EZ NINCS! AZAZ AMI ITT VAN, EZT APUM ÁLLNDÓAN EZ SÁR VÁR, AHA SÁG-ROVÁD DOMB-ÓVÁR SEGGES-VÁR VILÁGOS ARAD, ÁRAD, SÉP VÁROS KLUJ FUJJJ.. Fita, minden ami SÁRBULL, SÁRIKA NYILALÁSA, AZ CSAK SÁR? SIRNI AZÉRT KÁR? Fita, a kiskölyök már most midnent rühell,(Lehell) és ezt ugy, hogy ha meghalsz? -én most is ugyanaz vagyok, AMI MI, MI NEM, NEM MI, ÉN ÖRÖK ÉLEK??? ÉN MAGAM MAGAM TUL,ITT A KIS DIKEM A DIA KONUS,ÖRÖKKÉ CSINÁLOMPINÁLOM, ÉS AZ AZ, HOGY MNIDNENKIMNEK MEG KELL TUDNIA, HOGY VAN LUKA,NA AZ MINDENKIMNEK AKI ITT SÁR BULL? -DE TUNIKA? TUN? TUNNOLUNK? VAGY TÜKÖLÜNK, DÖGÖLÜNK (FITA CSAK MAG AD?-DAL ELŐL) DÖGÖLŐNK ÉS DÖG ÖLT?-na fita, a SÁR VÁSÁR SÁRIKA LIKA ÉS LUKAD PU? A PU?
                        Innenn...NA AMI VAN, HOGY zitt hogy akkor leirtam. hogy vannak ebbe a TÉRBE HOZZÁM URAM MAR-UK? -ABRAM? RUKINUKIAI AJJA SOW SOKK? SOKÁ VOLTÁL MÁR KÜN CON PU TER RUKINUKIAIK KIN??? -zna most, nekünk, magunknak, mindenŐKnek van egy nyaka,pucc nyaka sok? -na a kis kölyök, honnan vehette, a csináljunk egy magnes autót és azzal repülni is tudunk,ami valóság!!! (meléeztek, egy magnes motor?)Fita, most mindent szétver, mert azt akarja csináni, észébe jut,csináljuk? Fita,amiket azonnal, csak az ÖRÖK EGÉSZET EGÉSZ ÉG, LEHET CSAK LÁTNI, EGYBE, ÉS KEVESEBBET SZEBBET AZ LENN A HALÁL ADÓK? UJ SIKÁGÓAIK FENN A VÉN DOBERDÓK ADÓK,FÜTYÖL A SZÉL...Fita,ha meg tehetik velünk, akkor már mielőtt meg baxnak meg lettünk baxva? -aja az ANAluk méhében, el lettél hivva,jegyve, meg vagy huzatva? méhecském, seggeskrém? Láttatok már igazi kémet?
...Oááá...luk luk luk...

Előzmény: repcsepista (1844)
repcsepista Creative Commons License 2025.06.14 0 0 1844

UFOzzuummm... miEeee...sötét az ég? -kék de feka-kaka szaga? - lehet sötét -éttebb? -éghet?
                        4.: Kávézzuummm... viz vizelünk, és vizhatlan? Igen nehéz álmom vala, és minden az,és csak álom -látom által? Na itt mindig, mindenkinek van egy álma? Most ment haza? -fita ez is nagyon fintás-hintás,mert most a ház, az a testünk lenne, ha lenne? -teszt? Ami ha csak azt amit mára, hogy szellemek vagyunk,és az mi?-fiteljük mert most magamnak tettem fel a kérdést, am irögtön a felelet, ha most nem anyag-UK? -igen az mi az mi? Na ahol voltam,ott már sokszor, és most teljesen az a sötéség, amit próbálok, hogy ha azt is csinálni kell? Vissza, hogy ez gömb,ami most azzal, ládd itt most ma is a kiskölyök,csináljunk egy magnes,autót 8fita kisklölyük vakék, és azt értettem páopaszemüveg? -lehet látni az MA GOD, NA MI LENN MÁS ÉS A HANGOD? -én meg azonnmal, egy PÁPA SZEMÜVEGET,amit én most is,hogy olyan át -látó,amivel a MAGNES TEREKET IS LÁT-NUK? HA MEG LÁTTAD, AZ AZ IGAZI NUK PUK? Fita,bitta amit láttam amit minden évbe fel elevenitek, JULY 4-re, hogy ez a testünk, na apunk most egy kicsit huh? Zitt teljesen tökig leszivnak minden magnes -elektromosságunkat, amit én azonnal, hogy ez a hang?- od maGOD? (fita, mert az!!!) Zna azonnal hogy most, mi a MAGyárok, előbb magnes ha maggal,térünkel kell? -rendelkezzünk,a kezünbe van. Ezt áltanos iskolába, na előbb a MTK kaka sokk családom, akikkel lehetett álmodozni,na ma is hogy az megmradt? (csak a cselekdetek,és az csak a gondol lát, vagy gondol öl? -na ha lát, az van csak! ÁL LÁT? Naz hogy a FÖLD,MEG MINDEN A NAPBÓL SZAKAKADT KI, ezt most ugy, ami megint,most ezt én láttam, hogy a sötétsÉget, a sötét ufo-sok csinálják! Ezt most ugy, hogy itt a nyersmagnes, az a vasnak -fémeekötvözeteiknek (magja?) a körzete,(fita a födvasgolyónak a Van Alen Blet?- töltései, és most ugy,hogy az is a napból van? Minden a napból és fényből van? Fita, én emlékszek rá, hogy a fényt, meg lehet görbiteni meg forditani, ami ezzel... jaja ezt beszélték, és most fita, itt van az a prófécia, amit most tovább hazudniLUK? Fit,a ha te ezt tudod olvasztani, vasgyuró vagy, V Gyuri, de gyurma? Fit le kisártem a föld belseéjbe? -leirtam! csak annyi,ládd a három latror, s az egyik ő nem lator nem látol, igen igen csak az hogy jaja sitiptim, látlak? -hangon hangod látod? -fita az!!!
                        5.: Még reggel, hogy olyan valami szörnyü gondol lát? - (egye látom más?)ezt most ugy, hogy tejesen egészen olyan sürü? -fekete (Attila?) anyag?- az olyan tömür tumor mégnesesség? Na itt a Matrix film, és reggel jobban tudtam volna, hogy az hogy ipar,ja az hogy izsák? -most az pánzes zsákok,és az, zsIrzsák, ami a BbLilába, lába, a béke hirNŐ lába O? -olyan rövid? -görbe? -hogy az Ur? -a zsirt a kövérjét a háját, midennél jobban kedveli,na fita, azok a diszNŐfejü (Alföldi Gézenguzunk?) nagyUrak? -parancsalók és csaltak csalódottak? - na most azok a megnes -tereikbe vannak, most Istenek? -apuénk, ha most az, ládd Isten nevét ne vedd fel (Mi Atyánk, jaja Mi is ufo-k vagyunk! -voltunk? - hiába?-Tehát amit lehuztak Istenek a magnes mezőikBULL? -na meg te?- henek herék? Fita, nem ismeritek a BbLilát, csak lila pin-át,na meg nylon bugyijÁt? -ls csak kelepelnek? Gólya, orod a dugója, jaja ki hozza a kis babát,fita az bábuUK? Márminálunk babám, márminálunk babám,az jött a sokászba? De az valami faxizsák, ezt egy robot bábu, és most zitt, figyelem magam, és teljesen uralkodni akartam magam-on? -és akkor talán, most csendben vagyok, na ma is mielőtt elalszok, most is hallom, olyan mnt az üvegkristály hang? - (fita mikor végre, hogy nem merek semmit gondolni, és megjelentek a a aaa...uf-ok, és akkor ládd a tibeti -kinai nélzene? -övegkristály hangon, szolgáld hazádat, na az mindennél veszéjesebb!!! -na az a MTK KAKA SOK CSALÁDOD) és ha akarom hallom, ha nem nem? -de csengó hang? -azaz inkább mint egy ...ennek kell az alap hangnak? -fita, mert ez az hogy 0 -lába O?-vagyok? Hogy hogy lehet az,hogy az is itt van, az ugy hogy azok a vasasok-fémesek, és most ahol most vagyok, 2002-2-22! -hogy a mi ATYÁNK, minden gyerekének teljesiti a kivánság át? -Ó-haját akkor is ha kopasz?
                        6.: Zna most, akika sötőtsÉg? Ahoz hogy te magad,ezeket te is meg tudhatod,és itt én nem akarnék lenni semmi, mint az aki vagyok,a magyarok testvéred,és itt az van, hogy mi egymást soha nem(nem mi?) hagyjuk, ami itt az ellenkezője $$$... Itt csak parancsacsolók csalók, meg parancsal csaltak,és azok is, hogy ezt te nem tudhatod, az az hogy mindenek előtt, ládd én, ezt én nem csinálom, és nem is gondol om hom? és nem is akarom, am most fita, ma is, nincs annyi megnestÖLTés -elektromos -energiátok, Átok? Vissza 1984 JULY 4.-? Ma a fiam, meg a felesÉgem, hogy a pénzesek azok oKosok, és te te te...na kérdi afiam, hivtad már Elon Musk-ot? Fita,le vagyok ugy szivva, ami azzal is,hogy az ami EGYÉNI MEG ÁLLAM MI?- ADÓSÁG -TARTOZÁSOK? -ABBÓL TE SOHA NEM FOGSZ KIMÁSZNI, na itt ez ami apunk, aki már feladta beadta a derekát, annak lőttek! Zna az álmom, most jönnek a NAGY KUTYÁAIKKAL,fita az valóság, és most ÉN MOST IS AZ ELSŐ, HOGY UGY MINT VAN AZ ÉJJELI HŐ LÁTÓ, MOST EGY MAGNES MEZŐ LÁTÓ, ÉS MOST TE MOST AZONNAL, NINCS HALÁL, MERT LÁTHATATLAN IS VAGY,MEG LÁTHATÓ? Zitt az, hogy igen sokan aránylag, elénekeltük a magyar -ok himnuszunkat, és felvettük az a anya-god? -agyagod? -fita most egyáltalán, azon a hangon hangzona zookogok,hogy ne tudjanak, lukat keresni furni rajtam, (fita a mienkkel,azaz magzatod miatt, lettél magzatod ham ham ábra hám vedre)ládd ezzel kezdtem, EZ CSAK ÁLOM, A SARAT? De kellett hozzá azokóink, akik még... itt a szeretet, etet? Emberek emberek itt a pi-na hempereg? (kis pisis pisiló) Na fita, A HÁZASSÁGOK AZ ÉGBEN, mert most ugy, ahogy van, AKIK ITT A HUSUKKAL, BŐRBERZENKEDNEK RENDELKEZNEK AZOK IDEGENEK IS MEG AI. -fita zitt az az anyagok agya-god, az hamis azaz ha mise tise, és itt nem tudtam, közel se. hogy a HANGOD, -AMI MOST FITA, A MAGYAR OK, ÉDESANYÁNK... EZ AZ HOGY LÁDD EGY-ORGONA, (orhang) ÉS LISZT FERCSINK A VÉGZET OSTORA, JÁ TINA NINÁ... na azok vagyunk, és most fita,az a csengés, ez ugy is hogy hu hu hu...huuu...
                        Innenn...nincs energiÁtok,és ezt én azért jöttem, hogy já tana-tina nanááá...ha na még FITA ami hadd el hadipar, azok olyan hogy pokol -ólak -fészkek,és ott ben,azaz abba a sötét Égben, nicsak most teljesen, oda bemmeni, bimini, hogy rajtam kivül, fita te meg én egy fény? -a legjobban ma hogy egy FÉNY UFO-k, ez az hogy a lehelet Lehel lett, és az adut és puff...mag? -magom magod, ládd a NAGY BUGA? Zitt most fita,olyan pártoskodás, toszkodás, na nincsak cak vegyük a Aria 51? - 5 +1? -az nem itt van, ha nem?
...Oááá... iá iá AIdák? -Dákó?
...fita, hogy katonák? -jaja Kossuth Lajcsink az i -zeni? Zna most fita, ez feltölt benneteket is(ha megnyitod a csukra na az a fényember, és azal most minden csak jóra RÁ -GOD? mehet, ez az apuénk zenéje?-vagy ha? -meghalok, nevetnek rám az angyaLUK? fita ez is meg tudod látni,csak emlékezni kell az álmodra? -fita az a magod?-vagy GO(L)D SIR ZSIRZSÁK -OD? PUPP A HÁTADON, KELLETT? - ennivaló,Szatyor Rita bella...fita,ez az, hogy én mikor a napból leves leveles van minden, és a számba éreztem mmm... Ja felderitók, azok meg figyelők, azaz a bird vacher... na meg elő őrsök, ami itt az őrdögök? -dögöl dögolt,fita az ami minden ami sintetüke -artifaka robotIca mü anyagod? -proccs... jó hogy ki tudod szarni MAGAD -MAGOD, foss...(FITA, ABRAM, HOZD A PACALOD A ZSÁKBA VAGY A BATYUDBA,-NINCSAK MOST BIJJON, MAGAD ÉRT MENNYIT ÉR?
...uiááá... zitt teljes a a aaa...ládd valakik csináltak a magnestérerekbe látót pápaszemüveg,és az ufók nyüzsögnek az égen? -és egymást lövik -ritkitják?

Előzmény: repcsepista (1843)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!