Én most megnéztem és ez a Fluminense 13. volt a brazil bajnokságban.
Gyenge mérkőzés volt, és nagyon statikus a BvB-től. Fluminense jobb volt. Ennél sokkal több kell.
Mindenkinek azt kívánom, hogy egyszer bízzanak bennetek is annyira mint ahogy a BvB edzők Brandtban. Nem tudom, hogy játszik ennyi percet évről évre :)
Egy meccsből nem lehet ítélni, a BVB önmagához képest szar volt és lassú, a brazilok meg vélhetően fullon nyomták (De ez is csak tipp, gőzöm sincs, milyen meccseket játszanak a saját bajnokságukban, és mennyire hasonló a tempó) most a végére fáradtabbnak is tűntek, fizikálisan egy BuLi azért kicsinálná őket, szerintem.
Labdával nagyon ügyesek, biztosak az tény, ritmusváltás szintén jó, de volt pár bűn rossz lövés, passz, indítás az ő részükről is, pedig hát "brazilok" - pont azt nem láttam tőlük, amitől régebben híresek voltak a "nagy" brazil futballisták, viszont játék tördelés, lassítás, rombolás az egészen jól ment. Egy komolyabb tempóban, és pontosabban, jobban játszó BuLi csapat ellen kevés sanszuk lenne egy döntetlenre. Ma itt volt, sőt, de egy májusi BVB ellen nem nagyon lett volna, szerintem.
Gondolom a FIFA-nál dollárra pontosan meg tudják mondani, mi szükség van erre. Közvetítési jogdíjak és reklámbevételek, ez a lényeg, a nézők, a játékosok és a sport nem számítanak.
Látva ezt a közönségszórakoztató meccset, bárki felteheti a kérdést, hogy mi szükség van erre?
Kifacsart holftfáradt játékosok próbálnak focizni, de nem tudnak egy támadást sem végigvinni, valljuk be a brazilok közelebb álltak a győzelemhez a helyzetek alapján.
Ez a Fluminense a BuLi-ban a mezőny első felében végezne....
Visszavonom az "egész jót" - és akkor a többinek sincs értelme. Pfúj de szar volt, ebből a tornából talán elég is lesz nekem ennyi.
Essünk ki a csoportból gyorsan, és kezdjék meg a felkészülést őszre :)
Van mit összerakni bőven, az fontosabb lenne, mint itt bohóckodni/szenvedni. A csapat egyik fele előbbi, a másik utóbbi, így teljesen értelmetlen itt lenniük.
A BVB marketingeseinek szólhatott volna valaki, hogy ha New York utcáit egy "Football that hits different" feliratú utánfutóval járják, akkor a helyiek a tojáslabdát kezdik majd keresni.
Nem kell előfizetni. Több helyen nézheted teljesen ingyenesen. Ma a Duna World/M4 adja, de Match 4, Arena 4 is ad meccseket, neten pedig a youtube-on regisztrálsz (ingyenes) a DAZN csoporthoz, és ott minden meccset adnak.
(Tegnap jót röhögtem magamon, mondom megnézem Marco mit mutat a Cselszki ellen, hát nem a másik Los Angelesben játszik? :)))
Egyébként lentebb Zlotyi nagyon jól írta, a bajorok szépen beárazták a torna komolyságát (mondjuk más meccseken meg repkednek a pirosak, és közel sem tét nélkülinek érzi pár csapat) illetve még a Concacaf Gold Cup IS ezzel egyidőben(!?!) megy szintén a jenkiknél, nemtom sírjak vagy röhögjek egy ekkora ökörségen.
Azért még mindig nem fogok előfizetni egyetlen egy stream csatornára sem, de szívesen nézném egy jéghideg sör mellett a meccset az M4-en, mint a Judo világbajnokságot. Ez van:(
AC Mailand ist ernsthaft in das Rennen um Ardon Jashari eingestiegen und steht in direktem Kontakt mit dem FC Brügge. Milan hat eine Chance, Jashari zu verpflichten, da es bis heute keine Fortschritte mit Borussia Dortmund gibt.
4 nap múlva kezdünk a Fluminense ellen a klub-vb-n. :)
Ki mit vár?
Ha át tudtuk menteni a pazar formánkat, akkor akár az elődöntőig is menetelhetünk. Ez úgy jöhetne össze, ha a legjobb 8 között a Real Madridot vernénk.
Azt a Realt, aki az angol klubokhoz hasonlóan sz...rik be a pénzügyi Fair Play szabályaira. Most szerződtették az új Lionel Messit, a 17 éves Mastantuonot 30 mio euroért. Sajnos, nem hiszem, hogy meg tudnánk őket verni.
Ja, és egy jó hír: az összes meccset közvetíti a közmédia vagy a Network4. Bár jobban járnék, ha stream-en nézném a magyar kommentátorok miatt, majd meglátjuk.
Én csípem Grealisht mert egy laza figura, de egy az egyben Mario Baslerre emlékeztet. Egy fantasztikus játékos, de egy link alak és nehezen hiszem Kovac arra vágyna, hogy a jó öreg Jacket valamelyik kocsmából kellene neki kirángatni minden alkalommal. Van egy sejtésem, hogy azért nem érdeklődik komoly csapat iránta.
A Man.City csak ezen a héten 3 játékost mutatott be hivatalosan:
Rajan Ait-Nuri
Cherki Tijjani Reijnderst.
(Poén kedvéért: nem próbálunk tárgyalni Grealish-ről? Pep már a klub vb-re se viszi magával, tehát a Cityben nem is fog játszani többet, ezért mindenképpen váltani szeretne.
1 év van még hátra a szerződéséből, 29 éves, bal oldali támadó középpályás szerepkörben mozog otthonosan, mint Gittens.
Persze a fizetése túl magas nekünk, ezt le kellene csökkenteni, de Gittens helyén meg lehetne próbálni. :) :I) :)
Grealish a legjobb korban van, természetesen még játszani akar, bepróbálkozhatnánk bevonva a Gittens üzletbe őt is.
A piaci értéke a transfermarkt szerint 28 millió Euro, levihetnénk mondjuk 20 millióra és ha Gittensért kapnánk 60 milliót, akkor Grealish+40 mio euro.)
Még egyszer bocsi a fenti eszmefuttatásért, csak annyira unatkozok néha, hogy hihetetlen. :)
Azért ha jól méred fel az adott játékosok képességét ill. piaci értékét, akkor ezzel jelentősen csökkentheted a kockázatot. Tehát nem arról lesz szó, hogy igazolsz 100 millióért mert úgy gondolod, hogy majd eladsz 3 játékost akiért kapsz 100 millát, közben meg kapsz érte 20-at.
Watzke volt mindig elővéve, hogy ő nem mer kockáztatni, most már nem ő dönt, de láthatóan ugyanaz megy, ami nyilván nem véletlen, hiszen olyan játékosokat akarnánk eladni, akikért lutri, hogy egyáltalán kapunk-e bármi értelmes pénzt (Gittenst leszámítva). És ez akadályozza meg a vezetőket, hogy értelmes keretek között vállaljanak kockázatot.