"Nem szerepel az általam leírtak között a kerékpározás szó, mert ő biciklizik."
Én támogatnám ha hivatalosan is más lenne a kerékpárral sportolók és a kerékpárral(?) közlekedők megnevezése, de jelenleg akerékpár, bicikli, bringa, bicaj, brinyó, canga, cajga, keró, bicó, szinonímák.
Hát, akkor marad a hómofisz, vagy a tömegközlekedés. De irigylem azt, akinek iylen komoly problémái vannak, és nem képes megoldani még egy laptop mozgatását sem. Ezért javasoltam a stratup céget, termékfejlesztést, stb.
Ne és mégis mekkora az a világproblémás laptop? Anno pont azért vettem 12" képernyővel (A4-es spirálfüzet méretű az egész) mert így beledobom akármilyen hátizsákba pont úgy mint egy könyvet-füzetet, nem pedig egy plusz zsákot kell cipelni amiről ráadásul ordít is, hogy mi van benne. A kis képernyő pont tökéletesen elég vonatozáskor, irodában és otthon pedig be van tolva a sarokba és egy normális billentyűzetet, egeret és 23"-os monitort kötök rá.
Egyszer kellett egy baszott nagy 17"-os munkahelyi szart cipelnem vonaton... kínlódjon vele az a barom rendszergazda aki a beszerzési agytröszt volt.
Édes, ha már elemzel, akkor pontosan. Nem szerepel az általam leírtak között a kerékpározás szó, mert ő biciklizik.
Ha praktikumra törekedne, akkor venne egy hálós, merevített hátizsákot, amibe belefér a dolgozóeszközös lapitopi, és meg van oldva. Vaude, Deuter, Salomon, akármi. Ez kb. másfél kattintás volt:
de azon az oldalon (is) több tucatnyi megoldás van. Persze, 30000-60000.- de az oldaltáska, a tartó, a mittomén sem olcsóbb összességében. És belefér egy váltópóló, mert izzad a háta a tekerésnél.
Laptopnak a legjobb helye a tisztességes férfivázas bringán a középső háromszögben lenne, ott ahol régesrégen aktatáskát akasztgattak a felső csőre, talán nem véletlenül.
Nem szállítanék laptopot a bringán vízszintesen! A laptop leginkább a lapjára mért ütésekre a legérzékenyebb, márpedig a bringán ilyenből kap főképpen.
Bullyingra nem valaszolok. Akinek inge vegye magara.....
Az oldaltaska azert nem tetszik mert itt eleg sokat esik az eso es tiszta ganej lesz a taska ha oldalt van.
Nem ertem hogy miert van az hogy ugy latom egyedul vagyok egy ilyen igennyel a vilagban. Legalabbis ezt latom a termekkinalatbol.
Lenyegeben a linkelt taska egy szelesitett verzioja lenne jo. A laptop egy jo pelda, egy pl. akkora taska nekem eleg lenne mint ket egymasmelle rakott ciposdoboz. Oldalzseb se kellene, semmi. Nem is volna ormotlan, es elkepzelhetetlennek se tartom miert ne lenne megfelelo.
Ilyen szeles (max 5cm-rel szelesebb) de egy terben, nem oldalzsebekkel.