Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Hibátlanul működő Lumix G7 13e expóval. Kettő akku, töltő, kábel és nyakpánt van mellé. Kezdőgépként tökéletes, 8fps, OLED kijelző, 4K videót is tud (24/25/30p 100Mbs). sn: xel1506170226 Kipróbálni a 18. kerületben lehet egyeztetést követően.
Rendszerváltás miatt továbbra is eladó, képek a #34298 hozzászólásban.
Olympus E-M1X (BJ4A051**) - 299 000 Ft
2019 áprilisi Olympus Mintabolti vásárlás, 2024 szeptemberben a gari utolsó hónapjában átnézetve, kipucolva. Exposzám: 35776 (elektronikus zárral plusz ~1000), ez minimálisan változhat. A váz sarkain kopásnyomok, ezen kívül vigyázva volt rá (ütve, ejtve soha nem volt). - két gyári, két Patona, két kínai BLH-1 akksi - két gyári töltő - kínai duplatöltő - vázsapka - doboz, számla, papírok
Panasonic LUMIX 12-60mm f/3.5-5.6 ASPH. Power O.I.S. - 55 000 Ft
Szép állapotú alapzoom Lumix/Olympus gépekre. Karc és pormentes lencsékkel, sapkák és napellenzők van mellé. sn: xb7df103131 Kipróbálni a 18. kerületben lehet.
OM System M.Zuiko Digital 40-150mm F/2.8 PRO - 339 000 Ft
Tökéletes állapotú szuperéles, fényerős telezoom. Esküvő, természet vagy sport, szuper választás, mert könnyű (780gr) és nagyon gyors autófókusza van, por-cseppálló, 70cm minimum tárgytávolság. sn: 8BV201305 Kipróbálni, megvenni a 18. kerületben lehet.
Panasonic G 42.5mm f/1.7 Asph POWER O. I. S. - 79 000 Ft
Makulátlan állapotú fényerős portréobjektív m4/3 (Olympus,Panasonic, Blackmagic, Z-cam) karc, kopás és sérülésmentes. Napellenző, védőzsák és a sapkák van mellé. sn: BR7KC101728 Kipróbálni a 18. kerületben lehet egyeztetést követően.
Hibátlan állapotú Lumix GH4 összesen 6e expóval. 4K video (akár 10bit 4:2:2 külső) 2 akkumulátorral töltővel, kopásnyom mentes gombokkal, tökéletes gumiburkolattal, elválás, ragacs nincs sehol. sn: we4jd001175 Kipróbálni a 18. kerületben lehet.
Új állapotú OM1 összesen 2000 expóval. 2 akku, külső töltő, kábel, nyakpánt. Kipróbálni a 18. kerületben lehet. sn: BJMA42136 garancia lejárt, de kötelező kipróbálni.
Eladó egy kifogástalan állapotú, karc-, por-, gomba mentes Olympus 100-400mm F5.0-6.3 IS objektív. 2021 -es magyarországi, Digitcam-es vásárlás, minden tartozékával, dobozában. Megtekinthető, kipróbálható BP. III. és XVII. kerületben. Emailem publikus.
Panasonic G9II MFT kamera (még 1.5 év garanciával)
Magyarországi forgalmazónál vásárolt kamera, amelyre még 1.5 év hazai garancia van. Rendkívül megkímélt állapotú, használati nyomok egyáltalán nincsenek rajta. Dobozával, 1 db gyári Panasonic akkumulátorral, papírjaival, nyakpántjával (ez utóbbi bontatlan). Mivel videózásra használtam, kb. max 300 expó van benne.
Az ár fix, nem alkuképes. A csomagszállítást én állom, a magas érték miatt kizárólag GLS-sel adom fel, ez megbízható szállító, tehát a Foxpost, Packeta és társai nem játszik.
Átvételi lehetőségek:
1.) Személyesen Szegeden, helyszínen átutalva bankszámlára, Revolut-ra, vagy készpénzben.
2.) előreutalással, csomagautomatába vagy házhozszállítással
3.) utánvéttel, csomagautomatába vagy házhozszállítással
Utánvét esetén 500.000 Ft a limit a GLS-nél, így 90.000 Ft előleget fogok kérni.
Eladó egy keveset használt Micro 4/3 szett. Főként iskolai rendezvényeken videóztam és fotóztam velük, de mostmár kihasználatlanná váltak, így új gazdát keresnek. 4 gyári akkuval és 2 töltővel. Elsősorban egyben eladó, így az ára 450.000 Ft. Külön-külön az alábbi árak érvényesek.
Panasonic Lumix -DMC-G80 - SN.: WE8SB001015 - 120.000 Ft.
45.199 expo
Panasonic Lumix DMC-G6 - SN.: WE5CA001158 - 60.000 Ft.
15.108 expo
Sigma Art 60mm F2.8 - SN.: 52671700 - 50.000 Ft.
Sigma Contemporary 16mm F1.4 - SN.: 55007786 - 140.000 Ft.
Olympus 30mm F3.5 macro - SN.: ACBA50985 - 100.000 Ft.
Előre egyeztetett időpontban megtekinthető Kiskunhalason, vagy Kunfehértón.
Érdeklődni a +36303334353 telefonszámon lehet bármikor.
Költözne Godox TT685o típusú vakum. Második tulajdonosa vagyok, nálam egy projekt erejéig volt használva (alig pár fotó).
Itt-ott már karcos, de nem ütött-kopott. Szütyője megvan. Személyesen Pécsen vagy Mohácson tekinthető meg; postázás megoldható (de nincs az árban). Szériaszámot nem találtam.
Első tulajdonostól eladó egy Panasonic Lumix 42,5 mm F1,7 ASPH Power OIS fekete objektív. SN: BR3KE201509. Nagyon keveset használt - mint az új - gyári állapotban(dobozában, minden tartozékával, papírjaival) még 1 év bolti garanciával. Elejétől fogva Kenko UV szűrővel használva ezt adom az objektívvel együtt!
Átvehető Bp-en 14/15. kerület , illetve Foxpost/GLS autamata utánvéttel vagy előre utalással!
Rendszerváltás miatt eladó, képek a #34298 hozzászóálsban.
Olympus E-M1X (BJ4A051**) - 299 000 Ft
2019 áprilisi Olympus Mintabolti vásárlás, 2024 szeptemberben a gari utolsó hónapjában átnézetve, kipucolva. Exposzám: 35776 (elektronikus zárral plusz ~1000), ez minimálisan változhat. A váz sarkain kopásnyomok, ezen kívül vigyázva volt rá (ütve, ejtve soha nem volt). - két gyári, két Patona, két kínai BLH-1 akksi - két gyári töltő - kínai duplatöltő - vázsapka - doboz, számla, papírok
Így igaz! A "baki" meg saját magamra értendő, amint alább is látható egy percen belül két fontos dolgot is lehagytam, amit külön hozzászólásként pótoltam szerintem 1 percen belül. Erre vonatkozott, ha lehetne szerkeszteni egy ideig még a nem lenne ennyi plusz hozzászólás. Ennyi, és No Offense!!!! :)
Eladó egy gyűjtői állapotú Canon FD 4.5/500L (1987) gyári tartozékaival. FD közgyűrűsor és m4/3 adapter az árban (1000mm f4.5!). Bármilyen tükör nélküli rendszerre könnyen adaptálható, brilliáns képminőséget ad, live view-val könnyű az élességállítás. Sn: 12108