Keresés

Részletes keresés

adamskij Creative Commons License 2025.05.29 0 0 207241

Thierry Henry az Overlap vendége volt (Wrighty, Roy Keane, Jamie Carragher, Gary Neville, sajnos a hölgyet nem ismertem fel talán korábbi lioness?) és bizony ő is az elmulasztott kupákra hívta fel a figyelmet, szerinte is bőven nyerni kellene már valamit:

https://youtu.be/UFR07iPUnZM?si=a3u8agtTO-PcXJnF&t=4355

FreshPrince Creative Commons License 2025.05.27 0 0 207240

Mindkét hsz-el teljes mértékben egyetértek.

Előzmény: adamskij (207238)
FreshPrince Creative Commons License 2025.05.27 0 0 207239

Komolyan? Egy full kezdővel felálló Pool ,egy szintén full kezdővel felálló Palace? Ez az analógiád? Ezt össze lehet hasonlítani a KIESŐ , TÖK UTOLSÓ, mindenki által SZARRÁ VERT Soton C vagy D, félig ifi, csapatával és az Arsenal C-vel? Vedd a fáradtságot kérlek és nézd meg milyen játékosok voltak a Soton kezdőjében. Mennyit játszottak. Nézd meg a tabellát, hol val alapból ez a csapat. Nekik volt miért játszani?  Gondolom kitaláljuk: méltó búcsú!

Arsenalban kik voltak a kezdők? Még ha kispadról is beszállt játékosok, akkor is , messze tehetségesebb, tapasztaltabb, jobb játékosok. De kicsit gáz. Arteta is arról beszélt, hogy az utolsó meccsen is vannak most célok. 
Nyertünk, rendben, nyilván nem a legnagyobb tragédia, sőt azt is mondhatjuk  - ahogy te is teszed , hogy kit érdekel? - . De az én véleményem szerint ez gáz. Az egész szezon gatya volt.

Előzmény: réJPárlör (207236)
adamskij Creative Commons License 2025.05.27 0 0 207238

amennyiben Wirtz tényleg az Anfielden landol (hozzá véve Kerkezt és Frimpongot), Arteta feje főhet, hiszen a most záródó szezonnál nehezen lesz ideálisabb bajnokságot nyerni.

csatárokat tekintve Sesko lehet, jobban illene az elképzelt szerepre; viszont ennek a csapatnak jövőre nyernie kell valamit. ha ismét nem nyerünk, egész biztos vagyok benne hogy lesznek távozók (pl Saliba). én biztos nem tenném fel várakozásra és reménykedésre a karrierem, ha kőkeményen dolgozom érte minden nap.
komolyan kellene venni a honi kupákat is, kedves Mikel.

Előzmény: Stoppo5555 (207234)
adamskij Creative Commons License 2025.05.27 0 0 207237

az egyetlen momentum, aminek örülni tudtam a Soton ellen az az első gól, Kieran Tierney búcsúja. abszolút megérdemelte és remélem egy év múlva skót bajnok lesz. Tierney egy sokkal jobb játékos mint ami Arteta alatt jutott számára. sőt amennyire kiderült, remek ember.

réJPárlör Creative Commons License 2025.05.27 0 0 207236

Szerintem egy full kezdővel kiálló Pool h nem tud megverni otthon egy Palace-t az nagyobb gáz (ami nekem szintén nem gáz, minek szakadjanak meg otthon mikor már zsebben a bajnoki cím) mint h te egy szedett-vedett kezdővel a végén nyersz meg egy Soton elleni meccset, amikor az ég világon már semmi tétje annak a számodra. Visszagondolok az elmúlt 27 évre mióta követem az Arsenal-t, egy olyan időszakra nem emlékszem h egy ilyen kaliberű ellenféllel szemben egy szedett vedett kezdővel kiállva megnyert utolsó fordulós semmiről sem döntő meccset én gáznak tartanék. Nem tudom értelmezni miért gáz a körülményeket figyelembe véve, miért lett volna jobb erősebb csapattal kiállni, és 3 vagy 4:1-re nyerni, mit adott volna az a lelkeknek, a presztizsnek, klub történelemnek, jövőbeli lehetőségeinkenk, nem látok semmi járulékos hozadékot ami miatt én vagy bármelyik Arsenal szurkolónak akár csak 1 perc erejéig rosszul kell h essen a Soton elleni meccs eredménye. 

Előzmény: FreshPrince (207235)
FreshPrince Creative Commons License 2025.05.27 0 0 207235

Dehogy tudtam ezért lelkesedéssel, szorítani. Ez kritika volt.Szerintem egy cseresorral kiálló , kiesett Soton ellen , egy ilyen szezon után, éppen csak a végén nyerni, hááát szerintem gáz.

De nyilván nem feltétlenül kell azonos mércével rendelkezzünk. 

Előzmény: réJPárlör (207232)
Stoppo5555 Creative Commons License 2025.05.27 0 1 207234

Saka hosszabbítása is elég fontos.Nehogy Alexander-Arnold módon váltson ingyen. Gondolom azért most mérlegel ő is mert látja hogy a Pool bitang jól erősít, a Citynél elég komoly újjáépítés indul az öregebbek leváltásával, és most sok idő után nem címvédőként vágnak neki az új évnek, biztos ilyen rosszak megint nem lesznek mint idén, tehát muszáj Arsenalnak is szintet lépni a nagy trófea sikerhez. Máskülönben alulról majd megfogja őket a Chelsea előbb-utóbb.

És Saka is ezt akarja látni, meg Saliba is gondolom különben nlesz elég komoly kérő adott esetben. Salibáról már a Realnál is tárgyalták, mondjuk ők szeretik ingyen vinni a játékosokat, brutál milyeneket szednek össze free agentként mindig...

Gyökeres sztem fasza lenne a PL-ben, nem tudom mennyit kér érte a Sporting, de most Arsenalnak csatárposzton nem szabad spórolnia. Va neki egy kis Champo tapasztalata is, az is ér vmit Angliában.:)

Előzmény: adamskij (207225)
réJPárlör Creative Commons License 2025.05.27 0 0 207233

Az EL kb 10 éve lófaszt ér, az mondjuk kritika is h ennek ellenére sem tudtuk megnyerni abban a pár évben míg ott küzdöttünk. Ennek ellenére azt badarság kijelenteni h a motiválatlan és ezer sebből vérző MU legyőzésével a Brighton aki vagy 15 meccsel játszott kevesebbet a Mu-nál beárazta a sorozatot. Majd induljon el benne, jusson el a döntőig, ott rúgjon 4et és akkor beárazta. Ezzel az erővel a Pool is beárazta a 98as bajnoki címünket mikor az utolsó fordulóban 4:0-ra nyert ellenünk.

Előzmény: 97ótaArsenalfan (207229)
réJPárlör Creative Commons License 2025.05.27 0 0 207232

én irigyellek, és irigylem (amúgy inkább érthetetlen ha őszinte akarok lenni) azokat akik még ennyire tudnak szurkolni (és nem 14 évesek) h egy ilyen lóf@sz dolog h a kapusunk aranykesztyűs legyen, miközben a klub 21 éve nyert utoljára jelentős trófeát, bármennyire is megmozgatnak. Konkrétan a mérkőzést eszembe nem jutott nézni, annyira nem volt tétje, azok után h a lényegi kérdések hónapokkal meg hetekkel ezelőtt eldőltek. Ráadásul szedett vedett csapattal, motiváció nélkül is nyertünk, ez minden csak nem gáz. Ne a kapust ajándékozgassuk ilyen lóf@sz dolgokkal hanem végre nyerjünk egy bajnokságot 20+ év után. Már egy FA kupa vagy EL presztízse is a béka segge alatt van 15-20 évvel ezelőtthöz képest, nemhogy ezeknek a lóf@sz egyéni díjaknak, hacsak nem te vagy a gólkirály vagy a POTS.

Előzmény: FreshPrince (207231)
FreshPrince Creative Commons License 2025.05.27 0 1 207231

Sziasztok!

A szezonnak vége, végre.

Azt azért megjegyezném, hogy a csapatnak nem sikerült Raya-t egyedüli aranykesztyűssé tennie. Az utolsó fordulóban, egy rendesen felforgatott, rég kieső, ultra gyenge Soton ellen nem sikerült a clean sheet.  Szerintem gáz ez is. Ezzel azért illet volna megajándékozni David-ot. Jól védett a szezonban. Megérdemelte volna na. Ő is, meg a védelem is. Kicsit elszomorít, hogy nem jött össze. 

Mr Reacher Creative Commons License 2025.05.26 0 0 207230

Nekünk sem sikerült.

Előzmény: 97ótaArsenalfan (207229)
97ótaArsenalfan Creative Commons License 2025.05.26 0 1 207229

Mert szerinted mennyit ér egy olyan nemzetközi kupa, amit az angol bajnokság 17. helyezttje meg tud nyerni? A 8. helyezett aztán idegenben alázza őket 4:1-re...

Előzmény: réJPárlör (207228)
réJPárlör Creative Commons License 2025.05.26 0 0 207228

de ha meg ott elindult volna, hótziher h nem nyeri meg a plusz 12-14 mérkőzéssel és kettős terheléssel, feleslegesek ezek a beárazósdi dumák ilyen szempontból. Lásd PSG beárazta a PL-t, jó ok, jó kis csapatuk van, de megnéztem volna azt a terhelést h bírják amit a PL ad, nem pedig az a ligue 1 ahol 20+ ponttal simán bajnokok.

Előzmény: 97ótaArsenalfan (207227)
97ótaArsenalfan Creative Commons License 2025.05.25 0 1 207227

A Brighton azért szépen beárazta az Európa Ligát, úgy mindenestül...

réJPárlör Creative Commons License 2025.05.25 0 1 207226

adamskij Creative Commons License 2025.05.20 0 0 207225

Saliba épp most hosszabbít szerződést.
Andrea Berta új sportig Gyökerest szeretné, viszont Arteta inkább Sesko felé húz. utóbbit nem biztos, hogy olcsón engedné a Rasenball, valamint mivel fiatalabb, elsőre kevésbé terhelhetőbb, mint a magyar nevű svéd. ahogy az sem biztos - lásd Darwin Nunezt - hogy a portugál ligából PL-be egy az egyben hozni tudd a korábbi formád.

Előzmény: Stoppo5555 (207223)
adamskij Creative Commons License 2025.05.20 0 0 207224

egész biztos vagyok benne, hogy ez a helyzet. Odegaard mellett Saka és Rice sem százas, ahogy Calafiori vagy White sem. Timber is ezért sérült le nemrégiben. remélem alapos pihenőt  kapnak mind.

Előzmény: albi08 (207222)
Stoppo5555 Creative Commons License 2025.05.20 0 0 207223

Most ki a fő csatárjelölt célpont, Sesko vagy Gyökeres még mindig?

Saka új szerződésével mi a helyzet? Gondolom kap egy erős fizuemelést, és sokáig nem lehet húzni az időt mert 2027 nyaráig érvényes a mostani. Nem akar az Arsenal úgy járni mit TAA és a Pool szituja...

Elvileg Saliba és Gabriel is 2027ig van lekötve, és ők is kulcsemberek Artetánál.

Fizetési keretet elég komolyan meg fogja ez emelni, de gondolom van rá keret, mert a Pool és City jóval többet oszt ki fizukra.

albi08 Creative Commons License 2025.05.20 0 0 207222

Nekem van egy ezresem rá, hogy Ödegaard mint ahogy a keret jó része, kisebb sérüléssel játszik már régóta. Megvan a második hely gyakorlatilag, felejtsük is el ezt a szezont.

97ótaArsenalfan Creative Commons License 2025.05.19 0 1 207221

Odegaardnál szerintem önbizalom-probléma van. Miután szép gólpasszt adott Rice-nak, szerintem feljavult, magabiztosabb lett. Én még nem írtam le, visszajöhet ő, ha javul a támadóink minősége. VIszont a csapatkapitányságot én átadnám Rice-nak. Nem Odegaardtól venném el, hanem Rice-nak adnám. Ez különbség. Szerintem nagyon kiérdemelte a szezonban.

Előzmény: Fatboy Slim (207220)
Fatboy Slim Creative Commons License 2025.05.19 0 0 207220

tegnap sem voltunk valami kreativak, az extra akaras volt tegnap ami segitett. 

Odegaard latvanyos formahanyatlasa szamormra ertelmezhetetlen - nem tudom, nem-e faradt el, vagy elvagyakozik... 

a lenyeg a BL indulas

Rice formaja - Odegaarddal ellentetben - biztato. Egeszen kiveteles a rugotechnikaja.

Előzmény: adamskij (207219)
adamskij Creative Commons License 2025.05.18 0 0 207219

kellett Rice a Newcastle elleni győzelemhez - így megvan a biztos BL indulás és igen nagy valószínűséggel a 2.hely is (utoljára 99-2001 között Papa csapata ért el zsinórban háromszor második helyet, majd 2001-2ben dupláztak).

Raya egyszerre védett többször parádésan illetve követett el hibákat; a 2.félidőben sikerült elfojtani a Toon szélsők kiugratásait, ezzel beszorultak.

adamskij Creative Commons License 2025.05.17 0 1 207218

Palace megcsapta a ManCityt, oda a Guardiola magik, De Bruyne és Gündogan is üres kézzel távoznak.

adamskij Creative Commons License 2025.05.17 0 0 207217

Havertz jogos, bár ott minden valódi középpályásunk jobb nála.

Tomiyasu mellé csak azért nem írtam sell-t; mert jelenleg roppant mélyen van az ára. ha megint egy felemás szezont hoz, szemrebbenés nélkül eladnám.

Előzmény: 97ótaArsenalfan (207216)
97ótaArsenalfan Creative Commons License 2025.05.16 0 1 207216

Nagyjából ezt írtam én is korábban. Nehéz lenne ezzel vitatkozni. Nekem két apró észrevételem van. Tomiyasu. Csak akkor bench, ha van valami biztosíték, hogy nem játszik hikomatot megint két évig. Havertz pedig AML sorba is backup.

Előzmény: adamskij (207215)
adamskij Creative Commons License 2025.05.16 0 1 207215

ismét szezonzáró éves leltár; majd az általam várt köv szezont nyitó felállás.

play / bench / sell

goalkeepers

David Raya - play

Norberto Neto - loan finished

defenders

William Saliba - play

Kieran Tierney - sell

Ben White - play

Gabriel - play

Jurrien Timber - play

Jakub Kiwior - bench

Oleksandr Zinchenko - sell

Takehiro Tomiyasu - bench

Riccardo Calafiori - play

midfielders

Thomas Partey - bench

Martin Odegaard - play

Jorginho - contract finished

Mikel Merino - play

Declan Rice - play

MLS - bench

forwards

Bukayo Saka - play

Gabriel Jesus - sell

Gabriel Martinelli - bench

Leandro Trossard - bench

Kai Havertz - bench

Raheem Sterling - loan finished

Ethan Nwaneri - bench

on loan

Karl Hein - bench

Nuno Tavares - sell

Fabio Vieira - sell

Albert Lokonga - sell

Reiss Nelson - sell

Marquinhos - sell

lineup

GK Raya/???

RB White/Timber/Tomiyasu

CHR Saliba/White/Tomiyasu

CHL Gabriel/Kiwior/Tomiyasu

LB Calafiori/Timber//Tomiyasu/MLS

DM Zubimendi/Partey

AML Rice/Merino/MLS

AMR Odegaard/Rice/Nwaneri

RW Saka/Nwaneri

LW ???/Trossard/Martinelli

Nr.9 ???/Havertz/Martinelli

must buy

striker

wing left/right

def midfield

adamskij Creative Commons License 2025.05.10 0 0 207214

Zubimendi biztos érkező, Jorginho meg távozó

https://arseblog.news/2025/05/report-zubimendi-agrees-to-join-arsenal/

albi08 Creative Commons License 2025.05.09 0 0 207213

Egyetértek. A PSG elleni párharcot leginkább az döntötte el, hogy Saka mellől hiányzott a minőség. Sokszor megoldotta 2-3 védővel a nyakán aztán a beadásra nem érkezett senki.

Azért Sakának így is meglett a gólja, és megnéztem volna hogy ha azt az egyébként nem könnyű labdát belövi üres kapura, mi lett volna a végén.

Csatár és balszélső a prioritás a nyáron, ez egyértelmű.

Előzmény: adamskij (207212)
adamskij Creative Commons License 2025.05.09 0 1 207212

Az Arsenalnak jelenleg nincs olyan kiemelkedo jatekosa, aki meccseket tudna eldonteni.

ezzel az állítással vitatkozom, szerintem Declan Rice már most ilyen játékos és Saka is a küszöbén áll. a jelenlegi támadó szekció esetlegességével egyetértek, ezért is lenne szükséges a már említett csatár és szélső igazolása.

Előzmény: Fatboy Slim (207199)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!