Az UEFA40 rendezvénysorozat záró eseményén megtörtént a nagy bejelentés: a Videoton Holding Zrt. kész arra, hogy visszaadja a nevet, ami nekünk fehérváriaknak sokkal többet jelent, mint foci! A város és a közösség történetének meghatározó része, az szülőkről gyermekeikre szálló sportszeretet szimbólumaként köti össze szurkolók generációját, jó lenne ha ismét ott ragyoghatna a játékosok szíve fölött, a piros-kék címerben, ahol a helye van.
Ha nincs Fehérvár kártyám, akkor csak én személyesen tudok jegyet venni, vagy valaki megtudja venni? + ha igen, kit kérhetek meg, akár jó pár sör erejéig egy ilyenre? :D
Valaki esetleg tud segíteni nekem jegyet venni a hazaiba? Mindenképpen elszeretnék menni, kifizetem a teljes árat, viszont online elvileg csak klubkártával lehet, ami nekem nincs. Az RBD melletti szektorokba mennék. Mi a módja?
Kurvára nincs ez amúgy jól, mármint hogy a Vidi vagy a Loki kiesik. Tudom, sok idő eltelt, a két tábor viszonya merőben más, de eléggé nosztalgikusan hálás alkat vagyok: nekem továbbra is a 2006-os segítség ugrik be rólatok. Katarzisos bajnoki cím a szakadó esőben, mert fordítottatok az utolsó 20 percben idegenben az Újpest ellen úgy, hogy már előtte fixen kiharcoltátok bronzot. Ha bármilyen kontextusban Fehérvárról van szó, bevillan még mindig:)