Az RTL új napi sorozata, a Pokoli rokonok, egy izgalmakkal teli történet arról, hogyan küzdenek meg egy kisváros rivális családjai a pénzért, hatalomért és a szerelemért. A főszerepben: Dobó Kata és Árpa Attila 2025 Január 2-től érkezik az RTL vadonatúj sorozata a Pokoli rokonok
Jutezsembe, ennek a jelenetnek mi értelme lehetett? Mert utána Lara már a srác nélkül bukkant fel újra. És a korábban történtek után dramaturgiailag sem vet túl jó fényt a csajszi karakterére (meg a nettó értelemre) a fickóval való újabb kavarása. Hacsak nem őt akarják betenni majd mellé (színészspórolásból) állandó pasinak...
Azt hiszem ez volt a legtesthezálóbb szereb Hujber Ferenc számára. Nekem tetszett benne, pedig amúgy nagyon idegesít. De az tetszett, hogy eldőlt, mint egy zsák.
Mostmár csak azt nem tudom, hogy mi lett a nővel. Lara ellovagolt egy profi bűnözővel a naplementébe. Egy Netflix sorozatban bizonyára eladnák prostinak, vagy szervdonornak, vagy simán halálra kínoznák, de itt minfenki tojik rá, hogy eltűnt.
Eltelt úgy az első évad, hogy bár ott topog a teljes Guba familia előtt ez a Búzás Pál nevű úgyvédpingvin, mégse jut eszébe egyik pesti okosnak se, hogy netán ő lehet az a doki aki Olicsikának azt a csodás écát adta, amitől ide került az egész brigád..
Jók ezek az autózós halálos balesetek. Mintha egy óvodás rendezné őket. Tiszta szégyen. Rajzolnák inkább le, ha ennyira gyatyék hozzá. Száhhháhánalmaaaassss!
Én azokat a Jancsi és Juliskából szalasztott boszorkányos epizódokat élesben nem néztem, csak átpörgetéssel láttam. Valami rémlik a puskával hadonászó Papadimitriu Athináról, de Pistával való pörlekedésük tertalmára nem emlékszem már. Csak hogy az egész egy baromság volt...
Amúgy engem az nagyon érdekelne, hogy a halott Pista felesége vajon tényleg feljelentette-e a "mi Pistánkat" a tomposi rendőrségen, mert ha igen, akkor azért a "gatyapusztai" zsaruknak már kellett volna szólni, hogy Tompos és a Pantallósi közötti részen bujkál egy fazon, aki a személyleírás alapján hasonlít a Fejes Pistára (és akkor Tihamér sem lenne hülyének beállítva)
Ez hülyeség, ilyen mértékben nem térhetnek el az eredeti sorozattól. A sorozat két címszereplője a Két keresztapa, István, mint Tóni keresztapja, és Olivér, mint a fiatal őstermelő kisfiának keresztapja. A sorozat alapja, hogy a két keresztapa vérségi kapcsolatban van. Annyira láma még Hámori se lehet, hogy kirúgja a sorozat alapját.
Facebook-on felvetették -mivel ma megjelenik ismét a bankár Károly (Hujber Feri)-, hogy esetleg Olivér nem is Tóni fia. Ami azt illeti, ez is elképzelhető lenne, ám jól megkavarná a dolgokat, pláne, ha Zalán valójában Tóni fia.
Ha mélyebben belemegyünk, egyre irreálisabb ez a tudatoság. Azon kívül ugyanis, hogy eltartatja és kiszolgáltatja magát a kikupált fiával, semmi haszna nincs ebből a megjátszott demenciából. Folyton vigyáz rá valaki, önálló élete kvázi nincs, magánügye, magáélete nulla. Cserébe mit kap? Ellátást egy hülye családban?
De ugyanekkora hülyeség lett volna Istvánnak új személyazonosságot adni. Ki előtt tudta volna eljátszani, hogy innentől ő Szutymánkovits Izidor? Vagy itt is befigyelt volna egy eltűnt ikertestvér, mint Ökorfoson, vagy hol??? Nevetséges volt már ott is. Akárcsak az életben, amikor a fideszpribék zsaruk akarták beadni a népnek, hogy nem a kiengedett moldáv embercsempész karambolozott, hanem az soha nem létezett ikertestvére...
egy újszülöttnek minden vicc új, én ezelőtt egyetlen Hámori felé napi sorozat egyetlen epizódját se láttam, nekem új maga a műfaj is, meg ez az istálló is.
Annyiban lehet valami abban amit mondasz, hogy (erre a sorozatra is jellemző mód) nem sokat tudunk a szereplők korábbi előéletéről. Legfeljebb hogy kit utál az ittben és a mostban. De hogy ki mit is csinált 30 éve - vagy akár csak azelőtt, hogy Gubáék (irányított csődje miatt) "belecsöppentünk" volna Pantallós életébe -, arról nem sok infó van. Így a kalapból való utólagos előhúzással (amit barbika is nagyon szeret alkalmazni) végül is bármi elsüthető lehet.
Aztán vagy elhiszik a nézők azokat és azonosulnak velük, vagy sem. De van azért egy határ... Hiszen mégsem egy sci-fi -ről beszélünk. :)))
Igen ez így van, valamiért az öreg azt a menekülési utat választotta, hogy szenilisnek tetteti magát, de nem az. Valószínűleg ez azzal a nagy összegű kölcsönnel függ össze, amit még a fia házasságkötésekor vett fel. Ha így van, majd a második szériában kiderül. De könnyen meglehet, hogy pusztán utálja a menyét, haragszik a fiára a választása miatt, és így akarja pokollá tenni az életüket.
Az erkölcsi hátterét nem vizsgáltam az akciónak, csak arra akartam célozni, hogy szerintem nem puszta értelmi hullámzás volt ez az öregnél - ahogy tóttitkár a saját ápolási tapasztalata alapján említette -, hanem a sztori fordulata szerint Tata tudatosan adja a hülyét, miközben nem is (annyira) az...
Nem mondom, elsőre érdekes fordulat, de nekem nem hihető. Az eddig látottak alapján ugyanis semmi jelét nem tapasztaltuk annak, hogy egy ilyen kettős játékból bármi haszna lett volna az öregnek. Akkor meg minek csinálná? És pláne mióta is???
Teljesen józan cselekedett volt, így adta tudtára a helyi Mirandolinának, hogy az erkölcsi hulla menye áskálódik ellene. Gondosan ügyelt rá, hogy az anya és a fiú is jelen legyenek, fel tudjanak készülni a korhadt lelkű menyemasszony támadására.