Keresés

Részletes keresés

vanda62 Creative Commons License 2025.04.15 0 0 1668

Emlékeim szerint a miskolci, a harmadikra már nem emlékszem. 

Előzmény: Ilhilla (1667)
Ilhilla Creative Commons License 2025.04.15 0 0 1667

Off.

Leírnád, melyik a másik két kórház? 

Előzmény: vanda62 (1660)
Ilhilla Creative Commons License 2025.04.15 0 0 1666

A Drága örökösök 1. évadát éppen így "zárták le", nekem elment a kedvem tőle és a 2. évadot már nem néztem. Igaz, utána a 3. évadot már igen, de olyan volt a cselekmény, mintha nem történt volna közben semmi. Ott is szinte mindenre visszautalgattak, tehát "képbe kerültem"! :D

Előzmény: vanda62 (1662)
janderka Creative Commons License 2025.04.15 0 1 1665

ez az n+1-dik ostobaság amivel a hámori féle brigád mérgezheti évek óta a magyar alsóképzettségű néprétegeket... 

Előzmény: vanda62 (1660)
bendeguz90 Creative Commons License 2025.04.15 0 3 1664

Ez a hasmenéses szál valami egészen förtelmes (a másik, amikor a Tata rámozdult Oliver nemiszervére), még, ha egy vígjátékról is lenne szó és előfordulnak ilyen dolgok más vígjátékokban.

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2025.04.15 0 0 1663

Szerintem ez meg volt tervezve, hogy x évad lesz belőle, egy percig sem gondolkodtak egy évadban.

Ha meg nem, akkor cliffhangerrel lett volna vége, bármikor folytathatóra kialakítva.

Előzmény: vanda62 (1662)
vanda62 Creative Commons License 2025.04.15 0 0 1662

de ezt nem tudhatták, amikor az első 85 részt leforgatták. Akkor mégcsak remélhették, hogy az RTL megrendeli a folytatást. Tehét valamiképp le kellene zárni az eddigi fő cselekményszálat. 

Előzmény: Mlle. Grenelle (1661)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2025.04.15 0 0 1661

Nah de ki mondta, hogy közeledik a vége...?

Lehet, ebből is lesz 600+ rész, mint a horvát eredetiből...

Előzmény: vanda62 (1658)
vanda62 Creative Commons License 2025.04.15 0 0 1660

Ez a pörköltes sztori oda nem illő, felesleges, logikátlan, és undorító volt. Ráadásul Juhász István esetében engem rendkívül zavar a morbid elhízása. Jó volna megjegyezni, hogy egy ember 25 kg/m2 BMI-ig normál testsúlyú, 25-és 30 között túlsúlyos, 30-35 között enyhén elhízott, 35-40 között elhízott, 40 felett súlyosan elhízott, vagy beszédes nevén morbid elhízott, tehát halálos beteg. A 40kg/m2 feletti BMI-t azért nevezik morbid elhízásnak, vagy kóros elhízásnak, mert az anyagcsere összeomlásához, magas vérnyomáshoz, cukorbetegséghez vezet, ezeknek a szövődményei pedig szívrohamhoz, vagy stroke-hoz. Megnöveli a rákbetegségek kockázatát, és férfiaknál impotenciához vezet. (Aki látt a Bálnát, az tudja miről van szó.) Az országban 3 helyen működik olyan kórházi központ, ahol tb ellátás keretében elhízottakat gyógyítanak, engem a Szent Imrében gyógyítottak meg. Rendkívül romboló, hogy úgy szerepeltetnek egy morbid elhízott embert, hogy sem ő, sem a családja nem vesz tudomást a betegségéről, mintha egészséges férfi volna, akinek semmi baja. Az ilyen embereknek az élete múlik azon, hogy orvoshoz menjenek, szakszerű segítséget kérjenek, jó volna felhívni ilyesmire a nézők figyelmét. Ha valamelyik színész véreset köhögne, azt is felvennék filmre, és leadnák adásban, mint természetes dolgot?

Előzmény: garrett27 (1655)
vanda62 Creative Commons License 2025.04.15 0 0 1659

A karakter szörnyű, nekem a színésznőnek a játéka se tetszik. Enikővel szemben két normális reakció lett volna, vagy kihajítja a konyhányjából, vagy azt mondja, hogy megfőzi a vacsorát, egy személyre 8-10 ezer forintot kér a munkájáért és az alapanyagért. Ez még igazán baráti ár, ha vendgélőből rendelik, akkor több lenne. 

Előzmény: Apádfüle (1651)
vanda62 Creative Commons License 2025.04.15 0 1 1658

Egyetértek. Normális történetben ennyire a vége előtt a szerzők már szépen elvarrogatják a történetszálakat, saz egyes erecskéket beterelik a főárámba, készülnek a nagy fináléra. Itt meg egyre kerülnek elő a felesleges szereplők, a felesleges nyűgűkkel, haladni meg nem nagyon haladunk a torkolat felé. A Duna-delta nyeretlen kétéves ehhez a szétágazáshoz képest:-( 

Előzmény: theweirdo (1650)
Slay001 Creative Commons License 2025.04.15 -1 1 1657

Nah, Athina 'művésznő' modernkori Xéna szerepben.. 

Zalán, a féltékeny. Megvédi az anyját, miközben elharapja a szavakat kiejtéskor vagy nem hallat minden hangot ..borzalmas..  a tökéletes Magdusnak lejárt a jogosítvànya..

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2025.04.15 0 0 1656

Eleve komédia (szitkom) lett volna, de ez nem színvonal, amit produkálnak...

Előzmény: garrett27 (1655)
garrett27 Creative Commons License 2025.04.15 0 0 1655

Az autó nekiment a bicajnak, erre a rendszám úgy meggyűrődött, mint amin félóráig ugráltak. Ráadásul a fizika se stimmelt, mert kifelé domborodott. Mondjuk ez részletkérdés, de a rendszám amit a bejátszásban a kapitány bemutat, az szinte új. Na mindegy.

Az újabb teljesen kiszámítható jelenet: Fejesné a szex alatt fog befosni. Amit egyébként lehet hogy simán is megtett volna, mivel köret nélkül tolta a pörit.

Azt hiszem innentől muszáj burleszknek vagy komédiának venni a sorozatot, mert komolyan szinte lehetetlen.

tóttitkár Creative Commons License 2025.04.15 0 0 1654

Az is hihetetlen, hogy egy jól menő panziósnak nincs saját autója, jogsija.

Taxira se telik?

Előzmény: Ilhilla (1652)
tóttitkár Creative Commons License 2025.04.15 0 0 1653

Atörténet írói utána nézhettek volna a szokásoknak, ha már visszamentünk időben és előkerült azaz eljegyzés , mint esemény.

A lányos háznál volt. A fiú vitt vmi csokrot és a gyűrűket és ott kérte meg a lány kezét.

Az ötlet, hogy vendégséget rendezzenek, ott ahol a háziasszony nem tud főzni, az rossz ötlet volt Tónitól.

Ilhilla Creative Commons License 2025.04.15 0 1 1652

Zalán "csodafurgonjára" alig volt rögzítve az a fránya rendszám, Nórácska ki is használja a dolgot! Minek hozták be ezt a nőt? Rettenetes idegesítően beszél, teljesen elváltoztatott hangon. Utálatos karakter! Legalább tényleg fellökték volna! :D

Apádfüle Creative Commons License 2025.04.15 -1 2 1651

Nagy a felhozatal undorító karakterekből, de engem már Ilona ostoba cselédlelkűsége bosszant leginkább. Hogy abban a gusztustalan, primitív, bunkó férjében mit szeret, azt hagyjuk, hiszen a szerelem vak és megmagyarázhatatlan. :) De hogy mindenkitől tűri, hogy kihasználják, és nem azért, mert nem veszi észre, hanem tudja, hogy kihasználják, és mégis... Na, erre szokták mondani, hogy akinek a fejére lehet csinálni, azéra rá is kell. 

theweirdo Creative Commons License 2025.04.14 0 2 1650

A sori egész jól indult de minőségromlást kezdek tapasztalni. Azt a megveszekedett tartozást sok ideje nem tudják rendezni, Aczélékra túlságosan rájár a rúd, Fruzsina és Nóra is egyre undorítóbban viselkednek. MIlyen rendező az aki nem hisz abban hogy negatív bonyodalmak, gonosz cselekmények és kellemetlen helyzetek elodázása nélkül is ki lehet tölteni a játékidőt egy sitcomban? Vagy nem hisz a minőségben vagy parancsra gyárt szart.

Ilhilla Creative Commons License 2025.04.14 -1 0 1649

Szegény Johanna! Még tüdőbajt kap a végén! 

vanda62 Creative Commons License 2025.04.14 0 0 1648

Még az jutott eszembe, hogy a Kriplit a Jászai Mari Színház, Népházban láttam, Schruff Milánnal. Nagyon szerettem azt az előadást, szintén életre szóló élmény volt. Most, ahogy megnéztem, hogy kell pontosan írni a nevét, írta a néplexikon, hogy ő az általad említett Járó Zsuzsa párja:-)

Előzmény: Apádfüle (1645)
Ilhilla Creative Commons License 2025.04.14 -1 0 1647

Én nem minősítettem Domokos Lászlót, csak megjegyeztem, egyetlen szerepben láttam, a BK-ban. Komolyan érdekel(ne), hogyan alakít más szerepeket, de nem kaptam választ.

Azóta sem láttam még riportot adni sem, nem is olvastam róla, nem lett "celeb", semmi. 

vanda62 Creative Commons License 2025.04.14 0 0 1646

Sodró Eliza nekem is nagy kedvencem. Sokszor láttam a Radnóti E-színházi közvetítéseiben.

Lengyel szerencsére szerepet kapott az Aranyéletben is, abban nagyszerű volt. Amióta pedig láttam az Anyám tyúkja 2.0.-t, azóta meg vagyok győződve, hogy két Csuja van, egy színházi, és egy hétköznapi. 

Apádfüle Creative Commons License 2025.04.14 -1 0 1645

Engem is mindig bosszant, mikor egyesek kizárólag a gagyi sorozatokban alakított egysíkú, sokszor papírízű szerepek alapján minősítik a színészeket. Mentségül szolgáljon azoknak, akik nem jutnak más "kultúrához", bár a városlakók közül is akad, akit egy nagy zápor se tud bekergetni egy színházba.

Az én nagy felfedezettem volt anno Lengyel Tamás, aki A kripliben még Kulkát is lejátszotta a színpadról. A guta ütögetett, mikor A mi kis falunkban megláttam ennek a primitív, idióta Gyurinak a szerepében. Persze megértem én, hogy országos ismertségre és népszerűségre így tehetett szert.

László Lilit (Cintia) rendszeresen látom az Orlay Produkció darabjaiban a Belvárosi Színházban és másutt. Az egyik legjobb fiatal színésznőnek tartom. Sokoldalú, vicces és drámai, mikor mi kell.  Őt is valami sorozatban láttam először, és csak annyi volt róla a véleményem, hogy csúnyácska. Ma már egész máshogy látom. A Drága örökösökből megismert Járó Zsuzsa és a Mi kis falunk Sacija (Sodró Eliza) is főszerepeket játszanak, ragyogóan. Utóbbi tavaly díjat is kapott Janikovszky Éva alakjának megformálásáért.  

vanda62 Creative Commons License 2025.04.14 0 0 1644

Én E-színházi közvetítésben néztem meg Pál András és Rozs Tamás, Kezdhetek folytatódni című Petri György estjét. Nagyszerű élmény volt, hihetetlenül tetszett. Egyszerűen nem értem, hogy Pál András, aki Petri Györgyöt szaval és énekel  lehengerlő energiával és szuggesztívitással, ugyanaz az ember, mint aki Tóni ügyvédjét játszotta. Na ezért nem.mindegy, hogy kinek a szövegét mondja a színész és ki rendezi.

Előzmény: Apádfüle (1637)
luci87 Creative Commons License 2025.04.13 0 0 1643

Igen, hasonló karaktert játszik mint a Keresztanyuban...

Előzmény: Böszőke13 (1642)
Böszőke13 Creative Commons License 2025.04.13 0 0 1642

Várom mikor tűnik fel Gálvölgyi  ,Molnár Piroska..., Papadimitru Athina is itt van fegyverestől, még csak át sem kellett öltöznie...

tóttitkár Creative Commons License 2025.04.12 0 0 1641

Bosszúra nincs oka. Féltékeny mert Zsófit választotta, aki azelőtt Zalánnal piknikezett.

Előzmény: Ilhilla (1638)
tóttitkár Creative Commons License 2025.04.12 0 0 1640

Olivér nagyon rosszul kezelte a helyzetet. Pont meg kellet volna ígérnie, hogy , a névváltozás miatt pénzhez jut akkor megcsináltatja a kocsit, vagy ha nagy örökség lesz vesz egy újat.

Ehelyett fölvonultatja Zsófit, aki elcseszte az elsőt, és Fruzsi kétszeresen is féltékeny rá.

Előzmény: Ilhilla (1638)
Ilhilla Creative Commons License 2025.04.12 0 0 1639

Arra kíváncsi vagyok, hogy Domokos László hogyan alakít másik szerepet, én csak Berényi Attilaként láttam és nem is tudom másképpen elképzelni (abban a szerepben nagyon "megjátszós" volt). 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!