Keresés

Részletes keresés

wizardry8 Creative Commons License 16 órája 0 0 227321

Én már akkor csalódtam a mol projektben amikor idehoztuk az alsó-középszerű Gergényit meg az öreg Fiolát. Még a fiatalokban is több az elképzelés. Bár Geiger-nek még meg kell tanulni hogy középre nem fejeljük ki a labdát, "gyönyörűen" lekészítette Makiká-nak lövésre.

Ha a pontokat nem vesszük figyelembe, egész jó a tavaszi idény.

Előzmény: Redhot100 (227304)
Miller a sör Creative Commons License 17 órája -1 1 227320

Nem jön ide senki, ezt a bajnokságot ezzel a fasszal fogjuk végig csinálni, ha tetszik, ha nem. Imádkozzunk, hogy verjünk meg két csapatot még és akkor ismét bentmaradtunk. Az továbbra is érthetetlen, hogy Magyarországon minek csinálnak 4 éves szerződést?

Előzmény: Seejay (227316)
Skywalker. Creative Commons License 22 órája -1 0 227319

Grzelak azért jött, mert itt komoly nemzetközi célok vannak, oda tanult, nemzetközi :D edző kell

Ha Bódog igaz, akkor ezekből lehet választani:

- tényleg csak 7 meccsre jön

- nem jön

- nincsenek már nemzetközi célok

Előzmény: Seejay (227318)
Seejay Creative Commons License 23 órája 0 0 227318

Nem hiszem hogy 7 meccsre hoznák, azt megoldották volna házon belül. 

Ezt a Véber-Szlezák páros is lehozná. 

Egyelőre azért kezeljük fenntartásokkal. 

Előzmény: Arpe98 (227317)
Arpe98 Creative Commons License 23 órája 0 0 227317

Mert erre a 7 meccsre kit hoztál volna ide?

Egyébként meg lehet ,hogy csak erre a 7 meccsre ültetik le, jövőre még hoznak egy komolyabb edzőt

Előzmény: Seejay (227316)
Seejay Creative Commons License 23 órája 0 0 227316

A pletyi szerint jön a Bódog. Ha ez igaz, nekünk tényleg reszeltek. 

Seejay Creative Commons License 24 órája 0 0 227315

Ki mondta neked a 20 új játékost? Mert én biztos nem. 

A mondanivaló lényege nem erre irányult,hogy megengedőbbek vagy sem, hanem az, hogy mindegy milyen összetételben,de kezdjen el  a csapat fejlődni..

Aki egy ilyen klubfilozófiával nyit, annak fogalma nincsen erről a játékról. Ratatics pedig többször említette hogy ragaszkodik hozzá. 

Nyáron elmondták hogy rengeteg kosarat kaptak, tehát emiatt változtatott a terv, de a későbbi interjúkban említette , hogy ehhez ragaszkodik.

Nyilván nem 35 éves játékosokkal kell teletömni a keretet, és azt is leszarom hogy 60-40 a magyar külföldi arány, vagy fordítva, meg mennyi a fiatal. Nem ez a lényeg.

Előzmény: waltt (227313)
Anzixx Creative Commons License 24 órája 0 1 227314

Ez a zselé megdolgozik a pénzéért.

Hogy nem röhögi el magát miközben "értékel". Végig bírta mondani komoly arccal, mosolygás nélkül, amivel hihetetlen önuralomról tett tanúbizonyságot.

Mostmár egyre nagyobb baromságokat mond. Ez a gól nélküli duma, lehet hogy ő önállóan találta ki, lehet, hogy nem ismeri Urbányit. 

Egyértelmű, hogy most már a 36 havi pénzt akarja egyben, minél hamarabb.

Hogy meg akarjanak tőle szabadulni, bármi áron, és akkor már megalapozta az egzisztenciáját.

Ez mind szép és jó, érthető. De ki az aki ilyen paliknak ilyen szerződést kínál.

waltt Creative Commons License 24 órája 0 0 227313

Én már a nyári ankéton furcsáltam, hogy előre bemondták, hogy a csapat hány százaléka legyen magyar, mennyi legyen  a külföldi, ki hány éves legyen” ez egy teljesen normális célkitűzés. Azt te sem gondolhatod komolyan, hogy a MOL majd ilyen FIFA-t akar játszani és minden szezonban hoznak 20 új légióst.

fontosabb a származás, meg az életkor” ez nem igaz. 26-30 éves légiósokat igazoltunk zömmel. Tucic 28 éves, Rasak 29 éves, csak úgy mondom. A kezdőcsapatot illetően is sokkal engedékenyebbek már a légiós- és életkorkorlátot illetően. Szarul választottak edzőt és játékosokat, de az rohadtul nem igaz, hogy a MOL (már látszólag feloldott) korlátozásai miatt tartunk ott, ahol. Hozzáteszem, az edző gondolom a MOL ötlete lehetett, mivel őt ismerték Fehérvárról.

Előzmény: Seejay (227308)
Seejay Creative Commons License 24 órája 0 0 227312

Igen, ő talán egy kiegészítő ember lehetne, szerintem 20-30 percekre be tudna állni pár csapat ellen a rotáció végett, de  egy ilyen meccsen játszatni mára életveszély.

Hiszem azt hogy nálunk is van pár ügyes fiatal magyar gyerek, de amíg  a csapatnak nincs egy erős magja, csak égetjük őket. 

Tudom nem mindenki ért ezzel egyet, de egy Újpestnek elsősorban az eredményeknek kell fontosak legyenek, és másodsorban a fiatalok. Ez a jelenlegi keret elbír egy Geigert, egy Mucsányit ,és  egy Kaczvinszkit, mikor hogyan alakul a meccsterv. Legyenek fokozatosan stabil játékosok,de jelenleg felesleges többet beleerőltetni. Még úgy is hogy nagyon gatya légiósok jöttek. 

Előzmény: Redhot100 (227309)
waltt Creative Commons License 24 órája 0 0 227311

Fiolával és Besével sincs baj. Gergényi szerintem is szar (ezt már akkor leírtam, amikor ideigazolt). Fiola a második gólnál besegített középen, mert a kettő portugál szokásosan lemaradt. Felesleges rajtuk leverni a port, ahogy a fiatalokon is, amikor nem nekik kellene a kulcsembereknek lenniük. Akiket kulcsembereknek igazoltunk, azok mind szarok. Egy csapatnak el kellene bírnia, hogy Bese vagy Fiola lassabb a kelleténél

Előzmény: Redhot100 (227309)
Beaverfieldmarketplace Creative Commons License 25 órája -3 2 227310

Én nem váltanék edzőt.

Előzmény: Seejay (227302)
Redhot100 Creative Commons License 25 órája 0 0 227309

Egyetértünk. Talán abban is, hogy a felsorolt 3 játékos nem a jövőt építi nálatok. Fioláról konkrétan a 2 meccsen 3 gólt kaptatok. 

Előzmény: Seejay (227308)
Seejay Creative Commons License 25 órája 0 0 227308

Nincs ezzel baj hogy vannak magyarok, de tudni kell hogy kiket, milyen posztokon hogy bír el  a csapat. 

Gondolj bele, hogy a Kovács Zoli-Szakály páros a szakma a klubházban, de a végső döntést a Ratatics-Benczédi páros hozza meg, akik fél éve még elhitték, hogy a labda ehető. 

Én már a nyári ankéton furcsáltam, hogy előre bemondták, hogy a csapat hány százaléka legyen magyar, mennyi legyen  a külföldi, ki hány éves legyen. Én leszarnám ha három 30 éves fekete baszkodná kettesével a gólokat, de itt fontosabb a származás, meg az életkor. Azt hittem a versenysportban csak az eredmény  számít, bár fél órája hallottam, hogy gólok nélkül kell nézni a meccset, szóval lehet én vagyok a hülye...

Előzmény: Redhot100 (227304)
626 Creative Commons License 25 órája 0 0 227307

Amúgy valamit nagyon tudunk! 'Múltkor' is (amikor még volt Honvéd) vereség után előztünk.

Most meg kb. 10 meccses nyeretlenség után még mindig hetedikek vagyunk, amíg meg ellentétes előjellel hasonló meccsszámok után (tehát kb. 10 meccs óta veretlen volt nemrég még) a Kecsó meg még mindig ugyanúgy kieső :D

Mi látjuk rossz szemszögből a dolgokat! :D

Steve Huckett Creative Commons License 25 órája 0 0 227306

Az utolsó mondatod elgondolkodtató… Nekünk nincs új stadionunk, az építkezésből  pedig csurranhat- cseppenhet.

Előzmény: Seejay (227305)
Seejay Creative Commons License 25 órája 0 0 227305

Egyértelmű hogy a MOL részéről semmi hozzáértés,még azt sem tudják ,hogy mit nem tudnak. 

De hogy a haveri körből nem lehet klubot építeni, bukott sportvezetőkkel, meg azok alkalmatlan haverjaival, az is biztos.  Ezt viszont látniuk kellett volna, mert az elmúlt éveik ugyanígy teltek Fehérváron. 

Igazából nem értem ilyen hozzáállással szakmailag mit akarnak tőlünk, de a stadionból biztos nagyokat lehet majd harapni ...

Előzmény: pfffffffff (227303)
Redhot100 Creative Commons License 25 órája -1 1 227304

Bocsánat, de amikor Fiola-Gergényi-Bese neve felmerült, már akkor palira lettetek véve. Ment a kábítás, hogy "mi magyarokkal is megcsináljuk amit a Fradi légiósokkal". Már a tavaszi szezon kezdetén látszott, hogy 1-2 magyarral álltok fel, de akkor meg a "sok beteg van" duma jött. Ma 5-4 volt a magyarok aránya a javunkra. Pedig mi aztán tényleg nem ezt az irányt választottuk.

pfffffffff Creative Commons License 25 órája 0 1 227303

Én azt tudom mondani, hogy addig esélyetek sincs, amíg a villanykörtefejű legendátokat megtűritek. Fváron pont esdig jutott, hogy az ellenfeleket próbálta lerabolni. Most is ennyit tett, csak szart sem ért vele. 

Seejay Creative Commons License 25 órája -1 0 227302

Szakmailag kb hasonló szinten  vannak. 

Ha hétfőn nem küldik el  a picsába, akkor kijelenthető,hogy totál palira lettünk véve. 

Előzmény: pfffffffff (227297)
626 Creative Commons License 25 órája 0 0 227301

Ja, kicsit olyan, mint amikor gyerekkorunkba túlestünk a szurin, valahogy ezt jutatta eszembe az első mondatod! :DD

Na ugye, hogy nem is fájt! :DD

Előzmény: Skywalker. (227294)
JHSZ TTL Creative Commons License 25 órája 0 0 227300

Az! Közben már olyan mélyre taszított, hogy a gólaránya csak a két kiesőnek (!!!) rosszabb nálunk, a mutatott játékunknál valahova a másodosztály vége, harmadosztály elejéig kéne visszamenni! Elképesztő! Ha azonnali hatállyal ezek után sem bontanak szerződést megérdemeljük a kiesést!

Előzmény: Steve Huckett (227291)
Uthred R Creative Commons License 25 órája 0 0 227299

Ha most rögtön edzőt váltanánk,talán még lenne esélyünk.

Egy új ember új impulzusokat,új lendületet adhatna a játékosoknak.

Talán elég lenne arra,hogy legalább egy meccset megnyerjenek.

Ha marad ez a .....,akkor egyre mélyebb gödörbe kerülünk,ahonnaan félő,hogy nem fogunk tudni kimászni.

pfffffffff Creative Commons License 25 órája 0 0 227298

Ez Urbányi Pista dumája.

Előzmény: Seejay (227296)
pfffffffff Creative Commons License 25 órája 0 0 227297

Ez Urbányi Pista dumája. 

Előzmény: Seejay (227296)
Seejay Creative Commons License 25 órája 0 3 227296

Kiégtem 😄😄

Azt mondja a pali, hogy ha gólok nélkül nézi a meccset...

Bazdmeg ennek a játéknak a gól a lényege! 

Takarodjál!

Előzmény: Steve Huckett (227291)
Uthred R Creative Commons License 26 órája 0 0 227295

A Loki nyer,mert ellenünk játszik.

A nyiregy nem tudom kivel

Abban bízhatunk,hogy ők is nagy gödörben vannak.

Előzmény: iamsolucky (227284)
Skywalker. Creative Commons License 26 órája 0 0 227294

Na, túl is vagyunk rajta. 

Nincs hová hátrálni, hétvégén Debrecen, azon a meccsen kell nyerni, ez az egy a fontos most csak!

Afassa Dapapi Dapov Creative Commons License 26 órája 0 2 227293

Pedig tudom, gólok nélkül kell értékelni.

Mint újfent kiderült.

Fehéring gyere vissza!!!44!!!

Előzmény: maribor (227290)
waltt Creative Commons License 26 órája 0 0 227292

A játékosaink elég lassúak amúgy. Az edző teljesen fogalmatlan, nem értem, miért nem vágták ki március elején.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!