Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Akkor érvényes, amit Gorcsev mondott, hogy minek ugye? Mivel a flash kihalt, 1-2 nagyon elcseseztt oldalra, vagy ezer éve belső fejlesztésű cucchoz kellhet, de az egész piac menekült tőle és évekig mantrázták, hogy meg fog szűnni. Azt meg úgyis kiírja, ha kell valamihez, de lehet már azt sem, csak kapsz egy üres ablakot a flash helyén.
Ha eddig be tudtál lépni, akkor valószínű, hogy a google rendszere elmentette a jelszavadat. A következőképp érheted el: Jobboldalt fenn a 3 ponmtra kattintasz, majd a Jelszavak és automatikus kitöltésre:
Ekkor a megjelenő menüben a Gooogle jelszó kezelőt választod, és fenn a Jelszó keresése sorban beírod, hogy mail.google.com. Ha szerencséd van, akkor ezt megmutatja, rákattintasz, és kiolvasod a jelszavadat.
Sziasztok! Nem biztos, hogy ide kell írnom, de itt van forgalom, talán tudtok segíteni. Katasztrófa ért, részben az én hibámból. Évek óta használok egy gmail-es címet, még akkoriban állítottam be, amikor volt egy t-online-os címem. Ez utóbbi már régen megszűnt, a jelszavamat pedig már elfelejtettem. nem volt eddig probléma, ma viszont úgy döntött a gépem,. hogy nem hozza be, hanem jelszót kért. Nem tudom megadni, viszont az űj jelszót akkor fogadja el, ha a t-online-ra küldött kódot beírom, amit értelemszerűen nem tudok megtenni. Van erre valami megoldás, vagy elveszett minden, ami ott volt?