Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Most törlök egy csomó 2-15 perces mini videót, ami a helyi első vonalas infó segélyszolgálatot nem érdekli, pedig pont ilyenek vannak benne, kicsi hasznos trükkök és alapeseti hibakereséses, utána kaparászások ha valami olyan van, amitől a "húzzuk újra" nem a legjobb ötlet. Messze van az még attól, hogy hetekig vakarjuk a fejünket, mert azért akad olyan is, meg mikor valami nagyon félremegy. Legtöbbnek oka is van, maradék 99%a viszont egyszerűen megoldható.
"Természetesen a Microsoft semmilyen segítséget nem képes adni a "
Az az, csak foglalkozni kell vele és keresni. Aztán lehet előzménye is volt ennek, nem véletlenül szoktuk "szeretni" a mindenféle takarító programokat, meg így csökkentsd a méretét és gyorsítsd fel a Wined tippek sorozatokat, mert hasonló garantált sikereket lehet elérni, hosszabb vagy rövidebb távon.
Egészen fura frissítési hibába futottam bele, ami előfordul W10 és W11 rendszeren is.
A 0x80070003 hibakóddal sikertelen lesz a frissítés, és soha többé nem lehet új összesítő frissítést telepíteni.
Konkrétan az utoljára sikeresen telepedett frissítés nyomtalanul eltüntet valamilyen "szükséges" drivert a X:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository könyvtárból.
Természetesen a Microsoft semmilyen segítséget nem képes adni a diagnosztizáláshoz a szokásos blablán kívül, még az azonosításhoz szükséges .log nevét/helyét sem lehet a Microsoft segítségével megtalálni.
Három hónapnyi szenvedés után találtam meg a nálam hiányzó .inf fájl nevét, és teljes lett a meglepetés.
Egy 2012-es Lucent modem driver hiánya akadályozta meg a frissítést. (mdmlucnt.inf_amd64_f4769cb994ece833\mdmlucnt.inf)
Netes archívumból letöltés, és a helyére bemásolás után hipp hopp sikeres lett a frissítés.
HA, de egyelőre nem annak látszik és kevesebb rá az esély. Oldal nevét is leírta, adware meg nem teljesen ilyen ezért utaltam arra, hogy 30 éve még olyan volt a viselkedési forma, most nem ilyen. Változik a világ és a vírusok meg az egyéb cuccok is.
Vannak, meg olyanok akik nem ismerik fel, hogy 99%ban mi lehet és BIZTOS, hogy nem vírus, egy átlagos júzer bejelentést folyamatosan félreértelmeztek és magyaráztok. Ott meg kell lesni az értesítést és meg lesz az. És nem, nem is felugró ablak, hanem popup. Teljesen tipikus átlagos dolog, azt hittem meg sem kell fejteni, de úgy látszik mégis.
Üdvözlöm a topikot és a segítőkész gurukat. Egyszerű (?), de bosszantó (!) problémám megoldását kérem az értőktől.
Állandóan (egsz nap, ötpercenként) felugró reklám-ablakok jelennek meg. Az ablakokn a GoogleChrome felirat látható, és egy "bonumventus.hu" cégjelzés. Utóbbira rámentem, feliratkozást kínál, soha nem iratkoztam fel, de mint mondom, ötpercenként reklámmal zaklat. (Leiratkozási gombot, lehetőséget nem látok).