Keresés

Részletes keresés

MoonCracker Creative Commons License 2000.07.05 0 0 468
Ennek nagyon örülök!!! :))) Hogy köszönjem meg?:) Majd megbeszéljük...

más:
Ma ráhangolódtam a vasárnap indult "Est FM 98.6" rádióra...
(A Pesti Est Rádió speciális tematikájú budapesti/regionális rádióadó, 2.150.000 főt elérő vételkörzettel, mely műsorstruktúráját tekintve inkább közszolgálati, mint kereskedelmi rádió. Küldetése: közvetíteni Budapest életét, terjeszteni annak kultúráját, s hozzájárulni egy mindenki számára saját értékrendjének megfelelően jól megérthető magyar világváros és fejlődő vidéke épüléséhez az új évezeredben.)
Szóval egy rendkívül ismerős hang szólalt meg, és hamar rájöttem, hogy az illető nem más, mint Galambos Péter alias Galamb. Úgyhogy elkeztem hallgatni a műsort, és nagyon teccik az egész rádió! Azokra a filmekben látható amerókai rádiókra emlékeztet... Most is az megy, bár most a gépem nagyon zavarja a vételt... :(
Szóval Galamb az EstFM-en! Hallgassátok!

bye

Előzmény: bullseye (467)
bullseye Creative Commons License 2000.07.05 0 0 467
Congrats! És ugye már tudod, hogy te vagy a "hivatalos" HBO link is. Boldog karácsonyt Tiny Tim! :)
Előzmény: MoonCracker (464)
bokor Creative Commons License 2000.07.04 0 0 466
Sziasztok, napok óta nem jártam erre, és örömmel látom, hogy a topic meglehetősen élénk.
Elég off, de hadd osszam meg veletek, hogy miért nem volt gépem pár napig. Végre normális méretű lakásba költöztünk, Kisbokornak külön szoba, meg hasonló nyalánkságok, szóval most is két doboz kipakolása között ültem le ide, és elsőként természetesen ezt a topicot néztem meg.
Viszont nem engedtem a páromnak, hogy régi játékautomatákat rakjon a vendégszobába, főleg mert olyanunk nincs!!!!
Csók mindenkinek:
egy halálosan fáradt, de nagyon elégedett bokor
bullseye Creative Commons License 2000.07.03 0 0 465
Ezen ne múljon! Holnap megnézem a Mission Impossible 2-t, ha minden jól megy. Majd irigyeljetek! :)
Előzmény: MoonCracker (464)
MoonCracker Creative Commons License 2000.07.02 0 0 464
Hó vége volt, és a Jóbarátok magyar honlapja a 6. helyen zárt! Szavazzatok továbbra is mindennap! (egy gépről csak 24 óránként engedi!)
Köszi nektek! Üdv!

Írjunk már a topicba!!!:))))

MoonCracker Creative Commons License 2000.06.30 0 0 463
Csak nem mindegyik működik... :)
Előzmény: bullseye (461)
SunshineSally Creative Commons License 2000.06.30 0 0 462
jaja, jöhet arra a címre!
köszike :-))))))
SS
bullseye Creative Commons License 2000.06.30 0 0 461
khmmm, szóval ott az e-mail link a hozzászólás fölött... bocccs!
Előzmény: MoonCracker (460)
MoonCracker Creative Commons License 2000.06.30 0 0 460
Nem, de elküldhetem neked! Csak írd meg az emilcímed!

uff
A topic moderátorát szeretném megkérni, hogy az iménti pár szidalmazó hozzászólásomat, próbálja törölni! Köszönöm!
És elnézést kérek a korábban említett úrtól, de én csak a közvélemény hangját szólaltattam meg. Egyébként rádión keresztül egy rendkívül kellemes hangú értelmes embert ismerhetnek meg a hallgatók, csak ne akarna mindig mást csinálni, mint amit a többiek szeretnének!
Üdv!
on

Előzmény: SunshineSally (459)
SunshineSally Creative Commons License 2000.06.30 0 0 459
MC, nem emlékszel véletlenül, hogy honnan szedted azokat a jóbari képeket, amiket a szinkronszínészek képei mellé tettél (ahol mindenki fog egy névtáblát)?
bullseye Creative Commons License 2000.06.30 0 0 458
Ez igenis on téma, mert HBO=FRIENDS.
Amúgy randa egy állat, remélem azóta palsztikáztatott.
Előzmény: MoonCracker (457)
MoonCracker Creative Commons License 2000.06.30 0 0 457
off
Szóval megtaláltam ezt az igénytelen Rádiót, még igénytelenebb főszerkesztőjével, Cs.Kádárral az élen! Akit érdekel, hogy kit kell hasba vágni, leütni, felnégyelni, belökni a Dunába, szíjat hasogatni belőle, etc. az nézze meg a következő képet: http://free.netlap.hu/fikszradio/igaz2.jpg
Nem csinálok linket, akit érdekel másolja be, és nézze meg ezt a "drága" embert...
Ezzel a témát lezártnak tekintem, mert nem akarok itt kavarni a saját NON-HBO ügyemmel. Mindenkitől bocsánatot kérek: Bocs!
on
Előzmény: MoonCracker (456)
MoonCracker Creative Commons License 2000.06.29 0 0 456
Kösz az infót! Tudod a nickjét is?
Előzmény: wice (455)
wice Creative Commons License 2000.06.29 0 0 455
Cs.Kadar Peter, mikor eppen nem Mooncrackert fosztja meg a Jobaratok-elerestol, a Fiksz Radio fonokekent tevekenykedik, itt, az Indexen is megtalalhato vmelyik Tilos Radiot gyalazo topicban, a Torzsasztalnal v a Kulturaban...
Előzmény: MoonCracker (452)
MoonCracker Creative Commons License 2000.06.29 0 0 454
Mondhatjuk, hogy az...

Egyébként, ha bárki szeretne velem beszélni, most is ircelek! #nyekladhaza csati - és ott majd rádköszönök, csak legyen felismerhető nicked!

Előzmény: bullseye (453)
bullseye Creative Commons License 2000.06.29 0 0 453
ez szopás...
Előzmény: MoonCracker (452)
MoonCracker Creative Commons License 2000.06.29 0 0 452
uff
Szóval az egész környéken bekötik a csillagpontos rendszert tök ingyen, csak jelentkezni kell. (egyébként 2003-ig az egész országban be kell kötni) A kábeltévé cég műszaki okokra hivatkozva felfüggeszti az HBO sugárzását, ugyanis hamarosan megszűnnek. 2003-ig igaz még a régi rendszer is működni fog, de nem kontrollálják. Tehát ha valamelyik adó kicsit elhangolódik, akkor senki nem fogja beállítani...
A csillagpontos rendszert meg nem tudni mikor kötik be hozzánk, mivel 50% aláírás kell, és van egy idióta fazon, aki nem akarja ezt az egészet...
Soha nem néz tévét csak ül a gépe elött... Van annyi kölke mind a tenger, azok legjobb szórakozása, hogy a pocsolyában fürdenek és papírzacskókat eregetnek nagy szélben. A fazon senkivel sem beszél, de nagyon érvényesülő típus... Nem tudja miért, de csak azért is ellenzi a csillagpontos kábel bevezetését, mindenféle papírokat ragasztgat a falakra... Régebben pedig még valami rádió műsort is vezetett... Szóval, ha véletlenül olvasná ezt, Cs. Kádár, vagy hogy a francba hívják mennyen a ******, szóval oda, hogy itt késlelteti a bekötést, és emiatt nem tudok HBO-t nézni=nem tudok Jóbarátokat nézni!!!!!!!
uff - bocs, hogy ennyit írtam...
Előzmény: bullseye (451)
bullseye Creative Commons License 2000.06.29 0 0 451
Hogy-hogy?
Előzmény: MoonCracker (450)
MoonCracker Creative Commons License 2000.06.29 0 0 450
Na jön az offos témám, aki tudom senkit nem érdekel, de műszaki okok miatt _Szombattól megszűnik nálunk az HBO_!!!
:((((((((((((((((((((((((((((((
Előzmény: bullseye (449)
bullseye Creative Commons License 2000.06.29 0 0 449
picit off, de mindenkinek ajánlom A Lé meg a Lola c. filmet, mert nagyon jó!

Ami pedig a szomszédot illet, hadd jöjjön a flame: Már láttam és a Willis a gyilkos a végén! :)))

MoonCracker Creative Commons License 2000.06.29 0 0 448
Azé' szeressük a Színes Ártévét!
Toni Braxton cikkhez Nika fotó; Náksi-Brunner djpárosnál Brunner Márta fotója; Egyről a kettőre fotó a Jóbarátoknál :))
Meg a hír, hogy Lucas elkezdi forgatni az sw előzményeit, 1 hét múlva már be is mutatták amerókában... :))
Előzmény: bullseye (447)
bullseye Creative Commons License 2000.06.29 0 0 447
:))))))))))))))))))))))))))
Barton Fink Creative Commons License 2000.06.29 0 0 446
Vigasztaljon a tudat, hogy megéri várni rá !!
SunshineSally Creative Commons License 2000.06.29 0 0 445
Aug. 24????? Ez vicc???
Remek... nem elég, hogy szinkronizálják...
Egyre jobb a kedvem ma :-(((((((((((((
Barton Fink Creative Commons License 2000.06.29 0 0 444
Bérgyilkos a szomszédom : bemutató augusztus 24-én. Egyébként annyiban igaza volt az újságnak, hogy a premiert mostanra tervezték, csak az valamiért nem jött össze (felteszem, a szinkronnal voltak gondok).
bullseye Creative Commons License 2000.06.28 0 0 443
Hmm, imádtam amikor Jim Carry képét rakták ki rendszeresen egy Tim Curry filmhez, vagy éppen annak a filmnek a kezdődő forgatásáról írtak, amit a héten láttam előzetes vetítésben...
Szóval, megbízhatóak a drágáim.
Előzmény: MoonCracker (440)
Locutus Creative Commons License 2000.06.28 0 0 442
nekem már megvan a csütörtöktől érvényes moziműsor, aszerint pedig még nem lesz.
Előzmény: MoonCracker (438)
SunshineSally Creative Commons License 2000.06.28 0 0 441
Akkor ma nincs társalgás a kávézóban? Az előbb voltam ott, és senki nem volt :-(((
Most meg mingyá kezdődik a meccs...
MoonCracker Creative Commons License 2000.06.28 0 0 440
forrás: Szines RTV - nembiztos, hogy ez a legjobb forrás... :)
Előzmény: bullseye (439)
bullseye Creative Commons License 2000.06.28 0 0 439
Hun olvastad?
Előzmény: MoonCracker (438)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!