Technikailag lehetetlen, mert ha helyesen adod meg a fix IP címet akkor a DHCP által lefedett tartományon kívülit adsz meg neki (ha nem akarsz szívni ütközéssel).
Azt pedig a DHCP-ben nem tudod static leasre állítani, mivel a pool-on kívül esik.
A kettő közül valamelyiket választanod kell, együtt nem megy.
próbálj meg fix ip-t beállítani benne, azzal kizársz pár hibalehetőséget (és persze csinálsz újat). Célszerű megnézni a routerben milyen tartományban ad címet, és egy azon kívüli címet adj neki, úgy nem lesz ütközés.
Meghosszabbitottam a routerben a DHCP lejárati időt 48 órára, sajnos ennek ellenére az applikacioban, a router ujrainditasa után pontosan 24 órával a klíma offline lesz. (érdekes módon a router továbbra is aktív/online kliensként látja a klímát)
Szünetmentesre áttérésnél a 20sec--3 min. ajánlással találkoztam.Az áramszünetnek nem kellene problémát okoznia, de a gyakorlat --viszont igennel válaszol.
Nem lehet, hogy lejár a DHCP-s IP cím (egy csomó routernél alapból 24 óra a lejárati idő), és valamiért nem újítja meg a klímád? Nem megy el alvóba vagy valami ilyesmi? Meg kéne nézni a router és a klíma ezirányú beállításait is. Nem tudom, a klímánál applikációból mi mindent lehet állítani. De a routernél meg kéne próbálni pl. a DHCP lejáratát más értékre (hosszabbra) állítani és így megnézni. Én spec. minden ilyet az eszköz által engedett leghosszabb időre szoktam átállítani.
Sziasztok, Polar SDU klima 8 fokos temperalasra van állítva. 24 óra elteltével távolról viszont nem érem el a klímát az applikacioban , csak ha ujrainditom a routert.
Több okoskeszulek is van telepítve, egyiknél sincs hasonló hiba, így a routert kizarnám a hibalistabol. Esteleg van valakinek ötlete, hogy mitől lehet?
Nekem csak a sima Gree Amber van 2,7 kW-os . Én egy jól hőszigetelt 63nm-es házat fűtök vele 23-24°C között tartva a hőmérsékletet . Kényelmesen kifűti .
Ezt a klímát néztem ki egy 20nm-es és egy 16nm-es szobában dolgozna a két klíma. A klímával fűtés is lesz azért választottam ezt a típust. Természetesen külön felszerelve kültérivel.