Csak arra tudok gondolni, hogy a régi fúvóka kopott lehetett, azért szórt többet. A csepegés gátlóra nincs ötletem, amikkel én dolgoztam azokban nem volt (10 éve nem permeteztem).
Permetező fúvókákkal kínlódok. 4-es piros, regieket cseréltem, megette őket a nap.
Újak szintén 4-es piros és kevesebbet fúj ki. Mintha szűkebbek lennének.
Régivel 3 báron kifújt 235 litert az újjal csak 205 litert.
Csepegés gátló gumikat is cseréltem, ugyanúgy csepegnek.
Sziasztok. Segítségeteket szeretném kérni. Mtz 820.2 traktoromnak mikor bekapcsollom az elejét és dolgozok vele razkódik az egész traktor! Szerintetek mi lehet a gond?
Aki újitott már fel 80as Mtz vízszivattyút (a régebbi fajta) az kérem segitsen.
Megvettem hozzá a csapágyakat,tengelyt és a tömszelencét,de nem tudok rájönni hogy az milyen módon tömit.Aki otthon van ebben és tud segiteni az kérem irjon emailba tel számot.
A 820-as MTZ-hez való Hitachi típusúnak nevezett áttételes önindítót ismeritek, meg szabad venni? Szívem szerint cseh Magnetont vennék rá, de az 50.000 feletti árcédula nem fér most bele.
Nyáron a munkába belefulladás közben elfelejtettem, de íme, végül 1221.7-re esett a választás, ő az. :) 5,6 méter szélességet dombon fölfelé is gondolkodás nélkül kaszálja.
Az alábbi könyvet keresném fizikai vagy digitális formában, természetesen nem ingyen! Ha esetleg valakinél lappang sokat segítene nekem vele, esetleg akár egy digitalizálás erejéig kölcsön adhatná.
Az alábbi könyvet keresném fizikai vagy digitális formában, természetesen nem ingyen! Ha esetleg valakinél lappang sokat segítene nekem vele, esetleg akár egy digitalizálás erejéig kölcsön adhatná.
A felezőnél cserélted az összeérő fogaskereket mindenhol? Mert attól is sírhat hogy a régi kerékhez az új kereket tetted és nagy a foghézag, illetve csapágy gond is lehet.
Sziasztok! Olyan problémám lenne h szórzó fogaskerék lett belerakva 80- asba de olyan hangosan "sír" mint az állat. Kicserélés előtt is sírt a felező benne csak azt még el lehetett viselni. Ami ugy gondoltam h nem jó bent azt már ki cseréltem de csak nem hagyta abba 😒 Esetleg vki már találkozott ilyennel? 😃
Érdeklődnék hogy hogyan sikerült kivitelezni? Konkrétan az érdekelne, hogy mely részeket kell cserélni? Ha jól látom a műanyag burkolat alatt olyan fém váz van ami nem egyezik a régi műszerfallal? Továbbá igényel valami átalakítást mechanikailag? A vezetékelés nem lényeges, csak a mechanika.
Esetleg ha más valaki jártas a témában, szívesen fogadnám! Amúgy néztem a habiba, csak a műanyag részt lehet kapni, de gondolom az édes kevés. Esetleg ha valaki tud beszerzési forrást azt is szívesen venném.