Pannónia, a "magyar legenda". Ez a topik kapcsolódik a Pannónia motorkerékpárok topikhoz (http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9049017) Itt főleg olyan információk, hozzászólások találhatók meg, amelyek Pannónia tuningolással, versenyzéssel kapcsolatosak. Magas szintű szakmai ismeretek, trükkök, tippek. Csak haladóknak :-) !
Köszönöm a biztatást, ~ezekre gondoltam én is, bár a Vape elég húzós....
A tank elülső részének krómozása megoldható valahogy ? Vagy börzén másikat kell vegyek....
Szeretném az egykori rendőrségi színeket megvalósítani (na nem azért, mert az előző tulaja rendőr volt), hanem mert tetszik a fehér - kék színösszeállítás....
Igen jó bőrben megmaradt, én nem festegetném! Viszont tisztességesen körbepolíroznám. A vázat is. Vape, futómű, lánc, gumi, fék, meg egy pár jó képességű kínai karbi és még 50 év simán benne van!😅
Nálam se nem érdeklődési terület (már) se nem szakmám az ilyesmi gyártása, készítése. Valamikor régen érdekelt a Pannóniázás a motorozáshoz kapcsolódóan, így 'látóteremben' maradt, illetve újra meg újra belebotlom a kétkerekűek, illetve az ismerősi kör világában.
Rácsodálkozva hogy még mindig van szufla a Pannóniázásban - amennyi pénzt már elégettek bele, már valamelyik kisiparos cég kijöhetett volna komplett gyártásból - utángyártott váz, lámpa, sárhányók, lemez alkatrészek, stb..
de még mindig ugye java részét úgy kell aranyárban összekukázni
Még szerencse hogy akciós a VAPE, habár továbbra sem értem ezt az árképzést.
A nagy fékdobbal az a baj, hogy a mérettel a súly is jócskan nő, az meg ugye forgó tömeg. Most egy Yamaha Duplex féket fűzök össze egy ezüst Excel felnivel, nagy reményeket fűzök hozzá. Hasonlót már próbáltam, egész jól működik.
Főtengellyel Vasadi Mihály úr foglalkozik. Van ilyen terv, hogy a jövőben majd én is. De az valószínüleg már nem az expanziós rendszerű marad.
A Vape nem értem pontosan, hogy miért kerül a magyar kereskedőnél több mint a duplájába, de biztos van rá magyarázat!😆 Egyébként a Papp-féle rendszerek is jók, ahogyan írták is.
Tervben van még a továbbiakban egy, az eredetire kűlsőleg nagyon hasonlitó, de csapágyazott villa gyártása, a hozzá tartozó duplex 160-as dobfékkel. Az már minden igényt ki fog tudni elégíteni.
Szia, talán a Facebookról! Vesrah hajtókar létezik, dugóból általában a Wössnert szokták betenni. Wiseco is létezik, a beszerzés Magyarországról kissé problémás volt. Van kb. féltucat egyéb öntött dugó, köztük a RAM-nak is van a kéthengereshez. Az Aliexpressen is van cucc.