Információk és hírek a traffipaxok ellen bevethető eszközökről. A sebességmérés üldözöttjeinek topikja: károsultak és előrelátók, detektorhasználók és forgalmazók - de természetesen a Sasszembrigád tagjainak hozzászólásait is várjuk az utca 'másik' oldaláról!
Gondolom akkor ezzel ugyanazokkal a feltételekkel mérnek mint az F3-al, mert ugye nem VÉDA-képes. Megállít és helyszíni bírság. Ilyenkor bemondásra el kell hinni azt, amit a rendőr mond? Mert ugye van olyan is, hogy a mérőeszköz után 1-2 km-el veszik ki az embert.
Szia! Ha megvannak még a rossz fejek szívesen fogadnám őket jó lenne látni egyet belülről. Illetve ha valakinek lenne rossz feje hálás lennék legalább egy darabért ha ceptor az lenne a legjobb. Szép napot nektek !
Csongrád megyében mindig ki is vesznek. Mindig megállítják ha gyorsabban ment a delikvens. Általában civil autó + F3. Persze volt időnként hogy "bütykös-taxiból" is mértek. :)
Ezert remeltem, hogy a blinder ketfejes rendszert fog adni, erzekeny fejjel normalis aron, de felultek a dragitas vonatra. Pedig az erzekenyebb fej alkatreszkoltsegben alig dragabb.
Arra gondoltam, hogy jó érzékenységű szenzorból a 2 fejes egy irányba drága lesz, de akkor a "kitakarás" probléma kiesik. Az olcsóból meg nem lesz elég érzékeny a két szenzor egy irányba.
Igen, akkor jobb a két fej egy irányban, de elegendő-e ilyen esetben gyengébb érzékenységű szenzor? (Nem.) Azaz a jó megoldás drága. Vagyis a magyar kereset, bér alacsony az árakhoz képest.
Az ALP a legmegbízhatóbb, ha elfér a fej, én azt venném. Ha nem fér el, akkor a Blindert két fejjel, előre.
A HP-905 2012-es, azaz 12 éve jött ki, az Ultra sokkal jobb annál, 2014-es. De nem négy érzékelő diódás, mint az ALP, így érzékelésben a legjobb az ALP továbbra is, de lehetnek más szempontok is.