Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 2024.10.24 0 1 1359

UFOzzuummm... miEeee...Büntess $$$... kell büntest?- a bünnős? -testével husával vérivel? -mig (vére géne)  létetart? Mindenem az Uraknak adóm, minden az övék? ŐŐk ki? -mi? -felruház és táplál, ŐŐk rÁtok gondod visel, dicsó Király, Ég és a föld Urakakarakaaa...fo$$$...
                 1.: 10/24. A KÉP? Mi az a III. TEMPLOMUK? Most az hogy ezek, fél robotok és fél állatok, amik az állatok conputere tere, és minden többet AIOMOIA TIVA DIVA DIVIDA? AIDA - AIDÁKOK? NUKU ÖNNÁLLÓSÁG, ÉS TELJESE SÖTÉTÉG VAKSÁG DE PROGRAMÓZÁS? Fita, itt nem tanulás láss ...hanem idomitás, és az a HANG VILLA ÁLTAL! A fiaimnak, olyan 4 évesek, mindennap nap olyan három évesek, 17 éves korukig ez men, napi egy két háom óra, összejövetel,(ÉS ELKEZDTEMŐKET TI BÜSÖDKÖLYKÖK TI CSIRKEFOGÓK ÉS EL KEZDTEK KESERVESEN SIRNI, ÉS CSAK SZÓ, BÁNTOTTLAK.IGEN FÁJ, NAGYON FÁJ???) ládd össze jövünk a fényfolyónál,hol várnak az angyalok, na most magyar RULl, azok mik? Ős szinten, mik az állatok? -van szelid, cseppürágó és van kannibal, de mindakettőt a nemi ingere hajt haj haj hajja, az égnek áll? -ami nálam már jelenkezett olyan 3-4 éves valák, amit akkor se szerettem, ma sem, de mamár 90%bank, ki tudom kapcsolni,és bár megtudtam volna állni,hogy nem nem?-mi? -replikázzuummm... a bőrömet, kigyóbőr? Bár ez miEeee...sose lett volna,és igaz,ha te ezt már ugy hogy a fénytesvéred kiált, már itt vagyok, és most hogy SZABAD DULNI, AZAZ MIDNEN EGY SZEM VÉRCSEP HANGÁR HUNGÁRAINK OÁZISAINK oááá... MAGYAR--OK -ROK (ÖKRÖK) ÁRA,TESTVÉREIMMEL ÁMMAL, mert egy a Mi magyarok FényAtyánkMamánk, és csak egy Testvérem (csaj aki egymást örökhüen egész fényével szeretii) van, FÉNY -JÉZUSUNK,(nlzzltek itt minden görög my-tológia? ) nadon fita, NEM A KIRLÁLY LÁNUK? NAGY NAGYA NUKINUKKAL, TE LENNÉL AZ ANALUK? VAGY BAXXÁK MEG MAGUK ÁT, LÁDD EGY EMELETTEL FELLEBB ROBBASZZUK MAGUNKAT, LÁDD JÖNNEK VELÜNK AZ EGYIPTOMIK? -TÖMik, (most nukinukkal?) ÉS MOST JUHUSUKNAK, A KIRÁLY HUSUK ANALUKA? Nagy Dándureszka hellenisitette az egyptológosokatl Alexandrásitotta,LÁDD AZ A GENÉZIS (GHOSTLEEND) NÉPEK, LÁDD A TETŐ, A KIVÁLASZTOTTAK, AMI ILYEN CSAK A GÖRÖG (KARA) .MYTOLÓGÁGÉIBEN LÁDD DIETUK? Jeshus is dietuk?
                 2.: Na az a III. -TEPMTLOMUK? Mindenek az örök SIONUK SIONA IGÉRETT FÖLDJE? - TEMPTLOMUK AZ A GÖRÖG OLYMPUSZI OSZTLOPOS TEMPLOMOK TEMPLOMA,ÉS ITT ZEUS? (DE ITT JESUS LÁDD DAVID FIA? -DIVIDA EMPIRÓKA = ZEUS, ÉS EGY AZ EGY MÁSOLTA LENNE A III. TEMPTLOM ÉPTIK,AZ ÖSSZES NAGY ROM ROMBAMORMORA NAGY KÓRÁKÁSOK ÉPITÓI? -ITT VANNAK? -VAGY HONNA VAN A TUDOMÁNUK NUKINUK, JÖNNEK A MAGYAROK?)Minden többet, csak annak az utánzata lenne, és itt onnan, csal lefele van, és mnden végül is üst, füst $$$... por és hamu, azaz ez mibden ami itt AGYA -ANYA GOD, POR FÜST ÉS HAMU, SALAK ANYA GOD,és valami,hogy ezek a faragott KÉPeket,GÉPEK? -ANGYALUK,és SZOBRUKAT, csak az övéké, imádat, és hódolat, és ABRAM, NEKED ADOM A FÖLDET, HA HA HA ... KÉRDEM,MI AZ AMI NEM A XXEXUH? -HUS ÁLLATAL VAN? Na most, akik ezzel az agyával, ágyával,azaz fita itt vannak a valáSOS -ANTIk? - ok okosok,na az a KOS, aminek a aggancsa bele van akasztva a bokorba? Hogy Mozis, vedd le a sarud, és az ÉGŐ CSIPKEBOKOR BESZÉL NEKI, és ezt és ezt tedd,és meg teszi? Fita,itt minden a GONDOL LÁT VAGY NEM, VAGY MOST FITA, ITT AZ IRÁSTUDÓK FARIZEUSUK PARAZITÁK SZADICEUSOK, AZAZ AZOK HA DIETUK? -KIRÁLYI POPSÁG SZENT (SZEN .SALAK LÁDÁK DÁK) NEMZETSEGGEK, OLYAN NINCS A TERMÉZETBEN,DE EZK SUPER NATURÁLLAOK (KIGYÓIGYIK AMO MÉRGES KIGYÓ FAJZATOK) TEMÉSZET FELETTIEK, AMI NEM CSAK AKIK MEGETTÜK MEG ESZNEK,VANNAK? Nadon fita,mert mi magyarOK, TULRULL TURULL MADARAK VAGYUNK A FÉNY .HONAINKBÓL,ÉS MOST IS ABBA AZZAL KÉVÉK KAZALOK, MAGYARISTENFÉNYATYÁNKKAL VAGYOK, VAGYUNK? Na tegnap estére, a kertben vagyok,és egy villanás, és apuénk megmutatták, LÁTOM LÁSS MÁS? Tehát mi FÉNY -MADARAK VAGYUNK,amit akarom, hogy itt amit hogy BEÖLTÖZTÜNK FEKETE LEPEL, AZ LEHET A VÉR -VIZ NÉLKÜL? -LEPEL, ÉS MOST mi ténleg fény -szikra -örök ember gyerek kid, amit most is, ládd amit az éjjel láttam, az az hogy VOLT EGY SIONUK SIOMNUKA, ÉS AZ AZ GÖRÖK OLPMPUSZIK HEGYE, ÉS AZOK AZ TEMPT LOMOK,AMIT ISTENT???- A FÉNYT IMÁDHATOD 666...JAJA CSAK A FENKETEK PATTOG666...HA ADNAK ENNI,ÉS AZ BIZON A GYEREKED? LÁDD ABRAM,HOZD A PACALODIZSÁKOST A HÁTIZSÁKBA PACALISZSÁK, ÉS GYERE FEL A HORRR...MÓRA HEGYRE? -NA FITA MOST IS AZ ELITEK, A CAJUNUK KAJA OSZTÓAIK, ELŐBB A TIED, AZAZ NEM E HALÁLRA VANNAK ADÓZTATVA,ÉS EZEK AZ GOD RÁGOD A COBÁKOD KIVÁLASZTOTTJAIK MEG KIVÁLT SEGGECSKÉIK?
                    3.: Egy villanat, hogy nemtudjuk mit csinálunk, meg semmit sem magunkról se de ŐŐK AKIKET AZ Ő GOD DUG,fita hogy jon össze, mert monduk,akik ma is ITT AKIK EZT AZ EGÉSZET SZÓRAKOZI... NINCSAK EZEK GOD DÖGEIK, LÁDD HA Á DAM,MADAM,AZT TÖMÉSRE (bARBINE -BARBIKA) HOZTÁK LÉTRA, ÉS MOST ZAPOROZSJE? NA VEGYÜK DIVIDUK MINDENKIT MEGÁLDOTT MA IS MEGDUGÖL? Nincsak olyan hogy xexuállatok,xexualitás,az kimondottaN állati, és állatukká tosz?-(elős nájsz écckaka kaka) alláhala? Olyan hogy BÜNTETŐK: teremjetek jó gyümölcsöt,na az állatok is azok, és a legjava az URÉ DRUHÉ YAHVAH? Zitt apum, vida,mert itt levegőbeni hatalMásokkal van dolgunk, és aki lát...na tegnpa du.-egy villanás és apuénk meg gyógyitottak,hogy van nagyon finom ciromfáink, és és fel pohárrak citrom ittam éjjel nappal,és egy kis viz, mert azért tiszta citromlét? Na attól kaptam a gyomorégést, és láttam hogy igen igen, most ha kicist is teszek bele, hogy milye érdekes ez az biórobot,mert nem izlet,és ugy egy gicsit fájdogál a hasam, a viztól? Fita, ezt most a felesÉgem is jaja hagyjuk hogy apuék, nem törődött veled, na abczuzoo zombizoom, most is nincsak, pénzügyileg s most anyagilag TÖNKRE DEGENEDÓZEROZZÁK AKIKBA MÉG VAGY OLYAN HOGY MAGYAR OK CSALÁDOS ÉLET SZIKRA ember, ami mostfite, egy cikra, képes dematarizálni az összes szarevőt és lapátolót? Na ezt, amit most,EZ AZ AGYAD AGY CÓNPUTERED,nincsak minden az,hogy MEG FÉLELELEM LIT ÉS $$$...FO$$$...vissza na né? -ha lenne szemed, namost ha van is abczooloo zoombizomán áruházuk, olyan méreg keverékeik,és jobb ha nem nyitod ki? Nincsak én gyerekKorom,az elsőt, hogy a Nap,(álmomba a fényényen vagyok, és most a természet, azaz amit sokzor,hogy nagyapánk, gyümölcs fásitottak, és az utakat dülőket berakták mogyoro dió alma körte szilva fákkal, nincsak milyen lenne most is a magyarok országaik,akiknek a hirét (mi az hogy názi?) hamvát emlékét, na az övékét,(fita hanguk sss fing sss...) amit a nagyamamám, amit gondolsz,az oda vissza ható, ládd a MAGYAR OK ISTENATYÁNKMAMAMÁNKNAK CSAK EGY LÁNYA -FIA VAN!!! NA MEG NEKÜNK ÖRÖKEGY FÉNYAYÁNKMAMÁNK INGYEN FÉNY ÖRÖK SZABAD? -ENRGIA, MI KELL MÉG?
                   Innenn...a c2c-on, Robert Moningstar, talán az egyik legjobb látónk,és most az,hogy itt vannak a nagy romhalmazook okozóoi, és most fita, az a részvény társasásgok, akik kimondottan xexre élvezetekre, szórakozi hozták létre látra a LATRAIKAT ÉS HIM RONGYÓIKATLés most minden csak EGY NAGY NUKNUK LUK ANALUK TÖBBET? Fita a They Liva filmet,ami most az hogy csak azok az állataik maradnak, akik már egyáltaán nem gondokoznak, és csak ...fita, ne ölj gondoltában sss...ne xexÖlj, na most ebbül a pokólAIkbull...csak FÉNY -UFO? -LE-HETÜNK, LEHETÜNK? (LEKELLÜNK?) FÉNY MADÁR FŐNIX? Fiteljal, MAGYAROK ÖRÖKEGY CSALÁDOK LÁTOK LÁTOD NÁTOD? -ÖRÖKEGYBE,ÉS MAGYAR ERKÖLCS CSZŐSZÖK SZÜLŐK, BECSÜLET, MOST MIT ÉRZEL?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1358)
repcsepista Creative Commons License 2024.10.24 0 1 1358

UFOzzuummm... miEeee... Ragyog szép honunk fényhonaink a távolból, vagy brennünk van, mi benne? -Mi is ufo-k vagyunk! FÉNY UFO-k? -made in Hu? Who? Who ho ho hó?
                 4.: Kávézzuummm... vizzuumm... Van vizumod utleveled belépőd a fény -honainkba? Fing ugorj,(funugorka) ugorjuk át a holt pontot ott, pöce göd dörrr... az? -az! Zna ami az itti agyunk, az mindent töröl,és mindent bele kell verni, és én imádom ma is a rimelést, és monduk rengetek verset énekeket népdalokat tudtam,és a kedves időtöltésem hogy azokat duruzsoltam,és majdnem mindent el feledtem,(eszem szemem tokja?)mert állandóan benne kellene lenni? Ezt apu tanitotta meg velem, Énekelj magyar ifjuság, mig a HANGOD át (valakik meg halják,az van?) meg hallják, szebb jövendő virrad ránk, Zna most ez azonnal, hogy tudnunk NUK egymához (csak közeLITeni ennek, a fényünk, beszélni de csalfintán? Nincsak most is,magyarul RULL beszÉlnék, ami ha az az ÖRÖK ÉLETET, ládd Hazádnak rendületlenül, légy hivva? -hive? -hüe? -Ó magyar? Nincsak van uj na meg nagylábuj buj a paplan allá? Na meliyk,a pap vagy a lánya? Fita, ami van,amivel le áll a gondolkodásom, hogy apunk, ne hibáztass okolj senkit, és van egy ami hogy ... nem jön be, pedig nagyon frontos,hogy ne kurvázz (kurucok?) vagy böcsméreld, bejött,senkit? Most az hogy te is katona vagy, ezzel kezdődódik a Tulrull Turull Madaraninkkal az itt,még hustestbe vagyok, és most igaz! Ma hogy a kis unokám,na idejön és mondom neked irom,most gorombán ő is akar, ugyhogy az anyukja nem menszközel pitipopi conputeréhez, megértettedd, igen,de arra is hogy neki irom, igen! Na msot rátok is számitok,valhallogy az irataim a kezábe kerül,amit már álmodtam,hogy eltüntetik, és itt leirtam? Fita ez nem ollan illan irások sirások,amit az illetők, na itt vissza, hogy itt egy nagy ROBOT GÉPEZETEiK VANNAK,(elszabadulva?) AMI LÁDD TRANSFORMÁTOROK EGYMÁST IS NYELIK ESZIK? (nincsak valambe a majpmszaábasuak is belekevertek, Fitya a bestia dögök, és kigyógyikamo fajzatok? Na most fita,mert ez minden ami is husipar hadipar, itt olyan roncosló robotgépezetek vannak, és azok azokat is,akik az angyalukkal fetrengenek, azok a fasir meg fasirt?
                  5.: Whohhh... megint elfedtem, hogy neee...na vissza nézem...ne blamáz az sárdobálás, ne BÖCSMÉRELJ? Fita,itt se fÖLéd se alád az a galád,senkit? NInzcsak, minden benneed, ezt a Pitu bátyám... most az hogy az a valóság, nem ez,mert itt a földbe vagyunk bele verve? MINDEM BENNED NEDVED VAN,NYÁLAD, AZAZ MINDEN KÉRDÉSRE A FELELET,ÉS EZT CSAK AZ MTK. -SŐT ŐK TETTEK FEL NEKEM KÉRDÉSEKET UGY, HOGY MI MOND A LÉLEK, ÉS BENNE VAN SZÁMBA,VAGY A FEJEME? Nincsak az a szikra ember gyere kid? Rengkivül frontos,leirtam de mindig hogy ez piszkozat,és ugy gondoltam,hogy mnt a Bblila iratok, ügy ösze kersztezem,ládd ezek is, csak abbul BULI, GOLGOTA ÉS KERSZT,ami az övék!!! Naz az hogy három napig,se itt seott nem voltam,és haramdnap Atyám, ha tudsz valamit kezdeni ezel a roncs testtel... na most a fejemttetéjrók a tesbembe ami a forró olaj, azt montam akkor, a tallpamig megtöltütt, és azonnal,mnt gyerkkroimba, boldog vagyok,és mind eddig pillanatig!!! -hogy az át lehetne adni? -na meg a fényem, ami valóság,és csak addig kell fényelni,amit itmegprózáltam, de fita,itt van a PÁL FORDULÓK? Nincs ez romblanó hustest, és ezigeiglenesen,de itt nem az hogy én nem hagynám el,ami állandó öngyilosság rohamaim vannak,csak most nekem neked nekünk nincs halal, hanem kiegyensitjuk a kanyart? Tehát most ha érzed, hogy te is egyedül vagy,az az hogy te meg én, nem jöhettünk össze, mert akkor ha már ketten, hárman,itt van a MOMO MENNYEK ORSZÁGAINK,és ez igy igaz!!! Namost, az hogy SZABAD ERENGIA,AZ A FÉNY,ÉS AHOGY A VIZBEN -LEVEGŐBEN UGY A FÉNYBEN IS,VAN ÉLET,DE FÉNY NÉNY NÉLKÜL ÉSZ NÉLKÜL NINCS,hogy ez egy robot létezés, hogy annyit se tudnak mint egy robot gágépük? -magukat replikázzák? -ritikititják, és az ajjasabb lekegajja mindig győz? -Fita, ez az, al -villogosáok és a mlységek erői fitogtqtása? _Nekem nagyobb NUKIm van,dommsdaj sámsonáj akcion rekcion? Fita ezek ha lehet akkor a napot is meg csillagokat robbantanák taNUK? Nem félsz, akkor verd duh god,az orrod a kipugóba?
                 6.: Who vo vo vohhh... Zna azokat akik nem táplálkoznak fénnyel,azok lehullanak,és most azok...ami érdekés,hogy a látogatók, honnan? -azok ürruhába vannak bele karcolva festve, a sziklák mászkó kőzeteibe,vagy falra festve, és azok az ÉG FIA LÁTJÁK HOGY A FÖLD LEÁNYAI SZÉPEK? MIND ÜRITENI JÖTTEK, ÉS IGY HAGYTÁK AZ ÜRÜLÉKUKA? fita azok ma is vannak, és én prószáltam,högy azok soha nem tudnak bemutatkozni,mert most azok más anyagból vannak, mnt mos bele baxtak a fÖLd anyagába anya god,hol van a pu? 2023 Karácsont a Nimród apu felszippant egy nagy tócsérbe, látod apud, na van anyu apud nélkül puja? Na most ezt nagymamám,hogy ha meghlasz én is, amir mi magyarokvagyunk, és Jézus él, és ott megtalálsz,de hogy ugy hogy még husban vagyok? -igen! FiteljÁtok, itt csk ISTEN VERÉSE,HOL A VETÉSE? EDEKERTÜNK? Fiteljal,ha ez a hazugságuk kezd kisüni,ezek ha még nihncs domsday gépezetik, rövidesn le$$$...mert most ha pénzt vagy életet, bizon ott vagyunk se pénz, se honi de horrni proszló? Ninsak két világhábpruuk, hogy A KIN GOD A FIN GOD, A FINGOSTRA JÁR A FÜST? FÜZTÖLT SONKA SZALLONNA CLUJ? Na hogy most itt olyan,két nagy LUK VAN, ÉS AZ EGYIK LOAN DOAN PEPE,A MÁSIK A BIZTOSITÁK,A KINGE KINGE TRÓNA,AHAOVA ZEUS SZERÜSZ, NA HOGY DIVIDA ETI MPERRA, LÁDD AHOZ MOST JÖN A KASSZÁSUK, ÉS AKIK HIJJÁVAL TALÁLTATTAK, AZOK HIJJA HIJJA HÉJA, AZOKAT REPCSÉZTETIK? REPTURA? (GENODÓZEROZÁK???) CSAK GONDLJUK BELE A BELIBE,VALAKIKNEK MONDJUK NEKÜNK, SIKERÜLT KIURANI A PÖCE GODRÖGBÜL BULL BULI? Azaz, ezt a sárzubboNUK,most azért jöttem be a mienkhez,hogy ez csak sár, és szar, s ennél szarabb lehet?
                   Innenn...Pitu bátám, egy ébves korában meghalt,és él,aki benne hisz? -nem aki hallja a hangom, s nem egymásra ZOOMBIZOOM hanem rá lesztek kényszerülve, fita mi FÉNY UFO-INK,ne hagy itt a gyerekéidet, és itt az is fény, jaja ha értel magya RULL? NINCS PARANCSAL CSAL, ÉS NEKED NINCS PA RENTS RENTELED? KIN GOD, JÖNNE A KIN GOD A FIN GOD? KI FINGOTT?
...Vakablak: Scientist Say They Know How the Universe Will End? - a Federál Riservévvel $$$...greenback Kosutth bangó s sose vége?
... itt van egy ujabb Ancient Alien Original dokumentő,ami jó jó ...már a bütykönkün jön ki, de ezek ide üriteni járnak, jaja az Ég fiaia a fÖLd leányait csak? -van analod, besszák, orba szájba? -na meg most itt ürülékuk, akiket most baxxátok emgymást, jaja mi baxtunk? (fita a szüz lánokat hagy életbe???) -osztozzatok rajtukstbbb tbccc... (horr Mora hegyik kigyógyikaMO orgiáik,mikor lett vége?) Fita mert itt sok kigyóógyik...fita,mind kigyóbörbe jöttek, és most az egész állománuk NUK? -meg bántam hogy baxtam,itt a NUKI? -fita,még az hagyám, de ezek domdsdayozni akanák NUK magukkal,ládd a Dr.Who filmekben a kis nyomorákuk?
...Ancient Alien: Origins S1 I E3 Cky Gods and Star Beings
DVR - HISTHD
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1357)
repcsepista Creative Commons License 2024.10.23 0 0 1357

UFOzzuummm... miEeee... Ragyok szép honunk fényhonaink a távolból, vagybrnnünk van, mi benne? -Mi is ufo-k vagyunk! FÉNY UFO-k? -made in Hu? Who? Who ho ho hó?
                  1.: 10/23. A KÉP? Csak fénnyel van élet, és csak örök élet van, meg most fémmel fémel azaz az al világok,éa a mélységek erő, ami robotok tok csak csitt csatt padlat, biró szarik szék alatt,és sose lehet tökéltes robot, de CziborgágáAIk? Zitt visszza, amiket betudtam hozni, és az irataiamt a mi magyarOK gyrekid,s csakörökszüleüddel sully? -élet iskola,(6ökör kör? vagy fita, az utópinás puszi fakófaco jóslásaik,a gépeik(itt apuén becsngőztek hogy minden a jófiké UK?) sose lettek tökélesek tökeletesek, (BÜBTETŐK VAGY ÉLTETŐKJ, TE MMELIKET VÁASZTANÁD AZ ANYÁD IS VÓT EGY JÁNYUK) ami most az állatok husa vére, nem elég,hanem kell 1ember -szikra? Fita,én nembeszélhettem a faumbeli gyerekekel kekk,és az iskola igazgatóm,ha toább iskolába járassÁtok, akkori is ha ugrómukus, megölik! Na leirtam a gyerekéinknek,(a föd azé aki megmüveli,nem beszlve a terméke, a gyár aki dolgozik benne,és msot itt direkgmnden hogy megutlátassák velünk magunkat magunkat??? GOGAZOK?) hogy most kirugtak volna a II: a MGT-ből, átmentem a gimibe, ahova most a iskola igazgatóm tanárnm is, nagyon szeretük egymást,na előbb III.-dikba őt rugták kis először, (a tekóból Micu bácsit MTKás) azátn engem, de midnen magyarországi iskolbull, s nemsoka az egész KGST iskolájukbull,na most minden magyar? -ugy vallásos mint itt is van kommunista párt,(fita itt csak teista a tesita) és minden barátom szembe fordult velünk,ugy hogy csak ti vagytok nekem, (aki hallja a hangom Ján(8:51)aki ha NEM BÁNT SENKIT, HAGYD HAD HADOBA BESZÉJEN, OLYAN ISMERŐS? Fita, mert nekünk örök fényünk(FÉNYJÉZUSUNK) fita ez bizánci elnevezés,.és FÉNY JÉZUS ÉL, majd lebuktak el buktak a bukók, (ÁRULÓK???) és angyal analok lettek,na az lenne mikor Botondunk a buzogánával bevágja a bizánci sánc vaskaput,MERT beengedték a (ALVILÁGIAKAT A MÉLSÉGEKERŐIT A POKOL TÜZÉT GYEHENA) pénz váltókat és ham ham ham hammissitókat? -missióárusokat?- Fita,olyan hogy pén zzz... nem? (pennYzzáKosok pengő? -penget?) nnics,de munka érték?
                   2.: Most azok, akik kezdettek ébredezni, ami előbb katona bácsi haptákba,beletojt a nadrága, vagy gatya? Katona néne mossa ki, fü de bidi dobja ki? Fita, tudom sokat ismétlek, de annak ellenére ere ha valamit itt nem (has) használsz (eszed) az magától (az agyatok) törli? De előbb hogy MINDEN ÁLOM?- A SARAT? Znaz most vannak az AL -VILÁGOK, ÉS A MÉLYSÉGEK -MÉLYSÉGGE ERŐI,ami egy POKOL TÜZE MAGMA EMÉSZTÓ TÜZE MINDENT MEGOLVASZT BEOLVAST DEMATARIZÁLLÓ TISZITÓ TÜZ,PURGA-TÓRA???-SINTETIKA -ARTIFIKA (AIDA AIDÁKÓ) ROBOTIKA VILÁG OK VÉGTELENE, LÁDD A TRANFORMER FILMEK, AMIK EGYMÁST (VESZIK ESZIKJ) EGYMÁSBA OLVASZTJÁK,MIG VAN TÜZE TÜZ, DE FÉNYE? Nagyon fita, csak a FÉNYBEN A FÉNNYEL VAN ÉLET, ÉS ITT AZ (OLYAN? -SZEM ESZEM) NINCS! Illetve van, csak itt egy fém fémmel fénes TRANFORMA??? -robot világ van,AMIT CSAK AZ EMBER TUDNA JÓRA, (TUDÁT LÁT?) HASZNÁLNI,ÉS ANNAK BE KELL KÖVETKEZNIE, AKÁR EZ A FÖLGÖMBÖZSKE VAN,VAGY NINCS? TE VAGY NEKEM? -JJA DE ÉN MEGELŐZTELEK? GYŐRTELEK? Most tisztán,FITA AZ AGYUNK AZ EGY SZÁMITÓGÉP -CONPUTER, ÉS AZ HOGY AGYJ? -VELŐT PÉNZT PÉNT? LÁDD ÁLDOZÓ CSÜTTÖRTOK, NAGY PÉNTÖK, tökötök satuUKba? Minden ami allá vagy fel rendtelséggek, azok TÖBBET ...na itt rá kell térjek, LENTRÓL AZ AL VILGOGAGÉAIKBULL NYILÁSOK VANNAK,AHOL ÖZÖNLENEK BE A NANÓ MIKRÓ -MAKRÓ SZÖRNYEIK MEGRENDELÉSRE! -HA GONDOLOD LODINKGÓLOD? HISZED VAGY LÁTOD LEGYEN? -JAJA A HANGOD HAN GOD HUN GOD RÁ? AZ ÉLMOD A KIVÁNSÁGOD A HANGOD DAL? Fita, most ez az.hogy Voltam egy ehez hasonló bolygón,(AKKOR IS LEIRTAM) és bent olyan mnt a hangyák,de inákbb azok kigyó ógyik pálcika lények (fesménmyek),és azok itt a szabadkimivesek, és minden ami itt titkol -titkos az nem vehető és ehető,hanem ők megvesznek,ez az hogy ezek a nanó -mikró -makró szörnyek beléd az AURÁDBA HAT666... többet csak feneketetek pattoghat ha? -kaka bummm... fo fo$$$... CSAK AZ T0BBET, BETTY VAS A KRÉZI NIGHTE? NYÖGTE?
                   3.: Most vissza, hogy ami törént, kell legalább egy jó barát, láss itt van sLeuth tesőnk,és itt az van,hogy PITA,TEIS KATONA VAGY,DE AZ ÖRÖK MAGYAR OK NAPOK -TESTVÉREIM,ÉL ÉRT, ÉLEVE PÁL VAGY PÉLDA MUTATÓ, SZEMEM FÉNYEM MMM... TULRULL A FÉNYBŐL NAPUNKBÓL CSILAGAINK BULL, FÉNY MADARAK, ami most hogy fények az örökéjszakában UFO-k s fókák a vizbe cikáznak az égen? Na valakik kinyották az alviágiAik,na azok nekik adták magukat,azokanyilások és protolok, nincs romantikaja, fita itt is minden gágépies bibis pipis pupopos duccos ,és csak analuk angyaluk anala kotrása, ha nincs luk rajtad furnak? Fita ez tiszta testisÉg ÉG, ÉS CSAK ANYA GOD LEHET,AZAZ VALLAGOD VALA GOD? -DOG ÉS DÖG,A SZAGOD, SÁRSZAG? -JAJA BÉLSÁR? HUGY SAVA LU GOD? -VÉRSZAGA? Fita,több por DE NAGY LUKUK LÁDD LOANDONUR PEPE? .azaz le-fel létrák.itt a BbLila s a többi forditásaik,Pál fordülü, bedültél,iratokba,fita,minden irás, ás láss,most,vannak az IRÁS TUDÓK TURÓK JUH TURÓK FARIZEUSUK, fita ZEUS AZ AZ ISTENEK ISTENE MEG KIRÁLYOK MNDEN AMI ROBOTT NEM JÓRA, NINCSA KIK VANNAK A TETŐKÖN A MUKINUIKINUKIK ÉS BÜN TETŐK,MERT TE NEM VAGY,LE VAGYIRVA,AZ AGRÁR ORSZÁGOK EMLÉKE IS KIIRTANDÓK,ÉS JÖN A JUHBILI,TELE?-,ÉS UJ BILIT ADOK NEKTEK? Fita ahol a kezdet, akkor ott vég, és itt csak VÉG TEMÉKEIK vannak, na most beszéljél a nagy szarDomBOOkkOSOKhoz vagy HalMOkhoz, a MOziba? Fita itt olyan rohasztó okádékok, próbáljad a vallásáSOS adókat, esetleg én beirok egy párat,és ode figyeljétek mrt azt rögtön a BIZTOSITÉKOD kivágta! -ugyanaz amt VILÁG ADÓK??? Nicsak most monduk, itt NINCS PÉNZ,csak MUNKA ÉRTÉKE, ÉS AZ AZ HOGY MIDNENKINK ANNYI FÖLDE, AMIN MEG ÉL, DE ITT ARRÓL, HOGY TE IS UFOka vagy,az az hogy ha látok,ahoz nemgyertyájuk kell, hanem FÉNY!!!
                   Innenn...korántsem rántás,azaz akik be le buktak,azok most fita,a hangom a hangod, (mi is vagyunk,magunknak unoka?) menekülnének, de most mennek akit választottak, le fele? -a nap?- jaja pucc...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1356)
repcsepista Creative Commons License 2024.10.23 0 0 1356

UFOzzuummm... miEeee.... pom pom pom... fény fény fény... az örök éjszakába, 1nyul a laposfödesek javára, de mindent jóra, magyar jóra fordula, fény oldalra jobbra Napra Naprááá...
                  4.: Kávézzuummm... viizzuummm... Most 2024 október 21, -hogy olyan fel fedezés, hogy eddig éltünk? Itt most hogy mi az hogy élünk, vagy halunk, ez az hogy mi az élünk? -hogy az élet örök élek?-nekünk, mert mi tudjuk? Ezt az hogy kora gyerek koromba, hogy olyan csoda álmaim vannak,(nem mobndhatom el senkinek?) és ami ez, talán a nap fénye, azaz mi lenne ha nem lenne nap? Otthon számolgatták, hogy mi be kerülne ha nem lenne nap, ami itt akik itt döglődnek, vagy el vagyunk zárva, a naptól? Azonnal a betegség a döglődés a kinok minden a kiNUK? (megszünteti?) -Zitt vissza ha néztétek a Dr.Who filmsorazatot ma is men) akia nyomorék AIda AIdákó, na hanga volt neki, és allandóan he meghóditotta a vilgot,és csettintett? Na most az talán valóság, mert ezek ország? -egy krükk nem lehet rólla, neg most gondolni $$$...Ami volt egy olyan vita,hogy az IMF az a World bank, azért (fita hogy átvernek bennünket,ládd a kruczifix fix?) hozták létra, hogy azokat a nemzeteket??? -názi? -akik lemaradtak felemeljék és függetlenné tegyék minden szintem,de pénzügyileg főleg és anyagilag? Zitt vissza, kérdeztem hogy mikor az angalok, na az egy angyalok szigete lett,(Anglia teh survivel of Africa?) elfoglalják Washintont, akkor hurikánok tornádók, kiverek, meg semmisitik őket, ami kérdeztem, azok a mi Égieink FÉNY -UFO-k voltak, vagy akik ládd ma is a LÁTHATATLAN KUROMÁNUKINUK,a nyemecekkel csinétaták meg az apó?) a bohócaik megett? Jaja én láttam, meg látom őket, és azok az igazi RÉSZVÉNY TÁRSASÁGOK, és bizon azok a Dr. Who fielmben, egy kis AIDA nyomorék alak? -nem Dork Veder? -na az is nyomorék? Naz itt az hogy rögtön, ahogy lehunyom becsukom szemeimet,ahol tegnap hogy az a három fénygömb,és most azonnal pom pom pompoltam,nem öltem mert aki fény -gyermeke az arra képtelen!!! ÉL TET Ő? TETŐ? -csak ott talákopzunk,de nyitja zárja a padajtót?
                 5.: Na nekem az álmaim, ma is csodálatos, amit itt ...talán, mosot ez az agy? Nincsak ez parancsal csal, pénváltók és hamisitók,ha beengeditekőket???- a parancsalókkal, követi őket az adó=halál, ami Washintonék, ládd Kossuth bangó greenblac money? - ládd fiteljuk meg az imákat, és itt bettetem, jaja már emlitettem az előbb,Rákóczi imáját, máját, csak parancsolgat az Istennek?-csinmáldtedd ezt azt amazt,áldjál baxxél meg? Na amit meg figylhethettek, hogy az álmaimat nem feledtem, az első álmom óta? -mig itt, ezzel az agyammal? Nincsak semmi sem a miénk, és most mindenért fizetni kell? Nincsak bünbe bünnel születtél mert akarod tudni hogy miEeee...Monduk, ha te most vegy a hübétres földesur vagy, nállad stobább --zitt most az éjjel,hogy miért nem lehet ebbe beleszólni? Ami van, ha élősdi paraziták kezébe kerültünk, azokat le tudnuk rázni, de ezek ládd a Dr.Who filmben, minden vallagot meg hóditanak taNUK? A követkeccő a hellzet, hogy amit itt ezek kézzel, ez ugy is hogy itt nagy robotaik bótaik vanak, és most amit a 5 SUPER SÁTE, fita,ami van,hogy ezek hogy le fognak álini a vérengzéssel, és most bitta hogy egyolyan domsday gépezeteke akarnak, láss állitól Maltex tex? Mu -Atalntisz stbbb ... tbccc... de őkokozzáák a khiőnt, meg betségged,nincsak mibekerül,és őkorvosolák?- most ténleg itt vannak a maradányaik,ROMUK RÉNÜK, jönnek a magyarok? -ami hogy hogy mentek ezek a holdra,ládd a tudát meg marad,(nincsak az élni akarat?)és fita,már ciffráztam eléggé, hogy ezek a mennyegzőjuk után,ami megint ész bontó, lát szem eszem? -a szemmemel, Uncle Samu szem szem e? A 10 szüz,de csak 5nek van olaja? -stbbb...tbccc... és 1000 év juhbil,ha tele,uj juh bili, jönnek vissza, és Uralkodni fognak a barom állataikon,és megint elengedik a FIN GOST? -jaja fingatni fognak, mig minden mindenki megink kifingott, és őők feltámpasztanak?-mocsoda UTÓPINA LÁTÁS? -hol a nagy DURUNG? Zna most itt az hogy egy fénygyereke a magyarok Istenéra esküszünk,hogy rabuk tovább nem leszünk,ami te csak ha MEG VILÁGOSÁDÁSODRA SODRA FÉNY UFO-k, na fita, vissza hogy ez agy, nem ad semmit! -ugy van megcsinlva, hogy ŐŐK a teremtőkések,(féljed az Istent,az anyád Isetenet) kések álandóan nyiszálják a nyakunkat,ami nincsak ami az egedbe hágnak, az adó és adós, ami megálitani nem lehtet többet, ládd a lavina?
                   6.: Előbb...na azonnal elkeztem a három fénygömBÜNkkel? -pom pom pom... itt van a BbLia iratokba,hogy ahol a vég, ott a kezdet, na most ki tudja, ők tudják hogy az mit jelent,magyar RULL? Fita, de igaz,hogy nyelvében nyelvévévévé... vévévévé él egy nemzet? -IGEN!!! Fiteljad Sanyinkat, és az van, sőttt...nincsak nem tudják mik kik, és mit beszélnek cselekednek, na most itt az hogy agy? Monduak az irataim,az az hogy ha tudom hogy itt egy szakadék van, az az hogy ne legyen ellensÉged, és itt ahoz nemcsak értek, vagy beszÉlek magyar RULL? Nincsak, itt minden az hogy, mi egy üveg ládd,The DÓM filmet, ahol most ha megvan a mindenapi, a mi mindenapi eledelünKet (őket) add meg ma is, te kinek mondod,(megadta?) egyáltalán mert MI A MI FÉNY HONAIKBAN VAGYUNK, ÉS ITT IS CSAK AZT LEHETNE,AMI NEM MULIK, NYULIK,jaja alád nyultak? Zitt most a holt pont, hogy most ahogy pompom pom na ez az hogy a fényyel ütöm a a aaa...igy néz ki, tenhát ez időn fényen kivül van, és minden ami most kézzel géppel alak,az olyan mnt a kox, és koxszakörök? Tehát mozdulatan mert eleve,(nincs leve) itt minden döglőtt ha nem lőtt -lőttek, ami itt MI A FENE LEHET AZ ELLEN SEGGED? NE LEGYEN NEKED ELLENSEGGED? Na ha ahol a kezdet ott a vég, azaz ha nincs FÉNY BENNE, FÉNY ALAPALA? Na most ugy nézne ki, hogy a TULRULL TURULL MADÁR LÁTOGATÓAINK,NINCSA VOLT FÉNYEM,(de a nyelvünk???-ami azonnal a gondolátunkban) ÉS CSAK UGY TUDTAK VELEM BESZÉlNI, AMI ITT AZ HOGY EGYMÁST SZERESSÜK,HA MÁR SZERESSÉTEK AZ A HUSÁT? NINCSAK MINDEN BENNETEK VAN,VAN BELETEK? AZ A KIGYÓ? -ÓGYIK A MO? Nincsak a MOzaik law? -na meg az agrár országok nem magvukat, (fitlejed GMOznak, de a te magod is???) hanem az emléküket is ama FNYED ED EDD? -STBBB...TBCCC...
               Innenn... itt többet,azaz tegnap, hogy itt? -még lesz szőllő lágykenyér, az az hogy Mi ufo-k vagyunk!- nincsak itt a tudát számit, semmi más $$$... JAJA A 0R0K SZABAD ENERGIA, LÁDD 9 KIS FERENC, 10 (TÖRZS FATÖRZS) TEKENŐBE VIZ, HA NEM TISZTA VIDD VISSZA, OTT A SZMÁR MEGISSZA?
...Magnetocelektric nanódiscs remoute brain stimulátor without implants or genetic modification...-fita,itt az állaTokról lenne nagybaszó?
...Magnetik field riversal? Van ufo-d? -nekem van,neked?-ja csak neked?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1355)
repcsepista Creative Commons License 2024.10.22 0 1 1355

UFOzzuummm... miEeee.... pom pom pom... fény fény fény... az örök éjszakába, 1nyul a laposfödesek javára, de mindent jóra, magyar jóra foodula, fény oldalra jobbra Napra Naprááá...
                 1.: 10/22. A KÉP? - Amivel tegnapra bejöttem,azzal a hármas fény -gömbbel,most rögtön pam pam pam...amit mikor a szovjet gazár sárkankigyó előtt, az orosz nyeppeket fény-pásztáztuk,most ugyanaz, most az egész föld fekete moszatait pam pam pam... most azonnal hogy elhagytam a porhüvelyemet pom pom pom... na most mnden koksz salakfekete,és csak vizszitek vanak,ami a rezgésa a tudátnak, azaz rezgési szinten vannak, és azért tünik laposnak a szellemi szintek szinezetek? Tehát minen az elemi (ellem az fény) és szellemi szintek szinezetek! Fita Swédenburgunk (DGáborunk) hogy minden itt van, de van egy (MA GOD?) magod -szemed, szem? Akik pennizsákok PénIzsákok pénz,vasasok goldosok, azoknak a szeme fekete vagy piros? Fiteljunk,hitszemük lát, látja mit? Uj eget -földet teremtek nektek, kik gazok? -a gaz dogok? Fita, itt most van a megnes terek, és ezek Fita, csak gondolát vagy nem gondol nem lát világaink van,és most a SZABAD ENERGIA, CSAK AZ VAN! Zitt apumék,ha leveszed az szemed az égról, fita azok a fény -UFO-káink,és mi is magyarok azok vgyunk,ládd menyj be mennybe-fényedbe az a szó szól legszorosabb értelmében MI IS FÉNY -NAP -GYEREKÉI VAGYUNK, MI is ufo-k vagyunjk!-UFO-k?-made in Hu? Who? Szúval, itt az hogy te egyáltaán, ládd a magyarOk,ÉdesAnyánk FényAnyánk, fény nyelve nyelve vezet, fita itt a BbLia meg a szent irás kutatk kersők, azok csak a föld magnes terében tereiben evickélnek, és mikor ki evickéltél magukat a maga tüze belseélybe alusznak,(enegia nem vész el a gyülÖlet $$$...NEKI T0BB VASA HASA FAXA ANALA ANGYALOK LÁDD AZ ANGOLOK UK? NAGY PEENYSE PÉNZE GOLDI-ZSÁKA VAN? mig valaki (szent dik dog dög stefaNUK?) fel nem kelti őket, pontosabban láttam, mindnek van ember alakja formálya,.s egy bestiája,(kutyadög) vagy több? -$$$...az OK, pennyzsákok? Most itt ami van, hogy most is a fénybe a Nap fényében vagyunk,és csak azzal van élet,és mi magyarOK FÉNY-UFO-k? -katonák,az akik ÉL ÉLEN ÉL TETŐK,és nincs beadásadó halál , ami ha a másoikod vánmzollod vagy hiányosoddá (függüvé) beadás -adó -halál? -teszed,akkor te Uralkodó azaz disznófejü nagy Ur lettél, és parnacsal csal csaló,na most azt is lehet választani tani tanu taNUK,,de az is hogy a FÉNYEMET NAPOM MEGTARTOM,most segisetek Éguenk,hogy itt is,beÖltöztünk xoxba kakasukajércexakerek,jön már a biika, hogy Jézus fényeinket fénytestvéreiket (Memlékünket) minden körölmények közt, meg tarhassunk, mind egymásra is ismerhesünk, (olyan ismerős???) apunk, 2023 Szilveszter meg kell maradnótok nótok?
                2.. Most ahogy volt egy aki üdv 5000 év távlatábull, ez vissza,hogy a fény gyerekéi,azok mindenek előtt felett alatt mellet,öök vagyunk csak, vannak,és a lekisebb olyan hogy erőszag, még gondoltábank $$$... sejtelem? r0ha az első a magyar ok Édesanyám teje fénye a nyelve számban van,ne a cicije, és hangóstkodom? Fita amit leirtem,hogy a magyarok mdnenütt egy olyan,hogy átlátszó üvegburájuk alatt van,s csak orgiáznak,(fita a eliteinket?) de ez men minden állat állományukra, s fita... Nincsak a magyarok nyelvét, célozzák, mert az FÉNY = ÉLET!!! FÉNNYÉ LET FÉNYÉ-LETTÜN ismát ismát kecskemét, Nézzétek, minden magyar ok gyerekéink, a fényhonunkból a fényünkkel érkezik, na most a felszabaditók, (de csak magyar RULL ért!!!) ládd kezdődik a juhó juhmördör pennyzsáKOSOK kereszténységgel, s nadon fia, minden a KERESZTEZÉSÜK, A KIGYÓSÁRKAN DROGONOK NA AZ MA IS A DRAGOSOK, minden hiőnyossáGOD ők okoznoak, a kigyó mérges kigyó fajzataik,s hybriideik a bestia dogjeik dögök GOD = KIN GOD, te dog vagy, kutya, és dög, és csak dögevő? -amit megölsz, a tied? -de sápoölsz és a java,ládd minden az Uré, és ő ők fel ruháznak táplál , őők rád gondod, hogy lenne ha az ők pennyzáskuk pacalizáskuk kuktájuk vagy? SZABAD ENERGIA SZABAD NÉP, SZABAD VILÁG?-ezt most ugy,hogy én ugy jöttem, na most ezt 2018, a ponots dátumot, azaz talán az, ami most hogy október 10/20 --lusta vagyok vissza keresni, de ufommal jöttem, azaz itt mdneneket előtt MAGYAR -MAGYAROK -TESTVÉREK KÖZÖS ÉG? Fita, apuénk, apu nagybátnyánk, aki áttöri az orosz gyürüket Berlinnél, és azangoloknál fita az egész födkersegg ma us ANGOLOK KIRÁLYOK UK, -GYARMATA -TARTOMÁNYAIK, IGEN IGEN AZ ELLENSEGGET JÁTSZÓ FARTA MARHÁIK IS!!! PRO -KONTRA? OSZD MEG ŐKET, KIKET, LÁDD A MAGYAROKAT NEM LEHET,MERT FÉNY UFO-kákák? -nem a kakAIk?.megvettek drága pénzen véren vásásroll...megettek?
                 3.: Naz, azonnal én egybül, kisgyerek a napot imádtam, süss fel nap, és hogy hogy ezt senkii nem látta,láthatja, hogy mi magyarok a napunkkal apunkkal -anyunkkal vagyunk csak,és testvéreinkkel a MENNYEKBEN FÉNYBEN A MI FÉNYMAMAATYÁNKKAL,ÉS ŐK IS A FÉNYTESTVÉRKÉINK? Fita, itt az hogy előbb mint fény gyerek jötem ide be,ami egy fekete pont, de az a szemetekbe, meg monokli, pápa cápa szem? Fiteljunk minden a fény? -jaja te akik most...fita, ahogy mondom, a fény te ugyis,hogy most beszélünk élünk, az alkalommal,mert beöltüztünk mind kok$$$... -salak lepelbe,amit le lehet vedleni,le pelni? Nincsak a BbLia menjetek keressétek meg egymást és megint itt a magyar ok nyár, meg nyál,örkornyál? Fita most itt a sötétség (esz a fene) ÉG? Fita ezek milyen jövőjukat vertek vernek belénk, na adjuk csak vissza nekik,te el akarod venni tüllük, lükverc? Te nagyobb akarnál lenni a KIVÁLSZTOTÁIK...TOTA TOTOLARIZMUS Jna hogy hogy lett MOMUSA a legnagyobb a volt szovjet gazár birodalomnál is a szakErek? _jójo nincsak az örökhabiruzába ami sokat akar a szarka, bele döglöttek le degenerállódtak ma ládd mikor ment a bika viadal,a CORONGON,már ott végezni akartak bloondival, mert önnálló szabad pézzügyileg és anyagilag független usa first nem a cuppoosk puszjaik, gazdaásg agrár orászgok, kezébe MOMUSA? -firszt, (jaja nekünk MOMO, na most apunk, jól be csngőztek, csak pellenérgerezteses a Fin GOD? (zitt csak az Égienkkkel, értem?) Fita, ezkek az eredeti csillagrobbasztók,hulla rablók,hogy szöntet4d meg a közönséges rablóket? -ha a feje??? és most ezt is, itt most ládd a HÁRMAS FÉNYGÖMB? -de ahoz, ti is kelletek, itt nem a föld -gollóbisról van nagybaszó, tegnap hallgattam Kenet HóGant, hogy aki védekezik az eleve vesztes, aki támad??? -az mindig a gyóztes? Fita,attól hogy megérkeznek az ÖRÖK GYŐZTES SEREGÉIK,fita ha a nyemecek nem tudták a nemzeti Kossuth bangó banggg...? .senki? -na itt vannak amit apuénk, a levegőbeni hatalmak, na azok láthataltanok,és itt vannak az MOMUSA MEGETTE A FENE? Fita itt vannak az Istenek? a magnes mezőkból -terekből, és most fényt a belükbe, RÁ GOD?
                Innenn--- na mi magyarok a fényből vagyunk, és itt is csak az lehet!!! -pom pom pom... fény fény fény...a beletkebe,(Urvacsora?) ÖRÖK SZABAD ENERGIA, AZ ORUNK ELŐTT? KIVERI A SZEMÜNKET??? FITELJÁL ÉLI ÉLI LÁ MA SZABAKTÁLNI, BAK BAK MAK MAK MAK...MA KING,MAKING MONEY VAK VAK VAKER? NE AKASSZÁTOK FEL ŐKET,VAN RUHA, RÜHE RÜHÜHÜHÜÜÜ...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1354)
repcsepista Creative Commons License 2024.10.22 0 0 1354

UFOzzuummm...miEeee... Amiképpen a Mannyekbe (MOMO) ugy itt a földön, és az a fényhármasság három szó szól?
                 4.: Kávézzuummm... élet vize ize zzuummm... Jövel az élet vizéhez, itt minden halálra mérgezett többet, ezt a belemen a belembé érzek,te érzed?- a sár vagy monduk végterméked szagát,itt a vég, vébeled vége? ÜnnepÉlesen, a NAP NAPOK-CSILLAGOK ÉS FÉNYE (mennyjbe)AZ ÖRÖKSZABAD ENERGIA! Most ugy, hogy nekem, neked nekünk nincs halál adó és adósa (Dózsa) halál adóval a halál fattya AtyaJANUK8:44!- gatya? Zitt miért kell nehéz munkkával (nem a vallássos elit, sem a ugyanaz a világi vallaguk KIN DOMBOOKOSOK,virit spirit?) és fáradsággal keres a keny-ered, és fájdalommal szülnd a gyereked, vagy eleve sült malacuk? -disznóódis óljAIk, és most mellik,a juhus vagy disznó vagy pirosüsző a királyuk? Mik kik által vannak a királyok, ami az hogy ÉHEN A KIRÁLY, na az nem millió évek husa husos fazeka, meg oltáruk, hanem örök, mert IDŐ NINCS! DE (ELMULNAK A RENYHE NÉPEK? PARAZITÁVÁ KÖCSÖGÉIKKÉ VÁLNAK) FÉNY VAN, ÉS ÉN FÉNY UFOs VAGYOK! TrÖHA, AZ HOGY ÖRÖK SZABADENERGIA, ITT MOST OLYAN REPTURÁJUK LEHET,AMI NEM NEM SOJHA,VASÁRNAP JÖTT MEG A FOLYÁSOM... Monduk, én nem fény -ufót láttam, hanem az vagyok, és itt most ami nehézkes, hogy azokat akik ...itt amit gnosztikiratok,ládd én nem voltam meg leszak,hanem magyar ok vagyok! Most az hogy hogy lettünk a világrühelye,mert monduk megjönnek a feudalisták listák, na apuénk becsengettek, hogy levettük a szemünket az égről, és ugyanaz mint bizánc sánc, akik levették a szemüket (szem MÜ) az égről,azok rögtön kapZSIK lettek? -megkivonták magakat ebbül ami apunénk,ha leveszed a szemed (fita az az ember fnyemberés azzal szemedeel mindent meg mindnet kereszt,na az!!! -tul (viág?) látás? -az égről,azonnal sülyed a hajód, az van? -ezt én ládd Liszt Fercsink,ha egy napot kihagyok, fita ez egy abszolut ultimátó egy égető kemence, benne kik Bence,meg Ben Horrr... az éllovas?
                  5.: Otthon, na irtózatos olyan borzalmak történnek velünk, ami nekem az örökvesztett szabadáság harcaink,ahol kétseggtelen (Sanyink) a legjobbjaink puszutulnak, ami most vegyük azt a háttér, akik örökdomsdayok és SIONUKI NUKISOK NUKINUK NA KIK? Fita láthatalan ok (HAZUDNAK BÁNTRAN SZENT IRATOK,ÉS CSITT CSATT PADALATT,BIRÓSZARIK SZÉK ALATT...) és itt vannak ennek a földnek a magnes tereibe? Namost,az éjjel hogy két fény-golyó, ugy hogy ahogy mutatják a OO, xexet, és a kétgolyó OO egymásba karol, és rögtön alatt a harmadok,és ez a három egy golyó,és olyan, mint egy madár? Fita, itt vissza 2002 -2 -22. - mikor csak meg világosodás van, és ahoz mernünk kell magyar ok a magyarokhoz, ládd ha nem tudatod a tidat át, zitt álljunk meg,mert ezt is hogy mi a TUDÁT (tud áss átláss?) OD, LÁTOD, AZ VAGY? IGEN,DE HA TE HISZED, AZ A TE TUDAT-ÁTOD ÁTOK? Ezt állandóan kérdik,de eddig senki nem tudta mi az? -fita fény kell hozzá, és itt vagyok, FÉNY =UFO-k? -made in Hu? -Who? -meg Mi is ufo-k vagyunk! Ami most az! (tegnap láttam Verne Gyula életörténentét, ami jaja látomásai voltak) -azaz ahogy itt égéstermékekkel ufo? -fém ufo,az égéstermék végtermékkek (hus) nélkül nem men? Fita vak vezeti a világtalant,azaz most itt az hogy az égen megjelennek,ha magyarok vagy,azok mi vagyunk, Mi is ufo-k vagyunk! Na most a kulcs hozzá,nincsen kullancs, és most HA NEM BÁNT SENKIT HADD BESZÉLJEN,FTA AZ HOGY ISTEN AZ FÉNY, DE MOST GOD,AZ A HANGOD,ÉS MEGJÖNNEK a Ondóvári husáruk? Fitelitek, most vissza hogy te amit gonsolsz magadba,és azt te meg mernéd emliteni? Most vissza hogy megjönnek a zsiványok,akiknek te most rabbszolga köcsögéi s geller eresek,és most te csak paci mag pacaluk vagy? Fiteljal, a legksiebb parancsalló Uralom,most te mindennel oktondibb köcsöge kell legyél, egyél sárt sártan sátán és szartan, na most,ezek akarnak az egekbe hágni? Fita, ha itt van az ÖRÖKSZABAD FÉNY ENERGIA, MIÉRT NEM A FÉNNYEL ÉLÜNK, ÉS JÖNNE BE, TE IS KATONA VAGY, most fita, ahogy akkor leirtam, ma is ugyokádom ez az egész, s most portolt akanak nyitni ami most meg nemrég a fiaim,felorditanak gigezek,migezek, jaja megecek? -nyemecek nemesek nem eee...
                 6.: Na az hogy katona,itt a magyar Édesanyánk Fénye Nelve, egy pillanat,és látom ezt a fekete üszkös na előbb folyadák kátrány bitumin féle,aztán csak szürke hamufekete salak, maradt belőle,ami azok, akik már többet lemondtak,hogy magukÉt gondolják, de most itt van egy olyan dematarizálló gépezet,ládd a barmok,leszoktak a gondolkodásról,na most itt az MAGYAR ÉG, AZ FÉNY!!! Ezt ugy,hogy most én is abba a üszög fekete habarcsba...na a testünkkel abba vagyunk abba a gatyám?-Atyám? A következő pillanat, olyan fény van bennem monduk a szivembe is,a mellembe szemembe,hogy ami soha addig, nem tapasztaltam! -azonnal, fita hogy most is beszÉlünk,ugy beszéltem ami ÉGI TESTVÉREINKKEL,(fita most te is az örök életÜnkbe vagyunk) és te is katana vagy,ami ÉLTETŐ, és azonnal felderitők, előőrsök? Zitt most vaddugy,hogy mi a fényben a fényel s itt TULRULL TURULL MADARAK VAGYUNK, ládd ez is olyan,mint a föld belseje mágnes folyamok,terek! Vissza itt a tidÁT, látt,minge a magnes alapu lények,gépek? Jaja a testükn is egy robotgép,és minden ami itt amit csak a megneselektromos enegia mozgat,ami előbb tüzelni kell?-hogy üzemeljen,(Teszlay tekercsek) azaz fita most az energia hiány, pénz hiány? Tröha a tudat át,most azok,itt a magyar Édesanya fénye nyelve vezet, ezt itt most az látottakat, te is képes vagy erre, de engem hogy mama lukából kibujtam, ezt azonnal, az álMOM mmm... na amit előbb nagymamám,és apunk,fita a MAGYAR OK TESTVÉREK (VIZ VÉR FÉNY)KÖZÖSÉG, AZOK FÉNY MADARAK,TEGNAP FIGYLELEM AZ HIEROGRÁFIÁKAT, ÉS OTT VANNAK MINDENÜTT A MADARAK AZOK MAGYAROK AZAZ FÉNY UFO-k? -made in Hu? -az hogy Hu is madárt jelen,(HUHU) és az hogy HUMAIdom,azt valakik össza kalapálták exábálták?
                  Innenn...na most ha merüink MAGYAR RULL GONDOLKODNi. FITA AZ A HAN GOD? Nincsak, most az hogy ezek? Itt van emlitem a Bbliába is, ha azokat válasszátok azok kezébe (Uralkodók?) kerültök,akik ténleg kigyó fajzatok? Igen onnan van a husuk,vagy husunk? Semmit nem tudunk,és niins tuádát,csak ládd én A FÉNY HONAINKBÓL VAGYOK,ÉS EZ EGY KIS JÓTETTE HELLÉBE JÓT VÁROK,APUÉNK,VÁRHATOD! FITA, PITA MINDENT JÓRA? HÁNYÓRA? IPPEG 12?: DE 12/10 MEGÁLLT A-MUTA-TÓJA?
...MOldova (Moldva) commits to EU KIN DOM?-DA KING IS CAMMOGNA?
...What if we? -we serbe juh you? -Relokétid HUmanity? -fita csak a husod kell nekik? - to Proxima, jaja imádkozh666... B? -miért nem Á,állatok? Érted jogy te méért vagy UFOs,de FÉNYUFO-k? -PUFÓKÁK? Nincsak a pufókákat? -puFajKásokat,ürruha?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1353)
repcsepista Creative Commons License 2024.10.21 0 1 1353

UFIzzuumm...miEeee... Amiképpen a Mannyekbe (MOMO ugy itt a földön, és az a fényhármasság három szó szól?
                 1.: 10/21. A KÉP? Mindenütt a két fénygümb aminek tudtam két szavát, és egy alatta,fénygümb nap, és egy azaz az egy gyerekünk IstenAtynkMaménk ApunkAnyunk egy (pár örök párba) egyszem gyreke, szemünk fénye oda vissza? Nézzétek,ez igy néz ki, ha nembánt senkit, hadd beszÉljen, namost azzal, mert a szép = jó de mindenkinek??? -beszédben van minden,és az a hangunk HANGÁROK? UFO_k? -made in Hu? Who? Mi is ufo-k vagyubnk! Zitt azonnal, hogy a magyar -nyelvrn (Mama hangod veet fánye nyelVe) beszÉdben, niincs hézag? Nincsak ha vakaki nem beszÉl magyar RULL, és csak értelmetlenül, (még 1945 muris magyar RULL beszélni a magyarOk Országházunkbank?)itt miden az,(nemec nemes néma) és az értelem = fény ellesegge, és ha mégis, akkor ezek nemhogy nem engednek be az ő ők GOD GOLDUK teremtette őket,nincsak a Golden Child filmet? Kb.-ha van fényed,akor ugy hogy csak fényt eszek nyelek,ami mi az un.-Uri vacsora? Na vissza, lehet ugy beszÉlni a magyar fényfolyónk Ésanánk fénye nyelve, hogy csak parancsolólag, láfdd Ráküczi imája? Kérsz most is mnden ami itti imak mak mak mak...Ma Kin GOD?-making money? tRöha, ha valaki értelmesen érteni akarom,(magam magom magyar RULL magam) mit gondolok meg beszÉlek, van kivel? Fita ezekről a csaláDomba,( a fényben fény dom) na ők is UFO-k, csak azt hogy te benned vagyok,meg minden az örök egy égvégválgon minden,ezt hogy mnden örök benned van? -kérdelek,ezt engedni fogod hallani? - közbe a fogad ha lenne vacog, eddig csak apuénk,de a MAGYAR OK TESVÉREK ÖRÖK KÖZÖS ÉG,ami tegnap hallgattam Steve Quayle-t, sokat fejlódött,de van még itt rajtam kivbül, egy igazi magyarIgazi FÉNY -UFO-S? Jna most minden fény ls árnyék, akik élni akarnak, annak (szem szem -e) fénye van, és most ebbe a három fénygömbe gömbje van ami a MI FÉNT FENTI HONAIN? Vegyük hogy ennek a feketeségnek, a teteje, ami most benne van annak a fénye ennek a tetejéjén?
                    2.: Figyeljuk meg, hogy akik KIRLYSÁG OD GOD, A HANGOD,TE NAGYOBB SÜRÜBB ÉS ÖRÖK SÖTÉT ÉGET ÉGET?-AKARSZ, MIG AKIK CSAK EGYSZERÜEN,LEHET A FÉNYHONAINKTÓL NEKÜNK KI BE SZÉL ÉL? HONNA JÖN A HANG OD HUNGOD,ÉS MINEK,JE HOVA, JÉZUS? Fita,az hogy Jézus az a magyarok beszÉlhették a Biznciaknak (addig? -mig beengedétk a pnéz váltókat ki által vannak a kirlyok?) ,de mindenütt eddig, ezt a beszédet, ládd ez az? -nem veszik be, amit tagnap, JesHus,drága pénzen lefizette az árad, érted? -drága vérét adta meg husát,(nincs neki nekde $$$,,,) és azzal meg váltott téged,ami rögtön, ha te magyar RULL gondolkodol, lehetelten! -mert ahoz neked is lenned kéne,kéne? TE NEM VAGY SENKI TULJADONA FŐLEG RABBSZOLGÁGÉJA ÉS ALLAHALA RENDLTE,AM MSOT VISSZA, mikor kisgyerekek voltunk, reggel tálálkozunk,és ugy hogy én vagyok az UR te vagy a paraszt, most én miden gyereket lerugta,azaz én Urnak,(nagyurak meg grofi szérü) szölettem,de olyanmok valának (apuénk) mint a kumcsi Béla bátyám, a födlet a lehető legjobb meg müvelhető kondiba kell tartani, az minden? Fita,most már halálre (éhalára itélt minden nép nozi mozi?) degeszre mérgezett minden, és nagy nagy dögletes utolsó itt élet?- itt van? (fita, esetlegkeg az elő látók, proféca figyelmeztetés lett voljna? -ne akasszátok fel a királyAIat (kimik áltak vannak BAN KÁRUK?)és azok euNIKinuk, s himringyóAIkat) Na most a HOLT PONT, minket magyarok? -senki nem csinált,hanem ha nem születtem volna, magyarnak, akkor is az vagyok azaz TULRULL A FÉNY HONAINKBÓL, fite ez igy igaz,és ezt ez a JANUK8:44! -CONPUTERUK NEM ENGEDI BE A GONDOL LÁT, LÁTTAT? Fitejal, ez most rögtön minden saláta maga meg láthatná NÁtok? Jaja DJ Tina Nina? -mama luka? Nincsak nemsokára ára kára, hogy a Dunántulon fény van, hol a fényszőró, leirtam hogy megjelent a NAGY DURUNG? -és törölték a Mi is ufo-k vagyunk! De a magyarOk IstenÜNK? ük? -fita csak a hang uk, HUN GOD KIN GOD,KI FINGOTT FIN GOD szagod ? $$$...) Teljesen az agyad fosss...ha Fletámadási nap? NINCS NEKIK!!!
                  3 .:VASUK CSAK HASUK, ÉS VAS UT AZ ARANY VÁROSUKBA SUPP...NUKIN NUK, A CZIONUK PUCC... PUCCOS LETT?.FITA HA EGY NUK, MINDEN NUK NUKINUK? Ezt igy, előbb a gondol lát, hogy gondolátbank se ölj,gondolátbank $$$...XEXÖLJ? Most nem lesz xex,hanem iinqubaxól -lombikokba és keltetőgépekbe fogják legyártan a husod? Itt a gyerek, hogy te is akarod,mert a magOD? -ki adta,Sfiteljal he ezeket teremtette a HUN GOD? Na hogy ezek a iratok meg jellenek,ez ISTENI CSODA! .Ez az, gondokodás az kimondottan csak a biliikba, azaz ha te zárt BUDID-BODI SÁRT VÁSÁR,csak ugy hogy nekik az őők irataik (értelem fény NUKI?) irástudók -pariZEUS ok, SZAD ICÁKOK, irásaik alján, az egy Werkli és időhöz van kötve,azaz ezek az ő idejukat meg forditák vala, és figyeljétek már a valsoss teista vagy a teiita,stoba adó -kamat,és ládd Juhus,a bónus? -termjetek jó gyümölcsöket? Fita a TÁLENTUMOR MÓRA ROMBA TÖKÖLŐK, OSZTÓIKAT? Fita, RFK, usa lakossága rotty, és elkezdték az utánpótlást,(A HÁBRUIKBA LE DARÁLTÁK?-NINCSAK KI VÉD TÖBBET BENNÜKET???) holott pont ellenkecke, Momusának vissza a Kossutth bangóhoz, azaz nincs adó = halál adó, nincsak eleve egy olyan csapda, hogy ki akarnál mászni a GOD A HAN GOD DÖG GÖDÖRRR...Fita ez örök KIN DOM -KIN GOD DÖG DÖG, ÉS CSAK UGATHACC A TÖBBINEK SZÁJKOSÁR (cowodó?Ö ZIBZABZÁR EGY ZABSZEM SEM MENNE MANNA A FENEEDBE KEDVES $$$... ugy össze pösze ppp... puszi szoritod? Matrix film? Na ami történik, a sötét ég --ládd mit milyüket juk juhus vernek ezek belénk, a belünkbe, ládd az összes nem csak a BbLila henem nem az összes URAK URA, de itt DIVID DUK AZ IMPERRA, ládd a KIRÁLYUK JUK JHUK? -VICCES A DIVIDA EMPIRORRR... Nizzitek, ez az ha nem mersz meg mukkani, nyek, jajj most minden nyek végleg nyiszálva, és ki akar (tud?) meg mukiNUK? -Fita nincs többet, csak AIDA ÉS AIDÁKÓKAKIK?
                Innenn...most gondoljunk hogy ugy ahogy vagyok,szarostul belestül fita,ha nincs hus -os (ősöd) többet, szaröstül bőröstül csak berepülök a Napba?-fénye kéne? -na fita abba vagyunk csak csit csat padalatt, biró szarik szék alatt, van több?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1352)
repcsepista Creative Commons License 2024.10.21 0 0 1352

UFOzzuummm...miEeee... Rim ember rém ember, mer beszÉlni,itt egy hulla rabló, és a bankdáik? Mi van az Égre irva? -a szivedbe, mersz hallani (HUN GOD) látni?
                 4.: Káévlzzumm... vizzezzuummm... liszteljünk? Volt egy előlmom, de az hogyha tolvajok nem lennének, (Prohászka Ottokárunk jaja károgunk?) akkor itt lenne a mennyek országunk? Na fitat, most az összes irásaim az, hogy ez nem hogy nem a miénk, hanem akik csinták, a ti beünietek? -bün? -megmaradt és azzal semmi? Nizzük, itt te meg a valsásos nagycsággákugyanaz amit vilginak hivnak, azaz a vallásos tudománuk = világit? -na a világi ugyanaz, vak vezetei a világtalanok, ami fény hiánya minden, de mi az a minden,ha itt csak semmi $$$... Zezz az hogy minden hangot elhallgatanak,... na pauénk, becsengőztek,hogy lehet? Fita,most az álom, amitelőbb, és a tegnapi hogy miért nem nyitunk portolt, na ezek, ugy a vallásos elit,mnt a világi,mit értenek ezek,ládd ha zavar, bábel? Na ezt a fekete lepelt mi felvettük,azért mert a mieinket is bele rántották, a lábosba? Itt most az hogy nekem neked nektek nincs olyan hogy halol,na most ők sem mert moast amik lehullotak, ide a földre is, bukott salak anyagok anya god, és azok,ránk terekergőztek, és örökké örvendenek a győztes seregek? Ezt sokat piszkáltuk,de vegyük ugy, hogy ez nem mi csináltuk, hogy mondják apuénk: ez nemolyan az, amit te akarsz, ez nem neked lett csinálva, ami mikor most nemrég, beöltöztunk fekete lepelbe,na azok se tudnak semmit, magukról sem,és ha az anyagból indulunk ki,most anyag GOD van, ne nyafogj? Na most csak bensőfénymadár M-ember van! Nem lehet csinálni se Istent se embert, csak angyalt? -nyalom a szátok tok? -oblös? -öblögeted juhus vérivel?
               5.: Most az hogy örökorgia van, amit leirtak a HORR MOR HEGY ALATT, jaja ezek állandóan azok,akik éjjel nappal orgiáznak, és most az egész ez az egész az Ő ŐK ASZTALAIK,ami minden ami étkezőhely, az összes éttermek, és mondukminden ami vallásos vagy világi összejövetelek, partik, ünnepek az mind ORGIÁIK? Za amit tegnap, hogy portol, s jaja budi? Na most ez az egész, egy lakomázás azaz, akik a URALKODÓK, ÉS KISZOLGÁLÓIK,azok semmit mint miden ami AZ ÖSSZEJÖVETELÜK OK, ORGIA? Nem tudom hogy tudnám jobbanm, mert nekik ez az állandó mennyegző ami orgia,ami minden ami hus -eledel,azt ládd előbb a kiválasztottak asztala,és azokat utánozzná minden vaksija? Nadon fida, vak vezeti a világtalant, és itt vagy hiszel, vagy a követkecő? Most én mondukj,akarnék bemenni, ami ez mindent valakik ugy lezártak, hogy sehogy, tehát ha én vérem vagy,az nekik nemhogy nem kell,hanem a génem $$$... Na most, itt ezek esznek isznak dorbézolnak, amit Noé kora? Na fita,csak azok vonala, és itt nincs az hogycsak feltelese magyar okcslaádok? Zna mairől szó van, hogy bloonid Im an american nationalista? Zitt hogy ha nincs pénz nem többet, hanem az ami az eredeti MOMUSA? -Kossuth vankó, akkor mi lenne ha mindenk csak magát pénzelné? -fita az sem,most apuénk becsngettek, mert te fénymadár vagy, ami itt az van, amit ők várnak, a végüket A NUKI NUKIJAIK? Tróa, itt az amit te hogy miért nem jelnekezik senki, na nekünk ige, am most megtarották a fizkakik burámat is,amit most ugy egy gicsit,szégyelleni keztem, hogy monduk nem számit mennyi idóra, itt hagytam volna a fiaimat, a kis unkám,meg benneteket, aki ha nem bánt senkit??? -ha beszÉljen,na az ISTEN A HANGÁVAL HA A HANGOD MAGYAR OK VAGY, MOST IS ITT VAN, AZAZ A MI ATYÁNKMAMÁNK, TESVÉREINK APU ANYU, ÉS ITT A TE HANGOD,HUN GOD, HALLOD? Fita a kiválaszott überracca,mindig a hangjuk juhuk értelmeztetéséve, é az övék j9nni fog érted, érted te pacal a hátizáskba, készen vagy?
                    6.: Fita,a te engedéyeddel meg látod? -beleegyzéseddel törénhetne veled,akármi,nem te tudod hogy amit nem tudol, és nem is tuhatod megsoha, ha hisszed, ahoz hit szem kell, és azt hotszemed,de mikor mikor a tuna dalol,látni fogj teljesen? Figyeljétek a valásos adóket, s főleg akiknek nagy nagy hőáremük van? -te szika jérce pac pac pac..na fita,olyan hogy valaki,most akikitt le vannak zárva patentolva, ez az, hogy most mit gondoltok, tok tokó,megtudtalak közeliteni,ami azt hogy mirt nem jelnekeik senki, mert a tége akárki termtett, itt te csak a pacaluk vagy! Fita,miért nem marad Juhusukról egy olyan irat, ami őirt,és miért töntetik el a magyar gyrekek melékét, ami azirtok femradtak, az márnem magyar, és nincs meg az a kapcsolát lát? Fita,ez most az, hogy ezen iratok, most és aki irja,az átpassziróza ennek a agy? -CPNPUTERNAK,ami azonnal, töröl? Na vissza, hgy olyan,hogy egy mint az ami ládd egy üveg bura, Ha egy meghallota volna a hangom, akkoir be tudtam volna menni, mint es is sKeut leut tesőm, nincsak most csak a amit tegnap mondtam,itt csak a BUDIBA lehet bejünni, mert most itt mi a végteméked? .mit csinéltal,főleg ez az egész egy NAGY ORGIÁZÁS ÉS NAGY LAKOMÁZÁS LE KOZMÁLÁS, ÉS EZ AZ EGÉSZ, HA MOST ITT VALAKI BE AKARNA JÖNNI,AZ A WC, AZAZ CSAK AZ MARADT! Fita, ezek megvettek emgettek bennünket, és fita, most még nem egészen, ezek olyan pedifekák, lád a zsenge bárány 14 napos husa, azért ölikgyilkuják egymás is! Fita láttam a kigyók meg farkasik szemébe!!!
                 Innenn...na mi egyek vagyunk a miAtyánkkal,és most van a fényembergyerek,és itt most ha mi?- csimáltuk volne ezt? -mi ilyet nem tudunk!!! Fita,olyan hogy Ural,esetleg hegység,és ez az, hogy benneünk van öröktől fogva örök életek,ami most MOMUSA, minden ember egyenlő! -tudNátok mutatni monduk az ujoodal,de nagylábuj buj buj buj...meg ne vakulj?
...How many (money?) áre (ára?) in it the Univrerse vers e? -ládd pénz?
...Leaked Pentagon Files Confirm Isráel Has NUkleárWepons... ki nem? Zitt az hogy mire,ha mindent jóra? -jaja ha nekik van, mindenkinek? -kell egy vagy mennyi? Aki fegyvert gondol, már annak lőttek!!!
Brain -Conputer interfases... fita, itt vagy a JáNUK8:44! -ami egy visszahivó csináló és kezdjk elülrühühühüü... Uj eget foldet teremtek néktek?-teremtőgyesek? -begyesek pöcsöcsök tökösök köcsögök? -nincsak kész a redüsző?
...In The Universe (vers e?) Simply The Humen Brain Enlarged? -Zitt akinek meg nyilott (nyilallik) a szeme, csukra, az egy szikra (abba az örök világminden $$$...ég,de nem a tüze, és és ez az, egy koszMO? Mozi? Moricka alma?-te vagy riska buuu... nem a redüsző,bika?-hamis? Piroska, rocska,emékszel mikor a farodat vakartam?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1351)
repcsepista Creative Commons License 2024.10.20 0 0 1351

UFOzzuummm...miEeee... Rim ember rém ember, mer beszÉlni,itt egy hulla rabló, és a bankdáik? Mi van az Égre irva? -a szivedbe, mersz hallani (HUN GOD) látni?
                  1.: 10/20.A KÉP? -ezt kora gyerekkoromtóll látom, hogy vqnnak jó kiskutyák, de nagykutyák,és ember gyerek evők pulyaszedők, .és a bonus a juhus a Kitály? Fita ezeket az álmaimat, akkor se mertem beszÉlni, most is csakugy, hogy az itti megjelenésem? HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZÉLJEN, szerusz sLeut, 5000 év táláttábull? -lehel betöltve? -jaja még lehelek? -nagyon frontos, mert olyan ismerős,és azért mert csak örök álet van, ufo-k katonák vagyunk, ÉL TETŐK,és csak egymás éltetése magammagod magunk (MAGyar) van,s azzal örök élek? Lád Pietró fényétúl vagy ÁRNYÉKÁTUL? -a halotak,na milyen nyelven beszélt, beszÉL? Jányos8:51? -aki az én hangomat hallja, nem lát HALÁL? -soha többet örökké,(addig?) na most hogy gyógyulhat meg a vak szeme,a vak vaker nélkül? -jaja mak mak mak...MA KING, jaja hogy lett a kuytyábull disznó, nameg korpa,ami van a BEADÓS ÉS A HALÁL ADÓ, zitt róka fogta csuka,csuka fogta róka,varga fogta mind a ketetőt, oszt meg és uralkodj rajta? Most olyan szavakkal vak vak vak...hogy a legrövidebben, és hangom a HUN GOD, tallpra magyarok!!! Zitt az irott igazságok,ha egy rohad,mind, ha ha ha...egy él, ládd a MAGYAROK JÉZUSA -USA? MINDEN EMBER EGYENLŐ? MOM ORSZÁGOK VAGY DIK A MOka mozi?-HAZUDIK? Nincs semmiben kiválasztott és azokat éltető kiváltságos pénn (PENIS) UR? -akik csak KUR és KÁRTÉKUNUKINUK NUKINUK CINKOS UK? - a hulla koponya hegyeikeIn? Apouék becsngettek, hogy ott $$$... nem nem soha s só te vagy a leghátsó pupák püspök falatuk, az utolsó sow (VACSORA) felvonyitás? Zna a következő a hellzet, ha csak ugy hozzád ér (vagy gondol,mnt nem magára mag ára?) valaki, csak szól? - nem megfog,, hanem lebugyi gatya be dákó? Első nájsz éccaka??? PARANCSAL CSAL?
                2.: Na olyan, vagy ez kerül felülre,a BEADÓS (DÓSA) UGYANAZ MINT AZ PÉNZ ADÓK, ÉS AZ A KIN GOD,A BETEGSÉG ÉS KINOD, ÉS VÉGÉT NEM LELHETED 7 IZIGLEN? Nadon fida,itt az ififiammal taálkoztam egy hajnalba, a házunk? -megett, és a sötétség a tudatlanság oka, toka? Fitrljal,most figyelt reggel amikor találkozunk, de nem emlékszik? Most az, jogy ténleg midnenekelőtt szellemek vagyunk, és csak van fényes szellem, az most is ha urral, az fény és fényével él!!! -az a tudátom! Most nem cifrázom a szavakat vak vak vaker, hanem arról,ami most is huzom a belemet,hogy minden amit gondolunk, mernéd e szavakba vak vak vaker, önteni ami röviden most is lenni enni, vagy nem enni ennyi, nem lenni? Ezt rohadtul,te nem vagy,hanem él benned a budyfa fak? Fita, itt az Árpád apuénk,üzenete?- nem kell hogy hogy forditva temetkeztek,NEM TEMETKEZTEK ÉS NEM FELEDÜNK,ez most is az!!! Fita,hogy jövök elő, ki segge lujkába vájkáltam? NAGYSEGGES UTAIK, nyaktekerészetimelfekvencetek nem viccket? -orfuvolászatinégyszögöl trombita? -harsog dobb pereg, kész a csatára a sereg, de fita, mi van ha akik sötét és orvul fog ránk támadni, azok SÖTÉT TUDATLAN SZELLEMEK MEM MAK MAK mak MA KING, az MOMUSÁNKBA A SZÁNKBA SZARNAK, ÉS MINDENKI AKI HAGYTA, MEGFULADT? Ime a valóság,vagy az ÉLTETŐK,VAGY AZ ALTA TÓK KÉNKÖVES TAVAIK, FITA MINDEN AL KÉMIA -FIZIAKI TÜNETEK? Amit eszel, azzá válsz vallás láss? Fita a Bbilát ami ugy Napolyon mint Jitlerék, mit tanitottok a népeknek,ha meg tudják,és meg kell tudni, ami Swédeburgunk, MENY ÉS POKÓLAIK? -OKÁDAT ÉS VÉGTERMÉK LETT MINDEN, AM VAN,MINDENT EL NYEL? TE TETTED EZT KIRÁLY? KiN GOD IS GOD DÖG IS KINGÖL ÖLT ,DÖGEVŐK? Fita a beadós ugyanaz mint a adó= halál adóAIk?
                  3.: Most meg prószállom magyar rázni,de ha valaki nem irt a homokba, annak a nyomát is törölték,ami akik az FÉNYIGAZÁSGOD KERESI,AZ CSAK ÖRÖKÉ TUD CSAK LENNI, NEKED TE NEKEM? Fita, JÓATYMAMAMÁNK GYEREKE SZEMEM FÉNYEM,JAJA EGY FÉNY VAN, AZAZ LÁTOK? Na az hogy valaki GONDOL LÁT,AHOZ A FÉNY SZÜLEI KELL,AMI ITT PONT ORDITVA FORDITVA, és itt az hogy, aki legutóbb is kirabolta a kocsimet,akkor is ha csak egy ujjal az engedélyem nélkül hozzá ért,az salakakanyag lett, és már ég!!! -jaja egy fejszét láttam a fejébe áliutva? Baltazár? Most monduk, ami törénik, ha eggyel történik minddel! Monduk a kocsidból...ha nincs semmi is, monduk a vezétekeket valakik kilopták,(Teszlay drtótok)most azokat, na láttam, a szembe lévő bérházból voltak, és azokat azonnal felelőségre vonni,és a javitó intézetbe meg javitani,ami azokat a sötét károkozó szellemeket,az ő akaratával el távolitani, s ha nem,végleg el zárni,s most az hogy valai testét el venni,ez az lenne, hogy mindenki kezében kard,(magyarok igaság tudó katona?) és olyan nincs, hogy valaki a tettei elől meg szökheth,(ládd az juhusu lefizette az árad,dara fasirt lett) és van az OGY OLYAN SALAKANYAGUK S BUKOTT ANGYALAIK, ami jaja ezek MAGAS HELLYEIKRÓL (KENEDYÉK IREK IROKÉZ) HULLLANAK LEN,mert MINDEN EMBER EGYENLŐ,és a fényét, INRI? -IRNI? tRöha mInden magyar iratot,az utolsó (Lehell) mondatokig, el tüntetik,mind a mai napig!!! -ami a magyar gyerekekéink, a testvéréhez nyivákolunk ölünk? -szavakkal,lád csak az URALKODÓ RÉTEGÜK,AKIK 1945 -IG,MURIS A MAGYAR OK ORSZÁG HÁZUNKBANK MAGYAR RULL GAGYOGNI (ragyogni?),NA AZ ÖRÖK LÉTÜNK A MI MAGYAR MAGYAROK HANGUNKBANK (HUNGÁRAINIK) VAN, AZAZ ÉDESANYÉM ÖRÖK ÉLŐ FÉNYE NYELVE NYELVÜNKBEN NYELVÜNKKEL ÉLÜNK, A HANGUNKKAL A MI HANGÁRAINKBAN UFO-K?
               Innenn... hogy mi van,talán du.- hogy minden a fényünkben fényigaz van csak,látok látok látok...örök át hághatalan törvények,ami vagy benned bennem benne? -beNUK?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1350)
repcsepista Creative Commons License 2024.10.20 0 1 1350

UFOzzuummm... miEeee... A BÜNTETŐK TETÜIK RÜHE VÉGE, A KIN -HALÁL VÉGE, A HALÁLOK ÁRA ÁRKOK ÁTKOK VÉGE HALLELUJA HALL AZ LUJA,UFOJA AJAJAJAJJJ...
4.: Kávézzuummm... a viz is megteszi? -vizezzuummm... Egy olyan,hogy mi az ami igazi -eredeti anyagok,és mi az ami csk képzelet lett? Most az hogy miiért nem a teremtők vannak ugy, hogy ha valamit nem tudok, ők megmondják, és miért haltak meg? Fita, azok egy az egyben a termtőkések tökösök,jön már a bika fff... Ami mára, hogy az az anyag,ami ha valakit el hitettek, az ténlegcsak hitszemünk látná teljesen? -az! Itt vissza, hogy mikor most hétfőtöl pnétegestik rémségeskinba voltam,leadtam olyan közel 10 Klgrm,hogy az aki most is ir,azt a formát,.én? -csinmáltam,és most abba a szellemi formában,leirtam,amit át adtam ennek a szegény szegén állatnak? Fita, most ez irtóra torzit, amit tudok mondani, ténleg az Magyarok Édesanyánk fénye nyelve, ezt most... éritettem, és minden hagg (függ fügefa) adj fügét? De azt akarák akranák el tötteni, aki akarta eddig,eltünk, ldád Benesék,na most ennek a gollbósnak vagy a vasmagma golyóla,na azokból hamu pihe lett...Most mára,azt figyeltem meg,hogy va az ür, és az van,de az az ür ami téneg csakürülékek vannak benne, az a valóságban nem men, nincs mint a pénz nem? -nem? -de nemecek meg nemesek? -de az ágyról? Olyan hogy itt talán magamaát is seggbe rugdosom, hogy essünk tul a holt -pontunkon, azaz ott a pont, ahol nincs? Hogy ez valami olyan,hogy nem is lehet kimondani, azaz ha vakik vezetek a világtalant,akkor mi látunk,vagy többet tudhatunk? Azért rögtön kruczifáznak? -vagy kizárnak, neked magyar ok a hangod? -nem a KIN GOD? -ÉHEN A KING KONG? A GYOMRA?
                  5.: Amit mondok most is, s amit nem értek masem, hogy ha én előbb üörök életü vagyok, mert az! -máskép, most maga tkön szurnám, ha egyáltalán lennék,ha nem lennk magyar ok, akkor az vagyok!!! -fita, itt nem az hogy KINGE KIGNE INGE ÉS AKIVÁALSZTOTTJAIK AKKIK MINK KINGEK LESZENEK, MIKOR? Fita, most az az amit most ahogy láttam, hogy az egy hanu ...hogy hamu füst? -na meg salak szénanyag, vasanyag, de porje, vagy itt minden az anyag is az elemi szellemi szint és HANG BULL? -ez érdeskés,mert az a TE HANGOD GOD, VAGY A KIN GOD? Na nem hittem a szememnek fülemnek,mikor kjijöttem, mindenütt le hungaristátak meg a többi...do hogy anti semmita? Hogy lehetnék a semmi ellen? .-mert nemhogy kiválasztott haen olyan hogy Kirláyi popság szent nemzett s ég? Fita, az itt van, ládd Swedenburg meg Domrádi Gabink, hogy a menny is itt van,mennyi pénzed van, és az igaz? -akinek jól men a hasa, az pénzéhes, és az itt a mennyek országai,egy $$$... Ez az hogy azok csak kitalált hangazatok,esetleg szózat tok, és mint orditó orozlán orditások hangzatok tok? Sozor hallattuk a magyarÉdesanya nylvetek nektek a végső végszó menedéktetek!? Nyelvében és egy nemzet, ai itt olltan fog alma sss...azaz péz nem és nemi mi élet? NEM MI? Ime ismétlen, hogy tudnának a hangunkkal olyan dimenziókat épiteni, aminek NINCS ALAPJA, DE TAKTIKA TITKA? Ezt az hogy részüket is idejüket kivették, ami meddig lehet hazdozni vakitani, és most közel vagyunk,ahoz, hogy én egy az egyben nemcsak uifót láttam, meg találkoztam a mieinkkel, hanen én is te us magyarok katonák? -ezt most megint,te ÉL TETŐT VAGY,VELEM EGYÜTT, IFY FÉNY VAN BENNEM BENNÜNK, ÉS AZ EGY CSODA MADÁR! S itt, olyan nem lehet, mert azonnal végük? -ami nincs, csak a hazudozásai a PÉN CSALÓNAK HAMAÓISSITÓIKNAK? Fita, már kezdik kapkodni hogy a biológia élet megszünik, akkor minden és ők bitta.Itt most ezek, miből éshogyan nyelik energiájukat,ami bizon csak hus termékek!
                 6.: Bele a belükbe akartam fogni ami erőlködnek,és itt az van,amit sokzor,hogy szintetika -artifika fika robotika Czyborgágé gépezeteik vannak,ami Nmost a hustermés, inqbaszól azaz keltető gépeikbe fognak teste hust, ölteni, hoft milyen buta minden husálllat, na apuyénk becsngeőatek, mert ez eredetileg a heted hét országok csodája? Fitel,az állatok nembet4gedtek kinlódtak döglpődtek, hanem az ember barátja vala? Ezt könnyü meglátni, ládd az állatokba van szeretet etet? -na az csak később,mikor...vissza...1999 december visszajöttem, kis hazámbull most, egy olyan, hogy tisztán és amit látomás, az az és fennt, ládd az is földgömb vala,csak kifolyik a tallpam alatt, és most zupzzz..és itt vagyok,a lunvat fa alatt gugolok,és itt ugyanaz lesz, ha nemtudjuk le állitani őket? Fita, ezek ténleg domsdaysok,és esetleg csillag robassztók is? Na tagnap a c2con, valami olyan valami,amit hogy téneg,mert az gyerek, hogy már azokat akik a titkos katonai space utazók,azokat ugy el tudják távolitan a husuktól, hogy a husukkal? Fita akik ezt nen látják,azok ebbe maradnak, leirta Vgyurivel hogy ezek most ténleg az örök életükben vannak,tudatalnul, Párizsba jártál, láthatatlanul? Vissza, hogy akik itt hagyták a romhjaikat,ne meg ha stoba robotállatokat is génztek,azokba benne van az önmegsemmisitó program, aki csak fegyvert gondolt, annak már lőttek,ne ölj gondolátban sem,sem xexölés gondolétban sss...fita mi a pénz nem? -miért kell az egetföldetgüngető domsday gépezetek? Naz olyan hogy valami letüntetni, az csak a forma, és az amit belekatyfoltak a föld anyagába, és akik azt teszik,eszik?
                Innen... Most van az eredeti gondol lát, és vana ami képzeletek,amit csak hinni? Zit fita, Hinni vágyom én mindig,hinni éltem? -értelem, ért elem fény? -most végégéige? -itt lőttek?-harangoztak bimm bamm bimm bamm... hogy azt hallná a teiste, a teista?
...Cataliyzed fusion systém Produs elekkttriciti runs imindetinitely widaur input power, miért nem ezekkel meg 10ezer szabad energia patent... jaja a KING KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBE, JAJA ITT A MASSZASUK?
... Rititng On Brain Elektricity?
...What if we Could Open e Portol to Parellel Universe? -budi?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1349)
repcsepista Creative Commons License 2024.10.19 0 1 1349

UFOzzuummm... miEeee... A BÜNTETŐK TETÜIK RÜHE VÉGE, A KIN -HALÁL VÉGE, A HALÁLOK ÁRA ÁRKOK ÁTKOK VÉGE HALLELUJA HALL AZ LUJA,UFOJA AJAJAJAJJJ...
1.: 10/19.A KÉP? Hogy mi ez, előbb mindenenőnknek át kel essünk a halál ponton, (TAVÁN)ami pont ott ahol nincs pont? -megsave, jó, ami nem hibáztatok senKit, az ujjom se,mert kalimPál? Ime az álmom, hogy egysötét füst? -most az, ládd a fekete feka fekál szutykuk kukta,az mnden, nemcsak a viz -vér -és fekete al -kémia,hanem az a levegő ha lenne, és itt most...Ezt mindenki megláthatná, hogy minden KÖZEL, VAGY TÁV IRÁNYITÁSU... ezt ugy, hogy van a vasfém -ötvözet ember alakAIk valami,ezt ugy, hogy minden ami ember? -az ŐŐK KÉPMÁSUK? AZ SZOBROK,DE NINCS BENNE FÉNY, ÉS NINCS ÖNMAGÁBA SSS...ÉRTELME!!! MINEK, ÉS CSAK KINNAK AZAZ SEMMI X SEMMI SSS... ??? Kimondottan minden a pénznyoMóka pénzUarak, ami nincs!!! Nincs olyan, hogy mi Uralkoidunk rajtatok tok? Ezt tegnap, hogy hogy tudom nektek, a magyarok gyerekéinknek, meg láttatni az az ufojájjj...Fita, a magyarok Istenére esküszünk, hogy rabuk rovább nem leszünk, na ahoz azpnnal át léptük a husuk vagy husunk?- hat árát át? Fita, tegnao is az álomomról egy alma mindenkinek akartam volna ki domBoritani,s rá hibáztam,de most ugy,hogy ezt mi? -Fita, az hogy Mi is ufo-k vagyunk! -UFO-k? -made in,azaz mi magyarok csináljuk, mert ha nem fizetel? -pontosan ott a pont, az életeddel? Fita az örök abszulut ultima pedögekák pedofekaja az Golgota és kereszt, keresd, nincs olyan meg itt csak egy feke fakália,(többet minden kénköves tavak) és az az övék,na a szadIcák szadIcája az örök passionáthások, és most a nátHájuk (fita meg 100 -rozzál.ládd bevágnak egyvitust ami élő?)vége közeledne? Na fita, itt abzoolzooombi ultiMÓka kontrolla vala, am most nyersen. Te repülni akarnál, ládd igaz hogy te nem ez a juhusukk, az lehet az első a Dam,(fiteljad mi van a golgotán,egy juh you hukkt? wew swevw you juhus, teremtésük) ami mondjuk ezek ha csak egy krukk, most ha nem szigeteljük el őket, hogy égetni,na ezek szellem elem ellem ellő nyüvek férgek,és ezeken van egy gyüjtő gyujtó helle, zerintem a maga pokólAI, emésztó tüze?
                 2.: Sóval,most minden amit ezek meg mételyeznek,az röviden nyesen,most TE REPÜLNI AZAZ A GONDOLÁT MÓZGAT MINDENKD,ÉS AKIK A GONDOLÁTOD KONTROL OLAYOD, (LU -LOU AZ A LAWU GOD, GIVER OF DEATH, JAJA NEM HISZEM, HISZED? HINNI VÁGYOM ÉN MNDIG HINNI ÉLTEM VÉGÉIG, NEM RETTEGTETT SEMMI, VAN OLYAN, MERT JUH-HUSOM, A KEREZSZTEN?) Zna igy néz ki, az a MENNYEZET... fita, ami nincs és IDEIGLENNES? -az van? Fita ezek az idejüket kivették, meg részüket, megadja örök réSzemet, mikor el fog fog? -jönni a fog, ládd Sanyink is el tünik benne, de te? -nem ha a tököd satuba? Na most VAN AZ A FEKETE NAP,MEG AMIT rögtön talákozok a mi Égeinkkel, és oda a SEMMIBE? -SMYTHA CYRKÖL? -ás a fekete feke korompor ufók, ránk támadnak, és megsemmisülnek? Sóval,a hogy fekete feka fekállia égboltozat azt a mi GONDOL LÁT KON TRÜKLLASOK KÉPZELTETNÉK VELED S VELEM LÁDD A MOST UGY HOGY SSS...$$$...na ilyankor kalimPál az ujjom, ha nem eszed a bárányUK husát, nem iszod a vérét,átkozott vagy, de fita, pont az ellenkecske mert nem tudtak Pálosni (pllosok.nincssk irhatnmán ezeket othon,ládd az angyaluk a palossal) palira venni, ÁTKOZNI, AZ ÁT -KOSBA, JAJA AZ AGGANYCSAD A AZ AGGANCSUKBA AKASZTVA??? Na itt van szőrösen bőrösen szarosan csontosan szarosan...az alakod ember ugyan,de itt senki rajtunK kivül,mert az csak te tudhatod, és azért vannak beszarva,hogy kibeszéled, és engem kora ládd picike vagyok,meg van tilltva hogy a falubelü gyerekekkel beszéljek és most ha meg SZól szólaltál, jajaj ha nem bánt senkit,had beszÉlnjen,és még vagyunk, akik Szól szót tudunk váltani? -mi kell hozzá? (ÉRT ELEM FÉNY A SZEMEDBE SZÁDBA) Na most van az ami itt ürtér, és itt minden csak! ellhitetés ÁT VERÉS,és képzeltetés, ládd miden $$$...SUGALATUK? Fite, itt vak vezeti a vilgátalant, ami van olyan? Na egy szobruk vagy, és IMÁDTATOTT ÉS NAGY NAGY MAGNES BESTIA DÖGÖD VAN, AMI A HÁREMED? Na itt az hogy beülsz a mashinájukba, és most repülni fogsz, és a lábadon egy kötél? Na részletezi nem fogom,hanem az a TÁV VEZÉRLÉS ÉS IRÁNYITÁS, ÉS MOST HA A KÖTÉLLEL,AZ AZ IS HOGY NINCS KÖTÉL,DE AKKOR VAN, MERT HA MEGSZÜNIK A KONTROLLJUK, VÉGE? -VÉGED? Zitt vagy az hogy a TUD ÁT OD? AZ ŐŐK AKIK KEZÉBEN VAN A PÉNZ NEM, MINDENKI SZUKA XUXU XUXU JÉRCÉJÜK, most kivéve, akiknek nem parancsal csal? -parancsaló hanem FEN FÉNY UFOOOOOOOOOO -k? Lent is,sLeut felut?
                   3.: Itt van az hogy az anyagon felülik, ami nem, hanem azon,de itt ...vicca,mert nem tudnám ugy leirni,hogy EZEK NEM LÉTEZNEK, és csak ugy, hogy a TE KINOD? KIN GOD? FIN GOD? Fita, kit bántottam én meg, ezt ugy, most azonnal ha tudva tudatlan bocsáNato kérek, de lehet hogy félre,fel,kérdelek, most nem félsz, azaz a FÉLELEM URTÓL PARANCSAL CSALÓKTÓL,(PÉNZ VÁLTÓAIK,HAMMISITÓKTÓL AIDA AIDÁCOK) A BÖLCSESSÉG KEZDETE? tRöha ruha rühe bocs? tRöha találkozok azzal a 6oszlop csapattal,akk Derbőbe nyélbe vágták, az ŐŐK UTPIÁJÁT PÁLJÁT, PUSZIJAKIKKAL, ÉS HA A MAGYAROKKAL MEG TUDTÁK CSINÁLNI,AKKOR NINDENKIVEL, NEN FOGJÁK KOMMUNIZMUSTNAK HIVNI, HANEM LÁDD MOST SUPER STÁTE STÉKEK? Fita, az hogy magyar ok családok, most itt nézzetek szét, mert azokat most át ÉS MND KIcsinálták csinálják, azaz te kapsz stéket, pacalt, de most keltető (inqubaxól) géoeikbe,na itt az hogy minden am élő egyed,annak van nukleus gén magja, azaz most te független vagy az anyagtól,(alatt) egy robot gépük vagy, vagy mit gondolsz magad??? -haba haba habod baba bubu? Na ez ugy, hogy itt van a mennyek, ami előbb az van,azaz előbb gondolLódol,vagy meg vagy badva? Amit akarnék, meg közeliten venni enni védenni végi vicsi,i ami most csak az,és hogy hogy lehetne, na a fiaim, ezt nehéz gondolni, és most az,hogy nekem kellett volna összetartani a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG,ami szanészét vertek vernek bennünket, ami most ha saját megunk MAG, lehetnénk, eseteg akkor is,de itt most mi magunkat, mindentől mindenkitőlfüggetlen tartanuk el,fent? Most figyeljed a reagát,azaz huzod a beled? Na ezt én látom, de nem jelenti, hogy mi magunkról nem is bezÉlhetünk? -gondolhatunk 666...jaja csakra, valóság és ugy,hogy most neked megnyilt a szemed,jaja az az ami UFO.k, ezt ugy, hogy EGYEDÜL IS MAGYAR ISTEN VAGY!!! Fita katona bácsi haptákba, beleszart a nadrágba, van gatyád, anyád -apád? Fita, az gondolátban van csak,és az az ember gyerek,és az nemtud sehogy se téged se emgem se őket,ládd 2002 -2-22? CSAK ÖRÖK SZEREtET MEG FÉNYE FÉNYED, ÉS NINCS NEM LEHET ELLENSEGGED!!! GondGOLDolod lenne 1 pinalát, ha lenne? -meGOLDás más?
                Innenn..nagyon jó volt tegnap a c2c onon, ha tudjátok,forditsátok le magyarra, (süket ósréber duma) ugyan ITT A KIRÁLYÁSGUKAT,NEM UGY FOGJÁK TÁLALNI,MÉG A BbLIA JÖVENDŐSLEK, DE EGY KÉZ URALOM,AMI OLYAN NNCS HOGY URRA?- URALKODÓ S ITT A NEHÉZ SEGGEM, ÉS NYAKOM ÉRZEM, A SEGGÜKET? BÜDÖS? DE BÜVÖS?
... https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1347)
repcsepista Creative Commons License 2024.10.19 0 0 1348

UFFF...
            Amit felraktam,érdemes annak aki átudja csinálni magyarra, és ezt most azért,mert az UTF 8 átment,magátul a Automatára... és nem figyeltem meg,ezután meg figyelem,mert ugy nézek ki, most jó?
           Valamit, hogy ez olyan csodálataos ha merünk gondolkodni magyar RULL? -Fita nincs két atom,elem ellemek?- s magenes elektromos zzz...amiből kettő lenne,és itt csak tömegyáraik vannak,és az Prador vs.Alien - ok verekenek a csócsán, ami ugy nézne ki hogy érlelve (de érlelik és ők tenyésztenek bennünket, husállatuk állománuk) van,és ha beérik, jön a kaszás a kasszás? Naz, mindem zmi itt volt,volt? .a kérdés,hogy mi maradt meg, marad? Hogy találkoztam a mi Égieinkkel, azok a TULRULL TURULL MADARAINK, ÉS ITT OLYAN NINCS HOGY RULL MEG RULLER, HANEM TE MEG ÉN EGY FÉNY SZIKRÁCSKAKA VAGYUNK,NA MOST AZ MEGMARAD,ÉS AZ AZ EMLÉKÜNK!!!
TALLPRA MAGYAR LURA, UFO?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1346)
repcsepista Creative Commons License 2024.10.19 0 0 1347

UFOzzuummm... miEeee... Pixi go (goes gost) to Heaven? Pénzért ért? Pengő, ugy pengel ahogy a szél (végbél szél finGOD fütyÖl, meg a fütyÖlő fitty firiritty ritty...
4.: Kávézzuummm... nem egy darabig,de a viz is megteszi? Mikor kis babák voltunk, anyatej,mikor nagy, apatej? -jaja ha lenne? Amit én akartam tanulni, tanmulmányozni, hogy hogynéze ez ki, baxdüh xexinger nélkÃśl, azaz ittazzal, egy egy elpőre beprogramozott alien,most van a képernyón, és nem iismerjükmagunkat, vagy nem ismerhetünk magunkra? Na akkor amik sÃśtétek vezetik a világtalanok,viz vére kén kÃśves tavak,kiséri kisérti 'őket' a hal ál,fita itt az van,hogy ez afekete fekália,ez egy olyanm hogy előbb egyfolyam, aztán mnden mérgezett lett, és kiszard, mel lett a halakkal, meg a vizi nÃśvényekkel? Na ez most az, és ki tudná ezt, visszacsinálni eredettibe,amit az éjjel? Fita, itt rÃśgtÃśn azonnal, hogyha előbb a kÃśrnyezetem, magyar ok tesvérek kÃśzssÉgébe jÃśttem, akik csak Égieik,és nem égnek, sem égetnek,tajá viz vér vár nem warr...fény! Na mosnhatnám a HUN GOD AZ NEKÃœNK MINDEN,na fita most is, ugy hogy magyar RULL érthetően,nem lehet! -csak olyan hogy kitekert nyakkal,nameg nyiszálva? Vissza,hogy ezeket is csak veletektudom beszélni, shogy leheten csak a kis magcsalőádoamat, bele hÃśzni hogy kerssükegyütt, és itt csak pénz, na én is a gyrekéimnek, a munka mindenek előtt,és most pénz az Isten?- had szolgáljak csak neked? -na magyar RULL Isten,az fény, és mi ha a fiaik vagyunk,mi is fény szemünk fénye? -kéne? Itt az egész ami viz -vér -kénkÃśves tavak, tehát ez egész egy fekete feka -fekál zsutyok,és rotyog,és most az akik ezt létre hozták, azok nem itt a fényben vannak, hanem egy pokol, mi amitmost láttam, az borzamasabb mindennék, mert fekete hamis szenes alakok vannak, ami most itt előbb, csak szellem mi, világok vannak,nincs hogy mennybe menj be menetel, hanem most itt van minden ami van, volt?
5.: Itt is csak ÃśrÃśk élet van,és te kellesz? -vagy miért van,és olyan hogy Uralkodó és Uralkondás, még a sejt elme sss... na azt csak parancsak csal, és utt va a szabad vállasztás,és irtam,hogy akik le mennek, már lement a nap, és azok a fÃślgÃśmy magnájába hullanak le, csak a hamujuk, ha már elégtek el porladtak, és azok me sem éreznek semmit,kivéve...az hogy GG? -GOD OK KODA? ADOK,ADÓK AZ EGEDBEHÁGNAK, MOST OTT VAGYUNK? TrÃśha,olyan hogy Urral Urral kodás, az mindik vátozik,de hogy azt hogy VAN A PEDOFEKÁK PEDFAKIJA KI A? KÉJELGŐ SZADISTÁK SZADISTÁJA, azok, na azok nem ÉREZNEK SEMMIT,de ŐŐK A BÃœNTETŐK,ÉS MIDNENKI BÃœNÖS,AZAZ GYANUS? Fita,csak r9vden tdnám, ha tudnám,mert ez, benne a BbLila iratokban is,hogy nekik beszélni fálra róka hányadék,okádás? Ha az ATYA KOS? -AKI EZT LÉTRE HOZTA, LÁTRA, NEM MERT NINCS FÉNY, EGY SZIKRA,DE AZ ÉGETŐ ÉS EGY SZIKRA LÁDD EZ,ÉS BEGYULT AZ EERDŐ, S ÉG? Na most hamu aalatt még van szikra? Na az hogy a egyetelen szeplőten juhuk hukk? -fiát, de itt az ábram vedd a fiad pacalizsáKost, és hozt fel a horr -mora hegyre, és áldozd fel? Most csak azt, hogy ennél pedfika pedofaka az ÃśrÃśk gÃśbÃśkÃśn, nagyobb nem lehet,és az akik ezt, ládd itt nincs még az hogy gondolát, Isten, ember emléke $$$...
Nem tudom, hiába teszem FCT 8 nem forditja,és most ez ami van autó jön rá álandóan, tehját még meg prószálom álom, de amiket ebbe is, ész bontó, és valóság, és itt a második mennyezet, az fény égés termékek? Éftem, itt a GONDOLÁT VILGOK, és azok mndenek előtt, vagy utáNUK,lőttek! -Most ha felteszem,ami lenne,hogy hogy tudom magyar RULL,meg sáve, de szoritás és a nadrág?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1345)
repcsepista Creative Commons License 2024.10.19 0 0 1346

...boci,csak igy tdnám megmenteni, és esetleg sikerál...

UFOzzuummm... miEeee... Pixi go (goes gost) to Heaven? Pénzért ért? Pengő, ugy pengel ahogy a szél (végbél szél finGOD fütyÖl, meg a fütyÖlő fitty firiritty ritty...
4.: Kávézzuummm... nem egy darabig,de a viz is megteszi? Mikor kis babák voltunk, anyatej,mikor nagy, apatej? -jaja ha lenne? Amit én akartam tanulni, tanmulmányozni, hogy hogynéze ez ki, baxdüh xexinger nélkÃśl, azaz ittazzal, egy egy elpőre beprogramozott alien,most van a képernyón, és nem iismerjükmagunkat, vagy nem ismerhetünk magunkra? Na akkor amik sÃśtétek vezetik a világtalanok,viz vére kén kÃśves tavak,kiséri kisérti 'őket' a hal ál,fita itt az van,hogy ez afekete fekália,ez egy olyanm hogy előbb egyfolyam, aztán mnden mérgezett lett, és kiszard, mel lett a halakkal, meg a vizi nÃśvényekkel? Na ez most az, és ki tudná ezt, visszacsinálni eredettibe,amit az éjjel? Fita, itt rÃśgtÃśn azonnal, hogyha előbb a kÃśrnyezetem, magyar ok tesvérek kÃśzssÉgébe jÃśttem, akik csak Égieik,és nem égnek, sem égetnek,tajá viz vér vár nem warr...fény! Na mosnhatnám a HUN GOD AZ NEKÃœNK MINDEN,na fita most is, ugy hogy magyar RULL érthetően,nem lehet! -csak olyan hogy kitekert nyakkal,nameg nyiszálva? Vissza,hogy ezeket is csak veletektudom beszélni, shogy leheten csak a kis magcsalőádoamat, bele hÃśzni hogy kerssükegyütt, és itt csak pénz, na én is a gyrekéimnek, a munka mindenek előtt,és most pénz az Isten?- had szolgáljak csak neked? -na magyar RULL Isten,az fény, és mi ha a fiaik vagyunk,mi is fény szemünk fénye? -kéne? Itt az egész ami viz -vér -kénkÃśves tavak, tehát ez egész egy fekete feka -fekál zsutyok,és rotyog,és most az akik ezt létre hozták, azok nem itt a fényben vannak, hanem egy pokol, mi amitmost láttam, az borzamasabb mindennék, mert fekete hamis szenes alakok vannak, ami most itt előbb, csak szellem mi, világok vannak,nincs hogy mennybe menj be menetel, hanem most itt van minden ami van, volt?
5.: Itt is csak ÃśrÃśk élet van,és te kellesz? -vagy miért van,és olyan hogy Uralkodó és Uralkondás, még a sejt elme sss... na azt csak parancsak csal, és utt va a szabad vállasztás,és irtam,hogy akik le mennek, már lement a nap, és azok a fÃślgÃśmy magnájába hullanak le, csak a hamujuk, ha már elégtek el porladtak, és azok me sem éreznek semmit,kivéve...az hogy GG? -GOD OK KODA? ADOK,ADÓK AZ EGEDBEHÁGNAK, MOST OTT VAGYUNK? TrÃśha,olyan hogy Urral Urral kodás, az mindik vátozik,de hogy azt hogy VAN A PEDOFEKÁK PEDFAKIJA KI A? KÉJELGŐ SZADISTÁK SZADISTÁJA, azok, na azok nem ÉREZNEK SEMMIT,de ŐŐK A BÃœNTETŐK,ÉS MIDNENKI BÃœNÖS,AZAZ GYANUS? Fita,csak r9vden tdnám, ha tudnám,mert ez, benne a BbLila iratokban is,hogy nekik beszélni fálra róka hányadék,okádás? Ha az ATYA KOS? -AKI EZT LÉTRE HOZTA, LÁTRA, NEM MERT NINCS FÉNY, EGY SZIKRA,DE AZ ÉGETŐ ÉS EGY SZIKRA LÁDD EZ,ÉS BEGYULT AZ EERDŐ, S ÉG? Na most hamu aalatt még van szikra? Na az hogy a egyetelen szeplőten juhuk hukk? -fiát, de itt az ábram vedd a fiad pacalizsáKost, és hozt fel a horr -mora hegyre, és áldozd fel? Most csak azt, hogy ennél pedfika pedofaka az ÃśrÃśk gÃśbÃśkÃśn, nagyobb nem lehet,és az akik ezt, ládd itt nincs még az hogy gondolát, Isten, ember emléke $$$...

repcsepista Creative Commons License 2024.10.18 -1 0 1345

UFOzzuummm... miEeee... Pixi go (goes gost) to Heaven? Pénzért ért? Penmgő, ugy pnegel ahogy a szél (végbél szél finGOD fütyÖl, meg a fütyÖlő fitty firiritty ritty...
                  1.: 10/18. A KÉP? Ha magyar -magyarok ivadék vagy, akkor te nem egy buta 6ökör marhájuk (hájuk) vagy hanem egy fény madár, és ide oda száll, és sohse lehet meg fogni, befogni 6ökörnek, hanem örök szabag MÁG.-Y-ÁR, aminek nincs ára se párja,7hét országba? Fita, én nemcsak születtek, ami ez állat pára, ára? -valami olyan,hogy nem lehet kimondani, de van benne élni akarat? -jaja de kaja, és van 5 ösztöne? -a hatodik hogy ha lenne, azaz tudatát át, az is automatika? Én nálam már nem számit a taktika tika piszka, piszkafa? Mire képes ez az agy velőt? .lővlét? -fita az a pénz -nem? Na jóreggelt gyerekek, fel ébredtetek,és most keressük, mi is aőt a téveklygőt, ami elveszett, ládd Kelj fel juhász, ne aludáj,elveszett a csengős bárány, Nem aluszom, csak heverek,nem is igaz hogy elveszett, megveszett, kerge birka lett, meg gellerEresek érsek? A kigyófajaik aldfaja fája kajája, teremtjetek jó gyümÖLcsöt csökevények hybridek ridegek (vasabroncsolt paramccsal csalat),jobbágy köcsög barmok, mig léted tart, életed? Zitt a zörgés, főleg a gimibe, a jobb tanuló gyerekek, fita, itt a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG, mikor elős olsztály első óra, egy nagy szivrohamot kaptam,ami mind a mai napig végig kisért,ér jó pénzért? - Nmost az első tanitó néne, didó vala, meg a másodikosztály osztály főnköm, (fite ima mindenki minden osztályozva (almuk mikiMOjuk juhuk lehettünk? ) vagyunk s van férges alma? -csakaz, belesett a dög,na meg GOD DÖRRR...) )egy didó ember, és most azok mais olyanok? Ládd Gyégyuskaja Kráj Király bébe, aki didó volt? Naz akik az igazi didók,most csak Swédenburgunk urgung bruggunk, leirja hogy ezek semmit nem változnak, mikor a csapó (halál ajtón be,ugy ki leirtem, és pontosan az az ok?) Fita,ezt mielőtt az irásokat,meg Swédembruggün, meg Domrádi Gáborunk...ez az .hogy igaz!
                   2.: Na vissza, hogy HA MAGYAR OK VAGY, NEKEM NEKED NEKÜNK NINCS OLYAN HOGY HALÁL? Ezt gyakorlatba, Borca néne elment, és láttam, hogy az az igazi Borca néne, aki jó boszorka vala, a harmadik szomszédunk, mig közvetlen megettünk is, egy boszorka, hogt jó, fita mindenki tudta a faluba, és rettegtek,senki nem mert rajtam kivül megmukkani, leirtam, a gyerekek sss...flota itt is most is a pénz nem? -nincss nem többet? -nem mi élet lett?- Urak osztálya beszÉlni pénz beszÉl, jaja pénz ért,ért magyar RULL? Fita, most rögtön te itt más -világ, mert nem a pénz nem? -Urai köcsögére hanem a pénz beszél, magyar RULL? Fita, itt rögtön itt van a dimenzióik mennyeik,meneÜrei fürreli menne manna, égi manna égő manna,tápláld bágyadt rabló pecsenye pacal az hátizáskba, lelküket? Fita, itt kik azok, akik husUK juhus a király áldoznak az URUK ÜR ÜRÜLÉKEINKNEK? Nincsak az ürállomásaikat, mivel etetik,ha nem a népek husa vére verejtéke,mert mi van a husbank, és vérbe? Zna tettükn fel kérdéseket a gimibe,és mikor én mertem megkérdeni,akkor a tanár,ülj le, nem lehet tudni,fiu vagy vagy lány? (a többöiet hallgattak lapultak mint a szar!)Fita,kirugtak minden iskolábull buli ma is?- amit magyarország? Fióta, tote az emlékünk is törölve, amit a nagymamám, első osztály, én ezt nem csinálom, kisfiam, magadnak!!!...tanulj, .s most is az van, akarom tudni akaromtudni...na kirugtak minden KGST iskulábull ls mindenhonnan, ami most a kisunokám, 38 hónap, jár magyar ovodába, de nekem ugyanaz, mint én voltam, ami most mindent ami a kezébe kerül,összetör,és pitipopi..ott kell legyek vele, mindig, mert mi megértjük egymást, Fita, te nem ez a nyuszipuszijuk vagy, hanem most fita, AZ VAN,HOGY AMIBE BELE?- BASZATTUK MAGUNKAT, EBBE AZ KORLÁTOLT ÁLLATI (bikémikalli robotuk)SZECSKÁJUK SZALMA, ALMA? Fitaljál a M:TUDÁT UNKAT, AKARJÁK TÖZZEL VASSAL KIIRTANI, TEHÁT ITT MOST IS,DEBIZON, LÁTOD JÁNUK8:44! -NA A ZUBBONUNK, NUK, AMIT FELVETTEÜNK. AZ MINDEN AMI FOLYADÁK,ANNAK AZ A KAMIKALLI FIZIKAKA MÉRGES KIGYÓ MÉRGE,AMI ELEVE OLYAN,amit most is láttm, mint egy salak hamvashamu égtt égő szén maskarák? -PONTOSAN AZ,AMIT EL KÉPZELETTNEK HITETE AZ ARAMEGDÓZÁS ÉS III . -MOST NUKINUK HABARCSA? Fitra a felete feka kakka,máris is a atomsugárzás? -mind aki kitalálta, beléjük a belükbe? -kell verni? Fita minden ami megtudhasz, a segge luka pu?
                 3.: Jövök vissza, ládd a testem gyógyulóba Kigyó Gyula meg győgyit,vagy a FÉNYEM A FÉNYÜNK? Legtöbbször csak emlitem az álmom,ami valóság,és most az,hogy mindig szerettem volna talákozni, fita te nem ez a buta oktondi állatuk vagy,akik egymást ritkitják? NÁTOD? -den a másik oldalis oldalbordájuk, bordélycupplerájaik, az? .fita minden pénzért ért? Itt az,amit legutóbb, jogy a PIRAMIS ÉPITÓK paloták meg vannak, csak egy másik dimenzióba, ami most is,vagy egy dögük vagy,vagy tanulsz,ládd ezt hivom MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG ISKOLA KAPUJA,SZÉKELY KAPU? Na fita, itt visszza az ÉLET VIZÉHEZ éhes szomjas IZÉ IZÉ IZÉ ... nagyon röviden tudom csak,és itt te a te fényed vagy,vagy halál adós? -fita itt a adó is az??? Zna most ...nagy nagy kő paloták,fita nem vas, és esetleg azt csak megmukálni? Zna hogy miért van itt ez a fekete feka tócsáAIk, zerintem a vas és avas sok sokk miatt!!! Sóval,most ezek, ebbül ugy hogy lehet következtetni, hogy a PIRAMISOK,nagyon kevés a vas,ami avasodik,és most azt, hogy a piramisokba nappali fény vala! Olyan minta kristály városok,és most az amit az ÉLET VIZE,AZT ELŐ LEHETETT ÁLLITANI, ÉS A TESTÜKET UJJÁ LEHETETT FÜRÖSZTENI, ITT VAN AZ BEMERETIKEZÉS IGAZI MAGYAR RULL JELENTÉSE, ÉS MA IS AZ, JELKÉPESEN!!! Figyejétek meg a FÖRDŐ KULTUSS, LÁSS A LUKÁCS FÜRDŐ,AMIT A TÖRÖK MA IS VALLÁSOS SOS? -SZERTASÁSAIK,DE A VÉBEN FÜRDŐ IS, ÉS MOST EZ AZ FEKETE FEKA SZUTYKUK NUK? -NA MEG A GONDÓZEROZÁS STALINEXOLÁS? Most én bele tudok menni, akik ezt a ÉLET VIZÉT, keverte, és hozta fel a fürdőbe? Sez egészen meg ujjitotta a testüket, Dfita ez talán addig,ming akik ezt a TUDOMÁNYT, KISAJÁTITOTTÁK,VIDA MER A HOGY KI AZ IGAZI DIDÓK, AZT ÓK SEM TUDHATJÁK,AKIK ITT VÁRJÁK A KIRÁLYUK KIROYAL? Na innan, ládd itt mi halandók, ha mindehogy vége meg kell döglenünk, esek soha nem fogják feladni titkukat!!! (ha igen,azt azonnal dematerizánák) Fita, itt kövessed az ajja ajja ajajajajjj...le taposásÓnkat,és a magyarok,most ezt is, hogy igenigen kapcsolátba vagyunk itti testben tudatosan is, a mi hallhatalaninkkal, és nincsak, most itt lett az A NAGY NAGY DURUNGUK, ÉS TÉNEG MINDEN ÉLETET MEG ÉLET JELT, TÖRÖLNI AKARNAK,ÉS UJ VIRUS AIDA AIDÁKÓAKIKKAL AKARNAK KIJÖNNI? FITA AKIK KITALÁLTÁK AZ ÖRDÖGÖD,AZ EGYBEN LÁDD KRISZTUS EGYBEN AZ ANTI KRISTHUS, ILYEN ŐRÖLTSÉGGETEK, LÁDD MOST MIDNEN FEGYEVERÜK,AKI FEGYERT FOG, MINEK?
              Innennn...nadon fita, nyisd ki a szemed, és ha az a fizikaki, ne higyjetek, sehogy? LÁTNI KÉNE KÉNE? -AHA MINDENEN ÁT LÁTNI,A SZU-LÁPON?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1344)
repcsepista Creative Commons License 2024.10.18 0 0 1344

UFOzzuummm... miEeee... Evoluczió? Sárt evő Eva Luczi jó? -kuszni mászni hason seggen csuszó mászó állat kigyó? Kik? -mik tenysztenek emésztenek bennünket?- TE TENYÉSZ ÁLLAT DE A KIGYÓ A LEG OKOSABB TOKOSABB $$$...KUSS MÁSS $$$...
                 4. Kávézzuummm... most viz se, csak később,,mert most ettem babot, két kis murkot,és a hasamra hallgatok? Nagyon frontos,és fita, ime szemnek sázjnak ingere, azaz az Égieink, vezérlése hogy a Körpatkómedencénkbe gyülekezünk, és msot mi lett? Mig nem volt meg ez a lehetőség, addig is a benső szikra-embergyerek, tudtunk az Égienkkel is,meg most azok akik a HUN GOD-RA, HALLGATUNK, ami azonnal, egyhuron pendülünk? Itt az hogy nem beszélnek hozzánk, mert levettük a szemünket az Égről, Égieinról, azóta vesztünk pusztulunk? Na fita,hogy az hogy halál vallás adó,hall áll, valllás adóik, ami most csak nagyon higan akarok izé... fita a fény az folyó? Vegyük az anyamajom vagy apamajom mesét,s az humanodi majom eltünikj, de most az az minden am hit -vallás alapu? - az vakitás! Ime a hamu (szilver hátu gorilla mak mak mak...MA KING, making money? Csak egy apapmajom a szószéken, vagy a gané dombokon,kopnyák hegyei, és seki más, nem makoghat? -Illetve a gorilla apamajmot,és ha eltveszted, nem az hngja viszhangzik brenend, rögtön kiszakitá a szived? -a szived megszakadt? Most figyeljuk meg ezek meg jelenését, és itt most 9.6 billó majom makodhat, nem!!! CSAK EGY, ÉS AZT UTÁNOZHATJA MINDEN SZUKAMAJOM, NA MOST ONNAN MINDENKI AZ APAMAJOM ANALA, KLOÁKÁJA KAJA? Monduk,a vallások tüzzel vassal ránk verése,Isten verése mert mi nemvagyunk vallássak szarszagod,,hanem magunknak vagyunk, mindenki ugy magának,mint édes testvérkéinek,ami nélkül mi lenne? Most nagyott ugrok, és hogy CSAK EGYISTEN VAN,AZ PÉNZ? -AMI EDDIG NEM VOLT, LE$$$...
                5.: Zitt hogy hogy hogy... nincsak hogy nem lehet senki RAJTUK? -KIVÜL ÉS ŐK SEM TUDNAK SEMMIRŐL -SENKIRŐL,most fita, azaz hogy ez, egy olyan,hogy sose volt le$$$... hecc... most innen az $$$...csak sima sss... ess ess...Zitt megemlitem, a magnes golyó magnes -elektromos terét, ami most egyben olyan is hogy purgatória debizon ria ria riadalom,és akik már salakká váltak, (na az a gömbitt van) ládd 1986 Sziveszter, akkor mint egy hópehely, most tudom,az egy hamu pehely volt, kiszakadva a föld anyagából, hallatlan le irhatatlan jó érzés, ládd megnyerted a teli találatot, és minden azt hiszed a tied lett, jaja itt akik már az anyagi létráikon,azok ténleg a mennyükbe menüük vannak? Na most azok iratok,rendkivül frontos lenne a gyerekéinknek, mert ha mert ha hallanod se lehet a HUN GOD, hangod,ami az van,ha te magyarok ivadéka vagy ivadáka vagy? De a hallással kezdődik,minden,és azzal a látás és mindent a hangodra van! Ezt olvasod, na az is hang és fény,látod? Zna most,ha figyeltek, keressétek előbb Istenetek? -irásait, és böngÉSSZÉTEK,ESZITEK, FÉNY,VAGY MOST mert hogy az ami tegnapra a fekete feka szutyok, az itt minden, és midnen ami amihez hozzá ér, mnt gondolát is, ami most azon nem lehet keresztül látni, és mint...1986 Szilveszter, ahova mint hamupehely leszálltam, az az a feka feketet szutyók,ami annak a korma belleszi magát mindenedbe,mi az, ha nem a gondolátod, de ezek JANUK8:44! -NEM IS GONDOLKODNAK! De letudom irni, ládd Whitley Stréber, őszinte vala,de azokután hogy Jésus meghalt, fita nincs olyan, de most ha csak egy angyaluk,vagy most itt vannak a szürkék meg kékek meg a többieik...
                  6.: Most tegnap meg ma,hogy hogy lehet az, hogy csak a roncsolt roncssa paranccsal Uralkodók vannak,hogy hogy senki nem jött, meg jön ide be? Fita, na röviditek,az hogy az itti kurományaik, az hogy bukott angyalok, nem kifejezés, hanem az feketefeka káli al kémia? -na az minden itt kurományunknak, defita,ezek semmit de semmit nem hallanak, meg nem is tudnak magukról sem,ezt a BbLia nekik beszélni falra róka? -okádat? Na most,itt ez egyetlen kiut,felvenni a kapcsolatunket megtalálni az Égieinket, ami most tegnapra,de ufo vagyok, és most bele akartam nézni a kürtőbe, és nem lehet! Ezt ugy, hogy ahogy ezek teljesen csak megakarnák szabaditan maguk át,a NUKINUKINUKAIKKAL? Zitt azokkal,akket el tudtak hitetni, meg drága pénzen,gondoljunk csak bele,ennek van már értelme értelmezése, és véren, vásárolltata tok? Nincs tata nincs mama,na most a szüz mama,az esetleg akik...szellem -lelki testvérek, és most előbb...Fita, olyan nincs hogy egy pinalátra te megállsz,hogy ha nem tudsz valamit,na ha lemondtál rólla, a tá
lukba vagy,kecske gidájuk gulálszta? Jaja nem nyomom mint süket a vakajtót, ezt a felesÉgem, annál rosszabb nincs? Jaja most látom,hogy olyat hogy bármit tudnék adni a fényemen kivül, lehetetlen, ládd a fiaimnak is, csak örök élet van,de azt nem tudom megmutatni, neked magadnak kell meg tudni, és fita,én itt a betoppanásom ÉL TETŐ, egy pillanatrr nem feledtem, és az hogy itt össze tudtunk -tudunk jönni, ez Isten csoda! Fita, iitt az a fekete feka ...ezt ugy hogy ez egy olyan sötét valami, amit nem lehet, jajaj gondodolni se, azonnal a fa feláll, az ész megáll? Nincsak ezek akik mi tudunk, és mi általunk van minden pénz? Hogy te mástól várhatsz valamit,ha nincs fénye,pénze? -sss... visisss...
                Innenn... na megint nem tudtam, na hogy az hogy GLÓRIA, mikor vannak a képeken,hogy egy kör aura,na az van talán a legközelebb ehez a a aaa... itt nincs élet,na most minden ami Jézus jelenések, itt van felettünk,a fejünk felett, és onnan, csak azokhoz jönnek, akik nem ájultak el eget földet pusztitó domsday gépezeteikról, a kiválasztotAIktul, meg a kiváltseggecskéiktül? Fita, talán csak a huson kivül,ládd itt jöttek le, és meg akarják baxni őket partiba,ami megint, az övékét?
...nincsak,itt az hogy mikor az angaok UK, Elfoglalják Washington, egy hurikán végez velük, most kik okozták a hurikant?
...Ancient Aliens: Origins
S1 I E2 Ancient Close Encaunters DVR - HISTHO
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1343)
repcsepista Creative Commons License 2024.10.17 0 0 1343

UFOzzuummm... miEeee... Evoluczió? Sárt evő Eva Luczi jó? -kuszni mászni hason seggen csuszó mászó állat kigyó? Kik? -mik tenysztenek emésztenek bennünket?- TE TENYÉSZ ÁLLAT DE A KIGYÓ A LEG OKOSABB TOKOSABB $$$...KUSS MÁSS $$$...
                  1.: 10/17. A KÉP? -Azonnal két részes álmom vala, az egyik hogy FÉLJÉTEK FÉKELJETEK AZ ISTENT, JÁT-SZÁTOK TÁTOG, ÉS IMÁDJÁTOK, ÉS NEKI ADJATOK MINDEN DICSŐSSÉGET, (SEGGET) MERT EL JÖTT AZ Ő ŐK ITÉLETEÉNEK ÓRÁJA? Abszolut egy olyan GOD? -ami nincs, és itt akik megette vannak, azok A KÉJPEDOFEKÁIK ÉS KÉJ SZADISTA DÖGJEIK, KUTYÁJAIK, ÉS NINCS MEGETTE SEMMI, ÉS AZOKAT SEMMITÁK ÉS SMYTHA CIRKÖLŐK? JAJA A AZ ÖRÖK GYŐZTES SEREGEK, ÉS KIRÁLYI POPSÁG, SZENT NEMZETTSEGGEK!!! Fitelljetek most is, hason faxon csusznom másznom kell,mert hanggal, magyar RULL beszÉlek,beszÉddel, megbántom őőket, tupasz mert magyar RULL, FITA ITT A GOD, GOD (GOLD) AZ ÜR, ÉS ÉS AZ AZZAL TEREMTETTE ISTEN A VILÁGOD GOD PÓNI UFO? VAGY ARANY BORNYU ÜSZŐ? Ezt most ugy jöttem idebe, kimondottan a MAGYAR OK CSALÁDÁIMHOZ, és meg $$$...mukkanhatok? -s amiket leirtam és mndet eddig TÖRÖLIK? Fita, előszőr találkozok ugy 3 -4 éves koromba a hátsó szomszéd házba Bertiáékkel,(de nekik is meg van tiltva,hogy beszéljenek velem) és anyum egy órát vert beáztatitt kötéllel,az egész falu láttára hallatára, és nem beszélhetek és beszelhetnek hozzám a gyerekek? -nem mehetek ki az udvarról, na most olyan gyülölet volt a szüleim közt, meg a fqlusiak,akik vallásosak valának,meg párt tagok! (azok ma is egyek jaja a husutok, mire való? -tre haszon állat)Na fita, most a második álmom, hogy minden az am ITT MÁSVILÁG? -az nem a te VILÁGOD GOD? HANGOD DE SEJTELMED SEM LEHET, ÉS NEM IS ÁL MÓDOZHATOD SEJT HETED? Most fita, tegnap este, hogy lecsukom a szemeim, még nem alszok, közel se, egy fekete lepel, és a karommal ha megérintem, eltünik, de vissza tudtam csinálni, tehát itt sokkal többről lehetne szó, mnt kuszni mászni az FÖLDES URAINK GONDOLÁTTÁRA IS, AMI FITELJATOK, MINDEN AMI TEMTPLOPOK OSZTOK ZENE, ÉNEK,DICSÉRD AZ URAT ÉN LELKEM? -NNICS OLYAN FOG ALMÁTOK $$$...
                2.: Vak vezeti a világtalant, fita itt az hogy szellem mi? -és hogy világ? -nincsak egy szenes fatuskó egy rozsda marta vasaló? -esetleg? Fita, EZEK A DÖGÖK AKIK EMBER EVŐK? JÁNUK8:44! -FITELJAD, AZ AZ OTROMBASÁGOD ÉS MINDENKI A 9.6 BILLI TORKOS LENYELI, AMI MOST SZÓL SZÓVAL HOGY BÁNTALAK MEG HOGY MAGYAR OK VAGYOK? Fita itt azok a kiirtandók, gyerekek, és EMLÉKÜNK, ÜNK,VAGY ÜK, A NAGYCSÁGOD URAINK, nyaktekerÉSZetimelfekvencetek nem vicket, ami hogy lehetséges, ugyanolyan sárbura mint mi, hogy lehet hogy pedőfekáznak baxnak bennünket, hallom halomszámra, szaporitják a nemes nyemec vérüket? FITA ITT A TENYÉSZ ÉSZ? - BIKÁIK? ARANYÜSZŐBORNYUK -BIKA ARANY VÁR? Nincsak az arany több százszorsa az eredeti ...csak munka érték van! Fita, a fiam, rémálmon vala, na az ördögök...nem merte megmondani, hogy akkor hétfőn, egyszrüen amihez hasonlit, az Exorzis filmekhez, és onnan csütörtökig kinlódtam de olyan,nem kivánom senkinek, .és és közbe leadtam 178 -158 és ami olyan 10Kiló méter, és most kezdek visszajönni? Fita, tegnap hogy én ennek a ÉLET TÓ? -na az amit fekete aranynak mondanak, jaja mi lehet a nyersolal-kőolaj -gázolaj .petrő, meg a éghető robbanó gázos folyadékok,ami ITT MINDEN!!!- AL KÉMIA! KÉMIÁZÁS FIZIKÁZÁS? FAK FIKÁZÁS Zitt az hogy itt ami a teretmenüik, A LEGJOBB FALAT AZ URÉ? -FITA, AZ TE VAGY!!! - HÁTIZÁSKUKBA PACALUK KUKTA, SZENT STEFANUK UTÁN, LEÖLIK KIIRTJÁK VALALGASZARTA A MAGYAR SZÜLŐKET,KEGYETLENÜL, A HORR HARAMIA BANKDÁIK, ÉS MOST AZ HOGY NYEMEC. HA MEGSZÓLALTÁL MAGYARUL, FITA ELÖZÖNLIK RÖGTÖN AZ ORSZÁGUKAT IDEGÉNEKKEL? MA IS HA TUD MAGYARUL, CSAK ŐK??? SZENT ISVÁNUK A CORONA ORSZAGA, KÉT FELÜL ANGYAL, KÖZEPIBE KOTLŐS TOJÁSÁR? TÖBBET MINDEN NAGY VÁSÁR? HELL SENKI $$$...
                3.: Most az első pinalát után, az álmom,hogy hol voltam, mert az is itt van? Itt azonnal, hogy akik FÉNYESEK NINT A NAP, azok világa is itt van, most... ezt rögtön, hogy az a világ az fénybe, meg fényből? -van, ládd ahogy most ébren, tehát az a tudatom is meg van, találkoztam az Égienkkel TULRULL TURULL MADARAINKKAL, NEMRÉG HA EZT LEIRTAM TÖRÖLTEK AKIK CSAK ŐŐK KIRÁLYI POPSÁG ÉS SZENT NYEMEC NEMES KÖRÖZÖTT NEMZETT ZETORRR LÁNC BULLDOG SEGGEK, MILYAN NAGY A LUK, LUDÖRGŐJE,$$$... A FALU, VÁROS BIKAJA, A HÉT SOVÁNY BIKA, FITA A 666... CSAKRA CSUKRA, MEGESZI A HÉT KÖVÉRÉT? PÉN ZZZ... ÉRTÉK? -$$$... SISTERGÁGÉSA $$$... Fita, magátül begyulad, mi marad? -kamatos kamat? -természetbe pu? Zna vissza Cheneiékhez, fita egymást közt osztoznak, pl.ma ha megszerzik az ukrán teret,azzal a nagy Medvét is, vagy iránt, azzal kinát, többek közt a több ládd india,az Commenwellt bandáik? Na akkor leirtem hogy egy hidon felefele, van egy ÜRVÁROS, ami itt van, és most ha nincs anyagi megélhetési gondod? -van olyan, igen mint gondoltok.hogy a beadás -adó,kinek minek? Na fita, itt vannak a KIRÁLYSÁGUK UK??? -és most ha jönne a KIRLÁYOK KIRÁLYA RÁJA? -FITELJAD, AZ TELLJESEN MOST GÉPAGYUK FO$$$... LEHETSZ CSAK, ÉS EDDIG IS, EZ AZ AGY??? FITALJAL, vegyük a választást, most miden állampolgárnak önmagával önmagába is teljes Tejes ut, minden benne!!! Ez az. amiért te is csak UFO-k lehetsz, mert ami van, hogy te ha magyarok vagy te örök egész vagy, most FENT VAGYUNK.ahol a part szakad? Na du-esetleg, ami most EZ NINCS BENNE A SEMMIBE? -EGY PISZOK $$$... GONDOLKOZZUNK, EGY PAPIRA RÁ VANNAK IRVA SZÁMOK, ÉS TE KI VAGY SZÁMOLVA, TE VAGY A HUNYÓ? Zna az hogy AURA? -MEG HONNAN VANNAK A FÉNYJÉZUS INRI (FITA, ZERINTEM ŐGÖRÖK (bizánci) KARA NÉV) DE HA FÉNY? FÉNY FÉNY...
               Innennn...Fita, ha ezek az időDET GOD = GIVER OF DEAT? -JAJA DEDY DEAD VAGY? - meg forditották, most lemaradtak, miről? Minden lehet, de nem mjnden hasnyál, gyoMor NOMOR NŐ MŐR NO NYOMOR sav, okádok, hányok, hányadék?
fita, nincs halá, na most az akinek nincs fénye, tudhatná? Ma reggel,a fiaim, jó reggelet apád, jó reggelt, ugy áljáll hozzá, csak ÖRÖK ÉLET VAN, ÉS AZT CSAK TE TUDHATOD MEG!!! 666... cssakra csukra, azaz ha xexet teljesen ki lehet kapcsolni, be? -akkor hogy látod anyádat? -a rézz rázz angyalod?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1342)
repcsepista Creative Commons License 2024.10.17 0 1 1342

UFOzzuummm... miEeee... Minden a-kémia mi, fizika kaka fo$$$... mázga kalamajka fekete de fekete kaka -fo$$$.. foss... fosató? Fekete (black) mágia gyia paci pacal az oltÁrAIkon, kon koncol (koncosok) termékeik?
                  4.: Kávézzuummm... lehet még megkóstolom, de viz, hova visz? Zitt, hogy ami itt is megy? -cseresznye? -ez reggeltől estig, éjjel nappal, a porondon vala,de csak apumékkal,és itt szintén, akik had beszÉljen, ha nem bánt senkit, nincsak aki mégis, az egy veszett kutya, és ha megállsz előtte, te is megveszel,és ezt apum,hadd a veszett kutya veszett kutyára talál? Zna ez az, hogy azt hogy mikor emlegettem, hogy az álmom, összejön ezzel, az az hogy azzal a szememmel,minden anyagba bel tudok menni, na benne vagyok, de nem ugy benne, hogy hozzá tudok nyuni...emlékeztek, Lulu, ahogy meg beszéltük högy aki előbb meghal, az jelt ad magáról,és olyan egy héten belül,találkoztunk, és mehettem oda ahova ment, csak semmihez nem lehet hozzá érnem! Na az a liliputi világ? Most kérdem, te ezzel a kémiafizikAI szemeddel, mt látsz, láthatsz, hatsz? Zitt hogy vak vezeti a világtalant, ami ez egy nagyon sötét buta állat állományuk, na most az hogy arany bornyu -bika -város? -rögtöh láthatNUK ez egy robotika kaka fo$$$... Fita, a pénz az teljesen nem csak sivatagiak $$$...hanem semmivé vállás vallás? Na a PÉN-GOD, AZ LEHET CSAK A HANGOD, és most fita,itt most minden semmvé... amit a Visszahivónak hivtam, elleinte, ami vissza az eredeti kristály váza anyagokhoz! Na most van az éjjeli látó, és azzal lehet a hőt hit hő? -látni, ami itt valóban az alap állás, hogy itt KIGYÓK MÉRGE márgamárka mark ,és most olyan katyvas van, kolyvalékok, ami az ami fekete de fekete, itt a Bblia,ha látnátok, hogy milyen fekete a fekete kotyvalékAIk, akkor mi lenne? Na én ezt, nem tudtam a szüelmen (de ők is látók ufo-k, a két fiam,s kisunonám) kivül,beszélni,senkivel,és ők tudták mit beszélek,ládd ha a MTK törvénye, nincs olyan,mert minden benneünk van,mint nap s világosáGOD a ahanGOD deerüt teremt, KEZET NEM EMELESZ SENKIRE,KÁRT NEM TESZEL SEMMI?-BE, (ITELJAL A PÉNZ NEM IMÁDATA ÉS IMÁDD!!! -ÉS NEM IS TUDSZ, HA MÉGIS FIZETSZ!!! Itt csak KÁR VALLÁS,ÉS BÜN TETŐK BANKÁROK VANNAK, és bidi bankáik? Itt csak PÉN GOD, KIN GOD VAN, ÉS MIDNENKI HALÁLRA MARK MART MÉRGEZETT,amit láttam,azokat kat kellen most csokorba formálnom? Na az hogy a KÉNKÖVES TÓ TÖK? -MINDEN ITT AL, azaz az al? -magyarul és kémia,az mindennek a tóiknak is az egy tava, és olyan fekete mázga,NA MOST,NEM LEHET SE BELE,, SE ÁT LÁTNI RAJTA,AMI MI MAGYAROK UFO-k,NEMCSAK TUL KERESZT? Na pontosan látjuk a keletkezését, és ennek nincs, ami ahol a vég ott a kezdet, és itt az, hogy ez egy magára hagyatott pokol tó -tüz, emésztó tüze, ami minden ami a fekete üszög, bün gondolát is,mi látunk?- az nincs eleve!
                 5.: Fita, az ami ufo? -az egy olyan csoda valami,ami most azzal,mindent,mindent kivétel nélkül, teljesen bele? -meg át tudunk ugy látni,hogy benne van a magja? - és a mozgaTOja? Ezt nem lehet, még a kis magcsaládommal sem beszélgetni, sőt,ha van valami nyomás, akkor mérgesek lesznek, és itt hogy fogom őket, elérni, mert amit mondogatok,én talákoztam a mi Égieinkkel,na TULRULL TURULL NAPMADARAINKKAL, ÉS PITI, TE IS KATONA VAGY, ami fita,erről is, hogy csak ÖNKÉPZÉS? - VAN, ÉS CSAK ÖNKÉNTESSÉG, ÉS EZ MOST, VÉGRE,KIHUZOTT A CSÁVÁBÓL,MERT ITT CSAK KINLSZTÁS (az az öröm,de kin kinod is leled) VAN, ÉS A KINOKAT NEKED KELL,MEGTANULNI ELVISELNI,ÉS HOGY NEKEM, NINCS HALÁL!!! FITA,ITT MÉG AZ A TUDÁT SINCS!!! Na amiket leirtam, azt egy olyan magyar gyerek,akinek itt nincs helle,és most az amit leirtam,minden magyar gyereknek,hogy ne hagyd el magad, és ne add el!!! Nincsak ez a valóság, és az az hogy itt csak roncs bukott angyalok -őrdögök-démoon NUK? Nincsak, most eész éjjel, betudtam hatolni ennek az ÉLET TAVÁBA HALÁL? A követkecő a hellzet, menj be a mennyedbe, az a fény és most ennek a vasgömnek a magmája magnetikus terei! Hogy az angyalok, na azok kimondottan, csak a fémekkel, meg magnes terek, és itt azok vannak miden rosta megett! -a férgesek bele,hulllanak a tisztitó tüzek? Erős olyan van az agyamba, hogy tompa? Van egy olyan összefüggés, ami miért kell meghalni, és most feltámadni, ami teljesen olyan gyagyaság,ami most az is,akik látni akarnék, azaz mondom, az álom szemmemel, mindent megtudhatok és láthatok, a kettő nincs egyik nélkül?
                6.: Ezeket mind, akik benne vannak a fénybe, azok meg tudnátok látni, és most ugy hogy ezzel a tudással, fita,ezek nemhogy nem tudnak semmit, na mi mosgatja őket, meg az egész fekete tó, ami olyan, hogy ha csak a szaga, ládd ezt gondolni kellene, .s most azonnal hogy $$$...nem sivatag,hane most csak ennek kristály szerkezete, ami olyam hogy bent vagy egy tóba, és az átlátszó, de van benne feketeség! -és csak a fényt...lehet látni, és oda tisztula meg? Fita,szerintema tiszta köveknek kristályoknak (prizma) nincs magnes ereje,vonzalma, és itt most az azzal, megfogtak mindent mindenkit, kid? Na most apuénk, becsngettek, és ha te elhagyod a gyerekéidet, talán azok a lebukók (angyal analok) és itt most azt hogy ne hagyd el, lehet parancsal parncs csal, ami ha van fényed,hogy valaki parancsal csaló,fita ez a félre (baxás) és a követekezméye az lenne, hogy ládd az kosatya végül és béget, és krekeg, és a fiát, fel támpasztotta? (FITA, EZ CSAK ROM ROMBA TÖKÖLŐK,ÉS MOR MORA DÖGÖLŐK DÖGLŐDÉSE?) Nincsa nálunk, végl is az apa fia,egymásra találtak? Fita, a nőnek, és gyerekének, nincs büne? -ez Mária kurtusbank, de apa nélkül? Itt vissza Nimród apunk, gyerek szülei nélkül, itt gondoljuk, hogy ez s eennek a keletkezése, hogy miért jöttek létre a kigyók, reptilla hüllő fajzataik? Itt olyan hogy magyar ok családok, az emlékük $$$...fita, a pénz nem, az teljesen dematerizállódás, (látod egy feneketlen gödörrrr...) hogy sivatag? -na az teljesen megszünteti azt a FEKETE DE FEKETE SZUTYKUKAT, AMIBE NINCS ÉLET, AZAZ JÁNUK8:44! FITA ITT CSAK ANNAK A PROGRAMJA FOLYÓJA VAN, ÉS SENKI, MOST SEHOGY MERT KÉPTELEN GONDOLKODNI, AMI AZONNAL A LÉT ÉS ÁLOM, HALLOM DE A HALÁLOM? -UTÁN TÁN?
Innenn...közel se tudtam ugy lerini, mert ami nincs...most a fiaim is, tudod mit apám, nincs pénz! Naz most az, hogy mégis az hogy ezt, jóra, fita itt csak a mérges kigyó überacca alma, álma?
...The First Complete Map of an Animal's Brain Marks a New Age Neuroscience...
...How Neuralink Dreamt of merging Brain end Machin...? -ufo?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1341)
repcsepista Creative Commons License 2024.10.16 0 0 1341

UFOzzuummm... miEeee... Minden a-kámia mi, fizika kaka fo$$$... mázga kalamjaka fekete de fekete kaka -fo$$$.. foss... fosató? Fkete balck mágia gyia paci pacal az oltÁrAIkon, kon koncol (koncosok) termékeik?
                  1.: 10/16. A KÉP? -nagyon éles álmom vala, ami próbáljuk meg figyelni magunkat, ami most ezt erre hogy nem tudott rá jönni, az egekbe hágok, elől az utra superb kiválasztott BANKDAIK? Fita, itt vak vezetheti meg csak a viágtalanok, azaz itt mnden al? -Fita, most ennek? -vannak mágnes terei ami a magma egy vasgolyó az köpontja,ezt ugy, hogy akik ma ennek a térnek, fiteljal,Istenek a magnes mezőkből,és mindent ami most bele akarok látni a kotyvaékukba boszorkana konyha és al kémisték főztje meg ki sütötte e NUKINUK? -az azonnal, törölve lették az ADÓS APOS KÖNY-VÁÁÁ... ZÁRD SZÁMADÁS? Sóval, na most ami történt velem,hogy az elmult vsasárnap, a felesÉgem nagyon finom halat sütött bő olajban neg a hal zsirja zaftja amit végül is bevalottam. hogy kanállal kanalaztam (al kémia) a hal zsirját meg az olajat, na most majonézből, amit csinált köritést,és rá ettem másfél dobozo cukros buza kokca itt sérial, na meg legalább 1/4 -liter tejsznint, nem half & hlaf, hanem tiszta tejszint, és kész? Olyan 90 %ban, vegetáriánus valék, azért mentem le 178 -158, rövid időn belül, de jól éreztem magam csak a zsebpénz lenne több? Fita az irataimat akarném ugy,hogy a gyerekéinknek, unokáinknak is meg maradjon, ládd nekik a szent irataiak, de olyan dögletes bárgyuság, ami sose volt lesss...jaja $$$.. Fita, a PÉNzükkel, mindent csak!- dematarizálni tudnak,na ezek robotok csak!!! Minden ami az hogy vallás sos $$$... Most itt, az ami a horr...harmadi templomuk lenne, na minden a magma központukbull... vita az egy olya templom, aminek a matamatikai titkAIt itt,csak a ROBTUK ROBOTA AIDA RACCA BOTKORMÁNYAIK és itt akik bedültek, lefeködtek velük, azok fél emberek voit? -voltak?
                2.: Ami még eddig nekem ilyan sulyos sav tultengésem nem volt,és ki akartam éhezni,a felesÉgem hozta a rizsát, tegyél a gyomrodba, na csak csütörtökön,és majnem bele döglöttem,de most finom barna rizsát főzött, ettem beleőle,azonnal jobb lett,de a zöldség lét,reggelire nem hagyom abba,ami a narancs meg a az alma,megint kivágta a taccsot, ugyhogy most azt eszel,amt adok, s tessék a főt hust is megenni,és most kotorászta kukás dobozokat, megetted? Fita, ez ÓRIHÁS KERÉK, MENJÜNK RAJTA MÉG 2 FRNT CUPPAN? Fita, ezek robot gépezetek (csak az őők kurománuk, ők nem félnek, meg a bürökbe? -fita itt aleghübb zsidók és két részre van osztva, teista és a teiste, tehát csak származás sszámiTANA, te nem vagy? -leirtak?) és ha NAGY UKRA UKRÁNUK NUKINUK CSAK UGRABUGRA?- hagyjuk őket, ezek minden ODA ÓDA, HOGY UJBŐL KEZDENEK,NA EZEK HELLE A MAGMA!!! OTT VAN EGY TEMTLOM UK? Most csak az, hogy az egy olyan, mint egy SILYKON KRISTÁLY ( ÁT LÁTHATÓ) DE TÖLCSÉRES, ITT A LŐHERE,DE 4 LEVELES,NA AZ LENNE A HOROG KESZT, APUÉNK, MOST, NEM! Na most ez men az első utazásaim,te is tudsz,és az hogy AMIT ÉN MEGETTEM, MEGTETTEM AZ TE IS,na most magadnak kell ami magamra magomra lellek, amihez EZ AZ KSZÖRNYEZET KELL!!! -ime,te nem tudod hogy mit jelentHett az hogy HA NEM BÁNT SENKIT, FITA ITT KATONA ÉS ÉL TETŐK? TE MEG ÉN ÖRÖK MAGOKMAKOK MAK MAK MA KING,KIN GOD? -MAKING MONEY? OLYAN NINCS HOGY NEKEM NEKED NEKÜNK, VALAMI, FITELJUNK, MINDENT A HIT VALLÁS VALATÁS (DE BEADÁS ÁS ADÓ BE VALLÁS, ÉS ITT MINDENKI BÜDÖS MEG BÜNÖS???) AZ A VALLAGOD, ÉS ABBA VETI EL A MAGJÁT, ÉS LETTÉL VALLAGUK!!! VALETOD? Most ne hagyjam ki,ha már emlékszel,itt az van hogy akik eleve az őők maguk,azok csak övön aluli luliik? Jaja akiket teremtettek,és annak van egy KKRONÁJA-FITYMA FÁJA, FAJA,NA AZOK MA IS TISZTA FAJOK,MERT BOSS ... BAXHATOD 666... NA AZ ÁLLATOK OKOSABBAK KÉT LÁBU ROBOTAIKNÁL, nincsak azok ugy hogy ha nem tudlak megbaxni ÓLTÁROZNI BE OLTANI? -xexölni,akor kiirtalak,ming itt a lebukók ládd minden ami hit és vallás és vala valla GOD? -TÁROGATOD TÁTOGTATOD SZELLŐZTETED PU?
                3.: Na most az hogy ha te megtudod figyelni magad,most itt is MINDEN ÁLOM,A SARAT SARÁT HÁNY KARÁT? Vissza.HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZÉLJEN, HADONÁSSZON HADOBÁZZON,NA MOST ITT AZ, MAGYAR OK TESTÉVEREIM,HA KINYITOTTAD AZ A HARMADIK SZEMEM? -CSUKRA? NEM HANEM 666... FITLJAL, HA NEM CSAK EGY PÖCSÖK KÖCSÖG VAGY, ÉS MOST AZ A ROBOTUK BOTA? Fita,ezek fel akanák vennei a kapcsiLátot az ALIENKKEL? Nem mert ezek ráadácsu stoba teista te is ostoba a tesista is mellik, stoba, és men a ...fita, AMIT A HORR MORA HEGYI JELENET, OTT MOST VOLTAK EGYIPTOMIAK, AKIK NÖVÉNYEVŐK VALÁNAK,(KAIN OK) LÁDD TÉNLEG MINT A JUHUK? NA AZOKAT ETTÉK??? FITA MI A FENE AZ A KRUICZIFIX ELLETÉS SOSZOROSITÁS, FEL TÁMAD A JUHUK? FITA EZEK AKIK MOST A ROBTOK ROBOTA TEREMTETTE GÉ-PEZETEK, FITA MI VAN, LÁDD TÖBBET CSAK HABIRUS BORUS VÉGLEG AZ ÉG(EZ MOST ADDIG,MING A HARMDIK (FITA IRÁN ((UGYANAZ AZ MÓRA HEGYESEK, FITA A NÉPEK???) ÖSZJÁTÁKUK KUKTA BUGTA) TEMPTLOM LOMOK, AZ VISSZA MIDENTE A MAGMA MÁGNES MEZEIBE,ÉS KEZDŐDNE MINDEN AL KÉMIAFIZIKAKA UBÓ UBŐL UBŐL... AZ HOGY NÁZI, AZ KIMONDOTTAN MAGYAR MAGOK ISTEN AGRÁR ORSZÁGOK,FITA MOST GONDOLKÓDOL? Nem,a felesÉgem a fiaiam is, nem beszéhetek hanem ird le,van aki beveszi eszi eszünk? Dfita itt minden AL KÉMIA -FIZKA ÉS AZ LENNE,AMIBE TE BELE NEM (szem de szemet szemért h olyan egy robotnak???)LÁTHACCC... NEM NEM SOHA, NA MOST TE ISTENTE BABA TENTE? -NA AZOKAT, AKIK LÁDD MOST A SUNÁK HUNÁK SUMER NEPEKET, AGRÁR ORSZÁGOKAT, NINCSAK AZ LENNE A MUNKÁNK, DE FÉNYT BELE? Na had acsarkodjak, csak te, mijkor beléd ütött a BÁNAT OD? -VAN MÁS? EZ NALAM, AKAROM TUDNI AKARAOM TUDNI, ÉS TUDOM HOGY TE TUDOD,DE ÉN AKAROM TUDNI, (EZ CSAK MAGYAROK SZEMMEML MEG FÉNYEMMEL NYEL) ÉS EZT MOST MEG LÁTTA, NA RÖGTÖN, CSAK ELŐBB AZ APAI NAGYAPÁM,a fiaim, hogy a kiskölyöknek van nagymama nagyapa nagyon boldog,meg azt akarja hogy mndig ott legyek én is,fita,de már talákoztam vele,és czyborgát, ezek többet, lád Attalla a Morokat vissza verte a sivatagba, fita az az övék? Na hogy legyél, egyél, egy él élet, ahoz neked előbb kell fel kelned? Látod...
                   Innen... Kelj fel juhász, ne aludáj, elveszet a csengős bárány...
...nonoleta, ezek nem értemes lények,és itt ebbe senki nem tud bele szarni kell? Fita,van még rajtunk kivül,hogy nem ufot látunk, hanem azok vagyunk!!! -hogy ezek látnak, jaja eseleg érzik a szarod rukiNUK szagod?
...fitelem,itt nincs értelem!!! -fény?

...oááá....

Előzmény: repcsepista (1340)
repcsepista Creative Commons License 2024.10.16 0 0 1340

UFOzzuummm... miEeee... Csak Örök örömök boldogság vég nélküli élet van, nincs más!!! -Ha lenne más, megtudhat 666... NUK? DUFHAT 666... NUKINUK? -Most? - mi van?
                  4.: Kávézzuummm... csak élet vize ize? Cssakra csukra, na akik ezt megtudják, az minden? Amit én érzek mint egy állat, hogy ha nem is tudom tudhatom meg, az ami az állat az állat,és egy biológia robot? A növény? -na a lábasba a lábas és főleg a sonkÁtok, sózva, abárdolva? Most majdnem megfőtt a bab, már ettem belőle fél puha, és nagyon jö, ugy mint otthon, csak sima nagyszemü taka bab,és jól érzem magam,ugyins 178 pondról hirtelem lementem 158, és gyenégen érzem magam, az mi? Fita, itt az, hogy én MTK-ába jöttem, de nem a testi, hanem most hogy mikor találkozok az Égieinkkel, mi is azok vagyunk, csak itt amit leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! HANGÁRUNKBAN, tünj fel már az Ég övén, hadd lásson meg minden nemzet? -családaink? Óh Égi fény,na mára,hogy pontosan mi,meg hogy, hogy van az Isten aki mibden az ŐŐK VILÁGA,és most az ember -szikra,a legkisebb gyereke,egykis szikra ténleg, és abba benne van a mindenség, jaja az örök egész! Ez lehet az is, amit Bethlehemi csillag, ragyoghat? NEM MEN! Fiteljunk, a mi juhunk? ZOOZ ZUS? ZEUS? Hogy GOD? Na KIN GOD? -most azok megett ki kik vannak, ha a teremtőkések? Fiteljunk, minden ami KIN GOD, azok abzulu ultima a leg kéj pedofekázatAI, kinzó binzó sorrend,ás van a KIN GOD KINGA FINGOD,fitel kik által vannak a Király ok? Most mikor talákozok a mi Égeinkkel, na megvan a fizikai állat burnyám is,meg az amibe beüÖltöztükn fekete lepel, fita itt akkor, most is huzom a belem, mert a mi judásaink juhmördörIzsáKosaink, a disznőfejü nagy uraink bizon, ezt te nem tudhatod meg,fita a 666...az a hat csakra csukra, és hogy mikor meghaltam, az első, se itt se ott, nem voltam, és Atyám,ha te tudsz valamit kezdeni ezel a ronccsal,most a fejem tetejétól,a tallpamig,akkor mint forro olaj,ömlött át rajtam, és azonnal,boldog voltam, mint gyerek koromba,és most hónapokig féltem, hogy elvesztem mig üvegcsengő hangok, és gömbökafejem felett: szolgáld hazádat, és az van?
                5.: Akkor olyan, mint a tibeti meg kinai üvegcsngő hang,de most mégis magyar zene? Fita, azok akik tudják mi a csakra csukra,na most apuénk becsengőztek nem tudják? Na csak magamra meg a most akik hallanak, na az lehet az a kis szikra, ami egy, mert itt csak kis szikrák vagyunk! Na minden le állatiasodott, és most akik a robotaik alatt, fita, ZUZt? Valakik csinálták és fél állat, meg gép, ládd a volt Szovjet gazár sárkankigyójuk? Fita, kina is az, most az ÉL SÁRKÁNY? ÉL? Most ugy, miután találkozok a mi Égeinkkel, most te is katona vagy, ez az hogy itt nekem fent kell maradnom, és most sem muityatok rá senkire, nagylábujjal bujá? Zitt előbb, hogy ugy MAGYARORSZÁG A FIZIKAKI SE, MNT USA NEM PSZTULHAT EL, ÉS MI VAGYUNK MOST UGY MEGCÉLOZVA, LÁDD HOGY LEHET EGY ORSZÁGNAK A GOD DÖG, A KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBE,A SZEME FÉNYE? JAJA VÁRJÁK, ZUS SZERUSZ? Most ha be állsz, katonának, az ÉL TETŐ, CSAK!!! Most itt a szikra, és most az hogy azzal, hogy te is katona vagy, most az lenne hogy olyan csoda valami, amibe felvettek,és most nekem is az van de UFO-k? -made in Hu? Who? Fita, te örök vagy,na most én MTK, ők is igy röviditették, és most itt azok örök életüek,és sose hagyjuk el egymást,ládd van a Vérszövetég,ami pont ellenkecske,és örök testvérem vagy,látod a fényem?-jajaja..ezt most közelebről,mert azonnal,egyes egyedül,ha támadnak a sötétek, akkor egydül is, ha nekünk jönnek, most fita,csak ÖRÖK EGY, ÉS ITT FÉNY JÉZUS,egyek vagyunk, és ezt ugy,hogy mára a kis szikra, aminek a előjátáka, most minket törölni, zitt az hogy láthatnuk,hogy akik át ok,át adták maguka ZUS szerusz,na azok csak csócsák, miért nem lehet velük találkozni, ládd én a mieinkkel,pl,-legutóbb 2023 Karácson NImród apunkkal?
               6.: Katonák (tun) katonák sorjába, sorakozz sorakozz tormára... TallprA Magyar, álljunk sorba, FÉNY JÉZUSUNK MELETT... tehát, most ha tüzet kaptál, tüzér vagy? Értem, te örök vagy, na most, nekem az MTK, ami az nélkül, ami nagy része ami itt is elhangzik,beszéltük, és itt ez lényeg, GOD A HANGOD mert monduk, itt az hogy buta állataik vagyunk,még rosszabb, mert az hogy ki mi a magyar,az most minden katonának, magának kell megtudni, és rögrtön,nincs az ISTEN A MENNYEKBÜL BULL, ANGYALOK? -KÜZZÜL, szerusz ZUS? ZOOZ ZEUS? -NA AZT VÁRJÁK, ÉS AZ EGÉSZ EGY NAGY BÜDÖS KOTYLÓ SÁR? SÁRA, ÁRA? Zna fita, amiket leirtam, az valóság, és hogy van az amit Michelló Angelló,(LU?) az Utolósó Urvacsora kép, na itt akik láthatatlanok,azok teremtették? -ezt zoozoo barom állat édenedény kertjeiket, és itt most azok,akik már végleg nekink PÉNZ NEM URASÁG, adták magukat, az csak csócsa,és sose lesznek olyan engelemes, ládd az a juhuk, a király,aki tökéletes makulátlan ész szeplőtlen van,mert az egy HITT KÉP? -PÉK? Fita most minden 5percben mutogatják a roncsAIkat, és kinyerálnak? -várjatok csak mi lett,ha most te is katona vagy haptákbe, és eljött az ITÉLET ITT ÉLET, ÓRÁJA, nizzietek most a hazudosáik, idejét multa volna? Naz leirtam, hogy itt vannak a TŐZSDÉSEK, azok láthatatln szellem, jaja vassal vasal magnes tereikbe ... na ember alakot öltenek, de egy nagy bestia, azaz az egy mágnes erő, beast, van megette, és most át tudja venni,hogy az eném is,most megszünt az a ... fita, meg izé...(na bejütt az Exorzis féle,játék?) De itt az van, hogy azzak a magnes arővel, Botond bevágja a Bizánci kaput, nincsak végük is lett? Ez hol játszódik? Zna most a részvény társaságAIk, ládd itt PPARADITORKOK ALIENEK? -NA AZOK HOGY UFO-K, ugganés ők rendelkeznek ezzel a vasgolyó magnes tereivel, amit pösze hogy minden a kezükbe, az idójárás kontyrolla is, de ha minden ami mozog, az csak őők általuk? Na itt vannak amit te meg én, a FEHÉR HÁZBA, na annak van lépcsőzete fel fele,és mnt Michelló Angelló utolsó vacsora, az te vagy, juhus? -jaja de a disznő? Irtam...jaja rossz,na az Égieink, NEM JÓ? NEKED?
               Innenn...na olyan. hogy most itt az alsó meg felső ház, ami egy rühely,és meggete vanak, láthatatlok,s 12 zsivúnuk,zsivőNUK,akit te sose láthaccc haccaca...előbb lened kéne, enned, fény?
...oááá....

Előzmény: repcsepista (1339)
repcsepista Creative Commons License 2024.10.15 0 1 1339

UFOzzuummm... miEeee... Csak Örök örömök boldogság vég nélküli élet van, nincs más!!! -Ha kenne más, megtudhat 666... NUK? DUFHAT 666... NUKINUK? -Most? - mi van?
                   1.: 10/15. A KÉP? -most, lejött az a kocka End, visszanyomtam! Ami van, hogy csak egyetlen szikra, örök hatalmasabb mindennél, mrt abba csak élni akarat van, mondjuk az én vagyok, aztán te te te...te ti tá, pepitába? Most megláttam, hogy mikor először találkoztam az Égeinkkkel, ebbe a husgyunyába, pongyola,na a bőröm, és ki a bőröm őre? Fita, mi fény szikrák vagyunk, ami most az Égieink, pita, te is katona vagy,és lóra? -termettél? Most fita, én is itt fényufo-usző vagy, és most megláttam,hogy hogy ne hagyd el gyerekéidet, hogy hogy tudom csinálni!!! IGY IS? UGY IS, DE OLYAN,HOGY AKIBEN SZIKRA VAGYON, AZT EL OLTANI? NINCSAK EZEK MINDENT EL OLTANAK OLTÁROZNAK ÉS ÁT OKOZNAK PACALNAK MEG SZOLONNNÁNAK? Miért kell ezeknek fegyver? MERT ÉLET ELLENESEK!!! CSAK ELLENEK MEG ELLETNEK? Most a derekam miatt, egy kicsit elfeküdtem, de meg csak nagyon röviden tudom ugy tálalni a csócsát, hogy az anyag és minden ami az anyaggal kapcsolátós az semleges, hanem hogy mire jó, és most nem jó, ha vannak köztünk Zeus szerusz boss baxás kásiaik? Korpa-Jaja ember utánzat utállat lenne, de ezek soha, sem embert s képét, sem KÉP mását nem láthatták, mert az nincs NAP FÉNYE NÉLKÜL? Zitt azokat, akik gondolátbank is ölnek, ember társukra? -kezet emelnek, azonnal a népek .nemzet -családaink itt itt élő, birósága elé, és honnan jött bele az a gondolátta, ládd Ábel megöli Kaint, ami ládd az anjuhuk, hus lett mert hüllő kigyó hust meg vért ettetek vele? Fita, itt Jézus? -az ógörök -bizánci név, aki Zeus egyik fia, és most minden Ógörök -Bizánci sánc, az hogy DIVID DÁVID DIVIDA ET IMPERRA, NA AZ ZEUS, A GODOK KODA, EL, CSEMPÉSZVE, MÁSOLVA ÓLBA KUPIROZVA INDIGÓZVA LÁTOD?
                 2.: Egész éjjel, csak egy szikra, s látom, és az mindennél nagyobb és örök hatalmásabb,melleseg a 6 águ csillag, az a 6 csakra csukra, na most jó éjszakát apád, a fiaimnak, a csakra -csukrátoknak, meg kell nyilni, ezt jelenti a 666... feneketek pttoghat ha? Ami van, nekem nyitva van, ugy jöttem be,de itt iszonyatos szörnyü erőszak van, azaz ládd 1982, ha a tőzsde -stocmarket 666... 60 szorosa, most ha akkor 1 Frnt a krumlis lánGOD, le van szarva Kádár Leányuk, Jányos, Dfita két éltü vala, most ha 1 Frnt 666... hatvanszorosa, egy fillér juhkas, de az is jel képes? Ez az, hogy most mindenkinek van fénye,és aki most csak olyat gondol, hogy ölhetnek az egész föld népe, világ,,jaja át világitani,(fiteljuk a tőzsde,mi van a bürütükalatt,ha elenkccke? -ne ne ne...nem kell semmid van időnk játszAdózni?) hogy miért akarna ölni BÜNTETNI (AKIKET NEM LEHET?) ÉS AZONNAL ITT VANNAK BÜN TETŐK?-TETÜEIK? TETVES LETT RÜHES, ÉS FÉREG VAN A SEGGIBE? NAGYZOLL 666...NAAAA...NANA? Most MOSÉ az van, hogy nem kap semmillen energiát, azaz elismerést, na most itt van Zeus, szerüsz? DIETUK? Ládd a magyarok egyek lettünk a lovunkkal,ők meg a KRÁTERÜKKAL? OSZ LOP. ŐKOSZTJÁK AZ ÉSZT,ÉS JE HOVA MÉSZ? MEG KELL DÖGLENED END LE END ÉRTÜK? NINCSAK A SZABAD VÁLASZTÁST, ÉS MOS TE ICÁT, VAGY A CICÁT VÁLAZTOD, MERT ICA,NA VEGYÜK EGYÜK A HUSÁT HOGY ÉVA JÓ CSAK? MOST A LÁBA KÖZT NAGY DÖRMÖGŐS DÖRÖMBÖLŐS CICA KARMA? Éát a cicát, vagy a ember volt ő is, őis ember volt, nem többet! Mit (meat my baba) de a kutya is az,és itt minden méregkigyó kaka többet,és hYpridjeik, minden ami hus UK álláNUK,és van kivánatos,na azazok IMÁDJÁK A FENVADOT,A BESTAI DÖGÖLŐDÖGJEIKET, ÓH IRGALMAZZ,Ó SEGGITS MI RAJTUNK,HOZZÁD SÓHAJTUNK MÁRIA SEGGIT?
                  3.:Már mostis késő,nem nem soha,hogy akik e legkisebb kint okoznak ember társaiknak, azonnal el szigetelni, nemelletnmi szaporitani,és átvilgitani,és azzal ha még van benne élet,fénye, akkor megyőgyula,ha nem akkor vége! Fita, akik ezt létre hozták nagy nagy nagy...romhalmazaikat. ládd SalamoNUK temptlomuk,(na az a magmába van!!!) na te itt akik a legkisebb kényszar erőszak szag szarszaGOD áldozatuk lettél, te még robotouk $$$... fita,semmYtha cirkÖL? Te tetted ezt Király,(dietuk) és jönne a királyuk kiroya Royal, vasveszzővel uralkodik,parncsal csal,azaz Zeusuk? Na Bizánc,ládd most USA? HA BE ENGEDITEK ŐKET, A PARANCCSAL CSALÓK,BIKA CSÖKÖK, PÉNZ HAMISITÓK, PÉNZ VÁLTÓIKAT, GYEREKÉITEK, NEM ISMERNEK MAGUKRA SZÜLEIKRE TÖBBET, MIND DIETUK ANALUK LETT, ÉS VÉGE? Amit akarok, hogy aki termtette a VIÁLGOD, az a hangod, HUN GOD!!! -HA KI MERTED, NINCSAK ITT ÉN MOST AZ A SZIKRA FAGYOK,na apunk becsengőztek zugg a fülem, na mint te!!! Érted,nem mert nem is mertek gondolkodni, ami mi az? Na ahoz, hogy meg világosodrás,az az hogy NEKEM NEKED NEKÜNK, NINCS OLYAN HOGY HALÁL,HALL ÁLL,S MOST KI MI BESZÉL BELŐLEM? BESZÉLGETÜNK ÜNK? VAGY ÜK? Az egész összes zajuk, ládd amit Art Bell, hogy a földbelseéjben vannak azok, ahol borzalom siKongás és az igaz, Minden szelLEmi szalámi lu kolbász (sövény) alapzatta van, és az örök fény, vagy most azok,akik fényesebbek akarnak lenni a Napnál,de repcse pita vallagánál,na azok szellemi maradványa,fél ember,miért kitől fél,annak meg kell szabadulni a félelelméhtől,ami nincsak az anyagi részünknek, meg kell tisztiulnia, hornia? Zna most, elirtam, hogy ithagytam csapot papot, és mi lett a két öcséddel, azonnal,tehát mi magyarok, sose tudjuk el hagyni egymást,(nem is lehet!!!) és ez az,nincsak ezek baxxák eszik egymáshusát, a tied előbb? -baxxák egymást, ami NEM MI VAGYUNK, NA ERRE HOGY LEHETNE HOGY FEL ESZMÉLJÜNK? VAN ESZED, ESZÜNK, MIT?
                Inenn... fita ez van, hogy mi less... ha nincs egy szem $$$...Fita, leirtam, hogy most addig,ming vissza jöttem, ami nem az anyag FŐLEG AZ ŐÖSSZE KOTYFOLT ANYA GOD? Zna tudatosan ugy hogy itt fizikai tidatomba is,s leritem,meg nyilt a csukrám, és itt akik a toppon a büntetők, az az ufo?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1338)
repcsepista Creative Commons License 2024.10.15 0 0 1338

UFOzzuummm... miEeee...Juhland Juhland juhus coffolva abárdolva a király asztalára ára? Juhlandok Juhlandja überales less lesz ami leshets $$$...
                  4.: Kávézzuummm... tea addig, decsak tiszta viz, mig a gyomorsavam rakoncátlankodik? A 500 BULL buli, tőzsde (stockmarket) 1982 Hatvanszorosa, szorul a kapca? Talán, mindenek előtt a csakra (csukra) tudomány, amit apuénk nekem,ugy adagoltak, (te elhiszed ezt, hogy mit tudtak az MTK.fita maga a MTK-rull,ma sem mert senki beszélni,mert mind kigyikolták őket? -gyrekéiket is,meg szét vertek eszét) hogy akkor, mikor a tojáshéj leesik a seggedről,meg a fejed lágya beNŐ,s amit most is látok, hogy ezt is magyar RULL, a magyaroknak, csak magyarÉdesanyánk fénye nyelve, amit én rögtön,na az első godolátom, hogy miEeee... és minden áron tudni akarom rom rom romba tök? -tökélesen tökéletesen? Egy pinalátra nem felejtettem el,monduk olyan hogy nem lehet megtudni, most itt egy pár éve,nem hogy nem lehet megtudni,hanem mindent meg kell tudni,dugni? -a lopott holmit.Fita itt az hogy meditácó meg oh oh om, a FEJEM ÓLOM,VAGY ARANY BULL? Tegnap a kiskölyük iskolába volt,(39 hónapos na ovoda de magyar) és örültek hogy megszabadultak tőlle,kérdem mi vót,kérdem,összetört mindent meg amit el kapott a kukába dobta, ami fita, Nekem első osztály első óra, végleg befellegzett, erős szivrohamot kaptam és a tanitó rokonunk lett, feldörzsölt? Fita mert ez egy robotok amiket robotok, és robot gyáraik hoztak létre, Itt nincs olyan a szellemi mi, spiritual leleki,hanem ez egy vak vezeti a vilgtalant na most fita,mert a mélységek mélysége, és msot azt...Na ugy beszélek, hogy ezek a gondolátok, na az szellem és szellemi élet,ha amit látol,azaz midenkinek kellene legyen egy alma? -jaja az Sára,de ára? Hogy ki tudnám ugy beszélni, hogy akinek még nincs nyitva (a szeme) kinyiljon a csukrája,talán az minden titok titka, és itt nem az mellé lötty, azok a rituális sanIzsákok, hanem itt az ember,azaz milyen nagy vagy Isten,annak az legkisebb szikrája, amiben benne van nem minden csak,hanem az örök egész! Ezt tegnapra hogy iganis krisitály emberek vagyunk,és eebbe mint a szikra,benne, ha benned?
                 5.: Nizzitek,apuénk az hogy magyar az MAG-Y-ÁR, és mi az ára,amit most is ezek a robot robotot botol, létesitmenüük, tüzzel vassal. ládd hol vannak azok a gnosztik iratok,amik ezek is az,hisz van gonoszabb nálam,a 24 évet tanult idöcsém,nincs, rosszabb vagyok mint Jitler meg Stalin össze olvasztva? (bloondi? )Teha, most itt az ogy hogy lehetne tudomásul venni, hogy te benned van szikra, de most az álmomra, hogy van egy NAGY VASGOLYÓ AMI ENNEK A MÁGNES KÖZPÓNTA, ÉS ITT VAN A DANIEL LÁTTA ARANYFEJÜ VAS SZOBOR! (Nabugonoszur nem látta?) Fita, tudok beszélni apuénkkal, és az Égi Fényes...az hogy UFO-k, az az hogy Mi is ufo-k vagyunk! -ami most ezek ténleg a vashoz vannak örökre kötözve,kötődve, és amit eddig is, most hogy a legajja ennek,az a forditott SIONUK cuppa látod mindent cupp... (Visszahivó érted,most forditotta a magnes mezeje)hegy, és azoknak a szelleme, az vasmágnes -eletroMO központ, Jna most igy sikerül leirnom,de még fogjuk piszkálni? Fita,ezt megint érintenem kell,hogy van az örök vaskor, és kő kor,(vasbeton dzsungeleik, mi van aföldalatt bele belselye) amit ezek most benne vannak a kis robuták rabicájukba,és az azaz a PÉNZ NEM? - Zna az magnetosság is meg elektromosság, és az a szellem,átvett, mert csak azzal tudnak mozgatni MOZI? Na most meg arról, hogy csak gondolát világok vannak, és ez ami ez a Mater AIkik, meg AIdákAIk,(kaja) ezek nem tudnak sem magukról, kérdezt meg magad,most a tenyerd előtted, szőrös milyennek KÉP, KÉPZELED EL A VILÁGOD ATEISTA -TEISTA A HANGOD, NINCS ITT OLYAN,ÉS HA VALAKI MÉGIS AKKOR CSAK AZ SZENT IRATUK ALLAHALA PA LIK LIKA PALA? Fita, itt az ÁRULÓINKET JUDÁSAINKKAL JUHMÖRDÖRIZSÁKAINKKAL VAN A BAJ,AMI HA MEG TUDTAK OSZTANI BENNÜNKET, AKKOR AZ EZ? -MI SE TUDHATUNK MAGYAR -MAGYAROK MI VOLTUNKRÓL SEMMIT,NA FITA,EZ A GYEREKÉINK, AKIKET ÁT VERTEK NEVELTEK ÁT TÉRITETTE, LÁTOD? - A SZULÁPON, MOST MINDENKIT KID, MERT MINDENKID DIK A MO?
                  6.: Most arról, hogy amit mára is, hogy az ami az a TEPMTLOMUK LENNE, AZ A MAGMÁBA,(Benesék???) ÉS AZZAL KEZDŐDIK,MINDEN AZ EGEKBE HÁGNAK, ÉS MINDENT PÓZDORNYÁVÁ VÁGNAK, ÉS UJ EGET FÖLDET TEREMTENEK NEKTEK, DE OLYAN AMIRE TE GONDOLSZ, SOSE VOLT SOSE LESS LESHECC ... $$$... CSILLA PIPITÓ CON PITITIONUK? Na most az,hogy nem tudom pontosan,az az hogy az amit velük, akiket drága pénzen, itt többat az vas,és a vasnak a mágneselektromos kisugárzása, és az itt most azonnal,ezek lehozzák neketek,a csillagokat, azaz vasat akarnak csak és többet, ami fita,kimondottan csak arra gondolsz,hogy nekem több vasam van,mint nekd kész a sütemény a conpetitioNUK NUKINUK ÜNNEPI LÁDD MOST IS JÁTÉKAIK? Tróha most az amit láttam, az egy TISZTA SEMMI RAJTA BENNE FÖLD?- ANYAG? Na a KRÁTERE,NINCSAK 4 ÉGTÁJ VAN,ÉS ITT VAN AZ ÉSZAKI -DÉLI MAGNES SAROK (LUHERE), AMI TE LEHET ANNAK AZ EGY VASGOLYÓNAK, A NÉGYSZELE? A lényeg,ezt ugyse kell gondolni,hogy mi nem vagyunk benne, mibe,amit ezek a fÖlddel tesznek,fita itt az hogy roncsolnak csalnak,nincsak a milló roncs lett gyerekeket,(fita a roncsolt roncsaik, akik láddjuhus akiráyéleted haltak? -ugy szerenek?- de mellikőnk nem az?-ebbe a biorobotouk robot örök hadipar/patwar? Itt az hogy ezt teljesen mindent ami élet?-na biologia létezés,teljesen sterilizálni kell,és hogy ide jönnek vissza, vagy hova mennek mig megtisztul, de NEM TÜLLÜK,hanem most vannak akik nekik gondolkoznak, itt a kérdés, hogy akik lebukóink, azok gondolkodnak,de most nem magyar RULL, hanem ellenkeccke,(jövő = halál és fel támadál jaja a fa?) azaz önamaga gyilkosa lett, amit meint, ha gondolátban is ölsz, xexöls,az te vagy!!! -na ne tedd meg, és itt vannak a csukrák, rák,és azokat tudnunk kell nyitni zárni? Még valamit,ezek olyan tudományukkal rendelkeznek,ládd gravitácó -antigrvitácó,(fita angyalok?) na most ha te nekik adod magad,az olyan,hogy sose volt (VOLT) azt már csak URUK? -SAVA,KI A SIONUKTT ÉPITII MOST TANISS LISS $$$... MEAIT? MY BABA?
                 Innenn...Ezeke kázáká fá, meg kell tudnunk álltani,és nekik oda kell menni, amit itt HIT maguk, az a kigyó magja,és oda,amit ők csináltak maguknak?
...Whay havent, we faund intelligent alien civilizátiont? They may be a 'universal limit totechnológikal diveLOPment? Itt vannak, csak másik oldalt, dimenzióiba, ki akarj ezeket, jaja magukra kell őket hagyni, és nem etetni pénzelni? -üket is meg répÖlnák?- nem baxunk?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1337)
repcsepista Creative Commons License 2024.10.14 0 1 1337

UFOzzuummm... miEeee...Juhland Juhland juhus coffolva abárdolva a király asztalára ára? Juhlandok Juhlandja überales less lesz ami leshets $$$...
                  1.: 10/14. A KÉP? -most panaszkodni fogok, mert most amit fogok tárogatózni,azt talán amit itt 1.: - ami nekem itt egy lap, őssze tudtam hozni, csócsa sóska,de már elhomályosodott, na meg félnem kell, ami van, mert a mi átvertjenk, drága pénzen véren vásároltattatok. törölni fdogják tübül,(fita az árulóAINkat, nekik csak pénz kell? -semmi más? - amit most az összetüzést, ki akarmném kerrülni, ami katana bácsi haptákba, beleszart a gatya? -vagy nadrágjába,de ha csak bő gatya,szellős lőtt? Most amit tegnapra, hogy van a föld legmélyebb pontja,ami egy kráter -vulkán tölcsér,és a a aaa...fita most elobb az hogy koloszeum most csak ládd grundó? Na hagyom, de a követkeccő a hjellzet! Az ami a föld, fita, az csak szellemi látás által van, és mi egyenkÉNtis,mi csináljuk magunkat, Fercsi bátyánk, tudta a fényufós vagyik, (de irhattam volna az Ősigykérbe de...) azaz M, na a H is jó, mert M az MADÁR és minden ami husba guzs guzsaj, az Madár, azaz fehér -fekete tollazatu, és van a fény madár, az csak a fényével, fény énnel, és van a FÉM (ÖTVÖZETEI) MADARAK, A JÓ MADARAK? A japPánoknál,ami feketébe az nincs, és igaz! Jjaja a sötétben? Budi? Mikor felébredek, azonnal le kéne jgyzetelnem,és talán csak az,de minek, kinek? Fitejunk q gyerkéinknek, akik mi is azok vagyunk, mindörökÉL beszélsz szél végbél Ómen? Nadon fita, leritam a Mi is ufo-k vagyunk! -ez a sumir Bblia prófécia,hogy hogy mikor, a Tulrull Turull Madaraink, ( FÉNY UFO-k? -made in Hu? Who? ) összejöttünk a TÜNDÖKLŐ SZARVAS NAP AGGANCSA JEGYÉBEN, AKKOR ISMÉT VILÁGOSSÁG nem od hanem GOD A HANGOD, LETT! Na fita, leirtam vagy 101 hogy nem beszélgethettem, na most a falusi gyerekek se, oda vissza,és átmentem Sz.-Berti házába,de igaz hogy boszrkány volt a nagymamája,(az enyém is!!!) és miindenki tudta,és mindenki a faluba csak hallgatott, és nem mertek meg mukkani se, senki,semmitiumus muss muss nyusz pussz dühöngene géne?
                  2.. Csaka értingetem, de van valami nagyon FRONTOS,AMI A CSUKRÁNK MEGNYILÁSA LÁSSA, NIA LÁSSA ALLÁSA EL ÁSSA...AZ ÉG MEGNYILLIK VALA,NAMEG A SZEMED, DE SZEMETEK,JA CSAK NEKIK VAN,ÉS CSAK ŐKLÁTHATNAK TÉGED,DE FITA, CSAK A HUSOD SZAGA SZAR SZAGOD? Vissza, ezt már többzör, hogy le vagyok dobbva,vagy most van az ARÉNÁK ARÉNÁJA, EZT UGY MINDEN AMI VAN,EGY TŐBŐL FAK FAKADA SZÁRMAZIK,CSAK A GYÖKÉR KITARTSON? Fita,ami tegnap a kráterek (dimen sionuk nizcsak mnden a NUKINUK??? -alatt???) krátera az van a nagy kő rakásaik, és az a kőkor, ami most avaskor az ami a INTLLEGÉNES (ELŐRE BEPRGRAMOZOTT DOOMDSDAY LYUK UK? SEGGLUKUK vicchanzik, CSAK VASÖTVÖZET SZOBOR OK??? -ami itt mindent a vasa sok, vasukká olvasztanak,ŐŐK A PÉN NEM NEMESEK URALKODÓK??? PARACSAL CSALÓK, PÉNZ VÁTÓ ASZTALAIK ASZTAL VISTA STBBB... TBCCC...átod miért a leg mélyebb kráter JUHLAND?- ÉS ITT A VÉGE A JÁTSZMÁJUKNAK? Na annak van egy NAGY ARÉNÁJA,AZ ARÉNA JÁTÉKAIK KAJA ARÉNÁJA,most ott van Juper TemTloma? -Most itt csak amit épitettek, fita ez egy robot bagázsIiAIk zsizsik? Most a legmélyebb az ami ládd jönne valami mi? Az csak a teljes megsemmisÖlés diszno torok,disznó fejü tokás nagy UrAIk? - mndent amit mi magyarok életnek hiszünk, vagy van,ami katona tuna hal, 2023 Szilveszter, apunk, nektek meg KKK...maradni, és merni lenni enni kell mit, vasat fémMO$$$... vagy fény? Fita, most azt, ami kétseggtellen, van egy romia kolosszeum nyoma a szent juhlanderek juhlandere földöng, dong? Azt tegnak azokkal, akiknek van FÉNY CSUKRA? Na annak tudatosnak (tudát lát) kell lenni, és ami hogy a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG KÖZSÉG? KIMONDOTTAN AZÉRT MEG AZOHOZ JÖTTEM!!! (fita egyek és örök egybe sülve főve vaggyunk,akkor is magunnak nem vagyunk?) Fita a magyar gyerek.de minden gyerek 6 csakras,(7 halom hallom) és az vagy vagy övön aluli, de jó az összes hit? -iratoktanul mányozása, és szotyolázása, ládd anyum, át kellett mennem, a gimbe,és kéthét volt,hogy nyemecből vuzsgát tegyek, és egész nap egy fa alatt, nagy buga és szotyoláztam,és naponta 100 ancik vancig, és be magoltam!
                 3.: Körbe vettük volna a legmélyebb ponta, ide az hogy 2021re,Karácsony Szilveszter, volt itt fent a két piramis csuccsa, azaz ládd a 6 águ sumnircsillag,és lefordult, teját most csak az alsó háromszög, és az egy midenek mindenidők leg mélyebb ponja, és az lenne az amit egy vaslemez, fita lemes játszó, mert minden a te hangod, FIN GOD,mert nekik nincs! -halvány fing juk se, de neked? Ezek ha KÉP MÁSUK? Zna ami lenne, hogy a TEMPTLOPOK OSZTOK,TEMT LOPÓK? UGY IGEN HOGY PÉNZ SZISZTÉMAJUKKAL (vass robot ) BEHÁLÓZTÁK A VILÁGOD VILLOG? Zitt most a leg közelebbi ami megnyitja a szemed, az az amit apuénk, tudtak, ami állandóan ha kérdeztem, majd a tojáshéj leesik a seggedről,meg fejed lágya benő? Itt ami kelleti (nem kel kell) tudományok, az mind szellemi mi, a csakra csukra tumányok, és azt ki kell tudnunk nyitni,(az agyunkat) leirtam mikor 28 éves koromba ezt a testet egy tok, elhagytam,Zna most ne feledjem, ennek az automatá robototnak magát meg kell gyógyisa ujjitsa aumatukusan, és mért nem,mert rom romba ronda tökölők,mormora...a gyerek most 9.6 milliárd éhes török hang van,meg ásitás, fásitás? -fita itt midnen gépesitett és robositás robóta bóta (HADIPAR/PATWAR AZ???) többet, ugyhogy ezek mnt akik csak hadipar és haászat, mind egy, és mindnek egy a feje, az ami a juhuk, na monduk a disznők vetekednek, és mindent pénzzé vassá vernek, ládd MarZulli, nincsa a a sebünk,sose gyógyulhat be, mert igy tlán a leg nagyobb vasipar a hasipar, és vérben az élet, power iin teh bolod, Bloody Mary? Fita, az eredeti ládd a magyok, na azok szellemek, de ezek is,csak öv allati állatiak? Na azt OLTÁROZTÁK, LÁDD A KOKASUK KIVETÉK A VÁMOT, A TOJÁSODBÓL, TE JÓ MADÁR, MOST JÓL (ZÁP) NÉZEL KI?
                 Innenn... fita, az CSUKRA TUDOMÁNUK? Ezt meg ugy gondolom most, hogy du-- duda?
-Kérdelek,itt most van akinek megnyilot és az az fénymadár, és akinek nem,vagy nem tudatos az a szarka (WARNUK) kár kár kár...hogy nem minden sár, szar? Fita, minden ami ember ,abba ben BENNE NE?- van fény szikra!!!
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1336)
repcsepista Creative Commons License 2024.10.14 0 0 1336

UFOzzuummm... miEeee... Jesus juhus a király, zsidó -jewis kiválasztott hus volt, juhus?-csak? -az üdvözitó, megváltók,$$$... volt, mig a magyaroknak, nekünk neked nekem nincs halál!!!- -FÉNY JÉZUSUNK VAN, NEM HALT MEG $$$... se értünk sem értük,sem senkiért sem szem?- magáért sem szem?-, mert nekünk nincs hogy te krumlibull krumli bogár lettél? csiribi,csiribá csak az a jó bogár ára?
                  4.: Kávézzuummm... most csak tiszta kétszer szürtem meg esőviz? -jólesik? -jól esik? Amit mára, megpróbálom egy kicsit jobban megláttatni, és olyan,hogy nem sok sokk, hanem végtelen dimenziók vannak, hogy inter közte dimenziók? Szerimtem van, ami most ott vagyok,de látom, azt a dimenziót, amibe nem vagyok benne? Fita,nem szólhat nyulhatsz bele,nem is lehet! Itt most a EtiópiAI templopot, ahol őrzik a frigy ládát, minden templom olyan,és az! Az az ó meg uj szövetség ládája lenne, tehát az ami a szentiratok,és most mindenütt... Előbb, most abba a diemanzióba, ami olyan, hogy a templomok a lakosságok legmélyebb ponta, és a körbe vévő, olyan mint a kráter,vagyunk, és többen! Itt csak akik a világosság gyerekéi,most azok fény alakunk van,és látjuk egymást, na meg a templomokat,ami ládd a legközelebb alakra, a kis falusi temlomok,és csak az lenne a szellemi mi? -élet? Na azoknak, akiket ott voltunk,(fita minden templom egy, mindegy egybe,mit amitmost péitenének,lássuk? kell talákoznunk, ami most lementem a tepmlom, udvara,ami az alappal,egyenlő! -köves volt. Na csk a templomok által vannak a települések,de nem láttunk egy ember alakkot se. -akiké a templom,azoké minden! Miinden az őők???- talajdona! Fita.minket nem engednek be,és most ezt vissza 1999 decemberben voltam otthon,és minden templomra,ra vágtam, miénk vagy! Fita,nincs se ember, se állat, se növényzet,csak falak! NINCS AZ AMT A MAGYAROK HEJJ ÉLET ÉLET KANÁSZ ÉLET,EZ OSZTÁN AZ ÉLET,HA MEG UNOM MAGAMAT, MAGAM IS UGY ÉLEK?
                  5.: Hogy bals meg nem blas...ha most a semmit, senket? -akkor GOD? HÁNYINNGER GERD,ingered,ugyanis, az HANG? HAN GOD!!! CSAK ÖRÖKEGY ISTEATYAMAMA FÉNYISTENSZÜLŐ,, DE AZ FA ISKOLA? HANGADÓ VAN,ÉS ÖRÖK CSAK SZERET,MEG FÉNYÉVEL FÉNYÜNKKEL ETET! CSAK ÖRÖK ÉLTET Ő ŐK,ÉS CSAK VISSZA FÉNYELNINI SZERETNI TUD,TEHÁT MOST ITT...Olyan hogy büntet, meg megjutalmqz meg most allád nyulna, téged jobban szeret komál, mint a testvéredet, amicsak egy örök testvériség van, (nincsak rögtön megöletik á bel, kaint?)és én abba vagyok,hogy megjöttem volna, ha el se mentem, hanem hipp hipp hipp...hopp,fénymadár (M) vagyok, és fénysebesség,nem hanem mindenüt ott vagyok, és most az hogy. most találkozok a Égi Fény testvéreimmel, előbb hangod, pitim,ne hagyd itt a gyrerekéidet, majd talákoztunk, és te is katona vagy! -fitaljÁtok mit irtam le, hogy azzonal ez a FEKETE JAJA EZ ÉGŐ IZZÓ POKOL FEKETESÉG, az itt van,de nem ebbe a dimenzióba! -és bele néztem,és itt talán,a katonságot utáltam a legjobban, és azonnal,IRTÓZATOS FÉNY ÖZÖN,a következő?-mondták, felderitók és előőrsök vagyunk, ti is? Itt kérdezlek szerinted nem az, az ok? Zitt irva vagyon, hogy midennek meg van a saját (ideje jövetele?) kijelÖlt, ki jelÖlte ki, amit még meg kell láttatnom,hogy te is katona vagy azaz itt ami most divat FÉNY -UFO-k? Zna ezt akarnám meg piszkálni,ugyanis moat az amit mi katona, egymágába ÖRÖK ISTENTYÁNKMAMÁNK SZEME FÉNYE GYEREKE, fita,itt van az ami mi FÉNY-JÉZUS! Na ezeke már zengedeztem,és a TE FÉNYED,MEG VÉD TÉGED,SŐTT ITT MINDENKINEK VISSZA KELL JÖJJÖN,AZ ESZE ÉS FÉNYMADÁR MAGYAR-OK TUDAT ÁT. Na most nemrég beszéltem apunénkkal,most hogy milett,na világ vége,és itt na KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBE,MOMUSA -MOMUSE KŐ, NYAKUNKBA, ami most a követkeccő a hjellzet!
                    6.: Ahögy ma láttam,itt nincsek csak hogy fekete szellemek, az az hogy meg tudtak osztani bennünket is? Na csak annyit, hogy TE MEG ÉN ÖRÖK EGÉSZEK MEG HALHATATLAN OK,na most itt vam, VELETEK VAGYOK,MONDJÁTOK TI IS, E -VILÁG? NEM EZ EGY IZZÓ POKOL ÉS ÉGÉS,MIG VAN MIT (MONYI) ÉGETNI? Fita,Kossuth -ék, fizikailaghazavágják UK-ÁT? Most mégis vissza esnek most 7x7 mélyedésbe, és most csak annyi,hogy rendeni kell dolgAInkat, mi lenne ha egy háborus gépezetet, és egy hadipart se pénzelünk, sem a BÜN NINCSAK SEBÜNKBE GYÓGYULNAK, SEMMIHADIPAR, HANEMCSAK JÓ PÉNZ $$$..MINEK MIRE KELL HABIRKÁIK,AZ ÉN BIRKÁM HUSA JOBB, NEM A DISZNÓNÁL? Fitleljal,rögtön minden örült prféciájuk jöven mndók,nincs de mult, onnan hogy van jövő = halál,az meg mi? Tehát az összes egy olyan hazugság, ami az $$$...sose volt bolt? Fita, vissza, csak akik kristály...na az az ami mikor Yojóval találkoztam,egy fény de nagyon arányos ember jelenség! Most az hogy fita, igen igen meg szüntetni a beadást és adót, és olyan hogy itt a GODOK GOD KIN FIN GOD FINITÓ AZ PÉNZ NEM,ÉS AKIK KEZÉBEN VAN A PÉNZ, zitt hogyha beengeditek a pénz váltóAIkat, na az hozta létre a KIN GODK KINJA MAMA KINJA,MEG MOST A SZÜLÉSI FÁJDALMUKAT? Fita ez az egy inxex xexelés xexxeltetés elletés és most vegyük ha egy emberből,na vegyük amit ezek besóderoznak, hogy Ádam,az Jéshus? Éva is hussá válik, és kefélnek, monduk aki lejár hozájuk, az lukat lát? Na most jönnek szüz Mária,meg Josinoja, az AI férje, sajnálom, ez csak kapkodás, de meg kell emlitenem, és itt csak robot gépezetükvan,és ezt a mi magunk, hogy AI másolatunk,mert ezek nincsennek, ugy ahogy se kinzók,se kin ok, nincs,mert ha megláttuk őket,ládd olyan hogy kiválasztott racca,még hirből dozesze sincs!!! Na most, itt olyan ami te csak sejthet $$$...az amit te élet, az a magyarok család ok!!! Nincsak itt Abram, ez mint AIDÁK ÉS AIDÁKÓIK mese, móka, és csak EGY ÖRÖKATYAMAMA VAN, ÉS MI AZ ŐŐK(imádtatott AIDÁK?) HANGJA HUNGOD HAN GOD VAGYUNK? Fita,GRINGIZ KANNAK MEG DIVID UK? JAJA ITT ABRAM, AZ AZ EGY ANGYAL ÉS SÁRA AZ TESTVÉRE,ÉS FÁRAÓI (parancsal csaló urakodóik,kigyóógyikamóka) INXEXEK? EZEK CSAK AZON BELÜL LÁDD NINCS KÜLÖMBSÉG SEHOGY, INXEXEXXESEK REPLIKÁTOROK PRÁDKÁTOROK TRÖKTÖRÖK DISZNŐ TOROK MERT ITT MINDEN AZ!!!
                 Innennn...na megprószálom,és hogy ami van,talán az idejuk? -betelt meNUK NUK kell, a pichába? Fiteljal, ez egy luk $$$... baxhatjuk, ugy néz ki, de csak egy? -mint a lunak? -fa?
Wen AI Creáted its own child? -fita itt csak ember utánzatuk,rongyrázzók? -csak ruha,rühe? - a fenekébe?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1335)
repcsepista Creative Commons License 2024.10.13 0 0 1335

UFOzzuummm... miEeee... Jesus juhus a király, zsidó -jewis kiválasztott hus volt, juhus?-csak? -az üdvözitó, megváltók,$$$... volt, mig a magyaroknak, nekünk neked nekem nincs halál!!!- -FÉNY JÉZUSUNK VAN, NEM HALT MEG $$$... se értünk sem értük,sem senkiért sem szem?- magáért sem szem?-, mert nekünk nincs hogy te krumlibull krumli bogár lettél? csiribi,csiribá csak az a jó bogár ára?
                   1.: 10/13. A KÉP? -minden ami épitménük az temptlom osztók foszók és oszt lopósoké? Zitt azonnal,hogy forditva kellene lennie hogy megy csiga, és ég a háza? Ég? Tehát az egész örökvilágmindenség a házad -hazádnak rendületlenül, légy hive hivva meg huzatva ó magyar...Nagyon fita, egy borzalom csótány vérszopoó kinzó dögökkel van dolgunk,s itt fiida, AZ ÁLLATOK HUSA VÉRE TÖBBET NEM VOLT ELÉG, HANEM A JUHUS, AZAZ ANNAK FÉNYE VAN, ÉS ANNAK A HUSA VÉRE $$$...VÉRE FÉNYE KÉNE? Zitt vannak az szent iratok,de kik HANJA HANG? -LEHET CSAK A HANGOK HUN GOD? Fita a pénz nyomás kisajátitók és KAUNTER SINTÉREK, TROLLA TOLLA,PÁL APÓSTOL, A POGÁNYOK NAGY TANITÓJA,ITT AZ HOGY MI MAGYAROK, HOGY KERÜLTÜNK BELE BELE, HUS DARÁLÓJUKBA, Zitt MarcZulli buli, fita mist magyarull, előbb New Agoston edge volt.és crhustijány lett, és most felizgult, és megnyiltak a tyukszemei? Apropogtató, amim van, ládd most nem hagynak aludni, amit a ififiam, rémálmom volt, és bejött, hogy meghalok, na most aidifiam, nem tudok aludni,na megszünt, s tegnap előtt, almát narancsot ilyankor (acid nem szabad enni, meg semmit, hanem szigururu étrend...na ezt itt Gerg-nek hivják, gyomorsav tul tengés, de ez olyan, ami borzalon, és most megprólálom álom, fita mi katonák vagyunk FÉNY -UFO-k? -made in, magunkat csináljuk a HANGUNKKAL,(ISTENATYAMAMA!!!) NEM AZ ÖVÉK,és magyarOk! Who? -jaja Mi is ufo-k vagyunk! FÉNY MADARAK, ÉS FEKETÉBE (TOLLA SÁROS) PONGYOLA, ÉS TULRULL TURULl MADARAK!!! Fita, ez minden reggel nap, jelentkezek, és jelentek,látod a fényem? Megint, én nem ufo-t láttam, hanem az vagyok,s leirtam,hogy előbb hangokat,belül, fita a KINKÜNnsőnk KIN KONG? -az a fekete fém-szén -grafit féle olyan,hogy megette a fene? -de meg eszi? -eszid, eszed gomor nyomor sava a szavad KIN GOD FIN GOD?
                  2.: Az Idifiam, azt álmodta tegnapra, hogy rövid időn belül meg halok, és nagyon le van törve. Ha meghalok, nevetnek rám az angyalok,nincsak akik godolátban is Öl,,xexÖl,annak nincs többet fénye,azaz lelke? Zitt mi magyarok, mi ezt felvettük, és belül van a fényünk, (ÉLÜNK ÉL TETŐK CSAK!!! A KETŐTT AZ BÖNBANKÁROKAT ÉS BÜNTETŐKET EZ ILYEN EGYSZERÜ LENNE???) ami itt csak annak van, akinek még van LELKE EMLÉKE!!! Fita,tegnap beszéltem az Égeinkkel.nincsak ők mnd a hamisHITÜEK, hamisek ha mise mese mese Móka, tise, na azok akiket a mi MAGunkat ide bekevertek, a keverékek? Fita,mit tanitanak ezek, mióta,elrabolják a vérségi génségi magunkat, gyerekéinket! Nincsak MAGZATOD MIAT, VAGYUNK MAGZATUNK HAMVEDRE? Fita, az asszony magja, és kigyó magja, na azokcsak hus hus hus...most fita, miért kell a hust OLTÁROZNI? -Nincsak amiről Marczulli buli beszél,meg a többi bull bulijuk? Hogy osztanak meg bennünket, és hogy tudnak a magyar a magyar eszi vérét issza Isa KIN GOD DOG, fita,a kerszténység fel vétele óta? - ki mi,krimi krémek krémek RÉM-E MOMUSA -MOMUSE NYAKÁBA LÓG RÁTEKEREDETT A KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBE? NINCSA PÉNZ HAMISITÓK ÉS PÉNZVÁLTÓK, na most itt mindenek előtt,azt kell rendezni, a többi lári fári? -minden savazás sózás és szavazás? Fita,nem akrom,hanem amit mára is,ami lett,na megjönnek S ITT A FILM: PRADITOR VS. -ALIEN na fita ezek verekednek a KONCUKON,(DÓZSA) AKI KAPJA MARJA? NEKI ADTA GOD UK MINDENKIT MEGDUG? Fiteljed,csak Gin Griz Kan, többek kzöt DIVID DUK? fITA ITT A GÖRÖGÖK BE CINCÁZNAK, BERAKTAM AZ IMMORTÁL FILMET, ÉS ITT AZ ANGYOK, AZOK TALÁN AZ MBER MAGJA,(DIETUK) ÉS ITT VAN A HYBRIDEIK,amit MarZulli, de fita,hogy az uriember termtsenek, ahoz legálább 4 geremrácia kell?
                3.: Most hogy itt minden a SZELLEM MI, SZINTEKEN JÁTSZÓDIK, ÉS MOST PL... HA ILYEN FANTASZTIK TUDOMÁNUUK TRESNIKÁJUK KAJA VAN, AKKOR MIÉRT NE SZÜNTETIK A KINT KINZÁST ÉS KANIZÁST? -PL A RÁK BETEGSÉGED? Fita itt csak a husod puhitáa kinzása sózása van!!! -SONKÁD HATALMAS TÁROLÓIKBA Most megint ismételgetni keellene, hogy mi GONDOL LÁT FÉNY MADARAK VAGYUNK, na sok jót emlitet,hogy mi a föld, Chikágó,Mi jami? -Washinton, hinta palinta, hányat tojtá az ólba? Itt ismét megemlitem Kossuth -én kat, katonák vagyunk, na most itt az van,csak össze kell jönnünk, fita itt nem a testem az anyag, hanem a gyerkéink teljesen el vannak ájulva tüllük? -MEG MÓZMERÁZVA MÓRÁZVA MOZI? Hogy? -most a mára álmom, hogy csak akik látnak a BENSŐ Ő EMBER GYEREK?-fita itt mi csak felevettük ezt a állati hus állománuk, és most az semmit de $$$... nemtud, sem kam jófet, nem lát magátul, hanem ösztenei prgoramja és csak ha ŐŐK ADNAK NEKI ENNI, HELLBE VAGYUNK? Zna vegyük ugy, hogy az egész angyali gyalázat tudománuk, az az ember magja bele keverve a kuka az a kukac? -kukta? -jaja igen érdekes Pál após tolla? -aki nem eszi, itt jeshus jesus? Na most, ami van, hogy azok akik már nem félnek, azokat át vették a sötét tudatlan s mosmár itt vannak, a kersztények 1024 éve annak, hogy a magyarok vannak, ami te meg én FÉNY MADARAK VAGYUNK! ÉS FÉNYÜNK NEG VÉD BENNÜNKET, ŐKET? Fitaljunk, ezeknek az iratoknak, miért nincs megettem,meg ettem senki, ed-edd meg? FITA,MINDENNEL AMI KELL HOGY MEG MENTSÜK GYEREKÉINKET, AMI MI IS AZOK VAGYUNK, $$$... he lehet, mert sokat leirtam és csak ciffrázom?

Inennn...Valami,ha valamit érteni akarsz, tudámsul veszel,most valaki elkezd MAGYAR RÁZZNI, amit nem értel, közbe szól SZÓL,és most figyeljal, mert itt a turpi,hogy hallod a HANGOD ÁT? ÉS KELL HOZZÁ SZEMEM FÉNYE? ÉRDEK LŐD LŐDD ÖL? LŐTTEK? MEGTUDTAM KI VAGY A VIZEKBŐL, HAL? FÉNYED?-FÉNYEM NYELED? Fita, az ami itt még emléke kéke?

...mellesleg MarzZulli nagyon jó, csak nem mert egyenes gerinces lenni, vagy nem lehet (még?) csak AI négykézláb?
...öááá...

Előzmény: repcsepista (1334)
repcsepista Creative Commons License 2024.10.13 0 1 1334

UFOzzuummm... miEeee... Dózsánkat elégetétek, de mijét? -miért, mert szelleme szellemünk örökké él!!!-értünk, értjük. értünk MAGYAR RULL?
                   4.: Kávézzuummm... nem többet, átmentem teára ára? A fiaim nagyon el vannak kenődve, hogy nemsokáig élsz,ami most az ha te MAGYAR RULL UR VAGY, akkor te örök vagy és itt a por piszok és hamu kamu alatt is? Persze hogy ismétlem magam, de van olyan nogy mindenap mindennap közeledünk magyarok a magyarokhoz? Most az, hogy ezeket, leirom, amit át kell adnöm robotomnak? -te buta, de buta debuta? (figyeled a benső embered red benned?) A fiiamat ami ha magyar ok vagy, csak egy fiunk van, meg lányuk.azaz örökházaspárok,na megkerépárok, FÉNY -UFOk? Előbb hogy GOD AZ A HANGOD, ÉS AZAZ ISTENATYAMAMA ÉS APANYA GYEREKÉIK, ÉS CSAK ÖRÖK ÖSZHANG VAN! Fita, itt hogy vakok vezetik a világtalanokat,és most azt akarnám, hogy mi akik a világosság gyermekéi, azok a mi világosságunkban vagyunk, és nem az anyag anya god, dönti el, hogy te ki vagy mi vagy, és menni pénzed van,hanem az emlékezeted! Ezt most azért, mert ez a sötét oldal, és itt csak szellem mi, világok vannak és akikőnkben benne a az az emlékezet, hogy örök egy IstenAtyaMama meg örök egy pár gyerekük apa, anya, nincsak az hogy minden bennünk van, csak az van! Ez lenne itt is apunk hangja? Fiteled EGY HANG! Az hogy, itt a szeretet számit, és csak örök fény, és élet éd éltet, ÉL ÉLTETŐ,és ahol nincs szeretet, az BUN TETŐ TETŐK,és ott nincs fény? Ezt próbáltam, azaz hogy mi ez, miEeee...és ezt csak azzal a szemünkkel, münka, hogy mindenek kiinduló ponta, az a MI HANGUNK, azaz csek egy hang van,és itt az irtokban, ha valaki hallja a hangom, beszédem, nem lát halált, sohe többet örökké, am az első olvasás után, akkor miéer van itt halál?
                  5.: Mellesleg, csak ennyit akartam irni, ami most a fiaim,elég jól meg tudják figyelni magukat, de rám is borzaloammal hat,hogy igyis ugyis előbb utóbb,.ezt a porhamu kamu robot botot, tuskó, (látom azembreket mnt fákat) le kell dobbni,na most én azt se tartom bünnek, ha irtó kinba vagyok, tul adagolod a fájdalom csilapitót, azaz ha magara teláltál, most az akarom, hogy ugy igaz,hogy ezt ténleg magunkra ÖLtöttök,Jna a xexÖlés az! Zitt az hogy apunk, fita apum a magyarok tesvérek közössÉg,előljárója, és hogy apumat is a xexxülés ingere, le teperte, most nézzünk magunba,mert most én mindent megtennék, hogy ne xexeltem volna, látva a fiiamat, hogy irtóra nem akarnák, hogy a testem levessem, de nekem is, ha nem xexeltek volna apuénk, jobb lett volna? Fita, ezek a gondoláttaim a kinomba jöttek,és most az van, hogy itt a magyarok katonák? De előbb, most az van, hogy mi a fene, nem vagyok a testmbe hol vagyok, és a fényben! Ismétlem,tehát találkozok az Égeinkkel, és pita, te is katona vagy,na most itt minden tiszta magyar csáládok, (csalárdok) katonai alakulatatok, csak még van valami,hogy szét tudnak verni bennünket? Na nem ha az EMÉKÜNKET ÜNKET NEM FELEDJÜK EL? Ez az, hogy többek közt, azért is jöttem ki, na fita,itt vannak világ golyók,(bolygógk) sok sokk? Azaz az ami a fekete nap napuk puk?- azok csak SZELLEMI MI, NEM MI NÉMI NÉMa VILÁGOK, DE NINCS FÉNY, NA MOST AZOK A SZIKRÁK,TISZTITÓ TÜZEK,SZŐSZERNT AMIT POKÓLOKOMODIVÁKNAK MONDANAK, és a magyar Édesanya nyelvünk, nem hazudIK, nem tud! De most oda, hogy csak ha szemed -szemünk kinyilt, és mindig, apUénK is, mert pitim, gondolkozz, na most jaja...de MAGYAR RULL!!!
                 6.: Na rengetek talán amit dimenizóknak mondanak, az végtelenek, jönnek mennek? Zitt az hogy figyeljük meg magunkat, ami most vissza, hogy nyisd ki a szemed, és gondolkodás hall láss fényed nélkül,nincs! Most csak örök egy hang van, az az a családa, ami a magyarok csal láda,de most nem adnak semmilyen energiát, akik létre hozták csak az ő jó világukat, a mi gyerekeink el rabolása által? (nincsak fel kell áldoznod a gyereked, ami ládd aki teremtette a világod, GOD? Hogy honnan van az a nagy tudássuk,megtechnikájuk,azt ládd a nyemeceket, akik maguknak akartak jó életet, a hadászakikat szét kapkodják, és külömben minden nekik dolgozhat,az örök győztes sereregek,óh mily sors óh mily sors LEEND? Na most, mi a HANGUNK, a mi hangunk vagyunk, (fita Atyafia Mamaanya, imhol a te anyád? -fita a Bbliába nogyon sok rá tapintás van,pl. ti is Itenek vagytok stbbb... az én hagom a HUN GOD, AZ ENYÉIM ÉRTENEK MAGYAR RULL?) ez az hogy ha te nem beszélsz magyarul,ami most az egyenes és fényes és fényegyenes,akkor is,ha felvettük,ezt a sárburát, és itt van rögtön, a szellem mi, (de a HQNGOD elárul, és most meg tudtuk, hogy te mi vagy, egy juh, és most you hukkt, ami amit ők mind a ké öldalon, bejáccanak jaccaca)viláGOD a hangod,vagy fita, most te nem mersz megmukkani mert a te magyar kimi kirimi voltod? Ha kimondod,véged van? Most az amcsi kersztények rimánkodnak GOD -nak, hogy bloondi megnyerje a szavazást, de fita, az aki elvette a hangod? Kingek Kinge bolha az ingébe,na most azt meg csinálni, itt ténleg valhalla el jönne, láthatóvá válna, ami történik, az igen? Zitt,ezt amiket leirok, akik a világosság gyermekéi vagytok,látjátok,de most egymáshoz akármitörténik,közelednünk kell, a gyerekénk miatt!!! (és hogy létudjuk mosni égetmni hagy égnjen, a gyalázatot) Itt most egy az egy hogy kapcsolátba vagyunk a mi Égieinkkel, UFO-k, és ezekról a látomások?-mások? tudnunk kell, és fiteljal,itt minden többet csak halál okádat, ugy a teiste mint a teista vagy,IRÁNzat,Kérdelek,én rögrön, érteni akarom hogy miez,és azt csak a benső szemünkkel munka,a mi munkánkkal,magunknak,azaz fiteljad meg én nem tudok adni semmit, az Urainknak,ha mindem az övék,ezért itt is eleinte, kirugtak, de ennek ugy kellett történi, mi történt? Rájöttünk hogy Mi is ufo-k vagyunk,és ennnél jöbb nem történhet de rosszabb?
                 Inenn... az hogy ufo-k,az az hogy te egy gondolát (szem) fény vagy, a HUN GOD -DAL?
...van egy jó dokumentő...ha van idótök, ugyanis itt ahogy előbb, a bukó ufok, ami most ezek esetleg,osztoznak, vagy kié a föld? -fita ezek a mi elrabolt meg vakitott gyerekéinkkel, ládd zerinte a nácik, ma is a toppon tudomáNUK onnan van? -ezt meg meg piszkálom, mert miért tüzzel vassal irtandók pusztitandók,ládd MOMUSA? -minden ami minden ember egyenlő,van olyan?
...The Unixplained Special presentátion DVR S1 I E'19 Dangerous Depth underground bases likr Arie 51
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1333)
repcsepista Creative Commons License 2024.10.12 0 0 1333

UFOzzuummm... miEeee... Dózsánkat elégetétek, de mijét? -miért, mert szelleme szellemünk örökké él!!!-értünk, értjük. értünk MAGYAR RULL?
                   1.: 10/12. A KÉP? Mindenek elkőtt a hangunk, hangulatunk, gondol gonddal látunk azaz minden egyedük, edd meg, jaja a fényem,nem hanem neked iis van, s mindenkink aki van, van almafa, de a kigyó rá tekeredve,és a alma a bogyója? -bögyő? Fita, most ezt a szellemem, a fénybe,van fénye, a fényember rém rim ember ira, és ez a robot botom, koc koc koc...tuskó vagyok, de nem az övék K? Kin Kong, a Kiroyok Kiroya, s ki mi által vannak a Királyok, nincsak BÜN =BAN -KÁROK,ÁROK S ÁRUK? AZ ÁROKBA HÁROM KAVICS KOC KOC KOCA? Tegnap, miután feltettem a mai csócsát, előtte csináltam 1 sárgarépa egy zeller, egy narancs, egy alma, egy fröccsöt, azt is négyfele töltöttem, mert azt mondták,csináljam csak vizzel, s mikor felraktam, közbe iszogatom,és olyan ami már egész héten, csak most nappal, borzalom valami láva, lett a gyomromba hogy levegőt is ha vettem az olaj a tüzre, és egész este 8? -most a feleségem,meg a fiam, egy adog barna rizsát, meg kell enned, amit kiraktam, megettem, s lassan le csillapodott, ugy hogy éjjel, nemsokára, reggel 6.tig aludtam! Fita, ezek az iratok, a a szellen ember tarmékei!!! -a gondolát is az,és most itt van ahol a magyarok vannak,ott fény van, de most a kiváalsztottak,és azok kiváltságAIi,(ajjasok!!!) kontrolla alatt vagyunk, ládd a Grofi szérü? Naz a tegnapra álom látomásom, másom?-hogy itt meg lehet látni, hogy mik a sötét szelleMÜek,mü az a cslekedetek, és azok meg maradnak! MÜE -mühelye az munka? Itt most az hogy gondolkodjunk fe MAGYAR -MAGYAR OK RULL!!! Ezt ugy, hogy magunkra (magUKra) is gondoljunk, és kezdődik magunkkkal gondoskodjunk magunkről,mint egymásról, magunkról?
                 2.: Nyisd ki a szemed, és láss...fita mndenünk ami a miénk az fény a fénybe, menj menny be! Mi fények,mehetünk a sötét oldalra,csak ez a két oldal borda van, és onnan vissza a fénye,de nem a sötét oldal bordások,fita itt minden INXEX? -LEGYEK VAGY NE LEGYEK,és fita az iratok,minden az inxexxel van? Most az hogy a HALÁL, végleges,van lába? -nem hanem kigyóógyik lett, és egymástis nyelik,vagy rájjág a husuk? Ime ami van, a magyaroknak, csak örök EGY FÉNYATYAMAMA ÉS FÉNY GYEREKÉIK APAANYA,ÉS ÖRÖK ÉLEK TESVÉRISÉG? Zitt el hagyta e már magyar magyarokszülők (öröksully) gyerekét, soha sem soha és most ha igen, az hálál, és végleges, és azok rombolnak romba tökölnek (KIN KONG KINBA VANNAK ÉS AZZAL HOGY MEGSEMMITSITIK A TUDATUKAT AMIT NEM LEHET, CSAK MEGVILGOSODNI FÉNYYÉ VÁLNI) és mor -mora, halomra dögölnek döglődnek,Jna most a HAN GOD? A HUNGOD ÉS AZ A TEREMTŐ SZAVA,(SAVA?) HANGJA, HAN GOD, VAGY MOST KIN GOD, GOD IS KING, ÉS ÉLET HALÁL URA? Az irataimba, benne van az, amit át tudtam hozni, a mi fényes szellemi világainkból, ami csodábnál csodáLÁTosabb, és itt is az,akik a fényben fényünkben vagyunk vágyunk , akik emlékeznek!!! Ami van, most ők,akik a legközelebb amit tegnapra,hogy van egy Sion Sionuk hegy? Ez ahol a kiroyok kiraja, ezt mind meg láthanÁtok,ha ax SZENT STEFAUNK REXX OF HUNGARY RIHA,RIHALYUK LETT,ANALUK? -Zitt hogy ma is, a magyarszülőktól elveszik a gyerekéinket a puja szedók? Fita,most nem akarom ciffrázni, de amit most a fényes szellem remember rémember, fita kora gyerek korom óta,Ria Ria nemriha, riadalom van,és a környezem menekül előlem? Most azt is, tehát ha te elhagyod a szüleidet, vagy azok téged, vagy szét tudnak verni.ami valóság, DE NEM FELEDÜNK!!! MI nem voltunk s leszünk, hanem örök vagyunk, ugy hogy sose hagyjuk el egymást, és Égieink (UFO-k) seggitsetek (rugdosátok az ülepüle) jogy egymást megtalájjuk,és sohe többet nem tágitunk? Fita, az a szellem halála, és az az hogy most ládd a gyerkéinket,fiteljÁtok amit leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! TÓ PUKULÁNKBA? Fita itt minden sár, és szar, és a szar elég!!!
                  3.: Ne haragudjatok, hogy ilyen sokat beszÉlek,minden az, és a sötét oldalal az egy gyikos kárhozatos robot bot gépezetek Most tegnap,akik a TOPPUK TOPPAIK? Azok is szellemek,és olyan, ládd a Chronicles off Riddick filmben, a ranglétra hogy olyan mint azok a dögök, ami bestia,kutya formák, kinek van monduk,három? -hárrem hármasok, fideljétek a több nejüeket? -tota inxex? Vicca, hogy most is, az a magyarország amit most magyar lakosok, és a lakkosok? Na fényben, napfénybe van a magyar NAP nép-(PEN)népem, és most fiteljal, ezek adnak midnen energiát, (csak őők a magyarok?) amit csak a FEKETE ZUBBONUK? -AMIT MI AKIK NYITOTTÁTOK A Mi is ufo-k vagyunk! Na az amit a sumir iratok, hogyha az égi bolygók,összejönnek a Tündöklő Szarvas jegyébe,a föld egy iszonyatos fényben -tüzvészben meg tisztul. ami ránk hogy mi megszününk, nekünk olyan nincs, mert pifta,iszol mustot, nem mert fosok? Naz az. hogy a kiválasztottak.az amit megpróbáltam, hogy azok robotok? -nem, hanem őrdögök? Jaja, az hogy ezek soha, hogy nem ŐŐK általuk vagy,és minden,ezek akik jön a KIN KINGE, BOLHA AZ INBGÉBE,ezek olyanok,mjnt akiket fel huztak,na Swédwenburg hogy azek jönnek mennek, azaz ezek mindenkit át vernek, ládd a golgota és kereszt,ha keresni mered (vered?) a tesvéred hangját? Na itt az övék, minden ami égethető energia,most ők tudják,hogy ki azopk, akik ténleg fény UFO-k, igen és ránk vannak állitva, rögtön az ovodázTatás és iskolázTatás és ha nem tudnak el zárni, engem ha otthon maradok, megölnek, vagy bürtönbe zárnak! Na fita,most a sötét oldalbordás szellemek,maguról se tudnak semmit!!! Még valami,hogy te a másik ember társadat,allatvalódá (lóvá lóvé?) levered,az a szellem ed, halála? Olyan gondolát sss...hogy te a máxik testvéred,ami csak egy van, hogy te magad fölé vagy allahala, az a halál? Fiteljuk, szinte az Iratokbull, BbLila mindent ami van, ki lehetne silabizálni buzerálni?
                  Innenn... olyan csodatevő, ha valaki nem lát csodát,nem is fog!!! Ezt most ugymegfigyeltem,hogy ez a fényesz szellememmel irta, és át adom ennek a robot botnak?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1332)
repcsepista Creative Commons License 2024.10.11 0 0 1332

UFOzzuummm... miEeee... Sion hegyek hegye, halmok hatalmok hatalam hat alma?
                   1.: 10/11. A KÉP? Előbb az álmom, hogy a Cion hegyek hegyén voltam, és az lenne a Királyságuk minden hegy egy és halpm hallom, egy hegy -halom, hallom? -csak az!!! Most csak ugy, megaz, hogy nagyjából mindent érinttettünk a mi iratainkból, és csak ugy,hogy mindennél csodálataosabb a magyar-magyarok világa, tudáta ami a fény tudása, van más, ládd nincs fény, se emléke? Az irások,hogy Moé felmen a hegyre, na az Sionuk, és most a Horr -móra?- hegy, halom, és az is hatalom, na most a 666... az az ember (bestia száma, ládd hat csukra -csakra? - nem egészen, mert apuénk becsngőztek, amiról szó lenne, itt nincs ember fog alom alma sss...kigyóógyik a Mozi? - ami van, ott a Sionuk hegyek hegye, ládd a piramisok mniden piramis egy csuccsa, és ottvannak laknak az ő Godjaik,jaja az őők a termtők hanGOD adóik? HamGOD DÖG hangAdóaik? Fitya,ez most figyeltem meg, hogy valami borzalom mint az Exorzisfilmek, kitört rajtam, és nem aludram semmt, (hétfő óta) mert olyan 10 (20) körül,csak feltört valami láva, és szét égette a nyelőcsővem a mellem, a tüdöm a szivem,és ez ment reggelig,ami arra gondoltam, hogy nemcsak elhallgatatni,amit nem lehet,és nem tudnak, hanem hogy sehogy ne tudjam megközeliteni a kis testvérkémet? Fita,az összes irataimba, leirtam hogy mi magyarok vagyunk, és most itt is mi a fényünkben (emlék) vagyunk, mig amik akik? -porból lettek csak por meg hamu (katalizátor) maradt, és az itt is látható! Amit már leirtam, hogy most hogy valami borzalom láva jött fel a gyomromból, ennek ellenére, ládd el el eálajultam a fájdalomba,és ki tudtam szakadni a kinombull? -most itt is meg láthatjátok,hogy ezek a borzalom rom halmazokbull, ami itt minden porbull, a sovány bika, megeszi a hat kövéret, te mit gondolsz magadba,ha ezt hallod?
                 2.: Akik a magyarok, és kis oázisok, fita itt a portya, ami kis magyar ok oázisok, és azoknak meg kell maradnótok, ezek azok? -apuénk 2023 -Sziveszter! Fita, amit most addig, hogy a HUN GOD, az egész év letszebb szaka, a gyönyörü tavasz, akkor a TEREMTŐ??? -a HUN GOD? Az EGY HANG, ÉS MINDEN EGY HANG, HANGBA, ÖRÖK REND ÉS FEGYELEM FIGYELEM,AZ FEL ISMERÉS? -ez megint apunk becsngettek, azaz ahoz szem kell? -fényel fénytnyel és fény tükröz csak,tehát a magyarok családok örök egészséges meg egészek,magok? Vissza,hogy most az ahol amit mindenek oka, központa van,az egy hegyen? Nem feltétlen a leg magasabb,hanem ott vannak azok,akik ezt létre hozták,vagy egyszerüen ez az földi növnényzetet, kisajátitották,és a növény világból, kitenyeésztették az állat világot,és azokat számitógépeztek, azaz a bestia száma 666...? Most csak röviden,hogy ami van, hogy vannak akik a BUN = BANKÁRSÁGUK? KÁR OKOZOK,(nekik haszon, de nekünk szoritja hasunk?) és innen van az ami most minden lázad, ugy az anyag is,ami itt mesterséges anyagok anya god, azaz egy van köztük, azaz van a Királyuk Kiroy RULL nagysága, minden ami földi nagysáGOD?- nagyság UK? HANG ADÓJA? Na most,itt vannak a GOD OK? Köztük láttam a óriás robot gépezeteiket, most itt hogy ezek,amit al világoknak hivnak? Ez itt hogy akik PARNCSAL CSAL URALKONDAK ACSARKODNAK,hogy azok hogy és mint láteznek, Zitt amit kiemlnék,hogy vannak olyan intelligenes robotaik,ládd itt a minden látás és gondolodás nélküli Sionisták,akik most a magyar ok? Zitt Rákosi 33. -Rosswel -Csörcsil -Staiin, magyarország vagon kérdés, erre Rákosi, adjatok 10 évet, na most van magyarország, a levegőbe, ahova fel emmellek benneteket?
                   3: Most ugy nézfen szembe a halállal, hogy te meg mer mukkanni, ami ha nem bánt senkit, had beszÉljne, meg olyan imerős, ami nem tudtok el téveszteni, hogy magyar okvagyunk, és a világosság hozók gyereméink? Fita, a BbLiai iratokba, veletek vagyok e -világ, vita ha ott a kezdete ahol a vége,próbáljuk meg látni, ami magyar RULL gondolkodás!!! -Fita a hang,de ha van fénye és szemed, edd? -nemcsak ed? Őők adták kölcsön? Nincsak minél töübb pénz nyonak, többlett, annal kevesebb és itt a végük? Nazi az az erdeti Kossut bankós önnálló nemzeti országok, amit most vissza a hegyre, nincsak olyan tudománuk van, ami hihetetlen, és honnan? Vissza, a Mi is ufok vagyunk! -ba baba, hogy pitim, mindent jóra? -de lehet nem jóra is, azaz csak nekik jó, és csak értük, étjuk van minden? Minden az Urnak ADÓM, mnden az övék, szivemet is néki adom dom, a dam, az is az övék, ha őők teremtettek mindent akkor miért kell neked mindenet odadni? Fita, itt most ezek át tudják venni a salakanyagAikkal a állati buránkat, ládd szerintem most velem ez történt? Fita tegnap kötelező kovidó vizsga, a feleségem semmi oltás nagy hangon? Az orvosi irodába,megszünt gyötrelmem fájdalmam, mert a doki, nem nagy dolog, ami amin kersztül mentem, és most hogy a hang, vagy mi az ami levette róllam,na kint vártunk,s nem birom tovább,le fekszek a kőre,és hivtak! Zén figyeelm hogy mi törétnik,és itt halálra vagyunk adóztatva meg kinlasztva,na most itt az van, hogy ezek semmi olyan gondolát,hogy te ha nem tartodbe a szent irásukat,amit maga szent irataik, nem lehet!!! -hanem áldoznod kell! -a fiadat,a lányuk a lányuk angyaluk? -luk? Fita, Kennedyék,ezek itt vannak a magaslatokba?
                 Innenn---fireljuk, a haláloddal, neked, midnen egyes személy? -jaja vagy meg vilgosodás van! Nem lehet okolni a halál ki fel támadási nap, adókat $$$...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1331)
repcsepista Creative Commons License 2024.10.11 0 1 1331

UFOzzuummm...miEeee... Itt vagyok, el se mentem, ragyogok rotyogok motyogok,hol a motyó?
                    1.: 10/10. A KÉP? -Hogy ma, itt megjelenhetek, ládd egy ős tökös? -ezt me még nemrégen, nem is gondotlam volna, mert mára is, olyan poklok pokjla láva, okkádék jött fel a tokromba, hogy most ezennel, adonIsten fapapuc? Mostmár hétfőtől,és a fiam rémálma,nmi történt? .Zna most a felesÉgem.előbb elment apatikába, és hozoott tabletátt,aminemsokára,mintga valemit, azaz egnyhült a kinom, és fiaiam, menned kell azonnal az orvoshoz, ami én az miatt,hogy borzalom kinokat álltam, éltem át? Hogy megahalok,és innen kezdeném, hogy nekünk, akik mi ÉL TETŐK vagyuinik,mi olyat nem taáltunk ki senkinek! -magunknak? -maguknak? Most el feküdtem, mert felesÉgem csinélt párolr krumplit sárgarépa zeller meg kéttojást,pici csikremellét, rizsa, csak a krumlitzöldséget meg a tojést ettem meg és el tömődtem, mert nem kivánok semmit, és most ezt magámba tömptem, mnt a gácsér kacsát? Most azt, hogy igyiis, pillanatokra ki tudtam ugrani, ebből a hulla darálóból? Itt most a hangom hangol, vagy öl? Most az az érzésem van, hogy megint okádni kéne, de ez egy olyan vala,mint az Exorzis filmek,és csak pár szóba, hogy a HANG .OD VABY KIN GOD, TEREMTETTE A VILÁGOD:
          Innenn... folytatjuk...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1330)
repcsepista Creative Commons License 2024.10.10 0 0 1330

UFOzzuummm... miEeee... Éljen a Magyar (Mgyarok) szabadság.Éljen Haza, katonák vagyunk,Fény UFO-k?-made in Hu? Who? Mi is ufo-k vagyunk!
                   1.: 10/9. A KÉP? Tegnap ettem egy konzerves csirkalevest, és főtkrumlit meg sárgarépa (murok) sszörnyü gyomorsavam lertt, egész reggelig kinzott, aztán enyhült,és a felesÉgem,hzott egy fél banánt,és most csak azt eszek,ládd most egy avakádó, két lágy tojás,egy zelet kenyér,de annak is a felét,és meggyógyulok (Jé husomnak, sok sebében gógyulok meg teljesen?) A fiaim,ne menj még el,lagalább 90? Sose...jo jo de legyél még itt is velünk, legalább 90? Na most reggel végre eltudtam aludni, és most du,-2 (14) keltem fel,de most egy pillanatra elfeküdtem,mert szörnyem meghuztam egy inamat a hátamba, s tudom a bajom okát? Fita, reggel fele, ugy olyan, hogy a kinom csökkent, most is irtam, és amit tegnap, hogy van a fekete koromoldal, ami minden szellemi alapu, és amit tegnap,hogy itt a választás,az a fekete szürke hamu kamu alakok, most az ami a folyó tegnap, az egy nagy kigyó? Csak egy plllanat volt, meft felébredtem! Az ififiamnak rémálma volt, hogy az ördögök,fita ezek a teremtések, és GOD, azaz a hangod, nem hanem a HANG UK? Juhus UK? -a Király? Ahol parancsal csal uralom van, ahoz dögnek kell lenni,és az hogy GOD = DÖG ÖD, AKIT MEGÖLSZ A TIED? Kérdem, hogy ha a HANGOD mindened, akkor hogy lehet megöni a HUN GOD? Volt e még a magyarÉdesanya fénye nylve,ugatás, amit törölni akarnak, a matyarok emlékét is, és nem tudták? .Gondoljátok,azaz az is energia? -igen fény,és fényenerergia,és olyan csoda világ, amit most apuénk, ez is jó meg csodás, ami most te hogy gondolod? MAGYAR RULL? -vagy hottan rottan tota? Fita, nekem nem parancsol parancsal senki,mert jól vagyok tanitva,Magyar Magyarok, szüli sully iskolába jár a kába,élet =iskola?
                 Innennn... Isten báránya im jövök beee...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1329)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!