Spórol. Nagyon sokan. És egyre többen ahogy megy felfelé a nyál ára, a fizetések meg kevésbé. De menni viszont kell a mai tömegközlekedési lehetőségek mellett.
Csak egy példa. Gyerekkoromban miskolcon a villamos 2-3 percenként járt csúcsidőben ( és mind tele volt), 5 max 10 percenként holtidőben. Éjszaka 30. Most csúcsidőben jár 15-20! percenként. délelőtt meg délután 30-45 perc!
Vonak Miskolc -BP fél óránként ebből minden második gyors minden második órában IC. Menetidő 1 óra 50 perc gyorsvonaté, és 1:45 az IC. Most egy óránként jár ( az IC-k megmaradtak), de az IC menetideje két óra fölött van.
Én meg azon értetlenkedek, hogy szikrázó napsütésben minden indok nélkül ( se dugó se baleset) vajon miért haladnak ( csigusz?) autósok 70-80km/h-val főúton?
Ma többször belefutottam ilyen "karavánba", valamelyik fittipaldi hasít a sor elején vagy iszonyat hetvennel...oszt a többi sült keszeg meg szépen battyog utána....mertugyeszikrázónapsütésbenvalószínűlegnagyoncsúszhatazútosztezért.
Én tagnap este is teletankoltam 1.529 Euro-ért, és amit elautóztam azóta azt töltöttem rá ma, ismét teletankoltam áremelés ide vagy oda.
Mindegy mennyit mikor emelnek akkor is ugyanúgy autózik a nép, lát-e vki kevesebb autót az utakon ha neadjisten emelik 8-10Ft-al az üzemanyagot vagy akár már hetente többször is emelnek, akkor sincs kevesebb autó sehol sem.
Itt délben senki. Persze a nép nem gondolkodik, hogy direkt elmenni tankolni megéri-e neki, mondjuk autózik 5 km-t, amit tankol, azon spórol 200 ft-ot, megéri-e. Más, ha amúgy is elmész a kút előtt, az érthető.