Keresés

Részletes keresés

greg5 Creative Commons License 2000.06.09 0 0 424
Jo lenne, ha az erintett CoVboy is megszolalna a topikban...100szazalek, hogy olvassa... :)
CWorm Creative Commons License 2000.06.09 0 0 423
Hancu: Milyen érdekse dolgokat mondott CoV a jövőről?
Más: vajon CoVboy akkor is kiszáll, ha Hancu nem? Lehet, hogy csak ő tömte tele a fejét azzal a dumával hogy "húzzunk el erről a mocsadék helyről!"? :) Na jó, ezt visszaszívom. Hagyjuk. Csak kíváncsi vagyok CoV (és az 576...) jövőjére.
Csá.
Előzmény: Hancu (415)
Tenshinhan az okos Creative Commons License 2000.06.09 0 0 422
Hancu:Gratulálok az új állásodhoz.
Balogh Zsolt laptulajdonos úrnak a mondanivalóm lényege(cenzúrával): Menj a *** *** és **** *** ***.
Hajrá CoVboy és le a Balogh Zsolttal!
Előzmény: Gundark (421)
Gundark Creative Commons License 2000.06.09 0 0 421
Mi fog ebből keveredni? Most menjek vissza a guruhoz? Kurta jó hogy itt mindig valamit csinálni kell nem? Először létrejött az a gamestar nevű vicc, most meg hazavágják az 576ot. És ki fog bele irni? SzJVC? Szeretem a szimeket, de ennyi nincs egy hónapban. Vagy pár külsős? Mostantól be lesz tartva a megjelenési határidő? Mert ha nem és CoVboy sem lesz akkor hogyan tovább? Mellesleg mit takar a "CoVboy hibájából" szöveg?
Adder Creative Commons License 2000.06.09 0 0 420
Valamilyen oknal fogva 576-ot se veszek tobbet. Na vajon miert?
Nem gondoltam volna, hogy egy honappal ezelotti CoVboy&Hancu-atok hozzaszolasom (amit poenbol irtam persze) valora valik (mas okbol persze).
Good bye 576!
Te meg CoVboy allj neki uj lapot kesziteni :)
CaSToR Creative Commons License 2000.06.09 0 0 419
Fogadunk, hogy fél éven belül csődöt fog jelenteni a Philos? ;)
Hancu Creative Commons License 2000.06.09 0 0 418
Nem az "e-mail" linkre kell klikkenteni, hanem az "adatok"-ra...

De megspórolom neked ezt a klikket:

Hancu email címe

Előzmény: Tamás (417)
Tamás Creative Commons License 2000.06.09 0 0 417
Mondd csak Hancu, milyen új e-mail címedből? Mert itt még mindig az 576-os van...
Előzmény: Hancu (415)
Gokuball Creative Commons License 2000.06.09 0 0 416
Hi!
Szerintem nincs igaza annak, aki azt allitja inkabb kessen az ujsag csak maradjon Covboy a helyen, stb.

1. Egyszer el lehet jatszani a kesest, de minden honapban mar tobb mint unalmas (pl. ezert is vettem Pcgurut ebben a honapban).

2. Nem tudjuk , hogy valojaban mi tortent a szerkesztoseg berkeiben!

3. Az ugy elintezesenek modja igencsak kifogasalhato.

Hancu Creative Commons License 2000.06.09 0 0 415
* Amugy kiváncsi vagyok, hogy Hancu kiszáll-e

Ha már felvetődött: május elsejével, azaz több, mint egy hónapja kiszálltam, a mostanában (?) megjelenő számban már csak 4-5 oldalam lesz, az is külsősként. A dolgot nem akartam nagydobra verni, de úgy tűnik, most már nehéz lenne elkerülni. Az okok prózaian egyszerűek, és valószínűleg erős átfedésben vannak CoVboy indíttatásaival (tehát CoVboy és én is önszántunkból hagytuk ott az 576-ot, szó nem volt "kirúgásról"), azaz az emberhez méltó munkakörülmények, és cég által nyújtott anyagi biztonság totális hiánya. Hogy hogyan tovább? Részemről az új emilcímemből kitalálhatóan már rendeződött a dolog, CoVboy majd ha akar, nyilatkozik, mindenesetre nekem érdekes dolgokat mondott a jövőt illetően.

Hancu

PS: PUMA fiam, ne gyere ezzel a Hancu-átok szöveggel, mert írok neked egy fél oldalt a Gamekapocsba, aztán leshetsz... :)))

Előzmény: KV (410)
Liquid_FX Creative Commons License 2000.06.09 0 0 414
Ellátogattam az 576 sitejára, és elolvastam mégegyszer a Covboy távozását bejelentő hírt.
Így összeségében csak annyit tudok mondani, hogy gratulálok az uraknak, akik összehozták ezt a finom kis hírecskét, ilyen bunkó módon már régen láttam tálalni valamit. Méghogy "..az 576 ekkormegakkor jelenik csak meg, a Covboy miatt...":komolyan mondom, mint az óvodában a hülyegyerekek, akik beárulják az ovónéninél a pistikét, mert az elvette tőlük a kisautót. Legalább annyi tisztesség lehetett volna bennük, hogy az egészet normálisan, állítólagos bűnbak felmutogatása nélkül közlik- de ugylátszik ennek arrafelé még nincs meg a kultúrája. Szegény SzJVC tekintetében meg nem akarok prejudikálni, de komolyan gondolják, hogy ő a megfelelő ember a lap továbbvitelére? Nagyon rendes/korrekt emberkének tűnt az írásai alapján, de nem volt elmondható róla, hogy ő adta volna a lap arculatát- hiszen "csak" egy szimulátor "szakíró" volt, aki más játékleírást még soha nem csinált, nemhogy lapot főszerkesztett volna. Ennél már a boldogult emlékű Zolee visszahozása is jobb megoldás lenne, akkor legalább egyértelmű volna, hogy a tulajdonosbácsi vissza akar állni a régi reklámozós, mindenjátékszuper, legalacsonyabbszázalékakilencven vonalra...
Kiváncsi vagyok, mi lesz a következő számban- hogyan próbálják az olvasótáborral lenyeletni a békát... azt még mindenképpen megveszem.

üdv: liquid

Worm Creative Commons License 2000.06.09 0 0 413
A kibaszott kurva életbe !!!

CoVboy csinálj egy új lapot LÉCCI !!!

aszittem Creative Commons License 2000.06.09 0 0 412
Sziasztok !

Eddig ugyan nem írtam ebbe a topikba, de mindenkit biztosíthatok, végig figyelemmel kísértem írásaitokat, hozzászólásaitokat. Hogy most mégis "tollat ragadok" annak az az egyértelmű oka nálam is, ami többeteknél ugyanaz volt: szerény véleményem szerint is az 576 lehúzhatja a redőnyt, CoVboy nélkül nem lesz az, ami az utóbbi pár évben volt. Mert bármennyit késett is, bármilyen minőségű papíron is jelent meg (amivel nekem soha nem volt bajom, másokkal ellentétben), és bármennyi CD is volt hozzá, ez volt A pc-s GAMER LAP Magyarországon. Én ugyan nem voltam előfizető, de mégis minden szám megvan, de sajnos CoVboy távozásával én is abbahagyom az újság vásárlását. Ha azt akarta elérni a "kedves laptulajdonos úr", hogy (szerintem) velem együtt még sokezer hűséges olvasó ezt tegye, akkor gratulálhatunk neki, elérte célját (mellesleg küldjük a mentőt is, nagy drabális bácsikkal, akik majd fordítva akarják ráadni a zubbonyát, mert épelméjű ember ugye ilyet nem tesz, hacsak nem a saját pénzének is ellensége...). Nos, miután több-kevesebb sikerrel kikeveredtem előző mondatomból (melynek mellesleg elmebeteges részét szintén CoVboytól olvastam először), javaslom hagyjuk el e topikot, és alapítsunk egy másikat, mondjuk Requiem A gamer lapért, vagy valami hasonló címmel....
Részemről vígasztalhatatlan vagyok...

aszittem (ez sosem fog bekövetkezni)

Iwo Creative Commons License 2000.06.09 0 0 411
Tiszteletem jeléül hétvégén mocskosul be fogok rúgni a Tóthban a Lákusszal.
KV Creative Commons License 2000.06.08 0 0 410
Csevegő márpedg nem lesz... Most abból álljon hogy: "Miért kelett kirúgni a Covboyt, ti f***ok???" ? Amugy kiváncsi vagyok, hogy Hancu kiszáll-e... Én legalábbis nem dolgoznék szívesen ilyen bunkók között... Bár az az igazság, hogy enni is kell valamit...
PUMA Creative Commons License 2000.06.08 0 0 409
Hát ez hihetetlen! A ZED után az 576-ot is a saját vezetősége teszi tönkre. Gratulálok! Csak tudnám, hogy mi értelme van... Mondja már meg nekem valaki, miért kell az élet legjobb dolgait szétbarmolni, ha már amúgy is olyan kevés van?! Miért, miért, és ezerszer is MIÉÉÉÉRT????
Csak mert 2 hetet késett a lap? Ki a francot érdekel? A MINŐSÉG a fontos, és azt bizony meg kell mondani, hogy az 576 Kbyte ebben elsőosztályú volt. CoVboy és a többi szerkesztő Magyarország számítógépes játékkultúráját olyan szintre emelte, amelyről mások csak orgazmus közben álmodnak és sajnos úgy néz ki, hogy ennek most itt, ezennel vége. Kár volt érte.

(Úgy látszik az 576 KByte-ot is elérte a híres Hancu-átok... :))

dzsó Creative Commons License 2000.06.08 0 0 408
Te jó ég, nem lesz CoVboy? Akkor ki vezeti a csevegőt? SzJVC LÉGICsevegőt csinál majd belőle, vagy mi?
KV Creative Commons License 2000.06.08 0 0 407
Túl sok lehetőség nincs, egy új játékújság van láthatáron? :)
Liquid_FX Creative Commons License 2000.06.08 0 0 406
Miiiiiiiii?????? Kirúgták a Covboyt? Ezeknek elment a józan eszük... Az 576 egy nagy rakás szar volt, amíg a Covboy oda nem került, reklámujság, reklámcikekkel. Covboy bátyó pedig három év alatt felhozta a béka segge alól kicsiny hazánk legszínvonalasabb pc gamer magjává. Komolyan mondom, az utóbbi időben ütötte a nagynevű angol/amerikai lapok színvonalát : jó cikkek/írók, sok info, hangulatos tálalás.
Erre most ez... áhhh, hiába, ha valami jó, akkor valami marha biztos elrontja.
Covboy: remélem folytatod valahol, mert rászoktattál minket a jóra, és most qrva nehéz lesz leszokni róla(és nem utolsó sorban költséges: most fizethetek elő a Pc Gamerre :))

üdv: liquid

TOMTOM Creative Commons License 2000.06.08 0 0 405
Generációk váltása? Vagy egy újabb mítosz felbomlása?
Amikor 1999 szept. nemtomhanyadikán olvastam az utsó ZEDet azt hittem ilyen nem fordul elő többé egy ideig. Mégis. Azzal, hogy CovBoy távozik az 576kbyte-tól, az egész újság mexűnik létezni. és ez nem jó. Érdekes, hogy ezen hülye belső konfliktusok miatt végülis csak bekövetkezett az, amit már mindeki tudott: a PcGuru egyeduralkodóvá vált. Hogy ez jó-e döntse el mindeki maga, viszont az, hogy egy tízéves, nagymúltú magazint forgatnak fel, asszem, mindeki számára felháborító...

:(((

CWorm Creative Commons License 2000.06.08 0 0 404
kurva életbe má hogy minden jó dolog tönkremegy aztán midnen szar lesz .. ÁÁÁÁÁÁÁ!! CoV.... áá, talán elő sem fizetek, még megjön a májuisi szám aztán nem tom milesz. hogy az a..!!! :(((((((
Tenshinhan az okos Creative Commons License 2000.06.08 0 0 403
CoVboyjal mi lesz? Hova megy? Lemondom az előfizetésemet!!! Én is a CoVboyért vettem az újságot! :(((
Előzmény: greg5 (402)
greg5 Creative Commons License 2000.06.08 0 0 402
Mi lesz veled 576??? :((
Stöki Creative Commons License 2000.06.08 0 0 401
Ezen a fórumon szeretném bejelenteni, hogy én sem írok többet az 576 kbyte-ba. Ugyan a laptulajdonos úrral legutóbb abban maradtunk, hogy továbbra is külsősként fogok tevékenykedni az újságnál, azonban a lent idézett "hír" mélységesen felháborított. Távozásommal szeretnék szolidaritást vállalni CoVboyjal, aki utolsó belerúgások helyett inkább alázatos hálát érdemelne az illetékesektől, amiért 3.5 év alatt színvonalas, vidám és prosperáló lappá varázsolta az 576-ot (az utóbbi hónapokban Hancu mester asszisztálásával), egyszersmind ily módon szeretnék tiltakozni az "üzenet" tartalma és stílusa miatt.

Egyúttal szívből kívánok sok szerencsét, a miénknél zökkenőmentesebb munkamenetet és jó munkát SzJvC-nek és a leendő új cikkíróknak az 576 kbyte további szerkesztéséhez.

Stöckert Gábor
/Stöki/

KV Creative Commons License 2000.06.08 0 0 400
Akkor is jobb a PC mert ahhoz legalább van Windows :)))))
JLGee Creative Commons License 2000.06.08 0 0 399
Asszem lemondom az elofizetesemet egyedul Covboy-ert vettem az ujsagot...bazz
Előzmény: Bud White (398)
Bud White Creative Commons License 2000.06.08 0 0 398
Idézet az 576 kbyte honlapjáról:

"Sajnálattal közöljük minden kedves olvasónkkal, hogy az 576Kbyte Covboy hibájából csak június 14-én, szerdán jelenik meg. Nyomdaváltás után az 576 vezetősége úgy döntött, hogy főszerkesztőt is vált. Az újságért felelős új főszerkesztőnk ezentúl, a már jól ismert Sz.JVC."

Amit én hozzá tudok tenni: NEM a vezetőség mondott fel CoVboynak, hanem CoVboynak lett elege abból a kib@szott nagy kuplerájból, amit a laptulaj, Balogh Zsolt nem átallt "szerkesztőség"-nek nevezni, és azokból a körülményekből, amelyek végül azt eredményezték, hogy az újság nem tudott a CoVboy elképzeléseinek megfelelő színvonalon megjelenni. IMHO igen nagy patkányság most minden szart a távozó ex-főszerk fejére kenni, már csak azért is, mert ő aztán a végsőkig állta a sarat. Talán emberibb körülményeket kellett volna teremteni, Balogh úr...

Bud and White

Előzmény: david_off (397)
david_off Creative Commons License 2000.06.08 0 0 397
főszerkesztő váltás?
mit tudtok rola?
Előzmény: Gyuszu (396)
Gyuszu Creative Commons License 2000.06.05 0 0 396
Egy kicsit visszatérve.
Egér már most is van konzolhoz és a PSX2-n állítólag lessz net. és net.-hez mindenképp alap a billentyűzet. Ennyit a játszhatóságról.
Új infó: A Geforce 2 most lett kiadva a USA-ban és 399 dolcsiért szalasztják.
Előzmény: KV (391)
Tenshinhan az okos Creative Commons License 2000.06.03 0 0 395
Ez az! Most már beszéljünk az 576-ról!
Előzmény: CWorm (394)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!