Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Kiváncsian várom, hogy mit kezdetek majd a két ex-zsoldosunkkal. Abban bizom, hogy hozzák a tavaszi formájukat :))) Az az igazság, hogy az elején sajnáltam, hogy elmennek de azóta megismerve a dolgaikat csak annyit mondok....... vigyázzatok velük ! Időben legyen a fizu, lehetőleg kerüljétek el, hogy ők legyenek a hangadók na meg ha látványosan alibiznek akkor ne várjatok 10 fordulót arra, hogy a cserepadra ( vagy még oda se ) leültessétek őket.
El kell ismerni, hogy jól megerősődtettek de ti is megtanuljátok majd, hogy a saját nevelésü játékos többet ér mint egy duzzogó zsoldos.
Örülök, hogy összekerültünk a csoportban mert igy le tudjuk mérni egymás erejét.
Tehát Népstadion. Az jó. Nem tudja vki, hogy mikor van edzés a Fáyban?
Mindenesetre ha senki nem jelez semmit, megpróbálom felhívni őket.
Az nagy kiszúrás lenne, ha Egressyt, meg Kabátot egy csapatnál tesztelnék, hogy melyik a jobb, mert akkor Egressy utazhat vissza... mindenesetre azon túl, hogy ugyebár elvileg Kabát Peti kint van, nem tudunk semmit és ez nem teccik.
Itt vagyok, olvasgatok, de nem sok kedvem van a hozzászólásokhoz.
Röviden csak annyit, hogy a csapat folyamatos megerősítése szükséges, de most egy teljes cseréről van szó. Ebből sok minden, még nagyon jó dolog is kisülhet, de lehet belőle pofára esés is.
Jó példa erre a Barca, ahol Cruyff távozása óta legalább 22 tényleg világklasszis (és nem ADAM szerinti klasszis -bocs)játékost vettek, de az eredmények messze elmaradnak a korábbitól.
Magyar szinten sok jónak tartott játékos került hozzánk, de csak max. 14-en játszhatnak egy meccsen, ebből gondok lehetnek, és mivel ismert a magyar játékosok "profi" mentalitása, klubszeretete, ha becsúszik egy-két rosszul sikerült meccs, akkor baj lehet.
Én úgy gondolom, hogy kevesebb több lett volna, de nagyon boldogan fogok egy év múlva bocsánatot kérni mindenkitől, ha lesz rá lehetőség.
Srácok!
Én most nem is írnék semmit, csak a jövő évi keretünket:
Kapusok: Hajdu, Kövesfalvi, Nagy Gy.
Védők: Mónos, Juhár, Tóth, László, Herczeg, Makszimovszki(?), Helgert(?)
Középpálya: Simek, Pető, Zováth, Bekő, Szili, Komódi, Polonkai, Zabos, Aranyos, Tóth N.
Csatár: Kabát(?), Sowunmi, Tiber, Pál, Nyerges(?), Hámori(?), Havrán(?)
No comment...
Hajrá Vasas! (azért is...)
Teljesen egyetértek veled Pál Zolit illetően.Egyébként szerintem az nem baj, hogy ennyien vagyunk. Mészáros Zolinak kifejezetten az volt a célja, hogy minden poszton versenyhelyzet alakuljon ki.Ez szerintem nem árthat, ha tényleg profikról van szó. Egyszerűen mindenkinek fel kell venni a kesztyűt és játsszon a jobbik. Ebből csak haszna lehet a csapatnak.
Könyörgöm, szóljatok, ha foci szerveződik, kezdek egészen elsatnyulni!!!
A csapattal kapcsolatban van egy komoly aggodalmam. Nem leszünk egy kicsit sokan?
Én minden új klasszisnak nagyon örülök, de lehet, hogy kevesebb több lenne. Emlékezzetek vissza, hogy egyes játékosoknak (például Thomas) milyen sok idő és bizonyítási lehetőség kell, hogy kihozzák magukból, ami bennük van. Hát a versenykörülmények most egy kicsit élesek lesznek, s nem tudom, hogy ez nem üt-e vissza.
Más.
Minta kicsit mindenki megfeledkezne Pál Zoliról, akit csak olyan "betegségmiattisajnálat" övez. El kellene dönteni, hogy alkalmas-e a profi sportolásra vagy nem. Ha igen, akkor nálam abszolúte kezdő ember a csatársorban (mellette pedig Kabát Peti...)!
Most csak ennyit, figyellek titeket! És menjünk focizni! Nekem hétfő is jó!
A joves-menesrol tartom a velemenyemet, es az is teny, hogy ami faj, az faj. Dehat ahogy leirtatok, ez kozuletek is sokaknak faj. A tavozok minosege szamomra egyertelmu, az ujakat meg nemigen ismerem. (a mennyisegi kiegyenlitodes szamomra nem letkerdes, hogy burkoltan fogalmazzak)
De ettol en meg tobbszor leszogeztem, hogy termeszetesen nagyon bizom a vezetokben, az uj csapataban!
VASAS!!!
GALA !
Fischer : ) sch
Tudom, hogy csak eliras, es bocs, hogy itt bogaraskodok, ... : )
Az EB nagyon erdekel, tobb csapatnak szurkolok, meg jomagam se tudok pontos sorrendet, de ez bonyolult (Eb 2000)...
Karesz4, geyza!
A Santa Fenek van bejarata a Fay utca felol is.
En nem mennek annyira Vacra, bar az emlitett palyak kozul a NEPSTADION utan a 2. helyen van/lenne (ha listas lenne).
A stadionunknal vegulis mik a lehetosegek? Vagy az egeszet ujra felhuzzak vagy szekeket szerelnek fel? Esetleg mas? Ha valaki tudja, leci vilagositsin fel!
Mert e 2 kozul nekem egyertelmuen a szekfelszereles tetszene, s az, ha megmaradna a Stadion ugyanilyen formaban. Tudtommal nincs semmi gond az allapotaval(?), ha tevedek, az persze mas teszta, ha rekonstrukciora szorul, akkor azt meg kell tenni.
Conti!
A kabalaallatra kivancsi vagyok : ) Egyebkent ez mar parszor felmerult talan e topicban, de most hirtelen nem is lenne otletem. Erdekes, ezen elgondolkodom, na nem javaslatkent, csak ugy magamban.
En alt. jobb szeretem, ha idegenben kezd a csapat oda-vissza parharcban, de ha forditva tobb szurkolo tud kimenni, akkor lehet elobb a hazai : )
Na összecsaptam egy alakuló ülés jegyzőkönyvet és szétméleztem - már legalábbis annak, aki nálam meg volt mélcímileg; bocs, hogy ennyit szarakodtam vele.
Egyébként jó lenne az újságról is elgondolkozni, főleg a DT által mondottak függvényében - illetve összerakni vmit (Dan! Ha itt nem is, a másikban légyszi válaszolj vmit.)
Jó lenne vmikor személyesen összeszaladni az aláírások összeszedése miatt (hétfő???).
Gala!
Szerintem a kétékes játékhoz tökéletes lesz a játékoskeretünk. Sőt megítélésem szerint Tóth Norbival a szélső mellett visszavont kcs-t is lehet játszatni, és akkor még Hámori Ferit és Kabát Petit nem is vettem.
Viszont tényleg kicsit túlzásnak tűnne Egressy leigazolása a bal oldalunk gyengítésére...:-)
Egyébként én nem t'om, de ezek a Polonkai, meg Komódi nekem nem sokat mondanak, de hát mind 1, csak "Harapják át az ellenfél torkát!!!".
Zele nem iszik, nem olvastad valamelyik topicban? A Májkel, az igen.
Ha már a sör alapján szurkolunk, akkor hajrá Bajorország. Bár a cseh sör se kutya.
(legjobb sör az AranyÁszok keksz:-)))))))már ha tudjátok miről van szó.
Hát alakulunk, mint... sajnos a héten vizsgáztam, meg ilyenek voltak, talán ma délután összedobom az alakuló ülés jegyzőkönyvet és elküldöm.
Én nem értem, hogy miért Hajdú általában a kezdő kapus nálatok. Nekem Kavics az 1-es számú kapus és csak azért, mert H. a Bundesliga II-ben nyomott néhány évet, meg 5 éve éppen ő védett a Fradi BL szereplése idéjén, még nem fog megváltozni.
Az igazolásoknak örülök. Hétfőn - Pünkösd! - lesz edzés? Kinézhetnénk, meg akár focizhatnánk is egyet.