Keresés

Részletes keresés

majkell Creative Commons License 2000.06.08 0 0 191
Geyza !

Teljesen egyetértek veled Pál Zolit illetően.Egyébként szerintem az nem baj, hogy ennyien vagyunk. Mészáros Zolinak kifejezetten az volt a célja, hogy minden poszton versenyhelyzet alakuljon ki.Ez szerintem nem árthat, ha tényleg profikról van szó. Egyszerűen mindenkinek fel kell venni a kesztyűt és játsszon a jobbik. Ebből csak haszna lehet a csapatnak.

májkell

Hol van Mcsaba, hol van Mcsaba ? :))

geyza_d Creative Commons License 2000.06.08 0 0 190
Piros-kék jó estét!

Könyörgöm, szóljatok, ha foci szerveződik, kezdek egészen elsatnyulni!!!

A csapattal kapcsolatban van egy komoly aggodalmam. Nem leszünk egy kicsit sokan?

Én minden új klasszisnak nagyon örülök, de lehet, hogy kevesebb több lenne. Emlékezzetek vissza, hogy egyes játékosoknak (például Thomas) milyen sok idő és bizonyítási lehetőség kell, hogy kihozzák magukból, ami bennük van. Hát a versenykörülmények most egy kicsit élesek lesznek, s nem tudom, hogy ez nem üt-e vissza.

Más.
Minta kicsit mindenki megfeledkezne Pál Zoliról, akit csak olyan "betegségmiattisajnálat" övez. El kellene dönteni, hogy alkalmas-e a profi sportolásra vagy nem. Ha igen, akkor nálam abszolúte kezdő ember a csatársorban (mellette pedig Kabát Peti...)!

Most csak ennyit, figyellek titeket! És menjünk focizni! Nekem hétfő is jó!

HAJRÁ VASAS!

geyza

Tofe! Imádom New-Yorkot!!!

zele_d Creative Commons License 2000.06.08 0 0 189
TZS!

Holnap délután, de most szaladok be hozzájuk, mert csak hétig lehet látogatni.

Üdv.: Zele, a hős apa

Előzmény: TZS (188)
TZS Creative Commons License 2000.06.08 0 0 188
Zele!

Nincsen hangunk, de azért részegek vagyunk:-))))

Mikor jön haza a baba és a mama?

Előzmény: zele_d (187)
zele_d Creative Commons License 2000.06.08 0 0 187
TZS!

Hát azért az utóbbi időben senki sem nyomul túlságosan.

Üdv.: Zele, Svejk legjobb magyar barátja

Előzmény: TZS (184)
GALA Creative Commons License 2000.06.08 0 0 186
ADAM17
minden ok ( meg a véleményed is 100 %)

biztos túl sok sörre gondoltam egyszerre - lehet a téma tette ...

Előzmény: ADAM17 (185)
ADAM17 Creative Commons License 2000.06.08 0 0 185
HAJRA VASAS!!!

teepee

A joves-menesrol tartom a velemenyemet, es az is teny, hogy ami faj, az faj. Dehat ahogy leirtatok, ez kozuletek is sokaknak faj. A tavozok minosege szamomra egyertelmu, az ujakat meg nemigen ismerem. (a mennyisegi kiegyenlitodes szamomra nem letkerdes, hogy burkoltan fogalmazzak)
De ettol en meg tobbszor leszogeztem, hogy termeszetesen nagyon bizom a vezetokben, az uj csapataban!

VASAS!!!

GALA !

Fischer : ) sch
Tudom, hogy csak eliras, es bocs, hogy itt bogaraskodok, ... : )

VASAS OLLE!!!

TZS Creative Commons License 2000.06.08 0 0 184
Májkell!

Most névsorolvasás következik? Daves még biztosan nem heverte ki a MVSZ kongresszust. Zé szerintem még mindig beteg.

Előzmény: majkell (183)
majkell Creative Commons License 2000.06.08 0 0 183
TZS !

Igen, én is láttam a TV-ben, de miért nem kocsmázik ?

májkell, a köcsmatöltelék

Hol van Daves, hol van Daves ?

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.08 0 0 182
HAJRA VASAS!!!

Az EB nagyon erdekel, tobb csapatnak szurkolok, meg jomagam se tudok pontos sorrendet, de ez bonyolult (Eb 2000)...

Karesz4, geyza!

A Santa Fenek van bejarata a Fay utca felol is.

En nem mennek annyira Vacra, bar az emlitett palyak kozul a NEPSTADION utan a 2. helyen van/lenne (ha listas lenne).
A stadionunknal vegulis mik a lehetosegek? Vagy az egeszet ujra felhuzzak vagy szekeket szerelnek fel? Esetleg mas? Ha valaki tudja, leci vilagositsin fel!
Mert e 2 kozul nekem egyertelmuen a szekfelszereles tetszene, s az, ha megmaradna a Stadion ugyanilyen formaban. Tudtommal nincs semmi gond az allapotaval(?), ha tevedek, az persze mas teszta, ha rekonstrukciora szorul, akkor azt meg kell tenni.

Conti!

A kabalaallatra kivancsi vagyok : ) Egyebkent ez mar parszor felmerult talan e topicban, de most hirtelen nem is lenne otletem. Erdekes, ezen elgondolkodom, na nem javaslatkent, csak ugy magamban.
En alt. jobb szeretem, ha idegenben kezd a csapat oda-vissza parharcban, de ha forditva tobb szurkolo tud kimenni, akkor lehet elobb a hazai : )

HAJRA VASAS!!!

GALA Creative Commons License 2000.06.08 0 0 181
ez az ,hogy Hámorit meg Kabátot már én sem vettem...

Komódi jó spíler volt.

Előzmény: BéKa_d (180)
BéKa_d Creative Commons License 2000.06.08 0 0 180
Brekk!

Na összecsaptam egy alakuló ülés jegyzőkönyvet és szétméleztem - már legalábbis annak, aki nálam meg volt mélcímileg; bocs, hogy ennyit szarakodtam vele.
Egyébként jó lenne az újságról is elgondolkozni, főleg a DT által mondottak függvényében - illetve összerakni vmit (Dan! Ha itt nem is, a másikban légyszi válaszolj vmit.)

Jó lenne vmikor személyesen összeszaladni az aláírások összeszedése miatt (hétfő???).

Gala!

Szerintem a kétékes játékhoz tökéletes lesz a játékoskeretünk. Sőt megítélésem szerint Tóth Norbival a szélső mellett visszavont kcs-t is lehet játszatni, és akkor még Hámori Ferit és Kabát Petit nem is vettem.
Viszont tényleg kicsit túlzásnak tűnne Egressy leigazolása a bal oldalunk gyengítésére...:-)
Egyébként én nem t'om, de ezek a Polonkai, meg Komódi nekem nem sokat mondanak, de hát mind 1, csak "Harapják át az ellenfél torkát!!!".

HAJRÁ VASAS!
HAJRÁ VASAS!

TZS Creative Commons License 2000.06.08 0 0 179
Szombaton még ott volt a Fáy-ban a mikrofonnál.

Előzmény: majkell (178)
majkell Creative Commons License 2000.06.08 0 0 178
Mi van, mi van ?

Úgy látom, sörileg kezdjük utánozni a Fradi topicot !

Szerintem M.Z. megtette a magáét.Jónak tunik a szakmai stáb, szerintem erosítette a keretet.A többi már nem rajta múlik, hanem M.GY-én.

Ha nem is lehet kijelenteni, hogy bajnokok leszünk, mert az néha a szerencsén is múlik, de végig versenyben kell lenni, nincs mese.

májkell

Hol van Zé, hol van Zé?

Boniek Creative Commons License 2000.06.08 0 0 177
Csatlakozom Zeléhez - pedig nem szeretem a sört.
Hajrá Visegrád!

Boniek-Panenka (szocdem)

nemo_d Creative Commons License 2000.06.08 0 0 176
Zele Apó!

Erre tanítod a pár napos VASAS Hoolt? Hát nem szép!

Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

Előzmény: zele_d (175)
zele_d Creative Commons License 2000.06.08 0 0 175
Pilsner Urquell, éééé
Pilsner Urquell, óóóó
Pilsner Urquell, éééé
Pilsner Urquell, ééóóéé!

Cesky!

Előzmény: nemo_d (174)
nemo_d Creative Commons License 2000.06.08 0 0 174
Ádi!

Meg a jó GUINNES-nek is!

Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!! HAJRÁ ZELE APUKA AKI NEM ISZIK SZESZTET!!!

Előzmény: ádi (173)
ádi Creative Commons License 2000.06.08 0 0 173
Kár hogy az írek nincsenek ott! Meg aztán szurkolhatnánk a jó öreg Scotch-nak is...

Mindenki Vasas!

Előzmény: TZS (172)
TZS Creative Commons License 2000.06.08 0 0 172
Némó!

Zele nem iszik, nem olvastad valamelyik topicban? A Májkel, az igen.
Ha már a sör alapján szurkolunk, akkor hajrá Bajorország. Bár a cseh sör se kutya.
(legjobb sör az AranyÁszok keksz:-)))))))már ha tudjátok miről van szó.

Előzmény: nemo_d (171)
nemo_d Creative Commons License 2000.06.08 0 0 171
Mi van? Zele apuka nem gyereket nevel? ÁJÁJÁJ!!!
Persze te azért szorítasz a Cseheknek mert ott sok jó sör van! Pfuj! Rohadt Alcohol!
Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!! HAJRÁ ZELE APUKA!!!

zele_d Creative Commons License 2000.06.08 0 0 170
Spanyolok?

Hajrá Csehország! Éljen Közép-Európa!

Üdv.: Zele

Előzmény: BéKa_d (169)
BéKa_d Creative Commons License 2000.06.08 0 0 169
Brekk!

Hát alakulunk, mint... sajnos a héten vizsgáztam, meg ilyenek voltak, talán ma délután összedobom az alakuló ülés jegyzőkönyvet és elküldöm.

Én nem értem, hogy miért Hajdú általában a kezdő kapus nálatok. Nekem Kavics az 1-es számú kapus és csak azért, mert H. a Bundesliga II-ben nyomott néhány évet, meg 5 éve éppen ő védett a Fradi BL szereplése idéjén, még nem fog megváltozni.

Az igazolásoknak örülök. Hétfőn - Pünkösd! - lesz edzés? Kinézhetnénk, meg akár focizhatnánk is egyet.

HAJRÁ VASAS!

UI: Az EB-n spanyolok!

evad Creative Commons License 2000.06.08 0 0 168
De elment. :-(
Előzmény: evad (167)
evad Creative Commons License 2000.06.08 0 0 167
Az előbb hülyeséget küldtem, talán nem ment el.

Most már számolok Komódival, és továbbra is Kabáttal.
Hámorival és Makszimovszkival még nem.

A-csapat
Hajdú - Juhár - Zováth, László - Pető - Simek, Szili, Polonkai, Tóth N. - Kabát, Sowunmi

B-csapat
Kövesfalvi - Mónos, Herczeg, Tóth A., Aranyos – Komódi, Zabos, Bekő, Pál – Tiber, Nyerges

Ha Hámori a miénk, akkor a B-csapatból Nyerges marad ki (kölcsönadjuk?), ha Makszimovszki is, akkor pedig Kukát is kölcsön lehet adni. Kecskemét? :-)

evad Creative Commons License 2000.06.08 0 0 166
Most már számolok Komódival, és továbbra is Kabáttal.
Hámorival és Makszimovszkival még nem.

A-csapat
Hajdú - Juhár - Zováth, László - Pető - Simek, Szili, Polonkai, Tóth N. - Kabát, Sowunmi

B-csapat
Kövesfalvi - Herczeg - László, Tóth A. – Mónos, Komódi, Zabos, Bekő, Aranyos – Tiber, Pál

Ha Hámori a miénk, akkor a B-csapatból Zabos marad ki, és Pál és Apu is eggyel hátrébb kerül, ha Makszimovszki is, akkor pedig Kukát kölcsön lehet adni. Kecskemét? :-)

nemo_d Creative Commons License 2000.06.08 0 0 164
Piros-Kék Jó Napot Mindenkinek!

Hát ez igen! Jól bevásároltunk a játékospiacról! Szerencsére minőségi játékosokat vettünk meg! Valóban azt mondom, hogy ez a CSAPAT bajnok esélyes!!! Bár sok függ az edző munkájától! Jó lenne, hogyha a M.GY. húzásai bejönnének és nem sértődösködne, amitől sokan tartanak!
A Kabát Peti ügy engem is nagyon idegesít! Jó lenne tudni mi lesz vele!
Engem sem izgat túlságosan az EB bár megfogom tekinteni és a Hispánoknak szorítok.

Conti!

Kiváncsian várom a terveket! Tényleg jó lenne ha megvalósulna a bajnokság kezdetére

Karesz4!

Még a DK2-ben kérdeztem tőled, hogy véletlenül Te nem voltál az előzö ciklusban önkormányzati képviselő az V. kerületben?

Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

GALA Creative Commons License 2000.06.08 0 0 163
Ádi
látom olvasgatod az uteseket ( már többször tanácsoltam ) , hasznos.....
GALA Creative Commons License 2000.06.08 0 0 162
A Kecskemét MMikivel majdnem feljutott...
GALA Creative Commons License 2000.06.08 0 0 161
Garamvölgyi:
"a szűkített névsor: Vezér Ádám, Balassa Péter, Pető Tamás, Tóth Norbert,
Szilveszter Ferenc, HOPPÁ , MILYEN ÉRDEKES
Ferenczi István, Waltner Róbert, Csiszár Ákos

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!