Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Sajnos nem. 🙁 Én 41 éves vagyok aki kb. 4 éve kutatja a Magyar légpuskákat. Nagyon sok külföldi főleg Kanadai, Angol, Holland és Svéd fórumokat olvasok információk miatt. De szeretnek majd egy könyvet írni ahol a legtöbb típus képekkel és nevével, diagramokkal lesznek illusztrálva. Itthon nehéz pontos információt szerezni...de minden segítségre vevő vagyok. 🤝 4 év alatt eljutottam addig, hogy elég sok típust betudok azonosítani.
LP-29.-es. Ezt a típust nevezik pl. Relum Telly Junior-nak is. Ifjúsági légpuska, de ez már felnőtt is használhatja mert ez már nem az ifjúsági tussal van szerelve. Így is - úgy is szerelték anno.
Szia. Sajnos pont a cső teljes hossza nincs leírva. Ha a cső teljes hossza 40 cm. és az elsőirányzék felé csökken az átmérője akkor LP-2.-es. Ha a cső teljes hossza 40 cm. de a cső átmérője végig egyforma akkor LP-22.-es. Ha a cső teljes hossza 35 cm. és végig azonos a cső átmérője akkor LP-29. -es. Így ránézésre én az LP-29.-re szavazok.
Eladó egy rendben működő magyar Lámpagyári légpuska. Fórumos infók szerint lehet LP-2, LP-22, LP-29-es is. Egy biztos a léghenger belső mérete 235mm. A puska volt már a fórumon viszont egy barátom megvásárolta, de már nagyobbat szeretne ezért segítek neki az értékesítésben.
Irányára: 40000Ft
Csomagküldés megoldható, de a személyes átvétel lenne az igazi!
Üdv mindenkinek! Eladó két FÉG LG légpuska, a szebb LG 422 tusán van pár apró hajszálrepedés azon kívül szépnek mondható 7,5j energiával. A leharcoltabb LG 529 5,5mm kaliberű 6,5j. Egyeztetés után Székesfehérváron megtekinthetők, egyenlőre csak személyesen.308436575 irányár 45/db
Üdv minden fórumozónak .Új vagyok még itt. Következőt kérdezném chato0078-tól,2024 07 19-én feltett magyar légpuska meg van-e. Ha igen engem érdekelne . Tel +36305616695 v.marmarosi59@gmail.com elérhetőségen köszönettel csövesimi