Érdekes párhuzam. A vízben szegény Görögországban 1,85€ felett van a benzin ára literenként. 6x1,5 liter mentes víz meg 1,39-ért is van. Mi meg víznagyhatalom vagyunk állítólag! Otthon én nem veszek palackozott vizet így nem is tudom mennyi az ára.
Vannak bizony.......némelyik gyökér kutas a nőket simán átveri...pl. párom beállt a kúthoz mire kiszállt a gyökér már töltötte bele a prémium sz.rát, pedig senki nem mondta neki.
Sőt, párom rákérdezett, hogy mit tölt bele a válasz az volt, hogy sima üzemanyagot.
A kasszánál pedig hiába mondta, hogy ő nem kért prémium sz.rt.
No én ezért mondom neki is mindig sk. kezüleg tankolni, de inkább én megtankolom az autóját, oszt nincs ilyen átverés.
Nos nem csalódtam a kamionosokban. Még mindig nem változtak meg. Érteni nem értik amit mondanak nekik de legalább az önérzetük, és önértékelésük az egeket rugdossa.
Az, hogy te mennyi idő alatt érsz le a görög tengerpartra az nem érdekli a kutyát sem, illetve az sem benzinkutas trükk, hogy mennyit állsz a határon. Gondolom ez sem lesz elég világos számodra, de nem baj én nem folytatom tovább, mert ha nekilátok hülyével vitatkozni akkor pillanatok alatt lehúzol a szintedre, az meg nekem lenne szégyen.
Nem. Én valódi Balkáni benzinkutas trükköket írtam 5 nappal ez előtt. Az árral nem trükköznek mert mindenhol ki van írva. A literrel lehetne, de anyám is lány maradhatott volna úgyhogy hipotetikus baromságot nem feszegetek. Odessza nem tudom miként került a látókörödbe, kellemes időtöltést náluk! Az, hogy éppen nincs mindennap leírva, hogy mennyi az ár, nem jelenti a topik végét. Ahogy az sem ha leírom mennyi a Balkánon. Ha zavar, ne olvasd el! Na megyek fürcsizni.
Az üzemanyag árával tud trükközni a benzinkút tulajdonoda/bérlője. Azzal hogy egy határon mennyit kell sorban állni, vagy hogy mennyi idő alatt lehel elérni innen ogyesszába, azzal nem. Megfelelő válasz a kérdésedre?